Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 14 - 20 Οκτωβρίου

Zwdia

Φορτισμένες συγκινήσεις

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Τα μεσάνυχτα της 19ης Οκτωβρίου, έχουμε την έκλειψη Σελήνης στον Κριό, ανοίγοντας σταδιακά, δειλά βέβαια ακόμη, το κύκλο των εκλείψεων στον άξονα του Κριού και του Ζυγού. Διαφορετικής υφής από την επόμενη, στον Σκορπιό, έχει να μας δημιουργήσει βαθιές εντυπώσεις.

Συμβαίνει σε κρίσιμη μοίρα στον τρίτο δεκανό του Κριού (25 μοίρες) και φυσικά αυτό είναι αρκετά δύσκολο για όλους, αφού η ταχύτητα και η ανυπομονησία δημιουργούν νευρικότητα και ένταση.

Παράλληλα ο Άρης στην Παρθένο είναι σε αντίθεση ακριβείας προς τον Ποσειδώνα, προσδίδοντας απατηλές εικόνες, παρεξηγήσεις, αδυναμία συγκέντρωσης, τάξης, ασφάλειας, μεθοδικότητας. Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε τις αναστολές και να έχουμε ευθύτητα στις σχέσεις.

Τα βασικά χαρακτηριστικά είναι:

-Αβεβαιότητα,

-Ευσυγκινησία

-Βιαστικές παρορμητικές αποφάσεις

-Ρήξη με οικεία πρόσωπα

-Παρεξηγήσεις

-Ιδιοτελείς κινήσεις

-Πλάνες

-Καλλιτεχνική έφεση

-Ατυχήματα σε νερό

-Υπόγεια συμπεριφορά στα επαγγελματικά

Τι είναι όμως έκλειψη; Αν και έχουμε αναφερθεί ήδη σε προηγούμενες αναλύσεις, επειδή μπορεί να μας διαβάζουν νέοι φίλοι, ας αναφερθούμε συνοπτικά στο φαινόμενο των εκλείψεων. Έκλειψη συμβαίνει όταν έχουμε σύνοδο Ηλίου και Σελήνης (στη Νέα Σελήνη) και όταν έχουμε αντίθεση Ηλίου και Σελήνης (στην Πανσέληνο). Όμως δεν συμβαίνει αυτό κάθε μήνα, γιατί η έκλειψη προϋποθέτει ένα ακόμη σημείο: την σύμπραξη των Δεσμών της Σελήνης. Επομένως, το φαινόμενο της έκλειψης συμβαίνει κάθε περίπου 6 μήνες.

Πρέπει να θεωρούμε τις εκλείψεις μία αρνητική περίοδο; Φυσικά και όχι. Η έκλειψη μας φωτίζει σημεία που έχουμε ανάγκη να διερευνηθούν και να διαλευκανθούν. Αποκαλύπτουν θέματα, έχουν να κάνουν με τις κρυφές αγωνίες ή προσδοκίες μας, αλλά και με ζητήματα που είναι κλονισμένα αλλά δεν αποφασίζουμε να τους δώσουμε ένα τέλος.

Συνήθως, ανάλογα με τα σημεία που αγγίζουν στον χάρτη μας, οι εκλείψεις μας πληροφορούν για αλλαγές σε σχέσεις, οικονομικά, εργασία, αλλά και όποιο άλλο σημαντικό θέμα συνδυάζεται με τον τομέα όπου συμβαίνουν. Η δράση τους θα είναι άλλοτε δυναμική και ταχύτατη (σε παρορμητικά ζώδια), άλλοτε επίμονη και με αργές συνέπειες (σε σταθερά ζώδια) κι άλλοτε εναλλασσόμενη αλλά με επαναλήψεις (σε μεταβλητά ζώδια).

Επειδή σε ένα χάρτη όλα συνδέονται, έτσι και στον χάρτη της έκλειψης, θα διαπιστώσουμε πως δεν αρκεί μόνο το ζευγάρι των ζωδίων που συμμετέχει, αλλά ο δεκανός, η ζωδιακή μοίρα, καθώς και οι πλανήτες που θα σχηματίζουν όψη με το φαινόμενο αυτό. Κατά συνέπεια, θα διαπιστώσουμε πως είναι μία σύνθεση από πινελιές που θα φωτίσουν ακόμη περισσότερο τον χάρτη του ουρανού.

