Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/11-1/12/13

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Ενδιαφέροντες συνδυασμούς έχει την εβδομάδα αυτή, ο χάρτης του ουρανού. Οι προσωπικοί πλανήτες συνδέονται με τους αργούς και προσφέρουν ποικίλα συμπεράσματα.

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία, όψη αντιπαράθεσης και ανταγωνιστική, αλλά από δύο ήπιους πλανήτες, με τον Δία μάλιστα σε πολύ καλή θέση. Απαιτείται μία σωστή διαχείριση οικονομικών και συναισθηματικών θεμάτων.

Παράλληλα ο Ερμής σε ακριβή σύνοδο προς τον Κρόνο αρχικά, προσδίδει σύνεση και στην συνέχεια θα σχηματίσει θετικές γωνίες με τον Δία και την Αφροδίτη.

Καθώς επικρατούν τα θετικά στοιχεία στην πλειοψηφία, το ερώτημα είναι τι πρέπει να κάνουμε…

Οι συνδυασμοί περιγράφουν:

Θετικές επιρροές

-Οργάνωση και σωστή κρίση

-Έρευνα και γνώση

-Ακρίβεια και συνέπεια σε ό,τι κάνουμε

-Βαθιές σκέψεις

-Διακριτική συμπεριφορά

-Αυτοπειθαρχία

-Συνέπεια στις σχέσεις

-Σαφήνεια και απλότητα

-Συνεισφορά με ευθύνη

Αρνητικές επιρροές

-Μοναχικότητα

-Απομόνωση ή αποξένωση

-Έλλειψη συναισθηματικής κάλυψης

-Δυσκολίες νομικές

-Δυσκολίες ή καθυστερήσεις σε ανάκαμψη υγείας

-Δογματικές απόψεις και ξεροκεφαλιά

-Συντηρητική στάση ζωής

Ας δούμε λοιπόν, πώς θα εκφραστεί ο σύνθετος συνδυασμός σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

Κριός

+Πληθωρικοί και παρορμητικοί, θα ασκείτε γοητεία στον κοινωνικό σας χώρο και κυρίως στην καριέρα σας. Μάλιστα, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ακριβώς γιατί είναι εύκολο να προβληθείτε, ακόμη κι αν διατηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας και δεν δέχεστε πολύ στενές επαφές. Η προώθησή σας μπορεί να εκπλήξει σε ένα βαθμό, καθώς θα θεωρηθεί ιδιαίτερα γρήγορη. Έχοντας πεποίθηση της αξίας σας, μπορείτε να πετύχετε το καλύτερο! Αρκεί να λειτουργήσετε με επιφύλαξη και αρκετά καλή προετοιμασία. Η συγκροτημένες κινήσεις φαίνονται ελπιδοφόρες. Το ίδιο και η καλή διαχείριση των αποθεμάτων σας.

-Απαιτήσεις από ή προς την οικογένεια, δυσκολεύουν τις σχέσεις και προκαλούν ψυχρότητα. Μπορεί το κίνητρο να μην είναι αρνητικό, αλλά ειδικά αν εμπλέκονται τα οικονομικά, δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε ισορροπίες, δίχως συνετά βήματα.

Ταύρος

+ Σχεδιάζετε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα τα σχέδια που αφορούν σπουδές, και την εξέλιξή σας. Τα οικονομικά σας θα έρθουν σε ισορροπία, μέσα από προσεκτικές κινήσεις ή διαπραγματεύσεις. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο και θα έχετε πολλά οφέλη, αλλά μην εμπλέξετε τα πρακτικά με τα συναισθηματικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις, αφού δοθούν κάποιες εξηγήσεις στα σημεία που διαφωνείτε. Μετά από κάποιες συζητήσεις, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, αναζωπυρώνοντας το πάθος και δημιουργώντας καλές προοπτικές για το μέλλον.

-Μία νομική υπόθεση δεν ευνοείται αυτή την εποχή και θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε ίσως έναν ειδικό για δεύτερη φορά. Ένα ταξίδι θα καθυστερήσει και ίσως αυτό τελικά βγει σε καλό. Αλλάξτε λίγο τον τρόπο σκέψης και ενδιαφερθείτε περισσότερο να κατανοήσετε εκείνους που έχουν διαφορετική φιλοσοφία από την δική σας.

