Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Λέων

leon astrology

Από την Λίλιαν Σίμου

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Ακόμη μία χρονιά στη σειρά των ετών που ξεκίνησαν από το 2010 και δημιούργησαν αρκετές αλλαγές συχνά μέσω ανατροπών, στη ζωή σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Η νέα περίοδος που ξεκινά από το 2014, σας επιφυλάσσει αρκετές ευκαιρίες, αν έχετε υπομονή να περιμένετε κυρίως ως τα μέσα του χρόνου.

Μέχρι τότε, θα σας απασχολήσουν όνειρα και στόχοι που ακόμη δεν έχουν εκφραστεί ανοιχτά, ή δεν είχατε την δυνατότητα να καλλιεργήσετε και να υλοποιήσετε. Σας έχουν ταλαιπωρήσει, εμπόδια απρόσμενα ίσως σας έχουν καθυστερήσει. Ωστόσο, όλη αυτή η καθυστέρηση ήταν σημαντική προκειμένου να αναπτύξετε καλύτερα αυτά τα σχέδια και να τα προσαρμόσετε στις ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής. Λόγω του ότι από την φύση σας δεν είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι, αυτό φάνηκε λίγο δύσκολο, αλλά σας έκανε ικανούς να αντιδράτε περισσότερο άμεσα στα γεγονότα που εκπλήσσουν και ανατρέπουν την καθημερινότητά σας.

Είστε δημιουργικοί, αλλά κάποιες φορές καθυστερεί το έργο σας. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο να το επεξεργαστείτε και να το αναπτύξετε, μπορείτε πλέον όμως να αποφασίσετε γι’ αυτό, προσθέτοντας τεχνογνωσία ή μία κατάρτιση που θα σας εξελίξει και θα προωθήσει κάθε δημιουργία.

Με τον Κρόνο και τις εκλείψεις να προκαλούν ακόμη μία χρονιά δυσκολίες και προβληματισμό, θα είστε σε θέση να κάνετε μία ουσιαστική αλλαγή προς όφελός σας, προς τα τέλη του 2014. Κι αυτό γιατί ο μεν Κρόνος ήδη από τα τέλη του 2012 λειτουργεί ως ανάγκη για ένα ξεκαθάρισμα στα θέματα της οικογένειας, των δομών ή των αποκτημάτων μέσω αυτής, που δοκιμάζονται και αποδεικνύουν την αντοχή και την ποιότητά τους,

παράλληλα σας θωρακίζει απέναντι σε κάθε ανούσια κοινωνική γνωριμία. Θα παραμείνουν πλάι σας ως τα τέλη του χρόνου, εκείνοι που έχουν ουσία και σημασία για το έργο σας. Θα γίνετε προφανώς κι εσείς περισσότερο επιλεκτικοί, ακόμη κι αν αυτό δεν σας ευχαριστεί, αφού θα είναι αιτία να περιορίσετε σε ένα βαθμό τον κύκλο σας.

Αναλογιστείτε επίσης τα γεγονότα της ζωής από το φθινόπωρο του 2012 ως σήμερα. Αναζητήστε το νόημα της ζωής μέσα από τις δεσμεύσεις που έχετε αναλάβει, κυρίως ως τα τέλη του χειμώνα. Αν παρεκλίνετε των υποχρεώσεων και της αυθεντικότητας, ή της στάσης σεβασμού προς τους άλλους, θα χάσετε μία μοναδική ευκαιρία εξέλιξης.

Οι εκλείψεις ως και το φθινόπωρο, θα βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τα θέματα που έχουν σχέση με προσωπικές υποθέσεις και εκκρεμότητες οικογενειακές. Παράλληλα θα σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε με γνώση και ενημέρωση, να εμπλουτίσετε την ήδη υπάρχουσα γνώση και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας.

Για τις ευκαιρίες που έρχονται, θα περιμένετε κάποιους μήνες προκειμένου να εισπράξετε ικανοποίηση. Παρά τις αντιφάσεις του, στο πρώτο εξάμηνο του νέου χρόνου, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις αξίες σας και να είστε σε εγρήγορση μέσα από προκλήσεις του άμεσου περιβάλλοντος. Από το καλοκαίρι και μετά όμως, θα αισθάνεστε περισσότερο φωτεινοί, δημιουργοί, ανοιχτοί και αισιόδοξοι ξανά. Οι ορίζοντες διευρύνονται και το ταλέντο ή η κατάρτισή σας, θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δεν θα σας χαριστεί κάτι, όσο θετικά κι αν φαντάζουν κάποια από τα στοιχεία. Η εποχή αξιώνει όποιον έχει προσπαθήσει πολύ και κατέχει με σαφήνεια το αντικείμενό του.

Εξακολουθεί η περιέργεια για γνώση που έχετε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ίσως περισσότερο των δύο ετών, μία διετία ή τριετία, ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο. Η αναζήτηση θα σας οδηγήσει σε νέες κατευθύνσεις ή θα ανοίξει ορίζοντες που θα σας προσφέρουν νέες προοπτικές σε γνώση.

Αν και τα απρόβλεπτα δεν θα λείψουν από τη ζωή σας, κάτι που αναστατώνει κυρίως τον ρυθμό της ζωής, θα αναζητήσετε την ευκαιρία για νέες προοπτικές. Μία έλξη προς το ασυνήθιστο και διαφορετικό, θα αναθερμάνει την φλόγα της δημιουργίας και του έρωτα.