Πώς θα μας επηρεάσει η έκλειψη σε ατομικό επίπεδο;

(Ό,τι περιγράφουμε ισχύει για τους επόμενους πέντε μήνες )

Ο ατομικός χάρτης θα δώσει λεπτομέρειες για τον καθένα μας, με την γενέθλια προδιάθεση και τα προγνωστικά συστήματα. Αλλά λίγες συμβουλές για κάθε ζώδιο, θα βοηθήσουν σε μία πρώτη προσέγγιση. (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο, διαβάζετε και το ζώδιο αυτό)

Κριός

Φυσικά είστε οι πρωταγωνιστές της έκλειψης αυτής, αφού συντελείται στο δικό σας ζώδιο. Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, κυρίως τις ψυχολογικές μεταπτώσεις , από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση, κρίνοντας βιαστικά τις συγκινήσεις. Μία ευαισθησία μπορεί να σωματοποιηθεί επιφέροντας πονοκεφάλους και εκνευρισμό. Ή να φανείτε ευάλωτοι σε μολύνσεις της εποχής. Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις. Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει το ταξίδι της ζωής και η φλόγα της δημιουργίας, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ βιαστικοί. Χρειάζεται το μέτρο και πλέον ο κυβερνήτης σας, ο Άρης μπορεί να σας το διδάξει την υπομονή. Θα είναι λίγο δύσκολο βέβαια να διακρίνεται την ουσία, αφού η αντίθεση Άρη και Ποσειδώνα, δυσκολεύει την διαυγή κρίση. Χρειάζεστε μία αλλαγή διάθεσης. Η έκλειψη αυτή είναι πιθανόν μία σημαντική ευκαιρία. Χαρείτε την γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον που κινείστε ευρύτερα και κερδίστε με την προσωπικότητά σας.

Ταύρος

Με την έκλειψη σε ένα ευαίσθητο σημείο για σας, αναδεικνύονται κρυφές σας ανησυχίες και αυτό σας φέρνει σε μία δύσκολη θέση. Υπάρχουν μνήμες που έχετε προσπαθήσει να βάλετε στο παρασκήνιο, αλλά και κάποια θέματα που δεν θέλατε ως τώρα να αντιμετωπίσετε. Με την ευκαιρία των ημερών αυτών, θα είναι καλό πλέον να χαλαρώσει η αγωνία των μυστικών που είναι δύσκολα να καλύπτετε πλέον. Αν έχετε κάποιες κρυφές δημιουργικές ικανότητες, αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να κρίνετε πώς θα τις εκφράσετε μελλοντικά. Οργανωθείτε, ρυθμίστε τις συνθήκες και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή. Αν ασχολείστε με μία εσωτερική φιλοσοφία, αυτή η περίοδος θα σας δώσει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην κατανόηση, την αυτογνωσία και πιθανώς μία διδασκαλία. Γοητεύετε στον κοινωνικό σας χώρο, αυτό έχει θετικά και μπορείτε να κερδίσετε στο περιβάλλον. Αλλά έλκετε και την ζήλια που μπορεί να δημιουργήσει ένα ψευδές κλίμα γύρω σας. Ο Άρης σε θετική γωνία προς εσάς, προσφέρει ρομαντικές ιστορίες αγάπης, με κάποια όμως υπερβολή και πιθανή πλάνη. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη, κυβερνήτης σας, στο ζώδιο του Τοξότη, προσφέρει ευεξία και μία ανάλαφρη διάθεση.

lilian-simoy

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να στηρίζει το ζώδιό σας αφού ενισχύει τον τομέα των σχέσεων, θα έχετε γλυκύτητα και γοητεία, εκπλήττοντας τους γύρω σας. Αλλά παράλληλα, θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε σοβαρά για τα σχέδια του μέλλοντος. Είστε λίγο αμελείς γενικά, αναβλητικοί ή διστακτικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Θα είναι απαραίτητο να κάνετε σοβαρά σχέδια για τις δραστηριότητές σας. Κάποια ζητήματα δεν είχαν καλά αποτελέσματα τους προηγούμενους μήνες. Θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης. Αλλά θα είναι απαραίτητο να διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας. Οι φίλοι θα σας ακολουθήσουν γιατί είναι σημαντικοί και διαρκεί η σχέση σας. Όσοι δεν μείνουν κοντά σας τώρα, δεν ήταν πραγματικοί φίλοι. Συναισθηματισμοί που σας εμπόδιζαν να δείτε σοβαρά το μέλλον, σταματούν. Εκείνο που θέλει προσοχή σε ένα βαθμό, είναι οι οικογενειακές σχέσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα με τα υδραυλικά μέσα στο σπίτι.

Καρκίνος

Η έκλειψη αναδεικνύει τις μελλοντικές σας προοπτικές σε ό,τι αφορά την κοινωνικοποίησή σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί, αλλά και όσες πρόκειται να καταβάλλετε από αυτή την περίοδο και στο επόμενο διάστημα. Είναι μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση. Η καριέρα σας αλλάζει τοπίο ή μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα για ένα μακρόπνοο σχέδιο. Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς και ονειρικοί, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Τα πιθανά λάθη θα προέλθουν αν δεν δώσετε μεγάλη προσοχή στις συμφωνίες και στις συζητήσεις που γίνονται αυτή την εποχή. Ο Δίας στο ζώδιό σας προτάσσει την ανάγκη για ευκαιρίες και επέκταση. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή! Στα αισθηματικά σας όμως, μία ρομαντική ιστορία, αναδύει το πάθος και σας δίνει κρυφές χαρές.

