Πανεπιστήμιο Κρήτης | Έστειλε τελικά τις λίστες για τη διαθεσιμότητα

1116590

Αποφάσισε τελικά να στείλει τις λίστες για τη διαθεσιμότητα το Πανεπιστήμιο Κρήτης, αφού το Υπουργείο Παιδείας απείλησε ότι όσοι διοικητικοί υπάλληλοι αγνοήσουν την εντολή θα τεθούν αυτόματα σε αργία.

Πιο συγκεκριμένα, το πανεπιστήμιο προχωρά στην αποστολή των στοιχείων για 140 διοικητικούς υπαλλήλους από την Πανεπιστημιούπολη του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου, εκ των οποίων 49 θα επιλεγούν τελικά προκειμένου να τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Από την άλλη, λόγω των εξελίξεων ακολούθησε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης των διοικητικών υπαλλήλων σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο και μέσα σε κλίμα έντασης αποφάσισαν τη συνέχιση του αγώνα τους.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων:

«Εξακολουθούμε να λέμε ΟΧΙ στην πολιτική της διαθεσιμότητας-απόλυσης και της διάλυσης του Πανεπιστημίου. Η απάντησή μας παραμένει αυτή, παρά την άνευ προηγουμένου επιχείρηση εκβιασμών και τρομοκράτησης, στην οποία προβαίνει το Υπουργείο Παιδείας. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με όποιο μέσο διαθέτουμε ως εργαζόμενοι και θα αναλάβουμε την ευθύνη που μας αντιστοιχεί. Δεδομένου ότι η συμπλήρωση των σχετικών εντύπων διαθεσιμότητας είναι, σύμφωνα και με έγγραφα της Διοίκησης, δυσχερής και ελλιπής ως προς την ορθότητά τους, επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματός μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;