Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Ζυγός

zygos

Από την Ματίνα Φατούρου

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Ο Ζυγός, σαν ζώδιο που έχει κύριο μέλημα την αίσθηση της ποιότητας σε όλους τους τομείς της ζωής του, ξεκινά λοιπόν τις προβλέψεις μας για την επόμενη χρονιά μέσα από έναν δυναμικό αστρολογικό χάρτη, προσφέροντας τις δυνατότητες σε όσους έχουν τον Ήλιο τους ή τον Ωροσκόπος τους στο ζώδιο, να δράσουν για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με έντονο το στοιχείο της διπλωματίας για εσάς, με τον Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, καλλιεργώντας την τελειότητα στην θεωρία και γενικά κινούμενοι προσεκτικά για την επίτευξη των στόχων σας μέχρι τις 26 Ιουλίου. Μέσα

σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα σας βοηθήσει με αυτή την κίνησή του να κάνετε διορθωτικές κινήσεις σε σημαντικά θέματα που σας αφορούν. Βέβαια, όσο θα είναι ανάδρομος, από τις 2 Μαρτίου και την 27η μοίρα του ζωδίου, μέχρι τις 21 Μαίου και την 9η μοίρα, δε θα υπάρξει η δυνατότητα να κινηθείτε, αλλά μόνο ν’ επανεξετάσετε σημαντικά θέματα. Οι αποφάσεις και η δράση θα επέλθουν μετά την ορθοδρόμησή του και απ’ ό,τι δείχνει θα αγγίξει τους περισσότερους από εσάς, δηλαδή όσους έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή ακμή οίκου από την 6η μέχρι και την 29η μοίρα.

Οι ικανότητές σας θα διοχετευτούν μέσα από ένα φιλικό κλίμα με σωστές στρατηγικές κινήσεις, με σοβαρότητα αλλά και διάθεση ευμετάβλητη έως διπλωματική στους τομείς που έχετε να δώσετε “μάχες”. Είτε δηλαδή να διεκδικήσετε την ισορροπία των προσωπικών σχέσεων και τη θέση σας μέσα σ’ αυτές, είτε να κυνηγήσετε την επαγγελματική καταξίωση. Σαν γνήσιοι αντιπρόσωποι του ζωδίου βέβαια θ’ αποφύγετε εντάσεις που θα είναι προς όφελός σας. Μέσα από αυτές τις ψυχικές και πρακτικές διαδικασίες θα συμπεριλάβετε την απόψεις και τις κινήσεις των άλλων, για ν’ αποφασίσετε δίκαια πως πρέπει να δράσετε χωρίς να παραμερίσετε τις ανάγκες των οικείων σας. Ο τρόπος που θα χειριστείτε τα πράγματα δεν θα είναι προκλητικός επ’ ουδενί, αλλά αν ξεπεραστούνε όρια, μπορεί να φτάσετε στο σημείο της απόρριψης μέσα από συναισθηματικές διαδικασίες που θα σας ταλαιπωρήσουν. Καλό είναι ν’ αποφύγετε τα άκρα και να κινηθείτε με συμβιβαστικό τρόπο από την αρχή, κάτι που είναι στην ιδιοσυγκρασία σας και που θα εκφραστεί αργότερα με αποτελέσματα που θα σας χαροποιήσουν.

Ο Δίας, ευνοϊκός όπως πάντα, κινείται στον δέκατο οίκο του ετησίου χάρτη σας, μέχρι τις 16 Ιουλίου του 2014, όπως έχουμε αναφέρει στο σχετικό άρθρο. Αναφερόμαστε στον πλανήτη της τύχης, που στο ζώδιο του Καρκίνου μας χαρίζει απλόχερα τα δώρα του, μιάς και βρίσκεται σε έξαρση. Ο πλανήτης της επέκτασης και των ευκαιριών, έχοντας από τον Ιούνιο της τρέχουσας χρονιάς εισέλθει στον οίκο αυτό, σίγουρα έχει δείξει τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Από τις αρχές του φθινοπώρου και μετά τις δύσκολες όψεις και συνθήκες του καλοκαιριού, δύναται ν’ αποδείξει την εύνοια που σας χαρίζει στον οίκο, οίκο κοινωνικής καταξίωσης μέσα από την επαγγελματική μας σταδιοδρομία ή ακόμα και μέσω ενός γάμου. Ανοίγονται λοιπόν οι καλύτερες προοπτικές μπροστά σας στους παραπάνω τομείς και εσείς καλείστε ν’ αποφασίσετε ποιούς δρόμους θ’ ακολουθήσετε για την επίτευξή τους. Η διέλευση αυτή πραγματοποιήθηκε πριν δώδεκα έτη και η επόμενη θα είναι μετά από δώδεκα έτη, χρονικό διάστημα που χρειάζεται ο πλανήτης για να ολοκληρώσει την πλήρη κινησή του στον ζωδιακό μας. Η σημαντική αυτή διευκρίνηση, θα είναι βοηθητική για όσους αντιλαμβάνονται την διέλευση αυτή σαν θείο δώρο στον τομέα της δημόσιας αναγνώρισης και της φήμης, ώστε να πράξουν ορθά για τους στόχους τους.

