Οι ευχές από τη συντακτική ομάδα του Neolaia.gr 2014!

fireworks

Είδαμε ποια ήταν τα δημοφιλέστερα άρθρα του 2014.

Παρακολουθήσαμε την εξομολόγηση του Μπαρδάκη.

Τώρα, σας ευχόμαστε καλή χρόνια και:

Νικόλας Μπαρδάκης

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία και πολλές ανατροπές. Για ένα 2014 αλλιώτικο, δυναμικό και ριζοσπαστικό.

#ygeia #kavla #epanastasi

ΥΓ. Εύχομαι να βρεθούν άλλοι 57 που να συμφωνούν.

Γιώργος Γκριτζάλας

2014. Η χρονιά που θα φύγουμε από το Μνημόνιο και θα έρθει η ανάπτυξη. ΟΚ. Σταματάω την πλάκα.

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, επιμονή και δημιουργικότητα. Ας μην περιμένουμε τίποτα από κανέναν. Εμείς είμαστε η δύναμή μας. Να είστε όλοι καλά φίλοι!

Γιώργος Τσαλίκης

Δεν θα πω μεγάλα λόγια. Από τη μία είναι ανόητο να πιστεύουμε πως το 2014 τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά, από την άλλη είναι  – τουλάχιστον – δειλό να μη δίνεις το 110% του εαυτού σου κυνηγώντας τους στόχους σου. Εύχομαι αγάπη, αλληλεγγύη, αυτογνωσία και λίγα φράγκα. Το τέλος του 2014, να μας βρει υγιείς, ενωμένους, να ‘χουμε καλύψει τα εσωτερικά μας κενά και κυρίως να έχουμε εξελίξει τους εαυτούς μας ακόμα περισσότερο. Να χαμογελάτε.

ΥΓ: Εύχομαι σε όλους να προσπαθήσουν να ζήσουν χωρίς να είναι ανύποπτοι για το αύριο, θλιμμένοι για το χθες και ανίδεοι για τα θαύματα που γίνονται τις νύχτες.

Χρήστος Πανάγος

Δεν θα αρχίσω φίλε μου αναγνώστη με τις ευχές. Θα αρχίσω με το “Άντε γεια και στην υγεία σου 2013”. Μια δύσκολη πραγματικά χρονιά προσωπικά για εμένα -ίσως από τις δυσκολότερες- έφυγε. Δυστυχώς μετράει περισσότερες άσχημες στιγμές παρά όμορφες και χαρούμενες. Ότι έφερε το 2013 ευτυχώς το πήρε όπως ήρθε. Υπάρχει και ένα “όμως”. Όμως ο απολογισμός είναι πως έμαθα πολλά και βγήκα δυνατότερος. 2014. Καλώς θα μας έρθεις, εύχομαι σε όλους και όλες υγεία, ευτυχία (Χριστίνα γιώτα εεε stop), ξεφτιλίκια και όπως λέει και ο Στόκας στο τελευταίο live των τότε ΠυΞ ΛαΞ. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. Καλή χρονιά και τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ. #loveneolaia

Γιάννης Καπογιάννης

Εύχομαι το 2014 να είναι μια δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία για όλο τον κόσμο. Εκτός από αυτές τις δυο κλασσικές και τετριμμένες ευχές εύχομαι πρόοδο, καινοτομία και εξέλιξη.

Τέλος, εύχομαι να υπάρχει δωρεάν ασύρματο WiFi ίντερνετ παντού!

Ίρινα Δεφαράνου

Όποτε σκέφτομαι τη λέξη “ευχές” για το νέο έτος, μόνο ένα τραγούδι έρχεται στο μυαλό μου:

Raindrops on roses and whiskers on kittens
Bright copper kettles and warm woolen mittens
Brown paper packages tied up with strings
These are a few of my favorite things.

Για όσους δεν το αναγνώρισαν, πρόκειται για το “My Favorite Things” από τη Μελωδία της Ευτυχίας.

Με αυτό το μουσικό χαλί, λοιπόν, εύχομαι σε όλους τους αθεράπευτα ρομαντικούς εραστές της ευτυχίας, να παραμείνουν έτσι όπως είναι και να συνεχίσουν να αγαπάνε, να γελάνε, να ευχαριστιούνται τη ζωή, τα πάθη, τα λάθη και τις ατέλειες τους.

Κι επειδή το 2013 -από ένα μικρό γκάλοπ που έκανα- χαίρονται πολλοί άνθρωποι που φεύγει, ας ελπίσουμε ότι το 2014 θα φέρει ελπίδα, έμπνευση, κουράγιο και πολύ έρωτα! Καλή χρονιά σε όλους!!!

Γιώργος Μπαρδάκης

Το 2013 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά! Μας χάρισε πολλές ιδιαίτερες στιγμές και συναισθήματα! Εύχομαι το 2014 να μας χαρίσει ακόμα καλύτερες στιγμές, άπειρα χαμόγελα και περισσότερες εμπνεύσεις! Πάντα υγεία και να περνάμε καλά!

2014 will be Legen -waitforit- dary!

