Διακοπές στο Άμστερνταμ, που να μείνω; #tp24amsterdam

Εντάξει το ερώτημα κλασσικό για ξενοδοχεία στο Άμστερνταμ. Που μένεις; Πόσο κόστισε; Άξιζε; Εμείς είμαστε μεγάλη παρέα κτλ, που θα μπορούσαμε

Ένα – ένα παιδιά. Έχω τις απαντήσεις για όλους. Τρεις λύσεις για όλους, για όλες τις τσέπες, ανεξάρτητα πόσα άτομα είστε. Παμε:

Westerndock Executive Apartment – Το ομαδικό
Westerdok 666, Κέντρο Άμστερνταμ

Διακοπές στο Άμστερνταμ, που να μείνω;

Το Westerndock Executive Apartment προσφέρει ένα μοναδικό, ευρύχωρο διαμέρισμα με θέα στην περιοχή του λιμανιού του Άμστερνταμ. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, χώρο καθιστικού με δορυφορική τηλεόραση και ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με πολυτελή κλινοσκεπάσματα.

Το ξεχωριστό καθιστικό του Westerndock Apartment περιλαμβάνει έπιπλα ντιζάιν και μεγάλο τραπέζι φαγητού. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σύγχρονη κουζίνα, που είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρική κουζίνα, συμβατικό φούρνο και πλυντήριο πιάτων.

Το υπνοδωμάτιο έχει ιδιωτικό μπάνιο με θερμαινόμενο δάπεδο και ξεχωριστή μπανιέρα. Υπάρχουν επίσης πλυντήριο ρούχων και παροχές σιδερώματος.

Λέει είναι για τέσσερα άτομα. Στην πραγματικότητα έχω ακούσει ιστορίες για 7 άτομα που έχουν μείνει άνετα εκεί μέσα. Αν είστε παρέα αξίζει και θα δώσετε περίπου 150-170 ευρώ για 5-6 ημέρες, το άτομο.

Προσοχή όμως. Απαγορεύεται το κάπνισμα εκεί μέσα, αν έχεις άλλα πράγματα στο μυαλό σου. Επίσης πρέπει να τα πηγαίνεις καλά και με την καθαριότητα. Διαμέρισμα είναι.

Hotel Manofa – Η σιγουριά του κέντρου χωρίς πολλά αστέρια
Damrak 46, Κέντρο Άμστερνταμ

Διακοπές στο Άμστερνταμ, που να μείνω;

Το Manofa προσφέρει απλά επιπλωμένα δωμάτια στο Άμστερνταμ, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την Πλατεία Dam και τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό του Άμστερνταμ. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και αυτόματους πωλητές στο λόμπι.

Τα περισσότερα από τα λειτουργικά δωμάτια του Hotel Manofa έχουν τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους, ενώ άλλα περιλαμβάνουν κοινόχρηστο μπάνιο.

Οι επισκέπτες απολαμβάνουν εκπτώσεις στο εστιατόριο, που σερβίρει αργεντίνικη κουζίνα με κρεατικά και πιάτα μπιστρό. Το εστιατόριο διαθέτει μικρή βεράντα στο δρόμο.

Το Beurs van Berlage βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο και η περίφημη Συνοικία των Κόκκινων Φαναριών είναι προσβάσιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια. Το Manofa Hotel απέχει μόλις 450μ. από την εμπορική οδό Kalverstraat.

Κλασσική αξία στη Damrak. Φθηνό αλλά πρέπει να βρεις δωμάτιο γιατί συνήθως είναι πίτα. Παρέχει τα βασικά, όπως βλέπεις δεν έχει τον ουρανό με τα… αστέρια. Κοντά σε όλα όσα θες να δεις στο κέντρο της πόλης. Πρόσεξε μόνο να πάρεις δωμάτιο με δική σου τουαλέτα. Κάπνισμα μέσα, φουλ.

Room Mate Aitana – Αστέρια.
IJDok 6, Αμστερνταμ

Διακοπές στο Άμστερνταμ, που να μείνω;

Το Room Mate Aitana, που διαθέτει κομψά δωμάτια και αγκυροβόλια για σκάφη αναψυχής, είναι ένα ντιζάιν ξενοδοχείο που χτίστηκε το 2013 και βρίσκεται στο νέο τεχνητό νησί στον ποταμό IJ στο Άμστερνταμ.

Όλα τα δωμάτια έχουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν θέα στο Άμστερνταμ. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και ντους ή μπανιέρα. Παρέχονται δωρεάν προϊόντα περιποίησης.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τον μπουφέ πρωινού μέχρι τις 12:00, ενώ μπορεί να σερβιριστεί και πρωινό στο δωμάτιο. Υπάρχει lounge bar και εστιατόριο διακοσμημένο σε κοσμοπολίτικο στιλ.

Το Room Mate Aitana περιλαμβάνει επιχειρηματική γωνιά και γυμναστήριο. Στο θυρωρείο του ξενοδοχείου μπορούν να οργανωθούν υπηρεσίες όπως φύλαξη παιδιών, θυρωρός, ενοικίαση ποδηλάτων και αυτοκινήτων.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Άμστερνταμ απέχει 800μ. από το ξενοδοχείο και η πλατεία Dam βρίσκεται σε απόσταση 1,7 χιλιομέτρων. Το συνεδριακό κέντρο RAI είναι στα 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Αν θες (και αν θες να ξοδέψεις) τότε αυτή είναι μία καλή επιλογή. Είκοσι λεπτά με τα πόδια από το… Hotel Manofa, με σούπερ ντιζάιν και τρομερό πρωινό. Το Dock που λέει ότι βρίσκεται είναι “φρέσκο” στη πόλη αφού το ξενοδοχείο τώρα θα κλείσει το πρώτο χρόνο λειτουργίας του. Bonus και video από τη κατασκευή του.

#tp24amsterdam: Το hashtag της Πρωτοχρονιάς το οποίο θα έχει όλες τις πληροφορίες για το ταξίδι μας στο Άμστερνταμ, σε συνεργασία με το TravelPlanet24.com! Kλείσε το αεροπορικό σου εισιτήριο τώρα, στην ενότητα Travel!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;