ΟΠΑ | «Μάρκετινγκ και Εθελοντισμός: Δείξε μου το δρόμο» στις 13/12

getinvolved_afisa_20131216

Η εθελοντική ομάδα «Get Involved», του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ο.Π.Α.), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα το ρόλο του Μάρκετινγκ στους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς (Μ.Κ.Ο.).

Πού και πότε;

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου, ώρα 17:30, στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου, στο O.Π.Α. (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), Πατησίων 76.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, με τίτλο «Μάρκετινγκ και Εθελοντισμός: Δείξε μου το δρόμο», θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από άτομα που δραστηριοποιούνται σε μεγάλους αλλά και μικρότερους Μ.Κ.Ο., μιλώντας για τις καλές πρακτικές που έχουν ακολουθήσει, για λάθη που έχουν κάνει αλλά και για προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει στην πορεία τους μέχρι σήμερα, αναφορικά με τις λειτουργίες του μάρκετινγκ και τις εφαρμογές του σε τέτοιου είδους οργανισμούς.

Η ανάγκη για προσφορά προς αυτούς που έχουν όλο και περισσότερες ανάγκες που αδυνατούν, όμως, να καλύψουν, είναι επιτακτική στις μέρες μας. Πολλοί Μ.Κ.Ο. πραγματοποιούν σημαντικό έργο, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό, και είναι σημαντικό να συνεχίσουν, γι’αυτό και χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας. Το έργο τους αυτό, καταφέρνουν να το προωθήσουν και να το επεκτείνουν μέσα από πρακτικές, κάποιες από τις οποίες θα μοιραστούν με όλους τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση «Μάρκετινγκ και Εθελοντισμός: Δείξε μου το δρόμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;