Η Scarlett Johansson σε διαφημιστικό σποτ - αιτία... πολέμου

Η πανέμορφη Scarlett Johansson πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμα διαφημιστικό σποτ στο οποίο η τελευταία της ατάκα ήταν αφορμή για να ξεσπάσει… πόλεμος!

Πιο συγκεκριμένα, η 29χρονη ηθοποιός αφήνει για λίγο το καμαρίνι της για να φτιάξει με τα χεράκια της σόδα, ενώ την ίδια ώρα αναρωτιέται πώς θα μπορούσε το μήνυμά της να γίνει viral;

Έτσι, αποφασίζει να πετάξει τη ρόμπα της, πίνει όσο αισθησιακά ξέρει και μπορεί το αναψυκτικό της και λέει μία φράση με τέσσερις λέξεις που στάθηκαν αρκετές για να ξεσπάσει ένας εμπορικός πόλεμος στις ΗΠΑ και το σποτ να σπάσει ταμεία στο διαδίκτυο με περισσότερα από 1,1 εκατομμύρια views.

Η επίμαχη ατάκα είναι το «Sorry Coke and Pepsi», με την οποία διαφημίζει την ανωτερότητα του αναψυκτικού SodaStream.

Ωστόσο, η διαφήμιση επρόκειτο να προβληθεί στο ημίχρονο του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου, το Super Bowl, και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX θεώρησε την επίθεση στις άλλες δύο εταιρείες αναψυκτικών «προκλητική».

Αποφάσισε, λοιπόν, να λογοκρίνει το διαφημιστικό και ο διευθύνων σύμβουλος της SodaStream, Ντάνιελ Μπιρνμπάουμ, υποστήριξε από την πλευρά του ότι το FOX λογόκρινε τη διαφήμιση διότι φοβάται τις αντιδράσεις της Coke και της Pepsi. «Ποιος διαφημιστής δεν αναφέρεται στους ανταγωνιστές του; Αυτά συμβαίνουν στην Κίνα. Νιώθω απογοητευμένος ως Αμερικανός πολίτης», είπε ο Μπιρνμπάουμ.

Παρά ταύτα, το FOX αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, όπως και η PepsiCo, ενώ η εκπρόσωπος της Coca-Cola διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία ουδέποτε πίεσε το αμερικανικό δίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;