Δίδυμοι

+ Ενδιαφέρον παρουσιάζει μία σχέση, αν διατηρήσετε την χαρά και την θετική διάθεση. Χρειάζεστε την αισιοδοξία και το ταίρι σας είναι σε θέση να σας προσφέρει όμορφες στιγμές, ανέμελες. Για σας, είναι μια περίοδος που φέρνει ευθύνες και ίσως υπερβάλλετε ή φανείτε απαιτητικοί. Θα ήταν σημαντικό να αφήσετε κατά μέρος τις αγωνίες και να ζήσετε τα θετικά που σας προσφέρει αυτή η ένωση. Ζήστε το «σήμερα» και επιδιώξτε να προσφέρετε ο ένας στον άλλο στιγμές ευχάριστες.

-Μην υπερβάλλετε σε έξοδα ή επενδύσεις με μεγάλη αισιοδοξία. Η υγεία μπορεί να είναι ευάλωτη, από αμέλεια, άστατο πρόγραμμα διατροφής και ζωής. Ένας συνεργάτης θα σας δυσαρεστήσει, αφού θα διαπιστώσετε πως ενδιαφέρεται περισσότερο για το προσωπικό του όφελος. Ας ελέγχετε τα οικονομικά σας.

Καρκίνος

+Σκέψεις πολλές σας απασχολούν, σχετικά με μία συνεργασία. Απαιτείτε να εισακουστεί η δική σας άποψη και είναι πολύ πιθανόν να φανείτε πιεστικοί στους συνεργάτες. Αυτό ίσως προκύπτει ως αποτέλεσμα μίας περιόδου, κατά την οποία είχατε αναλάβει αρκετές δεσμεύσεις. Η αισιοδοξία και η χαρά που εισπράττετε από το ταίρι σας, αν έχετε μόνιμη σχέση, είναι βασικός παράγοντας για να αισθανθείτε μία ανακούφιση. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις προτάσεις του. Νέες γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν θετική στάση ζωής, γίνονται αφορμή να αλλάξετε αρκετά την φιλοσοφία σας και να νοιώσετε όμορφα.

-Αν έχετε πολλές υποχρεώσεις, αυτή την περίοδο πρέπει να είστε μεθοδικοί για να έρθει μία εξισορρόπηση. Η δουλειά σας είναι μία δέσμευση που σας περιορίζει αισθητά και συνθλίβει τον ελεύθερο χρόνο. Θα ήταν καλό να ξεκουράζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Λέων

+Πολλές υποχρεώσεις σας απασχολούν και επιδίδεστε με ενδιαφέρον, αλλά δεν εξελίσσεστε όπως υπολογίζατε. Ίσως μοιράσατε τον χρόνο σας σε παράλληλες ασχολίες, δίχως να αισθάνεστε πως σας δεν υπάρχει ο χρόνος ή και η δυνατότητα να τις φέρετε σε αποτέλεσμα. Όπως και να έχετε, θα φανείτε αφελείς, ή αμελείς, για τον λόγο αυτό, πρέπει να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας. Στις κοινωνικές συναναστροφές, είστε αγαπητοί, δυσκολεύεστε όμως να είστε συνεπείς. Στην προσωπική σας ζωή, μπορεί να πρέπει να βάλετε όρια στην γενναιοδωρία σας.

-Ενδέχεται οι επαγγελματικές σας δεσμεύσεις να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αισθανθούν παραμελημένα. Για τον λόγο αυτό, επιδιώξτε να περάσετε κοντά τους κάποιες ώρες με διασκέδαση και χαρούμενες ασχολίες. Έναν συγγενής θα σας επιβαρύνει και πρέπει να μην διαταράξετε την προσωπική σας γαλήνη.

Παρθένος

+Θα αισθανθείτε όμορφα με αγαπημένους φίλους και θα επιδιώξετε να βρείτε τον χρόνο για διασκέδαση και ευχάριστες εξόδους. Μπορεί μάλιστα να αμελήσετε το ταίρι σας και να φλερτάρετε με όσους σας περιβάλλουν. Πολλές κοινωνικές γνωριμίες προσφέρουν ευκαιρίες για νέους στόχους. Αν είστε μόνοι, αυτή την περίοδο δεν θα επιδιώξετε μία μόνιμη σχέση, αλλά θα έχετε γνωριμίες που θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές. Με ένα καλλιτεχνικό ταλέντο, η έκφραση θα είναι ελεύθερη, παραγωγική όμως και ουσιαστική.

