Φρανκενστάιν: Η απόλυτη σύγκρουση του καλού με το κακό

Στην απόλυτη σύγκρουση του καλού με το κακό, αυτός κρατάει το κλειδί για τη μοίρα της ανθρωπότητας…

Ένα σύγχρονο, γοτθικό θρίλερ φαντασίας, το οποίο – βασισμένο στο διάσημο comic book του Κέβιν Γκρεβιού (Underworld) – δε διστάζει να μεταφέρει τη δράση στο πιο επικίνδυνο σημείο της φαντασίας μας, ανάμεσα σε άγρυπνα, στοργικά Γκαργκόιλς και απρόβλεπτα βίαιους Δαίμονες.

Από τους δημιουργούς της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Underworld», έρχεται μια συναρπαστική, νέα, ιστορία γεμάτη θανάσιμες αντιπαλότητες, επικές μάχες και υπερφυσικές εκπλήξεις. Στο επίκεντρό της – 200 χρόνια μετά τη “γέννησή” του – βρίσκεται ο Άνταμ, το εκπληκτικό “δημιούργημα” του Δρ. Φρανκενστάιν που εξακολουθεί να βαδίζει δίπλα μας, σε σκιές και σε μονοπάτια απερπάτητα.

Όταν, εντελώς ξαφνικά, οι ατυχείς συγκυρίες τον φέρουν στο πεδίο μιας μάχης, ανάμεσα στο καλό και το κακό, τότε θα συνειδητοποιήσει ότι η μοίρα της ανθρωπότητας θα κριθεί από τη δική του αποφασιστικότητα.

Ως κλειδοκράτορας της απόλυτης αλήθειας, η οποία αν πέσει σε λάθος χέρια μπορεί να αφανίσει αυτοστιγμεί την ανθρώπινη ύπαρξη, ο Άαρον Έκχαρτ δίνει στο δημιούργημα του Φρανκενστάιν την εκδοχή ενός χαρακτήρα που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ.

Τέλος η ταινία θα κάνει πρεμιέρα 23 Ιανουαρίου από την Odeon.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;