Τα θετικά και τα αρνητικά χαρακτηριστικά των ζωδίων!

#ζωδια

Όπως όλα τα νομίσματα έχουν δύο όψεις, έτσι και τα ζώδια έχουν θετικά και αρνητικά γνωρίσματα, που συνιστούν τις τόσο διαφορετικές και ξεχωριστές μεταξύ τους προσωπικότητες. Εμείς βρήκαμε τα στοιχεία αυτά και σας τα παρουσιάζουμε συνοπτικά, για να ξέρετε τι θα έχετε να αντιμετωπίσετε με το άτομο που βρίσκετε απέναντί σας, καθώς επίσης και να ανακαλύψετε τις αρετές και τις… ιδιοτροπίες σας!

Κριός.

Ο Κριός διακρίνεται για την πρωτοπορία, την εμψύχωση, την αυτοθυσία, τον ενθουσιασμό και την αγαθότητά του. Είναι εύθυμος και αθώος χαρακτήρας, και καθίσταται ιδιαίτερα ευχάριστος φίλος για παρέα. Ωστόσο, δείχνει εγωπάθεια, είναι απερίσκεπτος και επιπόλαιος, ζηλιάρης και επιθετικός. Αυτά τα αρνητικά γνωρίσματά του ωστόσο, δεν προέρχονται από την κακία, αλλά από την αδρεναλίνη που βρίσκεται σε μη φυσιολογικά για τα ανθρώπινα δεδομένα επίπεδα!

Ταύρος.

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που διαθέτει επιμονή και υπομονή, αντοχή, τρυφερότητα, και διακρίνεται για την εκλεκτικότητα και το φιλότιμό του. Όμως, είναι πεισματάρης και ξεροκέφαλος, τεμπέλης και βραδυκίνητος και… μνησίκακος! Αν χάσει μάλιστα την υπομονή του, καλύτερα να εξαφανιστείς, γιατί ειδάλλως θα αντιμετωπίσεις έναν “ταύρο σε υαλοπωλείο”.

Δίδυμοι.

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την εξυπνάδα, την αντίληψή τους, την ευελιξία, την επικοινωνία και την προσαρμοστικότητά τους. Η ευστροφία και η ετυμολογία τους, τους καθιστά ιδανικούς για δημόσιες σχέσεις. Ωστόσο, είναι πονηροί, ιδιότροποι, διπρόσωποι και υποκριτές. Και αυτά τα αρνητικά στοιχεία τους ολοκληρώνονται με την ασυνέπεια, που είναι ένα χαρακτηριστικό κουσούρι τους!

Καρκίνος.

Ο Καρκίνος είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο, που διαθέτει υπομονή, και δείχνει φροντίδα και προστατευτικότητα στα άτομα που αγαπάει. Χαρακτηρίζεται μάλιστα και από μία αντίληψη οικονομίας. Ωστόσο, είναι καχύποπτος και ανασφαλής, και οι παραξενιές του τον κάνουν από οικονομολόγο σε τσιγκούνη και φιλάργυρο. Συγκινείται εύκολα και θέλει να βοηθάει τον κόσμο με τα προβλήματά του, αλλά είναι μυστικοπαθής και εσωστρεφής με τα δικά του θέματα, και δύσκολα ανοίγεται σαν άτομο.

Λέων.

Τα Λιοντάρια είναι γενναιόψυχα, θαρραλέα, περήφανα και έντιμα άτομα. Είναι ιδιαίτερα ζεστά και δυνατά πρόσωπα, που μοιράζουν την λάμψη, την ζωντάνια και την αγάπη τους απλόχερα. Ωστόσο, διακρίνονται για τον εγωισμό τους, την αλαζονεία, την καταπίεση και την ματαιοδοξία τους. Τους αρέσουν οι κολακείες, είναι τρυφερά και στοργικά άτομα, που πολύ εύκολα όμως γίνονται ζηλιάρες.

Παρθένος.

