Ζώδια - Ετήσιες Προβλέψεις 2014 | Ταύρος

taurus

Από την Ματίνα Φατούρου

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 και Ζώδια – Ετήσιες Προβλέψεις 2014

Ο Ταύρος, ένα ζώδιο σταθερό και γήινο, με κυβερνήτη την Αφροδίτη, ξεκινάει την χρονιά του με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω και μέχρι το τέλος του πρώτου μήνα του έτους! Κρίνοντας λοιπόν τις αξίες των σχέσεων που αντιπροσωπεύουν τον πλανήτη, οι αναθεωρήσεις πραγματικά θα φανούν πολύ χρήσιμες όλη την χρονιά και βασικότερα όσο οι μήνες θα κυλάνε!

Ένα σημαντικό θέμα που θα θίξουμε αργότερα, κατά το τέλος Φεβρουαρίου, είναι η αλλαγή άξονα των δεσμών της Σελήνης, που από το τέλος Αυγούστου του 2012 φιλοξενήθηκαν στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, κάτι που παράλληλα με την παγκόσμια κρίση μας έφερε μπροστά σε μια άλλη πραγματικότητα, σε επίπεδο καρμικό. Περνώντας πάντως από την απόλαυση των πέντε αισθήσεων που σηματοδοτεί το ζώδιο του Ταύρου, θα περάσουμε σε μια άλλη πραγματικότητα που θα είναι πιό ομαδική και θα ομαλοποιήσει καταστάσεις και σχέσεις.

Η χρονιά λοιπόν αυτή, σημαντικότατη και εσείς σαν εκπρόσωποι του ζωδίου, πρέπει να περάσετε από διαδικασίες εξέλιξης της προσωπικότητάς σας που απαιτείται σωστός χειρισμός, λογική και ευελιξία για να βγείτε σε φωτεινό μέρος!

Η τελευταία Πανσέληνος του 2013, στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, έδρασε στον οικονομικό τομέα σας και σας έφερε κατά πρόσωπο με το πόσο σωστά κινηθήκατε μέσα στο προηγούμενα έτη. Οι επιρροές αυτής της Πανσελήνου, θα είναι επίσης σημαντικές για το 2014 και θα σας δώσουν αφορμή για να σκεφτείτε πόσο σημαντικά είναι τα υλικά αγαθά για εσάς. Τα θέματα αυτά ευνοούνται από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 18 Ιουλίου, όταν οι πλανήτες θα διελαύνουν από τον δεύτερο ηλιακό σας οίκο, το ζώδιο των Διδύμων, σταδιακά, ο ένας μετά τον άλλον.

Στον τομέα επικοινωνία, ο Δίας θα κινείται μέχρι τα μέσα Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου και στον τρίτο ηλιακό σας οίκο. Από την θέση του αυτή, θα σας χαρίσει χαρούμενες επαφές με τ’αγαπημένα σας άτομα, αναθερμάνσεις με αδέρφια και ξαδέρφια και ευκαιρίες για νέες ερωτικές σχέσεις. Όσο βέβαια είναι ανάδρομος μέχρι τις αρχές Μαρτίου, τα παραπάνω θέματα θα κυλάνε με αργοπορία και δεν θα τρέχουν οι εξελίξεις τους. Όταν όμως ο Δίας επιστρέψει ορθόδρομος, τα παραπάνω θέματα θα δεχτούν ευνοϊκές επιρροές και οι ευκαιρίες θα είναι δικές σας. Δύσκολη εποχή θα χαρακτηρίσουμε τον Απρίλιο, που οι όψεις μακρινών πλανητών του κοινωνικού Δία και του Άρη θα είναι έκρυθμες, κάτι το οποίο δεν θα είναι βέβαια προς διευκόλυνση κανενός!

Από τα μέσα Ιουλίου που ο Δίας θα περάσει στον τέταρτο ηλιακό σας οίκο, θέματα που αφορούν το σπίτι σας θα διευκολυνθούν και κάποιοι από εσάς που έχετε προγραμματίσει να μεγαλώσετε την οικογένειά σας, αυτό θα γίνει πραγματικότητα μέχρι το τέλος Αυγούστου του 2015!

