Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις: 28/10-3/11/13

Zwdia

Με αποτίμηση των μαθημάτων ζωής

Από την Λίλιαν Σίμου – www.astrolife.gr

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη, χαρακτηρίζεται από έντονο χρώμα Σκορπιού και κυρίως την σύνοδο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, λίγο πριν την έκλειψη Ηλίου στις ίδιες περίπου μοίρες, για την οποία θα αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο μας

Η σύνοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει:

Σκέψεις βαθιές

Διάκριση

Επανεκτίμηση

Μονοδιάστατη σκέψη

Αναστολή

Συντηρητικές απόψεις

Επιμονή και υπομονή

Αντοχές

Δυσπιστία και καχυποψία

Επιφυλακτικότητα

Σοφία μέσω της εμπειρίας

Ας δούμε λοιπόν πώς θα αγγίξει τον καθένα χωριστά, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου και του ωροσκόπου του, προετοιμάζοντας την τελευταία έκλειψη του χρόνου

Κριός

Μία επανεξέταση των οικονομικών, προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιηθεί ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με δάνεια, χρέη από και προς άλλους. Ίσως πρέπει να διαπραγματευθείτε ό,τι από αυτά είναι σημαντικό για σας. Μία επένδυση μπορεί να γίνει αυτή την εποχή, όμως με προσεκτικά βήματα και όχι με ριψοκίνδυνες επιλογές. Μικρά βήματα, είναι αυτά που θα βοηθήσουν τελικά και θα ωφελήσουν. Προωθήστε τα συμφέροντά σας μέσω τρίτων ή σωστών συνεργατών. Η απόδοση αρχικά θα είναι μικρή, αλλά θα σας ικανοποιήσει.

Αναζητώντας ό,τι δεν σας πάει καλά, ίσως ήρθε η στιγμή να σταθείτε σε λεπτομέρειες των σχέσεων που έχετε αγνοήσει. Αλλά και των προσωπικών σας αναγκών που δεν θέλετε να δείτε.

Τα δύσκολα των ημερών αφορούν κυρίως τα συμφέροντα των αγαπημένων σας, καθώς θα επιδιώκουν να σας δημιουργούν προβλήματα και πιέσεις. Θα ειπωθούν λόγια που ενοχλούν ή εκπλήσσουν, όμως εκείνο που μετρά στη ζωή, είναι ο τρόπος χειρισμού: ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Ταύρος

Θέτετε νέα θεμέλια και ξεκινάτε από την αρχή. Ωστόσο, μην είστε διαρκώς χαλαροί και ανοιχτοί προς όλους. Σημασία έχει να διατηρήσετε τις σχέσεις συνεργασίας που αξίζουν και έχει φανεί στην λεπτομέρεια πως σας προσγειώνουν και σας ισορροπούν. Στην προσωπική σας ζωή, είναι επιθυμητό να είστε σε καλή επικοινωνία, αλλά ενδέχεται το ταίρι σας να καυτηριάζει σημεία του χαρακτήρα σας και αυτό είτε θα φέρει καλά αποτελέσματα, μέσα από μία νέα αρχή μεταξύ σας, είτε τελικά θα κουράσει…Λύσετε διαφορές με υπομονή, ή αφήστε στον χρόνο να σας βοηθήσει επ’ αυτού.

Ενδεχομένως να είστε σε δύσκολη θέση, αν έχετε κάνει μία οικονομική συμφωνία και δεν αποδίδει. Μπορεί να μην υπήρχε φερεγγυότητα και η δυνατότητα να κάνετε μία σωστή διαπραγμάτευση. Αποφύγετε αυτή την εβδομάδα αγοραπωλησίες και κυρίως να επιβαρυνθείτε με χρέη.

Δίδυμοι

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει δεύτερη ευκαιρία, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν. Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.

Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.

Χαρείτε την ερωτική σας ζωή, ή ένα χόμπι, διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν.

Οι διαπραγματεύσεις με συνεργάτες όμως, στα μέσα της εβδομάδας κρύβουν κινδύνους. Εντάσεις, αντιρρήσεις, αντιπαλότητα και ίσως ένας αγώνας επικράτησης, θα σας κουράσουν. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Οι ημέρες δεν ευνοούν.

