Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Υδροχόος

13008336-vector-of-the-aquarius-zodiac-sign-of-the-beautiful-bright-stars-on-the-background-of-cosmic-sky

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Από την Ματίνα Φατούρου

Ο Υδροχόος το 2014, μια χρονιά μεταβατική, θα ξεκινήσει με συναισθηματικές ενδοσκοπήσεις και αναδιαθρώσεις στον τομέα αυτόν, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον 12ο ηλιακό σας οίκο, μαζί με τον Πλούτωνα, καρμικό πλανήτη. Οι εσωτερικές αναμοχλεύσεις δεν θα σας αφήσουν ανεπηρέαστους βέβαια, κάτι το οποίο απαιτεί να το εκφράσετε μέσα σε πλαίσια και όρια.

Ανατέλλοντας μια χρονιά που όλοι περιμένουμε εξελίξεις, βασικά ευνοϊκές σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σε προσωπικό, η αρχή του 2014 δεν μας δείχνει πως όλα ξεκινάνε εύκολα στους τομείς που είναι σημαντικοί, καθώς το πλανητικό σκηνικό δεν είναι το καταλληλότερο για να τρέφουμε ελπίδες και φιλοδοξίες. Παρ’ όλα ταύτα, κάποιοι τομείς θα δείξουν πως μπορούν να εξελιχθούν ευνοϊκά προς εμάς, με μικρές αλλαγές και κάποιοι άλλοι πως απαιτούν ιδιαίτερα καλούς χειρισμούς για να βγούμε από το “τούνελ” καθώς οι μήνες θα κυλάνε!

Ένας τομέας που απαιτεί ιδιαίτερα καλούς χειρισμούς, είναι ο τομέας των οικονομικών σας, όπου βρίσκεται ο Ποσειδώνας, μακρινός και καρμικός πλανήτης, ο οποίος μας μηνύει από την θέση αυτή, πως τα οικονομικά του τρέχοντος έτους θα είναι ασαφή και απαιτεί από τους εκπροσώπους του ζωδίου κινήσεις που πρέπει να γίνουν με μεθοδικότητα, οργάνωση και ρεαλιστική προσέγγιση ώστε ν’ αποφευχθούν αποκλίσεις που θ’ αποφέρουν πρακτικές δυσκολίες στον τομέα αυτό. Εδώ καραδοκεί ο κίνδυνος ν’ επαναπαυτείτε λόγω του Ποσειδώνα, περιμένοντας να έρθουν ευνοϊκά τα πράγματα από μόνα τους! Αποφύγετε διαθέσεις “επανάπαυσης” και δράστε αν βλέπετε, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη βέβαια του κάθε ατόμου, πως τα δεδομένα απαιτούν να κινηθείτε πριν έρθουν οι δυσκολίες να σας κτυπήσουν την πόρτα!

Καλό είναι να είστε βέβαια ευέλικτοι και να κινηθείτε με γνώμονα τις συντεταγμένες που έχετε, αλλά έχετε υπ’ όψιν σας πως “ τα αγαθά κόποις κτώνται”!

Ένας τομέας που θα έχει καλές προδιαγραφές από την αρχή του έτους, είναι ο τομέας της επικοινωνίας με τον περίγυρό σας, ο οποίος μάλιστα μπορεί να σας φέρει και άτομα από το παρελθόν κοντά σας, που χωρίς σημαντικό λόγο έχουν απομακρυνθεί, με τον Ουρανό ανάδρομο στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Φλερτ με άτομα από το παρελθόν ή σχέσεις μ’ αγαπημένα πρόσωπα

λοιπόν, μπορούν μέσα στην διάρκεια του έτους, κάτω υπό την επήρεια του μακρινού αυτού και καρμικού πλανήτη, να βρουν τις σωστά χρονικές στιγμές κατά την διάρκεια του έτους και ν’ εξελιχθούν ευνοϊκά για εσάς!