Λέων

Η έκλειψη δημιουργεί θετική όψη προς το ζώδιό σας και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για σας. Καθώς υπάρχουν δυσκολίες που απαιτούν υπομονή και επιμονή, είστε σε θέση να τα φέρετε σε πέρας, όλα τα δώρα που παρέχονται αυτή την περίοδο. Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε για ένα μακρινό ταξίδι, ή την θέση σας σε μία εταιρία που έχει σχέση με το εξωτερικό ή πολυεθνικές, θα σας εξυπηρετούσε να εστιαστείτε εκεί. Κάποια ζητήματα νομικής υφής, θα αργήσουν, αλλά τελικά θα έχουν ένα αίσιο τέλος. Πρακτικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν για νομικά συμβόλαια και οικονομικά θέματα, θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο. Αν σπουδάζετε, ο κόπος που καταβάλατε ως τώρα, θα ανταμειφτεί και θα μπορούσατε να πάρετε ένα πτυχίο, ή να ολοκληρώσετε ένα κύκλο που σας ενδιαφέρει. Επιδιώξετε την επιμόρφωσή σας αυτό το διάστημα. Οι σχέσεις σας έχουν μία περίοδο γλυκύτητας και τρυφερότητας, μπορείτε να χαρείτε και να αναπτύξετε ζεστασιά και επικοινωνία με το ταίρι σας. Κάποια δυσκολία όμως στα οικονομικά, επιτάσσει την ανάγκη να μην ξεφύγετε από το μέτρο και να μην επενδύσετε.

Παρθένος

Η πορεία της ζωής σας είναι εστιασμένη στην ανάγκη της ασφάλειας και την σταθερότητας σε ό,τι αφορά κάποιο απόκτημα. Αν έχετε να ασχοληθείτε με περιουσιακά ζητήματα, έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάποιες φορές ήσασταν περισσότερο τακτοποιημένοι και τυπικοί. Τώρα ίσως φανείτε ανέμελοι και αβέβαιοι στις επιλογές, καθώς ο Άρης είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και σας επηρεάζουν οι συνεργάτες, ή η σχέση σας. Ωστόσο, οφείλετε να είστε συγκεντρωμένοι στα συμφέροντά σας. Θα ήταν καλό να επιδιώξετε να επενδύετε σε ακίνητα ή σε μετοχές που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου. Θα υπάρχουν εμπόδια για να ρισκάρετε σε άμεσο κέρδος. Δεν σας ευνοεί κάθε εύκολη λύση. Στα αισθηματικά σας πρέπει να δείτε αν το άτομο που σας ενδιαφέρει παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Διαφορετικά η σχέση περνά πιθανότατα μία κρίση. Από την κρίση αυτή, αν υπάρχει η σωστή εξήγηση και συζήτηση, θα επέλθει μία ισορροπία. Αρκεί να μην είστε κτητικοί και οι δύο, ή κυριαρχικοί. Ας είστε δίκαιοι, για να βγείτε ωφελημένοι.

Ζυγός

Σας αφορά άμεσα η έκλειψη αυτή, αφού συμβαίνει απέναντι ακριβώς από το ζώδιό σας. Ένα ζώδιο το οποίο έχει ήδη κουραστεί από τις διαρκείς προκλήσεις από τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια. Επομένως μία ακόμη προσπάθεια αυτογνωσίας είναι μέσα από αυτήν την έκλειψη. Φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Είναι ένας τομέας που σας έχει δημιουργήσει δυσκολίες, αλλά έχει ανοίξει ευκαιρίες πλέον για μία μακρινή ικανοποίηση. Αν έχετε συνεργάτες, πρέπει να τους δείτε με μία νέα προσέγγιση. Αν επιθυμείτε να έχετε μία νέα συνεργασία, τότε θα είναι καλό να εξεταστεί η προοπτική της, γιατί θα αποδώσει σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από αυτό που περιμένατε, αλλά θα διαρκέσει. Επομένως, ό,τι χτίζετε αυτή την περίοδο, θα σας ωφελήσει στο μέλλον, αν θεμελιωθεί σωστά. Στα προσωπικά σας ζητήματα, μπορείτε να χαρείτε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας, μέσα από πάθος και ρομαντισμό. Αλλά προσέχετε το άγχος που γίνεται κακός σύμβουλος και σας κάνει ευάλωτους στην υγεία.