Με τον Κρόνο να κινείται στον δεύτερο οίκο σας όλη τη χρονιά, θα είστε βέβαια αρκετά ανασφαλείς και περιορισμένοι ως προς τα οικονομικά σας. Ο Κρόνος όσο

κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, δεν θα σας επιτρέψει ν’ ανακάμψετε από οικονομικής άποψης. Για την εργατικότητα που θα επιδείξετε θα ανταμειφθείτε όταν ο Κρόνος εισέλθει στο ζώδιο του Τοξότη, στις αρχές του 2015. Η πρόκληση εδώ βέβαια είναι ν’ αγωνισθείτε για ν’ αποκτήσετε σταθερότητα σε οικονομικά αλλά και συνάμα συναισθηματικά θέματα. Κάποιοι από εσάς ίσως έχετε μείωση των οικονομικών σας πόρων και δυστυχώς δε θα καταφέρετε ν’ ανακάμψετε εύκολα. Μετά την είσοδό του στο επόμενο ζώδιο, θα σας επιτραπεί να χτίσετε και να σταθεροποιήσετε τα υλικά σας αγαθά. Έτσι λοιπόν, ο Δίας σε όσους σιγά-σιγά σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο από τον δεύτερο οίκο σας, θα δοθούν οι δυνατότητες αφού επιτύχουν σε επίπεδο κοινωνικής καταξίωσης πρωταρχικά, με γνώμονα πάντα τις εργασιακές σας επιδόσεις, να προδεύσετε κατά δεύτερον στο οικονομικό επίπεδο.

Ο Πλούτωνας κινούμενος όλη την χρονιά, όπως και αρκετές από τις επόμενες, στον τέταρτο οίκο σας, θα έχει ήδη φέρει σε κάποιους αναστατώσεις στον χώρο της οικογενειακής σας εστίας, ενώ σε κάποιους άλλους θα επιφέρει με το αργό και ανατρεπτικό πέρασμά του. Γενικά θα προξενήσει ένα ανασφαλές συναισθηματικά επίπεδο και τα τετράγωνα που θα σχηματισθούν με τον Ουρανό θα επηρεάσουν σ’ έναν μεγάλο βαθμό την οικογενειακή σας εστία με ανακατατάξεις και αναστατώσεις μικρού ή μεγάλου βαθμού. Αυτό που πρέπει να προσέξετε επίσης είναι οι ισορροπίες μέσα στην οικογένειά σας, οι οποίες χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς να να διατηρηθούν και να κρατηθούν τα επίπεδα επικοινωνίας σε λογικά πλαίσια, χωρίς να επικρατήσει ασυνείδητα βία λεκτική ή ψυχαναγκαστική.

Ο Ουρανός, κινούμενος μέσα στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, επιφέρει με την κίνησή του δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και ειδικότερα όσοι έχετε ήδη προβλήματα σοβαρά, θα διαλύσετε ακόμη και μετά από χρόνια συμβίωσης τον γάμο σας ή την σχέση σας. Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Ουρανός με τον Πλούτωνα επιφέρουν βαθιές ρήξεις αρχικά, ( κάτι το οποίο ήδη έχει συμβεί όπου δεν έχουν γίνει διορθωτικές κινήσεις) και αλλαγές που ανατρέπουν ριζικά τις σχέσεις, στρέφοντάς σας σε μια διαφορετική πραγματικότητα που ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής σας. Για άλλους οι αλλαγές δεν θα είναι ριζικές αλλά απλά θ’ αλλάξουν την καθημερινότητά τους, ίσως έχοντας δυσκολίες σε επίπεδο καθημερινότητας και ρουτίνας.

Ο Ποσειδώνας, διελαύνοντας από τον έκτο ηλιακό σας οίκο, θα επιφέρει στον εργασιακό σας χώρο αρχικά τις επιρροές των πολιτικών και οικονομικών αλλαγών. Όσοι ασχολείστε επαγγελματικά με καλλιτεχνικά και θεραπευτικά επαγγέλματα, θα έχετε για τα μεν πρώτα φαντασία που θα σας εντυπωσιάσει και διάθεση να δημιουργήσετε μέσα από την τέχνη σας πρωτοποριακά και κατά την δεύτερη ασχολία σας εξαιρετικές αποδόσεις οδηγούμενοι από έντονη διαίσθηση και πνευματικότητα. Προς την άνοιξη θα έχετε γενικά μια καλή άποψη προς τα που πρέπει να κινηθείτε.

Η πρώτη έκλειψη, ολική Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου, στον άξονα Ζυγού – Κριού στην 25η μοίρα, φέρνει καλά νέα στην καριέρα σας και στα

οικονομικά σας. Αφορά ιδιαιτέρως όσους έχουν προσωπικό πλανήτη, ωροσκόπο ή ακμή οίκου από την 21η μέχρι και την 29η μοίρα. Η δεύτερη που αφορά επίσης τους αντιπροσώπους του ζωδίου, είναι μια ολική Σεληνιακή έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο άξονα στις 8 Οκτωβρίου και θα φέρει νέα σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο από την 11η μέχρι την 19η μοίρα του ζωδίου.

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;