Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/12 -6/1/14

ZODIA-300x286

Μία διαδρομή οκτώ μηνών δοκιμάζει σχέσεις από την Ματίνα Φατούρου και το www.astrolife.gr

O Άρης, βασικός δείκτης των δραστηριοτήτων μας, υποδέχεται τον νέο χρόνο σε ένα ζώδιο αδυναμίας του και παραμένει εκεί για τους πρώτους επτά μήνες του 2014. Η διέλευσή του στο ζώδιο του Ζυγού, θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου του 2014, που στις 5.25 π.μ. θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, σε μια δυναμική θέση για τον πλανήτη.

Στο ζώδιο λοιπόν που θα βρίσκεται για πολλούς μήνες, θα κινηθούμε με στρατηγική και διπλωματία, λαμβάνοντας υπʼ όψιν μας τις κινήσεις των άλλων. Θα υπάρξει τελειότητα στην θεωρία, αλλά η πράξεις μας θα είναι ελλιπείς!

Γιατί στο ζώδιο αυτό, είναι θεωρητικός και διστακτικός και δεν θʼ αγγίζει την ουσία των πραγμάτων με μέθοδο και αποφαστιστικότητα. Στο συγκεκριμένο θέμα μάλιστα υπάρχουν εύκολα μεταβολές, κάτι υπερβολικά κουραστικό, αλλά και βοηθητικό σε θέματα συμβιβασμών!

Οι αποφάσεις λοιπόν, εδώ θα συμπεριλαμβάνουν την άποψη των ατόμων που έχουμε σχέσεις και συνεργασίες και γενικά θʼ αποφευχθούν εντάσεις, όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ακολουθούν μικρές συμβουλές για το ζώδιο του Ήλιου και τους ωροσκόπους.

Kριός :

Ο Άρης στον 7ο ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο προσκήνιο εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και όσοι έχετε νομικά θέματα θα πρέπει να βρείτε λύσεις. Κινηθείτε με γνώμονα τον διάλογο και την άμεση προσέγγιση των θεμάτων που σας απασχολούν.

Ταύρος :

Ο Άρης στον 6Ο ηλιακό σας οίκο, φέρνει εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και δράση μέσα από την διάθεση συνεργασίας. Η καθημερινότητά σας θα έχει έντονο χαρακτήρα και ανατροπές! Θέματα υγείας μην τʼαφήσετε να περιμένουν!

Δίδυμοι :

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό σας οίκο, φέρνει κάποια κινητικότητα στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων, αλλά και εντάσεις που πρέπει να τις δρομολογήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όσοι έχετε παιδιά, κρατείστε χαμηλούς τόνους. Η δημιουργικότητά σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα αυτήν την εποχή.

Καρκίνος :

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό σας οίκο, φέρνει αναστατώσεις στον οικογενειακό σας χώρο, που σας δυσκολεύουν και απαιτούν ηρεμία για να βρουν σωστές λύσεις. Άτομα μεγάλης ηλικίας του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ίσως αναζητήσουν την βοήθειά σας.

Λέων :

Ο Άρης στον 3ο ηλιακό σας οίκο, φέρνει εντάσεις στην επικοινωνία με τον περίγυρό σας και με συγγενικά άτομα. Μικρές αποδράσεις θα σας εκτονώσουν. Αν ασχολείστε με το γράψιμο, είναι καλή περίοδος για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Προσέξτε μικροατυχήματα.

Παρθένος :

Ο Άρης στον 2ο ηλιακό σας οίκο, θα σας δραστηριοποιήσει σε θέματα απόκτησης υλικών αγαθών, αλλά προσέξτε παράλληλα και τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας! Η εργατικότητα αυτή την εποχή θα σας χαρακτηρίσει.

Ζυγός :

Ο Άρης στον 1ο ηλιακό σας οίκο, θα σας τονίσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας προσδώσει αγωνιστικότητα για την επίτευξη των στόχων σας. Κινηθείτε με γνώμονα την μέση οδό και μην είστε ανυπόμονοι σε επίπεδο επιθυμιών και στόχων.

Σκορπιός :

Ο Άρης στον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επιφέρει αναστάτωση στον χώρο του υποσυνειδήτου σας και μπορεί να φέρει εμπόδια στους στόχους σας. Προσέξτε ανταγωνιστές που είναι σε επαγγελματική αντιπαλότητα μαζί σας. Το οκτάμηνο αυτό που ο Άρης θα διελαύνει από τον 12ο ηλιακό σας οίκο, κρατείστε ισορροπίες που είναι απαραίτητες.

Τοξότης :

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό σας οίκο, σας χαρίζει έντονη κοινωνικότητα και προσωπική δράση μέσα σε συλλογικούς χώρους. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις στους χώρους αυτούς. Τώρα είναι η εποχή που μπορείτε να δράσετε για τις επιθυμίες σας, με γνώμονα πάντα τις σωστές ισορροπίες.

Αιγόκερως :

Ο Άρης στον 10ο ηλιακό σας οίκο, θα σας κινητοποιήσει στον χώρο της καριέρας σας. Η προσφορά σας πρέπει να έχει χαρακτήρα συνεργασίας για να επιτύχετε την άνοδο που επιθυμείτε. Κινηθείτε ανταγωνιστικά αλλά μέσα στα επιτρεπτά όρια!

Υδροχόος :

Ο Άρης στον 9ο ηλιακό σας οίκο, θα σας προσφέρει νέες εμπειρίες και θα τολμήσετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις που αργότερα θα βρουν την χρησιμότητά τους. Αποφύγετε να επιμείνετε σε ιδέες και απόψεις που θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με τον περίγυρό σας.

Ιχθείς :

Ο Άρης στον 8ο ηλιακό σας οίκο σας προσφέρει πάθος για την ερωτική σας σύντροφο αν ανήκετε στο ανδρικό φύλο και γενικότερα σε όλους διάθεση νʼαγωνιστείτε για να εκπληρωθούν τα όνειρά σας. Εντάσεις που θα προκύψουν, αναζητούν οδούς εκτόνωσης!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;