Σκορπιός

Σε σας η έκλειψη θα λειτουργήσει επιδιώκοντας να δώσει αφορμή προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας. Να την οργανώσετε καλύτερα, καθώς ήδη γνωρίζετε εδώ και καιρό πως δεν προσπαθείτε όπως θα έπρεπε. Ενδεχομένως, ήδη έχετε ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά τώρα φωτίζεται και διευκρινίζεται καλύτερα ο στόχος. Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε. Επειδή είναι της φύσης σας να προσπαθείτε καταβάλλοντας μεγάλο κόπο και πείσμα, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά. Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Κατά συνέπεια, μην χάσετε την ευκαιρία. Αποφύγετε τα σχόλια και την γκρίνια των φίλων, αλλά και την εμπλοκή τους στο δημιουργικό σας έργο ή μία προσωπική σχέση. Θα παραποιηθεί η πραγματικότητα.

Τοξότης

Η έκλειψη θα σας δώσει θετικές προοπτικές, καθώς τριγωνίζει (σχηματίζει θετική σχέση) με το ζώδιό σας. Επομένως, θα λέγαμε πως είστε από τα άτομα που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής σας αυτή την περίοδο. Ο τομέας που αγγίζει η έκλειψη, αφορά κατʼ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιαστείτε με προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως να αυτό αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον. Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχετε μέλλον η σχέση και αν πράγματι σας ικανοποιεί, να την επισημοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη. Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας. Προσοχή στις απατηλές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και ας είστε ευθείς και ξεκάθαροι στον τομέα αυτό.

Αιγόκερως

Η έκλειψη αφορά ιδιαίτερα και το δικό σας ζώδιο. Γίνεται στον παρορμητικό σταυρό, ενώ συνδέεται με σας και τις υποθέσεις σας, κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τελευταίο δεκαήμερο. Επομένως θα είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με τους οικείους σας και να ρυθμίσετε κάποιες ισορροπίες μέσα στις οικογενειακές σχέσεις. Επειδή φαίνεται πως ως τώρα οι εξωγενείς παράγοντες δεν σας επέτρεψαν να είστε λειτουργικοί και αποδοτικοί στην οικογένεια, θα είναι απαραίτητο πλέον και στο εξής, να εργαστείτε περισσότερο για να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και να δώσετε ένα έναυσμα για να έχετε στο μέλλον διασφαλίσει τις προοπτικές της οικογένειας. Χρειάζεται πείσμα, επιμονή και πιθανότατα να τεθούν νέες βάσεις. Η οικογενειακή σας δομή επανεξετάζεται. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε μία εργασία σχετική με το σπίτι, είτε ως οικοδόμημα, είτε ως επένδυση, είτε ως κληροδότημα. Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας, αλλά αν επενδύετε μακροπρόθεσμα, θα ευνοηθείτε.

Υδροχόος

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην θετική όψη της έκλειψης προς το ζώδιό σας, αλλά και της Αφροδίτης προς αυτό. Μπορούμε να θεωρήσουμε πως είστε σε μία περίοδο ευεξίας αυτές τις μέρες. Η χρονική περίοδος σας προσδίδει άνεση και γοητεία, αλλά και μία διαφορετική χροιά στην προσωπικότητα. Γίνεστε ασυνήθιστα ζεστοί και προσιτοί, διατηρώντας πάντα ένα μυστήριο. Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με άτομα που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής. Κάποια άτομα με κύρος θα σας στηρίξουν, πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί με το περιβάλλον σας. Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας φέρει νέες ιδέες για το μέλλον σας. Αν Αποφύγετε όμως να μοιράζεστε ό,τι αγαπάτε και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν, αλλά και να είστε αφελείς στα οικονομικά σας. Σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό σας παράγοντα, ας μην γνωρίζουν όλοι τα όνειρά σας.

Ιχθείς

Η έκλειψη για σας έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά και το εισόδημα. Αν η πολιτική σας δεν ήταν πολύ συνετή κατά τη διάρκεια του έτους, θα βρεθείτε προ απροόπτου τώρα. Ίσως έγιναν λάθη, ή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα. Τώρα με την ευκαιρία της έκλειψης, αλλά και τον Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, έχετε συχνά έναν αδικαιολόγητο ενθουσιασμό σε ιδέες που ανατρέπουν τις ισορροπίες σας και δεν στηρίζονται σε υγιείς βάσεις. Περισσότερο λειτουργείτε με το συναίσθημα, αλλά αμελείτε την βάση και την ασφάλεια της οικογένειάς σας. Αποφύγετε συνεργασίες αυτό το διάστημα, ή προσέχετε πολύ τις υποσχέσεις που δίνετε στον συνεργάτη σας. Μπορεί να μην κάνετε σαφείς τους όρους και να φανείτε αφερέγγυοι. Επιπλέον, κάνετε σχέδια για το μέλλον για τα εισοδήματά σας, αλλά αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις άμεσα. Μην περιμένετε να αποδώσουν σύντομα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
8'
17 - 20
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;