-Οι υποσχέσεις που δέχεστε δεν είναι όλες συνεπείς και θα ήταν σημαντικό να μην αναλαμβάνετε πολλά σχέδια παράλληλα. Τελικά κάποια από αυτά θα σπαταλήσουν τον χρόνο σας άδικα. Μία οικογενειακή υποχρέωση, επιβάλλει ένα διαφορετικό ρυθμό στη ζωή σας και αν αναλάβετε να την διεκπεραιώσετε, θα αισθανθείτε πως αλλάζει η καθημερινότητά σας.

lilian-simoy

Ζυγός

+Συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους που συμπαθείτε και έχετε κοινά ενδιαφέροντα, κάνουν την ζωή σας πιο ευχάριστη αυτή την εποχή. Αν είστε ελεύθεροι, ένα φλερτ θα σας ανανεώσει, αν και δεν έχετε άμεσα στόχο για να δεσμευτείτε σοβαρά. Μπορεί όμως να γίνει πιεστική η κατάσταση από μέρους του συντρόφου σας. Αν το σπίτι χρειάζεται μία επισκευή, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε τις επιδιορθώσεις. Ρυθμίστε τα οικονομικά σας με σύνεση και περιορίζοντας τις περιττές δαπάνες.

-Μέσα στην οικογένεια, η ένταση είναι μεγάλη κυρίως για λόγους εγωισμού ή ανταγωνισμού. Θα σας φανεί αρκετά δύσκολο να περιορίσετε τις επιθυμίες σας και τελικά μπορεί να επικρατήσετε. Αλλά δεν θα είναι εύκολη η συμβίωση μέσα από τις αντιπαραθέσεις. Το εισόδημά σας φαίνεται περιορισμένο, αλλά μπορείτε να με μεθοδικότητα και συνετή πολιτική, να καλύψει βασικές σας ανάγκες.

Σκορπιός

+Με «σοφές» κινήσεις και ιδέες που στηρίζονται στην εμπειρία ή την εκπαίδευσή σας, θα μπορείτε να στηρίξετε τα εισοδήματά σας. Ίσως προκύψει ένα χρέος από το παρελθόν και σας απαιτηθεί η ρύθμισή του. Για τον λόγο αυτό, χρειάζεται να είστε προνοητικοί. Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε σε δίλημμα και ίσως σκεφθείτε να ενδιαφερθείτε για περισσότερα από ένα άτομα. Το δίλημμα αυτό δεν σας προσφέρει όμως ουσιαστική χαρά, πέραν της ικανοποίησης από τον θαυμασμό που εισπράττετε. Ένα πρόγραμμα δράσης θα αποδώσει λόγω γνώσεων ή εμπειρίας, θα φανείτε μαχητικοί και αποτελεσματικοί στο έργο σας.

-Διατηρείτε την συγκρότησή σας και μπορείτε να ασκήσετε πιέσεις στο άμεσο περιβάλλον, περιορίζοντας την χαρά της δημιουργίας ή και μία σημαντική σας απόλαυση. Θα απογοητεύσετε το ταίρι σας και θα δημιουργήσετε μία αποξένωση.

Τοξότης

+Ευχάριστη φαίνεται η περίοδος αυτή, θα ασκείτε γοητεία στο περιβάλλον σας και θα μπορείτε να απαιτείτε από τις σχέσεις σας, να ακολουθούν τον δικό σας ρυθμό. Φαίνεστε ωφελημένοι σε ένα βαθμό, αρκεί να μην θεωρήσετε ως δεδομένο το ότι οι άλλοι θα είναι πρόθυμοι να συνεισφέρουν για την δική σας ικανοποίηση ή άνεση. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλές υποσχέσεις όμως και θα φανείτε ανακόλουθοι, αφού δεν θα μπορείτε να ικανοποιήσετε όλους όσους σας εμπιστεύονται. Θα ήταν προτιμότερο να προσγειωθείτε, να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και θα θέσετε συγκεκριμένους στόχους, όπου θα απαιτείται μία πορεία με κόπο και εργασία.

