Follow Me | Ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό project

Πάρα πολύς κόσμος βγάζει φωτογραφίες το έτερον του ήμισυ στα ταξίδια που κάνουν μαζί, αλλά ο Murad Osmann αποφάσισε να ξεκινήσει ένα project με την κοπέλα του να γυρίζει σε ολόκληρο τον κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Murad Osmann είναι ένας Ρώσος φωτογράφος και η ιδέα για το φωτογραφικό project Follow Me ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια όταν, σε ένα από τα ταξίδια του στην Βαρκελώνη, η κοπέλα του, ενοχλημένη που τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες, τον άρπαξε από το χέρι κι άρχισε να περπατάει μπροστά του.

Έτσι, ο Murad συνέχισε να τραβάει φωτογραφίες, με αυτήν να τον καθοδηγεί και γεννήθηκε το Follow Me. Κάθε πλάνο του Osman, δείχνει την πλάτη της φίλης του, Nataly Zakharova, όπως αυτή τον οδηγεί από το χέρι, μέσα από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, οι τοποθεσίες από τις οποίες έχει αποτυπώσει τα πλάνα του περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο διάσημα και εξωτικά μέρη του κόσμου, ενώ όσον αφορά στη λήψη των εικόνων, ο Osmann χρησιμοποιεί είτε το iPhone ή DSLR του, προσθέτει διάφορα εφέ και στη συνέχεια τις ανεβάζει στο Instagram.

Ο Osmann έχει έδρα του τη Μόσχα, αλλά η δουλειά του απαιτεί να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Αν και οι εικόνες του δείχνουν ότι ο Osmann να περνά τη ζωή του μέσα σε μια περιπλάνηση, συνήθως αφιερώνει μόνο λίγες ημέρες από κάθε ταξίδι για να εξερευνήσει νέους τόπους με την κοπέλα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;