Τα θέματα στον χώρο εργασίας σας, δεν θα πάψουν να σας ταλαιπωρούν και να φέρνουν προβλήματα άλλοτε διαχειρίσιμα από εσάς, άλλοτε μη διαχειρίσιμα! Όσο ο Άρης, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και στον έκτο ηλιακό σας οίκο, ο φόρτος εργασίας σας θα είναι υπερβολικός και κουραστικός. Φεύγοντας από το ζώδιο του Ζυγού, στο τέλος Ιουλίου, θα εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού και στον έβδομο ηλιακό σας οίκο, φέρνοντας εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες για τους δυο επόμενους μήνες!

Βέβαια, σημαντικό είναι πως ο Κρόνος θα βρίσκεται όλη την χρονιά στον οίκο αυτό και θα επιφέρει δυσκολίες στο να σταθεροποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες. Η καταλληλότερη εποχή για τους τομείς αυτούς, για νομιμοποιήσεις και σύναψη συμφωνιών, είναι όταν ο Δίας σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Κρόνο, προς τα τέλη Μαΐου. Φεύγοντας ο Κρόνος από το ζώδιο του Σκορπιού στις 23 Δεκεμβρίου του 2014, θα σας επιτραπεί ν’ ανοίξετε τους παραπάνω τομείς και η κοινωνικότητά σας ν’ ανθίσει!

Στον τομέα φίλοι και κοινωνικός περίγυρος, με τον Ποσειδώνα στον ενδέκατο ηλιακό σας οίκο, πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να υπάρχουν άτομα που δεν είναι αυτό που δείχνουν! Αν είσαστε σε κάποια ομάδα ή σε κάποιον σύλλογο, οι επιρροές που θα δεχτείτε σε προσωπικό επίπεδο θα βοηθήσουν την εξέλιξη και την ωριμότητά σας!

Σε θέματα ενδοσκόπησης, θα εμβαθύνετε το εσωτερικό της ψυχής σας με τον Ουρανό στον Κριό και στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο. Από την θέση αυτή ο Ουρανός μπορεί να φέρει και ξαφνικές δοκιμασίες όπως και απογοητεύσεις. Όμως επειδή ο πλανήτης είναι καρμικός, θα σας ωθήσει σε εσωτερικές αλλαγές που πρέπει να κάνετε και θα σας περάσει στο επόμενο στάδιο εξέλιξής σας.

Οι εκλείψεις του 2014 θα δρομολογήσουν κάποια νέα δεδομένα για εσάς.

lilian-simoy

Η πρώτη στις 15 Απριλίου, στον άξονα Ζυγού – Κριού, μια ολική Σεληνιακή έκλειψη, θα σας επηρεάσει στον τομέα εργασία και θα σας επιφορτίσει με κούραση και ένταση.

Η δεύτερη, μια δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου στο ζώδιό σας, θα σας επηρεάσει περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο και η ένταση των ημερών θα πρέπει να οριοθετεί για να μην ξεφύγει από λογικά πλαίσια. Το φθινόπωρο, τα επόμενα ζευγάρια των εκλείψεων που θ’ ακολουθήσουν, θα είναι επίσης αξιοσημείωτα και θα φέρουν αλλαγές που θα δείξουν το πρόσωπό τους μέσα στο χρόνο.

Η πρώτη λοιπόν έκλειψη του φθινοπώρου, στις 8 Οκτωβρίου, μια ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα ενεργοποιήσει απωθημένα σας και πάθη που είναι κρυφά!

Η επόμενη, μια μερική Ηλιακή έκλειψη στις 23 Οκτωβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού, θ’ ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση που εσείς θα την δρομολογήσετε όπως επιθυμείτε!

Λεπτομέρειες για το έτος στον τομέα της οικογένειας, της ερωτικής ζωής, των επαγγελματικών και της υγείας στο άρθρο μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;