The Walking Dead | Η σειρά που θα μας πεθάνει όλους.

Το Walking Dead μπήκε την Δευτέρα που μας πέρασε (την Κυριακή για την ακρίβεια) ξανά στη ζωή μας. Μόλις ξεκίνησε η 4η σεζόν και υπόσχεται πολλή δράση και αγωνία.

Plot

Το σενάριο δεν είναι ό,τι πιο πρωτότυπο θα δεις στη ζωή σου (θυμίζει λίγο έως πολύ την αρχή του 28 days later), αλλά σε κερδίζει. Ένας αστυνομικός τραυματίζεται εν ώρα υπηρεσίας. Μία που μπαίνει αναίσθητος στο νοσοκομείο και μία που ξυπνάει σε έναν κόσμο έρημο στον οποίο κυκλοφορούν μόνο “Walkers”, τα ευρέως γνωστά σε όλους Zombies (ή Ζόμπια ενίοτε). Ο πρωταγωνιστής μας, Rick (Andrew Lincoln), ψάχνει απεγνωσμένα για τη γυναίκα του και το παιδί του χωρίς να ξέρει αν ζουν και τι έχει συμβεί στον κόσμο. Κάπως έτσι ξεκινάει μια ατελείωτη περιπέτεια η οποία θα βρει αντιμέτωπους τους ανθρώπους με τους Walkers. Βέβαια το ανθρώπινο πνεύμα δεν είναι πάντα καλό και ενάρετο κι έτσι αρκετές φορές ακόμα και οι άνθρωποι θα αναμετρούνται μεταξύ τους για το ποιος θα κυριαρχήσει.

Walking-Dead-Season-1

Λόγοι για να δω τη σειρά:

1ον Τα πάρα πολλά Zombies.

2ον Είναι βασισμένο σε κόμικ και θα έλεγα πως είναι αρκετά πιστό, αν εξαιρέσει κανείς πως ο καλύτερος χαρακτήρας δεν υπάρχει στο κόμικ αλλά μόνο στη σειρά.

3ον Έχει δράση, κρατάει τον τηλεθεατή σε αγωνία.

4ον Όλοι αποτελούν στόχο.

Σχόλιο

Για μένα το Walking Dead είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές. Εύκολα μπαίνει στο top-5 μου. Η πρώτη σεζόν θα βγει λίγο δύσκολα αλλά η συνέχεια είναι εκρηκτική.

Να τη δω;

Εάν είσαι φαν των Zombies, εννοείται. Εάν είσαι φαν των σειρών και δεν έχεις θέμα με τα Zombies είναι σιγουράκι ότι θα τη βρεις ενδιαφέρουσα σειρά.

Βαθμολογία

IMDB 8,7/10. Η δικιά μου είναι πιο χαμηλή 8/10 και ο λόγος είναι πως μιλάνε συνέχεια για το τι θα κάνουν τον χειμώνα που έρχεται και ουσιαστικά τον χειμώνα αυτόν δε μας τον δείχνουν ποτέ επί της οθόνης.

P.S. Respect στα παιδιά που φτιάχνουν υπότιτλους για τη σειρά και ονομάζουν το crew τους Βανίζω Zombia (Μπανίζω Ζομπια)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1