5 Μαγαζιά για να βγεις για ποτό #swee(f)tweek

IMG_3825

Ένα ακόμα φθινοπωρινό βράδυ μεσοβδόμαδα. Το Σάββατο δεν είναι να βγαίνεις πια..

Παίρνουμε το Suzuki Swift μας και βγαίνουμε για ποτό. Ο οδηγός μας δεν είχε πρόβλημα που δεν θα πιει, αφού είχε τη χαρά να οδηγεί το Swift. Κάναμε ένα σύντομο meeting και καταλήξαμε πως οι επιλογές μας ήταν:

  • Dalliance House

Dalliance House

Ξεκινάμε από Βόρεια. Dalliance House η πρώτη στάση, εκεί που το πάθος είναι η… ζωή τους! Φαγητό και κοκτέιλς, σε έναν εκπληκτικό χώρο που μυρίζει… Ευρώπη. Λογικές τιμές, κουλ μουσική, σίγουρα μία από τις πιο τίμιες λύσεις!

Πού; Dalliance House
Διεύθυνση: Κυριαζή 19, Κηφισιά

 

  • Theory Bar

Theory

Ένα από τα πιο “in” μαγαζιά στο Χαλάνδρι. Μην σαστίσετε από τον πολύ κόσμο, υπάρχει χώρος για όλους. Κοκτέιλς, burgers, ωραίος κόσμος, νορμάλ τιμές και κοολ αισθητική.

Από τις τοπ επιλογές!

Πού; Theory Bar
Διεύθυνση: Πλάτωνος 14 Χαλάνδρι 152 34, Ελλάδα ‎
  • Opus Inner Pleasure

opus-cafe-restaurant-glyfada-athens-12

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το OPUS είναι η ιδανική επιλογή για έξοδο στο κέντρο της Γλυφάδας. Ένας χώρος που δημιουργήθηκε με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια από την ομάδα του επιτυχημένου εστιατορίου – μπαρ Akanθus, που γνωρίζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού.

Εντυπωσιακός χώρος, minimal διακόσμηση, υπέροχο φαγητό και μία μεγάλη αυλή περιμένουν τους επισκέπτες για χαλάρωση, φαγητό, καφέ και ποτό.

Πού; Opus
Διεύθυνση: Ιωάννου Μεταξά 48, Γλυφάδα, Αθήνα

 

  • Εν Αθήναις

en athinais

Τι λες για οινόμελο; Ή για ποτό σε κάτι ποιο κεντρικό; Θα πας στο Εν Αθήναις τότε. Βρίσκεται στον διασημότερο πλακόστρωτο πεζόδρομο του Θησείου. Χωρισμένο σε ισόγειο και πρώτο όροφο, η διακόσμησή του συνθέτει ένα σκηνικό που συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Τιμές, εξυπηρέτηση και κόσμος εξαιρετικά!

Πού; Εν Αθήναις
Διεύθυνση: Ηρακλειδών 12 Πεζόδρομος Θησείο

nipiagwgeio-640x480

Μία από τις πιο σίγουρες επιλογές στην περιοχή του Γκαζιού εδώ και χρόνια.

Με την αυλή του – μια πραγματική όαση – όπου μπορείς να χαλαρώσεις, να επικοινωνήσεις και να απολαύσεις το ποτό σου μέχρι το πιο “έντονο” κλειστό χώρο του.

Το μουσικό του σύμπαν κινείται σε πολλαπλά freestyle επίπεδα: Electronica, Soul, Funky, Swing, Soul Funk, Jazz, Reggae, Funky House, Electro, Jazzy House, Lounge, Hip Hop, latin house, electro swing και συχνά πυκνά γίνονται μοναδικές και ετερόκλητες συναυλίες!

Ποτάρες, εναλλακτικός κόσμος και επιλογή για όλα τα γούστα

Πού; Νηπιαγωγείο
Διεύθυνση: Κλεάνθους 8 & Ελασιδών, Γκάζι

 

#swee(f)tweek: Η Suzuki Hellas, μας παραχώρησε για μία βδομάδα, το ολοκαίνουριο Suzuki Sport! Εμείς αλωνίσαμε την Αθήνα και κάθε μέρα, θα σας μιλάμε για μία από τις περιπέτειές μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;