Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις 7-14/10/13

Zwdia

Ρομαντισμός και ψευδαισθήσεις

Από την Λίλιαν Σίμου

Σημαντικό φαινόμενο της εβδομάδας μας είναι η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης. Αφήνει την αδυναμία της στον Σκορπιό και περνά στον Τοξότη, προσδίδοντας στην διάθεσή μας φλόγα και αισιοδοξία.

Θα αναφερθούμε σε ειδικό άρθρο για την αλλαγή αυτή.

Ωστόσο, ευθύς αμέσως συναντά σε δύσκολη όψη τον Ποσειδώνα και για λίγες μέρες θα είναι δύσκολο να εστιάσουμε στις χαρές της ζωής με ξεκάθαρες επιλογές.

Ο συνδυασμός μπορεί να προκαλέσει:

-Φαντασιώσεις ερωτικές

-Πλατωνικούς έρωτες

-Απογοήτευση και ανασφάλεια

-Λάθη στα οικονομικά

-Εξαπάτηση λόγω αφέλειας

-Παραπλάνηση και ιδιοτέλεια

-Ευμετάβλητα συναισθήματα

-Ασταθείς οικονομικές υποθέσεις

-Αναποφασιστικότητα

-Έμπνευση καλλιτεχνική

Ας δούμε πώς αγγίζει τον καθένα μας η εβδομάδα αυτή …

 

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η πορεία των ημερών θα δείξει πως δεν είστε πολύ συνειδητοί στις συγκινήσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Εύκολα παρασύρεστε από όσα εσείς επιθυμείτε να ζήσετε και βλέπετε με τον δικό σας τρόπο τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα πλατωνικό έρωτα και να παρασυρθείτε σε ένα πάθος που θα σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Αν ήδη υπάρχει μία αξιόλογη σχέση στη ζωή σας, δώστε ένα ρομαντικό στυλ στην επικοινωνία σας για να λειτουργήσετε καλύτερα. Ωστόσο, μην αναζητάτε στο ταίρι σας εκείνο που δεν μπορεί να σας δώσει. Γιατί με την παρορμητική σας φύση, αργότερα θα απογοητευθείτε και θα καταλογίσετε άδικα ευθύνες. Προσοχή σε ευαισθησίες υγείας που έχουν σχέση με το συγκινησιακό σας. Ας μην βιάζεστε να συμπαρασταθείτε σε όποιον φαίνεται πως έχει ανάγκη. Κρίνετε συγκεκριμένα και με την λογική, πού θα είστε πραγματικά χρήσιμοι. Τότε θα ωφεληθείτε.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Αφροδίτη σας κυβερνά, αλλά δεν έχει την ποιότητα που σας είναι γνωστή. Προσδίδει ανεμελιά και μία άνεση που ταράζει την σταθερότητά σας. Καλό θα ήταν να συναναστραφείτε αυτή την περίοδο άτομα που θα σας προσφέρουν λίγο την φυγή προς το όνειρο. Το έχετε ανάγκη γιατί συνήθως είστε πολύ γειωμένοι. Οι απολαύσεις αυτή την εποχή, θα καταλάβετε πως δεν είναι απαραίτητα απολαύσεις απτές, αλλά πιο ονειρικές. Χρειάζεστε την διαφορετική οπτική. Συναναστραφείτε άτομα που διαθέτουν λεπτή εσωτερική ποιότητα. Θα σας δείξουν νέους δρόμους. Δεν αποκλείεται ανάμεσα σ’ αυτούς να αισθανθείτε μία συγκίνηση που θα περιέχει και ερωτικά στοιχεία, αλλά δεν θα βασιστείτε μόνο σ’ αυτά. Στην ουσία, άνθρωποι που ενδιαφέρονται για να συμπαρασταθούν στους άλλους, έχουν ιδανικά και διδάσκουν με τον τρόπο τους, είναι άνθρωποι που θα έχουν την επιθυμία να σας συμπαρασταθούν. Θα γίνουν κατά κάποιο τρόπο θεραπευτές σας από ό,τι σας πονά και σας περιορίζει.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι μέρες αυτές θα φέρνουν ιδιαίτερα ευμετάβλητη διάθεση στην ζωή σας. Αν και είστε συνήθως αρκετά κοντά στην λογική, ενδέχεται να περάσετε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα σχετικά με τον τρόπο που οριοθετούνται οι προσωπικές σας σχέσεις. Προφανώς θα είστε περισσότερο προβεβλημένοι, αλλά παράλληλα θα είστε πιο επιρρεπείς σε αλλαγές διάθεσης και θα εκνευρίζεστε ή θα εκνευρίζετε το περιβάλλον σας. Άλλοτε χαρούμενοι, άλλοτε παραπονεμένοι και θεωρώντας πως σας αδικούν στις επιδιώξεις και προοπτικές σας, μην καταβάλλεστε από διαρκείς ανησυχίες. Αν είστε δημιουργοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, θα έχετε μεγάλη έμπνευση και θα μπορείτε να δείξετε το ταλέντο σας στους άλλους, Ίσως μάλιστα εκτεθούν κάποια σας έργα, ή προωθηθεί το βιβλίο σας. Στην περίπτωση αυτή, προσπαθήστε να κάνετε παρουσιάσεις, θα σας ωφελήσουν. Επιδιώξτε να είστε σε επαφή με άτομα που σας ενδιαφέρουν για το έργο σας. Αλλά μην βασιστείτε σε πολλές υποσχέσεις και μην επαναπαυθείτε.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με τον Ποσειδώνα, τον Κρόνο και τον Δία να σχηματίζει όμορφους συνδυασμούς με το ζώδιό σας, είστε περισσότερο ευαίσθητοι και θα προβάλλετε ένα ρομαντισμό, δίχως δυσκολία. Καθώς η ζωή σας είναι μέσα από ένα συναισθηματικό πρίσμα συνήθως, θα είστε ευάλωτοι αυτές τις ημέρες, απέναντι σε ανθρώπους εξωστρεφείς και επιθετικούς. Επιδιώξτε να αποφεύγετε τις συγκρούσεις, γιατί θα είναι εύκολο να ενοχληθείτε. Αντίθετα, με άτομα που εμπιστεύεστε και έχουν δείξει τον χαρακτήρα τους ως τώρα, θα αφεθείτε και θα φανείτε δεκτικοί, εύπλαστοι και πολύ στοργικοί ή τρυφεροί. Στις καθημερινές σας σχέσεις, ή στις επαγγελματικές,  θα προσδώσετε το χαρακτηριστικό της φιλοσοφία ζωής και θα μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές. Επωφεληθείτε για λίγη απόσυρση από τον αγώνα της καθημερινότητας και απολαύστε αυτές τις μέρες. Αν ασχολείστε με τον εσωτερισμό, θα αναπτύξετε το διαισθητικό σας χάρισμα και να αισθανθείτε την Αγάπη στο μεγαλείο της. Μπορείτε μάλιστα να θεραπεύσετε κενά της αγάπης.