Καρκίνος

Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας. Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, αλλά και εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς κάποιες λεπτομέρειες προσφέρουν ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε από την αρχή, σε νέα βάση, τη σχέση σας! Οι υπερβολές του χθες, απομακρύνονται πλέον.

Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

Αντιδράστε με υπομονή στον χώρο της εργασίας σας, παρά τις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Ίσως αισθανθείτε πως σας αδικούν ή επωφθαλμιούν την θέση σας. Τα λόγια που θα ειπωθούν, θα σας ενοχλήσουν. Αλλά κι εσείς αν αντεπιτεθείτε λεκτικά ή γραπτά, θα δημιουργήσετε ένα άσχημο κλίμα που θα διαλύσει συνεργασίες και θα αναπτύξει περισσότερο τις αντιπαλότητες. Δεν πρέπει να ενδώσετε.

Λέων

Τα θετικά της εβδομάδας, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική κάνοντας ένα απολογισμό και μάλιστα θα σας βοηθήσει ο κυβερνήτης σας, Ερμής ανάδρομος. Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, είναι η δύναμή σας, αφού μπορείτε να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας με επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί υπομονή και ευγένεια.

Σε διαπραγματεύσεις, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει πολύ.

Μπορεί να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας. Επειδή στα μέσα της εβδομάδας, η κρίση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα εντείνεται, ας μην δώσετε σημασία σε ό,τι είναι περιττό ή υπερβολικό. Αν δεν μπορείτε να συγκρατήσετε την νευρικότητά σας, καλύτερα να λύσετε τις διαφορές και τα παράπονα, λίγες μέρες αργότερα.

lilian-simoy

Παρθένος

Καθώς είστε προνοητικοί συχνά και σας αρέσει να καταστρώνετε κάποια σχέδια, τελικά, θα διαπιστώσετε πως αυτή η αρχή έχει να κάνει με ένα μεγάλο κύκλο καθηκόντων, τα οποία πρέπει να αναλάβετε. Προσπαθήστε να είστε διαρκώς σε ετοιμότητα. Συζητήστε, αναλύστε με το περιβάλλον σας τα σχέδιά σας.

Αν σας ενδιαφέρει μία εκπαίδευση, είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε προς αυτήν. Μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι σε όσους σας συμβουλεύονται και να έχετε τον ρόλο του «δασκάλου» με απλές και κατανοητές συμβουλές, εύστοχες πάντα. Οι παρατηρήσεις σας στο άμεσο περιβάλλον είναι σωστές, ίσως λίγο σχολαστικές όμως.

Η διαίσθηση θα σας βοηθά να κρίνετε σωστά τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και να είστε περισσότερο πρακτικοί.

Δυσκολίες θα παρουσιαστούν στην συνεννόηση με την οικογένεια και ίσως διαταραχτούν οι σχέσεις, αν δεχθείτε τις παρατηρήσεις τους. Δεν θα έχετε υπομονή, ίσως και για λόγους εξωτερικούς, αφού μία ανατροπή στη δουλειά σας, σας ενοχλεί βαθιά. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους οικείους σας αργότερα.

Ζυγός

Εξωστρεφείς και δημιουργικοί, περισσότερο θα είστε εγκρατείς αυτές τις μέρες με έμφαση στα οικονομικά σας. Ξεκινήστε χωρίς πολυτελή γούστα, ή περιοριστείτε σε ένα βαθμό σε ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και θέλετε να το αποκτήσετε. Η λιτή και απλή ζωή για ένα χρονικό διάστημα, θα φέρει την ελπίδα για να προγραμματίσετε καλύτερα το μέλλον. Ο περιορισμός δεν σας ευχαριστεί, αλλά είναι σημαντικό βήμα αυτή τη στιγμή.

Με την Αφροδίτη σε θετική όψη προς το ζώδιό σας, θα είστε γοητευτικοί, αλλά και θα αγαπάτε το ωραίο, το οποίο επιθυμείτε να αποκτήσετε. Ίσως δεν είστε πολύ πρόθυμοι να αφήσετε την άνεσή σας. Θα αρέσετε, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να είστε γενναιόδωροι με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

Τα δύσκολα σημεία των ημερών, αγγίζουν περισσότερο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Ενώ έχετε γενναιοδωρία και ευγένεια, δεν είναι εύκολο να πείσετε. Εκνευρισμένοι ίσως αποφασίσετε να διαλύσετε ένα συμβόλαιο, ή μία συμφωνία. Θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε λίγες ημέρες. Η γοητεία σας προκαλεί ζήλια.

