Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Σκορπιός

scorpio

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Από την Λίλιαν Σίμου

Σκορπιός, ένα ιδιαίτερο ζώδιο με βάθος και ουσία που αναζητά να κατανοήσει την ίδια την ύπαρξη.

Στο δικό σας ζώδιο εδώ και ένα χρόνο διαδραματίζονται πολλά. Για έναν Σκορπιό ο διαρκής μετασχηματισμός είναι μέρος της διαδικασίας της ζωής. Με την ανάγκη να διερευνηθεί η αρχή των πάντων, έχετε υπομονή και αντοχή όπως και μία δυνατή προσωπικότητα. Διαθέτετε καλή μνήμη και μπορεί να μην ξεχάσετε εύκολα ό,τι σας πείραξε. Ωστόσο, είστε σταθεροί και πιστοί σε όποιον είναι φίλος.

Από τα προηγούμενα γενέθλια και μετά, ξεκίνησε μία ιδιαίτερα σημαντική διετία για σας. Στην ουσία φεύγετε από όλες τις επιρροές της διετίας, μέχρι τα τέλη του 2014.

Κι αυτό γιατί από το δικό σας ζώδιο ξεκίνησαν και συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν ιδιαίτερα καρμικά γεγονότα και παράγοντες που επιτάσσουν πλήρη αλλαγή, αναζωογόνηση και ανανέωση σε ένα ευρύ κοινωνικό πεδίο.

Για να θυμηθούμε λίγο τα γεγονότα, ο Κρόνος κινήθηκε στον Σκορπιό, τον Οκτώβριο του 2012 και παραμένει εκεί δύο χρόνια. Αυτό δείχνει ότι παίρνετε πάνω σας μεγαλύτερη ευθύνη από ό, τι πριν και ότι θα είστε πιο σοβαροί, συγκροτημένοι, αυστηροί, ή ξεκάθαροι. Σε γενικές γραμμές, η υγεία σας είναι καλή, αν και μπορεί να είναι πιο ευαίσθητη ως προς τις αντοχές ή την ζωτικότητα.

Στο ίδιο ζώδιο οι Δεσμοί της Σελήνης, διανύουν μία αντίστροφη πορεία από τον Κρόνο και μαζί του, είστε σε μία διαδικασία διαρκώς ξεκαθαρισμάτων σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, υποχρεώσεις και ευθύνες, και τις σημαντικές σχέσεις ζωής. Η συμπόρευση

των Δεσμών της Σελήνης και του Κρόνου, σαν καρμική ανταμοιβή ή περιορισμός, είναι ένα μοναδικής εμπειρίας φαινόμενο που δεν θα βιώσετε ξανά… Απολαύστε το, αναζητήστε το μονοπάτι που σας ταιριάζει και να είστε ακριβοδίκαιοι και σωστοί πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό και μετά με τους άλλους. Αν παρεκλίνετε των υποχρεώσεων και της αυθεντικότητας, ή την στάσης σεβασμού προς τους άλλους, θα χάσετε μία μοναδική ευκαιρία εξέλιξης.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των χρημάτων και της αφθονίας για σας, και να κινείται στον 9ο οίκο σας και σε μια όμορφη σχέση με τον Ήλιο σας ως τα μέσα Ιουλίου. Αυτό είναι μια άλλη θαυμάσια ευκαιρία για μαθητές όλων των επιπέδων και επιτυχία σε εξετάσεις. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για ταξίδια στο εξωτερικό σε σχέση με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ή γενικά πολλές ευκαιρίες για εξερευνήσεις και πολλά ταξίδια.

Τα κύρια ενδιαφέροντά σας φέτος είναι να φροντίζετε το σώμα σας, την εικόνα σας και την προσωπική σας ευχαρίστηση, η επικοινωνία και τα πνευματικά ενδιαφέροντα, τα παιδιά, η δημιουργικότητα, η θρησκεία, η φιλοσοφία, η τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα ταξίδια στο εξωτερικό (ως τις 17 Ιουλίου). Στην συνέχεια, θα είναι σημαντικό για σας να εξελιχθείτε στον κοινωνικό σας χώρο, να σας εκτιμήσουν για ένα ξεχωριστό έργο και να σας θαυμάσουν.

Σημαντικό είναι για σας το χρονικό διάστημα ως τις 26 Ιουλίου, αφού ο Άρης στον 12ο οίκο σας προκαλεί εσωτερική ένταση, άγχος και την ανάγκη να αντιδράσετε παρορμητικά, την οποία όμως ελέγχετε. Κυρίως κατά την ανάδρομη φορά του, την Άνοιξη, από την 1η Μαρτίου ως τις 21 Μαΐου, η υπομονή σας θα δοκιμάζεται και οι υποχρεώσεις μπορεί να αισθάνεστε πως σας περιορίζουν και σας εκνευρίζουν. Αποδεχτείτε πως για μερικούς μήνες θα είναι στενά τα περιθώρια δράσης, αλλά θα είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος ανασυγκρότησης, όπως και διερεύνησης. Καθώς μέσα στον Ιούλιο σας απασχολεί πολύ η κοινωνική σας εικόνα, έχετε την ευκαιρία να ανατρέξετε σε λεπτομέρειες και να διορθώσετε τις αδυναμίες στην καθημερινότητά σας.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα της δημιουργίας, του φλερτ, των παιδιών και της διασκέδασης (αυτό συμβαίνει για μία διάρκεια 14 χρόνων), και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση. Στις ερωτικές σχέσεις θα είστε περισσότερο ρομαντικοί, τρυφεροί, δοτικοί και ονειροπόλοι. Ίσως αφεθείτε χωρίς επιφύλαξη, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε το ταίρι σας. Με τα παιδιά μπορεί να αναπτυχθεί μία ιδανική και ιδιαίτερα ζεστή σχέση.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, εξακολουθεί να δονεί τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια και την αίσθηση της δύναμης στη ζωή σας. Οφείλετε να παραμείνετε σταθεροί, ακόμη κι όταν οι σταθερές σας αξίες κλονίζονται. Να αλλάξετε συνήθειες και να ξεπεράσετε το σκοτάδι της ψυχής. Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα εξακολουθεί να δονεί τον ψυχισμό σας και να αναζητά ανατροπές σε ό,τι ήταν δεδομένο ως πρότινος και για τις προσωπικές σχέσεις που ίσως δεν πληρούν τις προϋποθέσεις στην ερωτική σας ζωή.

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές και ανακαλύπτετε για αρκετά χρόνια ακόμη, δίνοντας την ευκαιρία στη γνώση να γίνει

ουσιαστικός οδηγός για σας, οδηγός αυτογνωσίας… Χρειάζεται όμως προσεκτική χρήση του λόγου και ευγένεια.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τρία σκέλη για σας:

Ξεκινούν στα φετινά σας γενέθλια, ορίζοντας μια ρήξη με το χθες και φέρνοντας στην επιφάνεια τα κρυφά σας όνειρα αρχικά.

Στη μέση της χρονιάς, τον Απρίλιο, επανατοποθετείται το ερώτημα που θέτετε ο καθένας ξεχωριστά στα γενέθλιά σας.

Στα επόμενα γενέθλια, θα πρέπει να έχουν κλείσει σημαντικοί κύκλοι και να δημιουργείτε το έδαφος για μία νέα ισορροπία στην καθημερινή σας ζωή.

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
0'
91 - 95
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
2'
34 - 39
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;