Δωρεάν Mobile Internet, σε όλους τους συνδρομητές Vodafone!

H Vodafone και φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρει αυτόματα και εντελώς δωρεάν Mobile Internet σε όλους τους συνδρομητές της, από τις 25 Δεκεμβρίου έως και 1η Ιανουαρίου, για να σερφάρουν ξέγνοιαστα από το κινητό, το laptop και το tablet τους.

Oι συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα μπορούν να σερφάρουν ξέγνοιαστα, απολαμβάνοντας δωρεάν Mobile Internet, χωρίς να απαιτείται καμία διαδικασία ενεργοποίησης, για χρήση έως 1GB.

Έτσι, η Vodafone δίνει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία στους συνδρομητές της να απολαύσουν μέσα από το αξιόπιστο δίκτυο της, τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, να έχουν πρόσβαση στο email τους, αλλά και να κάνουν χρήση των υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, όπως facebook και twitter, κάθε στιγμή από όπου κι αν βρίσκονται.

Ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων δήλωσε: «Η Vodafone, για  ακόμη μία φορά, ακούει τις ανάγκες των συνδρομητών της και στέκεται δίπλα τους παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν τον κόσμο του Mobile Internet εντελώς δωρεάν και να μείνουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα καθ’ όλη την διάρκεια των Εορτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;