Σκορπιός

Ενδιαφέρον λοιπόν έχει η περίοδος αυτή για σας, αφού πολλά αστρολογικά φαινόμενα μας εξηγούν ότι όλα στρέφονται γύρω σας.. Παίρνετε πρωτοβουλίες και μάλιστα αρκετά δυναμικά, καθώς διαθέτετε πείσμα και μαχητικότητα. Επιμείνετε στον στόχο που θέτετε και μην παρασύρεστε από ιδέες του περιβάλλοντος. Αν μάλιστα είστε κρυφά ερωτευμένοι, μία πιο δυναμική στάση θα βοηθήσει να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο όμως, για κάθε απόφαση, να εμβαθύνετε και να διαπιστώσετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο και σας φαίνεται σημαντικό. Ξεκαθαρίστε με τον εαυτό σας κατ’ αρχήν, αξιολογήστε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας και δώστε μία ευκαιρία σε σας τους ίδιους για μία νέα αρχή, βασισμένοι στις εμπειρίες σας.

Δυσκολίες οικονομικές, κυρίως σε συμφωνία με άλλους, συνεργάτες ή προϊστάμενο στην δουλειά σας, σας δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος όμως. Η αλήθεια είναι πως αδικείστε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά δεν πρέπει να φανεί πως χάνετε τις ισορροπίες σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε με λογική και επιχειρήματα να πείσετε, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό άμεσα, μην πιέσετε πολύ τους άλλους. Θα δικαιωθείτε αργότερα, με πιο ήπιες συνθήκες.

Τοξότης

Καλή θα είναι για σας η περίοδος αυτή, αν σας ενδιαφέρει να θέσετε τις βάσεις για ένα κρυφό σας όνειρο. Δεν θα ήταν καλό να το συζητήσετε άμεσα με το περιβάλλον σας, ωστόσο, μπορείτε σταδιακά να το αναλύσετε και να πάρετε τις πληροφορίες για την υλοποίησή του. Η εγκράτεια και η συνέπεια σαν στάση, θα σας κάνουν αξιόπιστους και αργότερα, θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν.

Με την Αφροδίτη να σας γλυκαίνει σαν προσωπικότητα, υπάρχει ενδιαφέρον για ένα σας όνειρο και μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος που εκτιμάτε και να σας προβάλλει. Παράλληλα, αρέσετε και παίρνετε χαρά, διασκεδάζοντας σε κοινωνικές επαφές, με φίλους ή άτομα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Δεν αποκλείεται μεταξύ αυτών, να έρθει κι ένας θαυμαστής.

Οι σκέψεις όμως δεν εκφράζονται και οι ανάγκες που δεν εκδηλώνονται σας ταλαιπωρούν. Δώστε λίγο χρόνο και κάνετε υπομονή. Θα αισθανθείτε ίσως βάρος ευθυνών. Η έλλειψη υπομονής, θα δώσει λανθασμένη εικόνα για σας και θα ήταν καλό να αποφύγετε την αντιπαράθεση με το περιβάλλον σας.

Αιγόκερως

Με πολλά σχέδια και έναν προβληματισμό είστε, για να επικρατήσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, γίνεστε προσεκτικοί στο έργο σας. Αλλά μην επιβαρυνθείτε με πολλά. Οφείλετε να θέσετε σημαντικά θεμέλια για το μέλλον και η περίοδος αυτή, είναι μία ευκαιρία απολογισμού για σας. Καθώς είστε επικεντρωμένοι στις ανάγκες σας και ίσως περισσότερο εγκρατείς από παλιά, ας δώσετε στον εαυτό σας την ευκαιρία για μία παροδική απόσυρση. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει σωστά.

