Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Δίδυμοι

gemini

Από την Ματίνα Φατούρου

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Οι Δίδυμοι, ζώδιο αντιπροσωπευτικό της επικοινωνίας και της μεταφοράς ιδεών και γνώσεων, ξεκινάτε την χρονιά σας, με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Ερμή, να συμμετέχει στην Ν. Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Με την θέση αυτή του Ερμή, θα σκεφτείτε τα θέματα που σας απασχολούν με αντιθέσεις και μέσα από τις αντιθέσεις αυτές και την ενδοσκόπηση θα καταλήξετε να ξεφορτωθείτε στοιχεία που δεν σας αφορούν πιά και να μετουσιώσετε την βαθιά γνώση που θα σας προσφερθεί σε πράξεις!

Δυναμική λοιπόν χρονιά, για βαθιές αλλαγές, μιας και ο Πλούτωνας, καρμικός πλανήτης βρίσκεται και θα βρίσκεται για πολύ χρόνο ακόμη στον όγδοο ηλιακό σας οίκο. Θέματα που αγγίζει ο πλανήτης και σας καλεί να τα επανεξετάσετε, είναι βασικά το βαθύτερο νόημα της ζωής και οι ανασφάλειες που έχετε σαν άτομα. Η γκάμα του θέματος μεγάλη και αγγίζει τα όρια προσωπικότητάς σας, σε επίπεδα που ως τώρα μπορεί να μην είχατε αγγίξει!

Ένα θέμα καίριο που αγγίζει ο Πλούτωνας στην θέση αυτή που βρίσκεται για εσάς, είναι ο οικονομικός τομέας, στον οποίο θα δεχτείτε αλλαγές, όχι μόνο φέτος αλλά και στα επόμενα χρόνια που θα βρίσκεται στον όγδοο ηλιακό σας οίκο.

Ευτυχώς, όσο ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, μέχρι τις 16 Ιουλίου, θα είναι υποστηρικτικός για εσάς, σε θέματα οικονομικά. Βέβαια, όσο είναι σε ανάδρομη πορεία, μέχρι τις αρχές Μαρτίου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να ελέγχετε τις ευκαιρίες που σας δίνει, δις! Μετά την επιστροφή του σε ορθή πορεία, ο πλανήτης θα σας υποστηρίξει σε οικονομικά θέματα, αλλά βέβαια λόγω γενικότερων συνθηκών, πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Μια σημαντική διέλευση ενός προσωπικού πλανήτη, είναι του Άρη, πλανήτη της δράσης, που ήδη βρίσκεται στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο και θα παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος Ιουλίου. Από την θέση αυτή, ο πλανήτης σας ωθεί να δημιουργήσετε και σας προσφέρει δυνατότητες να εκφραστείτε μέσα από αυτόν τον τομέα. Βέβαια, θα υπάξουν καλές μέρες όσο και δύσκολες!

Η θέση αυτή του Άρη, για το ανδρικό φύλο είναι ευνοϊκή, που πάλι βέβαια θα υπάρξουν καλές εποχές να δράσετε και άλλες δύσκολες και μη διαχειρίσιμες! Πάντως όσο είναι σε ανάδρομη πορεία, ο Άρης μπορεί να προκαλέσει εντάσεις σε θέματα ερωτικών σχέσεων και διαβρώσεις εκεί που δεν υπάρχουν στέρεες βάσεις!

Θέματα εργασίας και καθημερινότητας, με τον Κρόνο στον έκτο ηλιακό σας οίκο όλη την χρονιά, θα σας απασχολούν και θα αποζητούν την ενεργή παρουσία σας! Ο Κρόνος στον οίκο αυτό, επιφέρει δυστυχώς δυσκολίες στην επικοινωνία και στην συνεργασία με τους υπόλοιπους συναδέλφους σας, κάτι το οποίο βέβαια θα σας δυσκολέψει στο να έχετε ομαλή συνεργασία στον χώρο της δουλειάς σας. Γενικότερα, θα υπάρχουν δυσκολίες και στις σχέσεις υπαλλήλων – εργοδοτών, οπότε αν είστε εργοδότης πλησιάστε με κατανόηση το προσωπικό σας, αν είστε υπάλληλοι κρατήστε χαμηλούς τόνους! Για να αισθανθείτε πιο ανάλαφροι, σας πληροφορούμε, πως ο Κρόνος θ’ αποχωρίσει από το ζώδιο του Σκορπιού στις 23 Δεκεμβρίου του 2014 και θα σας επιτρέψουν πια οι συνθήκες να ομαλοποιήσετε καταστάσεις που όλη την χρονιά θα σας απασχολήσουν!

Ο Ποσειδώνας, καρμικός και μακρινός πλανήτης, διερχόμενος από τον δέκατο ηλιακό σας οίκο όλο το έτος, προφανέστατα δεν θα διευκολύνει θέματα καριέρας, αλλά γενικά θα προσδώσει στο τοπίο ασάφειες, εκτός και αν η καριέρα σας έχει φύση καλλιτεχνική! Πάντως, ο ιδεαλισμός θα είναι κυρίαρχος όλη την χρονιά και εσείς θα εκφράσετε πόθους ν’ αναγνωριστείτε από τον κοινωνικό σας περίγυρο και θ’ αγωνιστείτε γι’ αυτό!

Ο Ουρανός στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, καρμικός πλανήτης και αυτός, έχει την δυνατότητα να σας ανοίξει έναν νέο κύκλο γνωριμιών και γενικότερα να φέρει αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Οι σχέσεις σας αλλά και οι προσωπικές σας επιθυμίες θα δεχτούν αλλαγές που επιθυμείτε καιρό τώρα και μέσα από τις καινούργιες αυτές γνωριμίες σας, μπορείτε όσοι είσαστε μόνοι να βρείτε ταίρι!

Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι τέσσερις και αρχίζουν από τις 15 Απριλίου με πρώτη μια Σεληνιακή έκλειψη, στον άξονα Ζυγού – Κριού, που αγγίζει το συναισθηματικό σας κομμάτι και σας φέρνει αναστατώσεις! Η επόμενη, μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, με συμμετοχή του κυβερνήτη σας Ερμή, μπορεί να δράσει σε επίπεδο ψυχολογικό και εσωτερικό. Οι επόμενες εκλείψεις του φθινοπώρου, με αρχική της 8ης Οκτωβρίου, μια έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού, μπορεί να φέρει αναστατώσεις στην ερωτική σας σχέση ή σε επίπεδο φιλικό και η επόμενη, μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23 Οκτωβρίου, έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές για ν’ ομαλοποιήσετε σχέσεις με συναδέλφους αλλά και γενικότερα να βελτιώσετε εργασικά σας θέματα!

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;