lilian-simoy

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ανήκετε στα ζώδια του έρωτα και της φωτιάς, αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι πολύ συγγενής με τα χαρακτηριστικά σας με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Σας επιβάλλει επίσης να χαμηλώσετε τους τόνους και να είστε περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων. Να ασχοληθείτε με όσους έχουν ανασφάλεια και αισθάνονται αδύναμοι. Αυτό σημαίνει πως φεύγει η προσοχή σας από το «εγώ» και πάει στην ανάγκη κάποιου άλλου. Η ανιδιοτέλεια θα είναι βασικό σας προσόν, θα σας βοηθήσει εσωτερικά και θα σας κάνει περισσότερο αγαπητούς στο μέλλον. Αν έχετε στην προσωπική σας ζωή κάποιο συναισθηματικό πρόβλημα, θα είστε στην κατάλληλη περίοδο για να το κατανοήσετε και να το θεραπεύσετε. Η υλική ανασφάλεια μπορεί να σας φέρει όμως σε σύγχυση και να επιδιώξετε να προβάλλετε την ανάγκη για μία σταθερότητα που προς το παρόν δεν είναι εφικτή οικονομικά.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σε δυναμική όψη το ζώδιό σας η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, δημιουργούν πολλές προκλήσεις. Θα είστε περισσότερο ασαφείς ή ρομαντικοί. Σίγουρα σας οδηγεί σε ονειρικές εμπειρίες με το μόνιμο ταίρι σας και έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε για λίγο από το άγχος και την λεπτομέρεια. Αν ήδη υπάρχει ένα άτομο πλάι σας κατάλληλο για σοβαρή σχέση, τότε θα μπορείτε να είστε πολύ καλά κοντά του, θα βρείτε λύσεις σε προσωπικά προβλήματα, όπως και σε προβλήματα ή αδυναμίες της σχέσης. Αν δεν είναι όμως κατάλληλο, μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, αγωνία, αποπροσανατολισμό και να σας κάνει ευάλωτους. Επιδιώξτε να είστε λίγο πιο ευπροσάρμοστοι, αλλά αναπτύξτε παράλληλα την ευθυκρισία σας δίχως επιθετικότητα. Έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας και κρίνετε λίγο με προσοχή τις κινήσεις των άλλων. Σε περιπτώσεις που υπάρχει συνεργάτης, αποφύγετε άμεσα τις δεσμεύσεις σε ό,τι φαίνεται πως σας προβάλει ωραίο και ευοίωνο.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας, Αφροδίτη, να είναι σε μία θέση αισιόδοξη, αλλά αρκετά διαφορετική σε ποιότητα από το στοιχείο του ζωδίου σας, καλείστε να εγκλιματιστείτε σε ένα περιβάλλον περισσότερο ευαίσθητο και δεκτικό σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, συναισθηματικά και υλικά. Η καθημερινότητά σας είναι περισσότερο ευάλωτη και θα επηρεάζεστε έντονα από τα άτομα που είναι τακτικά κοντά σας. Αποφύγετε ανθρώπους που έχουν αρνητικά συναισθήματα γιατί θα σας δημιουργούν θλίψη και θα εμποδίζουν την απόδοσή σας στις υποχρεώσεις σας. Επίσης, είναι δυνατόν να είστε αρκετά ανήσυχοι με όσους έχουν αδυναμίες και χρειάζονται την βοήθειά σας. Μπορεί να αφήνετε κατά μέρος τις προσωπικές σας υποχρεώσεις και να ασχολείστε μαζί τους. Η στήριξη των ανθρώπων που υποφέρουν μπορεί να γίνει καθημερινότητα, αλλά προσέχετε γιατί ενδέχεται να παρασυρθείτε και σε άσκοπες θυσίες ή να χειραγωγηθείτε από  κάποιους που θα βασιστούν στην ευαισθησία και την συμπόνια σας.