Αλέξης Μαυραγάνης

– Καλή και ανατρεπτική χρονιά, πιο τσαμπουκαλεμένη από όλες τις προηγούμενες τελευταίες και επιστρατεύστε όλη τη δημιουργικότητά σας για την απαλλαγή και τη διαχείριση της που θα χρειαστεί περίσσοτερες προοδευτικές δυνάμεις μαζί για την επιτυχία της επόμενης ημέρας για τη χώρα.

– Καλή χρονιά! Τα φωτισμένα καραβάκια δύσκολα καίγονται, μα πανεύκολα βουλιάζουν. Καλές οι αντίστροφες μετρήσεις, αλλά καλού-κακού προμηθευτείτε και κανένα σωσίβιο κ. Καμίνη· έτος δημοτικών εκλογών το ´14 γαρ…

Νικόλαος Μπάρδης

Το 2013 έφυγε, και τη σκυτάλη πήρε το 2014, ένα πολλά υποσχόμενο έτος, από το οποίο όλοι έχουμε αρκετές απαιτήσεις, ζητώντας να μας φέρει όλα εκείνα που ξέχασε ο προηγούμενος χρόνος. Και όπως κάθε χρονιά, έτσι και αυτή, θα έχει τα καλά και τα κακά της. Εμείς όμως, θα πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στα θετικά και να αγωνιστούμε για το καλύτερο, πάντα στα όρια του εφικτού. Γι’αυτό εύχομαι σε όλους ένα ευοίωνο 2014, με υγεία, χαρά, άπειρες επιτυχίες και θετικές απρόσμενες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, μα πάνω απ’όλα αγάπη, γιατί χωρίς αυτή τίποτα δεν έχει αξία. Να είστε πάντα χαρούμενοι, να αγαπάτε χωρίς αναστολές, και να ζείτε την κάθε σας στιγμή στο κόκκινο, μακριά από τις υποδείξεις, τους περιορισμούς και τους καθοπρεπισμούς της κοινωνίας μας!

Ελένη – Ρεβέκκα Στάιου

Μακάρι το 2014 να είναι πολύ καλύτερο από το 2013! Να μας φέρει περισσότερα χαμόγελα, περισσότερες όμορφες στιγμές, περισσότερη αγάπη, περισσότερα όνειρα! Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας, να έχουμε υπομονή και επιμονή και να παλεύουμε περισσότερο για ό,τι θέλουμε και ονειρευόμαστε!

Παναγιώτης Τσέλλος

Μην σταματάτε να σκέφτεστε και να φιλτράρετε και να αμφισβητείτε τα δεδομένα και τα ερεθίσματα που προσλαμβάνετε. Μην σταματάτε να αυτοαναιρείστε και να αντιφάσκετε, να πισωγυρίζετε και να σφάλετε, να αποτυγχάνετε και μέσω όλων των παραπάνω να προχωράτε. Μην φοβάστε την κριτική των άλλων. Μην γίνεστε πρόβατα κανενός. Μην παπαγαλίζετε. Μην οικειοποιείστε εύκολα απόψεις. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αυτά. Φυσικά υπόκειμαι κι εγώ σε κριτική για ό, τι σας γράφω τώρα.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ , ΟΥΣΙΩΔΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ, ΥΓΙΕΣ 2014!!

Κωνσταντίνα Πυρνοκόκη

Είμαι από τους τυχερούς που θα πουν ότι τα περισσότερα από αυτά που ευχήθηκαν για το 2013 πραγματοποιήθηκαν. Ίσως να οφείλεται στο ότι κέρδισα το φλουρί για πρώτη φορά στη ζωή μου, ή ίσως προσπάθησα παραπάνω για να μπορώ μετά να αποδώσω όλα τα καλά στο φλουρί… (Κάτι τέτοια προληπτικά παραδόξως σε κινητοποιούν κάποιες φορές.) Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τα βασικά και δυσεύρετα για πολλούς, υγεία, ευτυχία και μία οικονομική κατάσταση ικανή για να ζούμε και όχι να αγοράζουμε Louis Vuitton (αυτό το ηλίθιο μπεζουλί ΔΕΝ ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα όσο κι αν σας έχουν πείσει για το αντίθετο), θα ευχηθώ το 2014 να σας φέρει όσα έχετε ονειρευτεί ή έστω να αρχίσει να διαφαίνεται ένας δρόμος προς την κατάκτησή τους. Οι ευχές κάποια στιγμή πιάνουν, τι στο καλό!

Ήρα Δημητρούλια

Το 2013 ήταν μια χρονιά, με την οποία δε θα ήθελα να ξαναέρθω αντιμέτωπη! Παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι ακόμη κι αν δε με ευνόησε, σίγουρα με έκανε να καταλάβω πως δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα θέλουμε. Εύχομαι λοιπόν το 2014 να φέρει υγελια, τύχη και ευτυχία σε όλους! Με όσο το δυνατόν λιγότερες δυσάρεστες στιγμές.

Μαριαλένα Γουσίου

To 2013 ήταν μια χρονιά-μάθημα για μένα. Εύχομαι όλοι να χρησιμοποιούμε τη γνώση κάθε χρονιάς και να τη μετατρέπουμε σε όρεξη, δουλειά και αγάπη! Το 2014 θα είμαστε λίγο πιο σοφοί, πιο ήρεμοι και δημιουργικοί. Υγεία και πίστη στη μοναδικότητά σας!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
FT
2 - 2
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
FT
1 - 2
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;