Το ζώδιο αυτό διακρίνεται για την ανάλυση, την κριτική και την μεθοδικότητά του, τις υπηρεσίες που προσφέρει, και για την εργατικότητα που διαθέτει. Είναι μάλιστα πολύ παρατηρητικό. Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της προσφοράς και της υπηρεσίας, αλλά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σχολαστικός, κακεντρεχής και ιδιότροπος. Έχει μάλιστα και μία μανία με την καθαριότητα και την τάξη…

Ζυγός.

Η αρμονία, η συνεργασία, η ομορφιά, η γοητεία και η αίσθηση της δικαιοσύνης, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την θετική εικόνα του Ζυγού. Μισεί την μοναξιά, έχει πάντα ένα πλατύ χαμόγελο, και του αρέσει να προσφέρει στους συνανθρώπους του. Όμως, η μισαλλοδοξία, η αναποφασιστικότητα, η νευρικότητα και ο ναρκισσισμός του, αμαυρώνουν την θετική εικόνα του.

Σκορπιός.

Σε αντίθεση με τους Ζυγούς, ο Σκορπιός έχει αποφασιστικότητα, και διακρίνεται για την επιμονή, την διόραση, την φαντασία και την οξυδέρκειά του. Πίσω από την ήρεμη και ήσυχη εμφάνισή του, κρύβεται μια έντονη και παθιασμένη προσωπικότητα. Ωστόσο, ζηλεύει εύκολα, είναι καχύποπτος και μνησίκακος, αυτοκαταστροφικός, αδιάλλακτος και… εκδικητικός. Κάνει πάντως καλό σεξ…

Τοξότης.

Οι Τοξότες είναι αισιόδοξα και ειλικρινή άτομα, που διαθέτουν τιμιότητα, τόλμη και ευθυμία. Μάλιστα, διακρίνονται για την ευθύτητα στα λόγια και τις πράξεις τους. Όμως, πολλές φορές η ειλικρίνειά τους φτάνει στα όρια της αγένειας και του θράσους, είναι απερίσκεπτοι και ασταθείς. Απεχθάνονται την απραξία, λατρεύουν τα ταξίδια, και δεν διστάζουν να σου πουν την άποψή τους καταπρόσωπα, ακόμη και αν σε προσβάλλουν!

Αιγόκερως.

Οι Αιγόκεροι ξεχωρίζουν για την σύνεση, την πειθαρχία, την ωριμότητα και την υπομονή που διαθέτουν. Σέβονται τους γύρω τους και δύσκολα παρασέρνονται από τα πάθη της ζωής. Όμως, είναι ιδιαίτερα απαισιόδοξα και μικρόψυχα άτομα, που διστάζουν εύκολα. Είναι μάλιστα τσιγκούνηδες, και η ψυχρότητα που μπορούν να επιδείξουν, είναι απροσδιόριστη.

Υδροχόος.

Ο Υδροχόος είναι ιδεαλιστής και κοινωνικός, οραματιστής και ανθρωπιστής. Η φιλία, η ανεξαρτησία, ο οραματισμός και η αλληλεγγύη τον προσδιορίζουν επακριβώς! Ωστόσο, είναι αντιδραστικά και ανήσυχα άτομα, αδιάκριτα και περίεργα, και δεν συμβιβάζονται εύκολα. Η συχνή μάλιστα ενασχόλησή του με τα κοινά, θα κάνει τους οικείους του να τον κατηγορήσουν για αμέλεια, αδιαφορία, ίσως και ψυχρότητα.

Ιχθύες.

Τα Ψαράκια είναι ευαίσθητα άτομα, που εμφορούνται από κατανόηση, ταπεινοφροσύνη, συμπάθεια και δεκτικότητα. Συμπονούν τον συνάνθρωπό τους και του συμπαραστέκονται στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Όμως, είναι καχύποπτα και δειλά άτομα, και χαρακτηρίζονται από αδράνεια και μαζοχιστικές τάσεις. Συχνά μάλιστα ταλαντεύονται μεταξύ αμαρτίας και αγιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;