Στην συμβολή του Δία, εκείνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ανακαλύψετε τις ευαίσθητες πτυχές που σας κάνουν περισσότερο ονειροπόλους και λιγότερο ρεαλιστές. Η ευαισθησία στην υπερβολή της δεν είναι παρά μία τροχοπέδη για σας. Αυτό συμβαίνει επειδή μειώνει την φλόγα της χαράς και της εξωστρέφειας. Κι αυτό ως τα μέσα του χρόνου. Καθώς ο Δίας θα βρεθεί στο ζώδιό σας στα τέλη Ιουλίου, θα είστε στο εξής σε μία εγρήγορση, θα θέλετε να προωθήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και να επεκταθείτε μέσα από ένα γόνιμο έργο, προσωπικής σας επιλογής. Έχετε πολλά να αποδώσετε, να βιώσετε και να χαρείτε, αλλά προσέχετε τις ευαίσθητες περιόδους που προδιαγράφει η ατομική σας διαδρομή και φυσικά οι γενικές προδιαθέσεις του έτους.

Σημαντικό είναι το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο, ως τον Ιούλιο του 2014, όπου ο Άρης κινείται για αρκετούς μήνες στο ζώδιο του Ζυγού. Κατά την διάρκεια της διέλευσης αυτής, το ενδιαφέρον των δραστηριοτήτων σας εστιάζεται στην επικοινωνία, στη γνώση και

στις συναντήσεις με ανθρώπους που αποτελούν τον άμεσο κύκλο γνωριμιών σας. Διεκδικήσεις προφορικές ή γραπτές όμως, πρέπει να γίνονται με ευγένεια και τακτ. Δεν σας ταιριάζει η επιθετική συμπεριφορά, καθώς θα τραυματίσει το προφίλ σας. Πιο δύσκολοι είναι οι μήνες της Άνοιξης, κυρίως ως τις 20 Μαΐου. Στις μετακινήσεις σας θα χρειαστεί επίσης αυτό το χρονικό διάστημα, ιδιαίτερη προσοχή, κυρίως αν οδηγείτε κάτω από καθεστώς έντασης και εκνευρισμού, ή με ταχύτητα.

Θα χρειαστείτε την ψυχραιμία και την εγκράτεια, ως προσόντα, προκειμένου να χειριστείτε σωστά την δύσκολη αυτή περίοδο, τις σχέσεις με τους συγγενείς ή τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν άμεσα.

Ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία, θα πρέπει να είστε ευέλικτοι. Στην περίπτωση αυτή, θα σας φανεί αρκετά δύσκολο να αντεπεξέλθετε, καθώς θα είστε διαρκώς αμυνόμενοι ή επιτιθέμενοι. Θωρακιστείτε

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα των οικονομικών σας και της ψυχικής υγείας (και θα παραμείνει εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε μέσω της έμπνευσης τον βαθύτερο εαυτό σας και τις ανάγκες σας, όπως και να κάνετε μία ενδοσκόπηση. Σε θέματα που άπτονται του ψυχισμού, θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευάλωτοι ή δεκτικοί. Η φαντασία θα μπλέκει με την πραγματικότητα και μπορεί τελικά να μην είστε τόσο αντικειμενικοί σε θέματα πρακτικά.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2010, φέρνει διακυμάνσεις ιδεολογικές σας εκτιμήσεις και μπορεί να αλλάξετε οπτική πολλές φορές, σε θέματα που έχουν να κάνουν με γνώση και τη φιλοσοφία της ζωής. Θα είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνετε στις ίδιες θέσεις, αλλά θα είστε περίεργοι για το καινούργιο, το διαφορετικό και το πρωτότυπο. Η επαφή με το εξωτερικό, αλλά και με ανθρώπους που έχουν διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας, θα είναι σημαντική.

Ο Πλούτωνας, αλλάζει εδώ και μία τριετία περίπου τον ρυθμό σας σε καθημερινές ανάγκες και δραστηριότητες. Σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές και θα είστε για αρκετά χρόνια ακόμη, σε μία διαρκή αλλαγή. Μην στέκεστε ανενεργοί μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας. Η πορεία αυτή είναι αργή, με τις ανατροπές θα είστε ως και το 2015 σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές. Σημαντικές εμπειρίες σας περιμένουν, αλλά και απομάκρυνση από τις ήδη υπάρχουσες συνήθειες, με υποχρεώσεις που δεν είναι σταθερές, αλλά και δεν είναι εύκολες συχνά. Δεν σας ταιριάζει να λειτουργείτε υπό πίεση, πρέπει όμως να κάνετε υπομονή και αυτή την χρονιά. Θα ανακαλύψετε πως η αντοχή σας δοκιμάζεται, αλλά είναι και αρκετά ενδιαφέρουσα η εμπειρία που προκύπτει, αφού κατανοείτε τις δυνατότητές σας και χειρίζεστε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις σας.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, έχουν τα εξής σημαντικά για σας:

Αναθεωρείτε και απαλλάσσεστε σταδιακά ως τα επόμενα γενέθλια οικογενειακά θέματα που σας ταλαιπώρησαν από τον προηγούμενο χρόνο. Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις

με τους οικείους σας και να κάνετε ό,τι καλύτερο για την περιουσία σας. Η ζωή σας μπορεί να αλλάξει από την βάση της και να δώσετε την ευκαιρία σε μία νέα αρχή. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να οριοθετήσετε την διαδρομή σας προς ένα σημαντικό έργο. Αδύναμες σχέσεις, ασαφείς δεσμεύσεις, φεύγουν οριστικά ως το φθινόπωρο του 2014.

Στη μέση της χρονιάς, τον Απρίλιο, μία ακόμη κρίσιμη στιγμή προκύπτει κυρίως για να πετύχετε μία συμφωνία. Σκεφθείτε με υπομονή, αποφεύγοντας να πάρετε άμεσα αποφάσεις.

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
87 - 91
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
1'
44 - 33
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;