– Η έλλειψη συνέπειας, θα βλάψει την εικόνα σας και η αλλαγή σε απόψεις και ιδέες, δεν θα φέρει σε ολοκλήρωση ένα έργο. Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τις ανασφάλειές σας και αποφύγετε να κρύβεστε σε θέματα που είναι ουσιώδη και αξιόλογα.

Αιγόκερως

-Σχέδιο δράσης με δική σας πρωτοβουλία, πείσμα και αγωνιστική διάθεση, αναπτύσσεται σταδιακά αυτή την εποχή. Θα είστε πρωταγωνιστές, αρκεί να μην κάνετε απότομες και ανατρεπτικές κινήσεις. Σκεφθείτε και μεθοδεύστε ό,τι σας ενδιαφέρει, στοχεύοντας στην κορυφή! Μπορείτε και πρέπει να πετύχετε! Για ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει να διατηρείτε την εσωτερική σας αισιοδοξία, θετική σκέψη και ιδέες που δεν θα μοιράζεστε εύκολα με άλλους. Έχοντας σαφείς στόχους και μάλιστα δίχως να επιτρέπετε στο συναίσθημα να επικρατήσει και να σας απομακρύνει από αυτούς, καλό θα είναι να βασιστείτε στην εμπειρία σας ή στην εμπειρία όσων γνωρίζουν καλά το αντικείμενό σας.

-Εμπόδιο στην πρόοδο είναι οι πολλές υποσχέσεις προς τους συνεργάτες και η έλλειψη συντονισμού. Η ζωή σας θέλει καλύτερο προγραμματισμό.

Υδροχόος

+Ενδιαφέρουσες αλλά λιγότερο φανερές γνωριμίες θα σας προσφέρουν χαρά και μία αισιόδοξη νότα ζωής. Έρχονται και σας δίνουν την ευκαιρία να αισθανθείτε θετικοί, ίσως με μία υπερβολή. Ανταλλάξτε ιδέες με ανθρώπους που διαθέτουν σοφία και γνώση, ή εμπειρία και προσδοκούν για το καλύτερο. Στον επαγγελματικό σας χώρο, μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι, είτε μέσω της τέχνης σας, είτε μέσω των ιδεών σας. Στον σύντροφό σας ή στο παιδί σας όμως, θα είστε απαιτητικοί και ίσως όχι πάντα συνεπείς. Αν και υπάρχει καλή σχέση μεταξύ σας, η κοινωνική ζωή θα σας απασχολεί περισσότερο και οι αγαπημένοι σας θα έχουν παράπονα από εσάς. Αν είστε καλλιτέχνες, θα διορθώσετε ένα δημιουργικό σας έργο.

– Αγωνίες και άγχος θα σας κάνουν κάποιες φορές να είστε απόμακροι και ίσως επιθετικοί προς τους άλλους. Καλό θα ήταν να το ελέγχετε. Η υγεία είναι ευαίσθητη λόγω υπερβολών στην διατροφή σας.

Ιχθείς

+Διανύετε την κατάλληλη περίοδο για να οργανώσετε ένα σημαντικό στόχο. Μετά από μία δύσκολη περίοδο με ανασφάλεια και αβεβαιότητα, θα πρέπει η δραστηριότητά σας να αποσκοπεί σε πολύ συγκεκριμένα θέματα που γνωρίζετε να κάνετε καλά. Είστε μαχητές και μπορείτε να πιστέψετε στον στόχο αυτό. Να βασιστείτε στην βοήθεια ενός ανθρώπου σημαντικού, είτε λόγω οικονομικής ευχέρειας, είτε λόγω ψυχικής δύναμης. Θα φανεί πολύ χρήσιμος. Η προσφορά σας προς αγαπημένα πρόσωπα, συμπληρώνει κάποια κενά του παρελθόντος και επιδίδεστε εκεί με αφοσίωση, ίσως υπερβολική. Αισθάνεστε όμως πως κάνετε την ζωή τους άνετη, ή τους βολεύει η προσπάθεια που καταβάλλετε και προσπαθούν λιγότερο εκείνοι από την πλευρά τους.

-Αν είστε παντρεμένοι, ένα αισθηματικό ενδιαφέρον θα προκαλέσει τριβές και κάποια προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως έχετε ανάγκη από μία ανανέωση ή να γευτείτε την αίσθηση της ελευθερίας, αλλά δεν θα είναι ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή. Μην δίνετε λαβή για σχόλια στον χώρο της καριέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;