Στις φιλίες σας επίσης μπορεί να λύσετε διαφορές ή να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας, καθώς θα δοθούν διευκρινίσεις ή το ταίρι σας θα σας προσφέρει με τη στάση του, την επιβεβαίωση που επιθυμείτε. Λύνονται διαφορές, αν έχετε κατανοήσει σε βάθος το πρόβλημα.

Οι δυσκολίες των ημερών μπορεί να προέλθουν από λόγια που θα μάθετε και έχουν ειπωθεί παρασκηνιακά σε βάρος σας, κυρίως στον χώρο των κοινωνικών γνωριμιών. Εκεί, ανατρέποντας τις ισορροπίες, θα υπάρχει μία δυσάρεστη έκπληξη. Καλό θα ήταν να μην ενδώσετε σε αντιπαραθέσεις άμεσα. Αλλά προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε και τι κάνετε, που μπορεί να σας εκθέσει.

Υδροχόος

Έχετε συνηθίσει να διευρύνεστε σε πολλά, ή να ζητάτε πολλά και δεν έχετε αρκετή υπομονή. Εδώ θα χρειαστείτε όλη την υπομονή λοιπόν, αλλά και προσεκτικές κινήσεις. Καθώς είστε σε θέση να απαιτείτε πολλά αλλά δίχως επιμέλεια, πρέπει να βάλετε τάξη στα επαγγελματικά σας αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Χρειάζεστε πραγματικά λίγα και σωστά άτομα για να προοδεύσετε. Η πληθωρικότητα είναι σπατάλη δυνάμεων, λόγου και σκέψης. Η πρόκληση απαιτεί να γίνετε λιτοί και ουσιαστικοί.

Μία γνώση σας ενθουσιάσει και θα αποδώσει μελλοντικά. Καλό θα είναι να κάνετε την ειδίκευσή σας ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια και ομιλίες. Ένα άτομο με διαφορετική νοοτροπία από εσάς, θα σας γοητεύσει και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Αποφασίστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αν είναι δυνατόν

Οι δυσκολίες των ημερών θα αφορούν κυρίως μία κρίση με μία κοινωνική γνωριμία. Κάποιο άτομο θα σας πικράνει ή θα σας ξαφνιάσει με τα λόγια του. Επομένως, δεν θα ήταν καλό να είστε χαλαροί και να εμπιστεύεστε. Ωστόσο θα καταλάβετε τις βαθύτερες προθέσεις του.

Ιχθείς

Μία δεύτερη ευκαιρία για να κάνετε ένα τόλμημα, να ασχοληθείτε με μία γνώση ή να ψάξετε για ευκαιρίες επαγγελματικές σε νέους χώρους. Αν έχετε σχέση με το εξωτερικό, θα σας δοθεί η δυνατότητα να στραφείτε προς τα εκεί για να βρείτε λύσεις. Μία πρόταση από μεγάλη εταιρία ή ένα ξένο χώρο, σας ενδιαφέρει και δεν πρέπει να την αγνοήσετε. Αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε οριστική απάντηση. Αν έχετε νομικές υποθέσεις, αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για να τις κινήσετε και να βρείτε λύση ή να ολοκληρώσετε τα θέματα που σας απασχολούν.

Μία αξιόλογη γνωριμία ή μία σχέση για την οποία επενδύετε συναισθηματικά και φαίνεται πολύτιμη, θα σας κάνει χαρούμενους και θα αισθάνεστε πληρότητα. Οικονομικά, θα ήταν καλό να αποφύγετε όμως να ρισκάρετε.

Λόγια που θα θίγουν την αξιοπιστία ή την αξιοπρέπειά σας θα ήταν καλό να αποφεύγονται. Θα προκληθείτε ξαφνικά και απρόσμενα, αυτό θα σας κάνει να θέλετε να αντιδράσετε παρορμητικά, αλλά θα είναι σε βάρος σας. Για τον λόγο αυτό, ας συγκρατείτε τον εκνευρισμό σας και σας αποφύγετε τις διενέξεις με τους ανωτέρους σας.

Αν έχετε μία αξιόλογη σχέση μέχρι τώρα, μπορεί να αμφιβάλετε για κάποιες λεπτομέρειες. Θα κριθεί, όπως κάθε σημαντική σας συνεργασία. Αλλά μην καταλήξετε άμεσα σε συμπεράσματα. Γίνετε παρατηρητές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;