Όσοι από εσάς επίσης ασχολούνται με μεταφορά ιδεών και γνώσεων σε επίπεδο επικοινωνίας και διδασκαλίας, η θέση αυτή του Ουρανού, σας βοηθάει ν’ επικεντρωθείτε και να διεισδύσετε μέσα τους και την κατάλληλη εποχή να τις προσφέρετε σ’ ένα ευρύτερο σύνολο ανθρώπων με σκοπό την εκμάθησή τους και γενικότερα την μεταφορά τους.

Ο έκτος ηλιακός σας οίκος, με τον Δία ανάδρομο στην αρχή της χρονιάς και μέχρι τις αρχές Μαρτίου, σας προσφέρει ευκαιρίες μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Επίσης μπορείτε να εδραιώσετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σας και γενικότερα να επέμβετε ώστε να διευκολυνθούν σχέσεις, που στηριζόμενοι σ’ αυτές θ’ ανέλθει η ομαδική παραγωγικότητα. Από τις αρχές Μαρτίου και μέχρι τα μέσα Ιουλίου, που ο Δίας θα κινείται με ορθόδρομη πορεία στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, τα παραπάνω θέματα θα δείξουν στο έπακρον την θετική τους εξέλιξη!

Μετά τα μέσα Ιουλίου, που ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα και θα κινείται για παραπάνω από ένα έτος στο ζώδιο αυτό, ευνοείστε σε θέματα γάμου, και γενικότερα σε επισημοποιήσεις, αλλά και σε οικονομικά θέματα που έχουν βάση τις συνεργασίες.

Όσοι έχετε συνεργασίες με το εξωτερικό, με την θέση του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα δεχτείτε επιρροές που κάποιες φορές θ’ ανακόψουν την δράση σας, αλλά και κάποιες άλλες χρονικές στιγμές θα επιφέρουν θετικές επιρροές έτσι ώστε να κινηθείτε και να συσφίξετε τις συνεργασίες σας. Αν έχετε θέματα νομικά, με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού και την ανάδρομη πορεία του, θα έρθουν στο προσκήνιο και θ’ αναζητήσουν λύσεις! Αναθεωρείστε το σκεπτικό σας και κινηθείτε με διπλωματία όπου απαιτείται με γνώμονα τα δεδομένα που έχετε αυτή την χρονική στιγμή.

Άτομα καριέρας, με τον Κρόνο στον δέκατο ηλιακό σας οίκο, θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη, πως αυτή την χρονιά θα κουραστείτε αρκετά, για να έχετε αυτά που επιθυμείτε. Αυτό βέβαια, φέρνει σαν αποτέλεσμα να μην βρίσκεστε στον χώρο της οικογενειακής σας εστίας όσο θα επιθυμούσατε, αλλά έχετε υπ’ όψιν σας πως οι εποχές είναι δύσκολες και οι καιροί απαιτούν ρεαλιστική προσέγγιση και βέβαια σκληρή εργασία ώστε να ανταμειφθείτε με την αναγνώριση που επιθυμείτε!

Μέσα στο 2014 θα έχουμε τέσσερις εκλείψεις που θα σηματοδοτήσουν εξελίξεις. Η πρώτη, στις 15 Απριλίου, μια έκλειψη Σελήνης στον άξονα Ζυγού – Κριού, θα οδηγήσει όσους είσαστε μόνοι σε αναζήτηση του έτερον ήμισυ. Η επόμενη στις 29 Απριλίου, μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει αλλαγές στο οικογενειακό επίπεδο, αλλά βέβαια και σε θέματα σχέσεων. Τα επόμενα ζευγάρια των εκλείψεων το φθινόπωρο, θα φέρουν το μεν πρώτο στις 8 Οκτωβρίου στον άξονα Κριού – Ζυγού μια έκλειψη Σελήνης, αναστατώσεις στις σχέσεις σας και το

μεν δεύτερο στις 23 Οκτωβρίου, μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού, νέα επιχειρηματικά σχέδια που αρχίζουν να παίρνουν την πορεία τους και γενικότερα ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα.

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;