Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | Πρόγραμμα Mentoring (2ος κύκλος)

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ανακοίνωσε τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος Mentoring. Διάβασε εδώ για τον πρώτο κύκλο.

Είσαι τελειόφοιτος ή μεταπτυχιακός φοιτητής ή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων;

Λίγα λόγια

Αφουγκραζόμενοι τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς σας για τον αποτελεσματικότερο σχεδιασμό της σταδιοδρομίας και του μέλλοντός σας, προσπαθούμε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις, που στόχο έχουν να σας στηρίξουν και να σας ανοίξουν δρόμους για την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει ο 2ος κύκλος του Προγράμματος Mentoring για τελειόφοιτους ή μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Αντίστοιχες δράσεις υλοποιούνται σε πολλά Πανεπιστήμια του εξωτερικού με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή τόσο από φοιτητές και αποφοίτους τους όσο και από κάθε είδους επαγγελματίες του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Εν συντομία, το πρόγραμμα Mentoring αποτελεί μια σχέση συνεργασίας μεταξύ δύο ατόμων, φοιτητή και επαγγελματία, η οποία θα επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων, πληροφοριών και πρακτικών συμβουλών για ένα συγκεκριμένο τομέα απασχόλησης.

Μέσα από τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Mentoring οι δυνατότητες που σας προσφέρονται είναι πολλές! Θα σας δοθεί η δυνατότητα:

  • να διερευνήσετε νέες προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης
  • να προσδιορίσετε πιθανούς τομείς ανάπτυξης
  • να βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας
  • να δημιουργήσετε προοπτικές επιχειρηματικής ανάπτυξης και προόδου
  • να διευρύνετε το προσωπικό δίκτυο επαφών σας και
  • εν γένει να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρίες για την ανάπτυξη του προσωπικού σας σχεδίου ανάπτυξης (career planning)!

To Πρόγραμμα Mentoring υλοποιείται από τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης, τη Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας και το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Δηλώσεις

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο Δελτίο Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email: dasta@uoi.gr ή να το προσκομίσουν αυτοπροσώπως στη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (μεταβατικό κτίριο, δεξιά πλαϊνή είσοδος, ισόγειο) έως και την 25η Νοεμβρίου 2013.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 26510 0 7278, -8731 καθώς και στο email: dasta@uoi.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;