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη, αλά και τους πλανήτες στα ζώδια του νερού να υπερισχύουν, δέχεστε μία θετική επιρροή αυτό το διάστημα. Θα μπορείτε να βιώσετε τρυφερά συναισθήματα και να ζήσετε με το ταίρι σας ρομαντικές στιγμές. Ίσως μάλιστα μάθετε να ισορροπείτε τις απαιτήσεις προς και από τον σύντροφό σας. Αν έχετε την ευχέρεια, επιδιώξτε ένα ρομαντικό δείπνο ή κάποιες στιγμές που θα σας απομακρύνουν από τις αγωνίες της καθημερινότητας. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να βρείτε έναν σύντροφο όπως τον ονειρεύεστε. Θα είστε δοτικοί και προσιτοί, θα έλκετε και μπορείτε να συναντήσετε κατά πάσα πιθανότητα ένα άτομο που θα σας ταιριάζει. Αν είστε καλλιτέχνες, το έργο σας θα έχει έμπνευση και αρκετή φαντασία και θα αποδώσει. Αν είστε γονείς, η περίοδος αυτή θα μπορούσε να συσφίξει τις σχέσεις με τα παιδιά σας, αφιερώστε χρόνο δημιουργικό μαζί τους, με παιχνίδια, μουσική, χορό, ή ένα χόμπι που θα μοιράζεστε μαζί του. Προσοχή όμως θα χρειαστεί, στις υποσχέσεις αγάπης που μπορεί να περιέχουν αρκετή προσδοκία, δίχως ρεαλισμό, ή στα τυχερά παιχνίδια, όπου η εύνοια δεν είναι όπως την περιμένετε.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σας, θα ήταν καλό να αισθανθείτε το άγγιγμα της αγάπης. Όμως η δύσκολη όψη του Ποσειδώνα αρχικά, αναιρεί τη μεγάλη αισιοδοξία σας. Γιατί ενδέχεται να παρασυρθείτε σε μία αναζήτηση του ανέφικτου στόχου, είτε προς τους αγαπημένους και οικείους σας, είτε προς ένα όφελος που έχει να κάνει κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Ενδέχεται να εξιδανικεύσετε άτομα που βρίσκονται στον συγγενικό σας περιβάλλον και τελικά οι υποσχέσεις που δόθηκαν ή ελπίδες που επενδύσατε θα φανούν υπερφίαλες. Με την οικογένεια μπορείτε να περάσετε ήρεμες μέρες, προσπαθώντας να κατανοήσετε τις διαφορές σας και να αφήσετε κατά μέρος τα παράπονα. Δυσκολία βέβαια μπορεί να προκύψει προς το τέλος του μήνα. Στην άμεση παρούσα κατάσταση, θα είστε αρκετά χαρούμενοι και μπορείτε να δώσετε ένα άλλο χρώμα στο εσωτερικό του σπιτιού, ίσως με αλλαγή διακόσμησης, για να αισθάνεστε άνετα όσο είστε εκεί. Αποφύγετε όμως μεγάλες δαπάνες, για το σπίτι σας. Μπορεί ένα μέλος της οικογένειας να ερωτευθεί.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Αφροδίτη θα σας προσφέρει αυτή την εποχή ρομαντικές στιγμές,  τρυφερότητα και θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι. Ασυνήθιστα προσιτοί, μπορείτε να επωφεληθείτε από την επικοινωνία με όσους είναι στον κοντινό σας περίγυρο. Μικρές ή σύντομες συναντήσεις, ραντεβού, έξοδοι, θα φέρουν χαρά και θα σας χαλαρώσουν από τον καθημερινό αγώνα της επικράτησης ή ανάδειξης. Δώστε χρόνο για ένα ευχάριστο ενδιαφέρον. Στις συναντήσεις με άτομα που θα είναι ευχάριστα και αρκετά συμπαθή για τα δεδομένα σας, μπορεί να υπάρξει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Επειδή θα σας ενθουσιάσει προφανώς και αρχικά θα φανεί κάτι το ιδανικό, περιμένετε να διαπιστώσετε αν όντως είναι όπως σας παρουσιάζονται οι καταστάσεις. Μπορείτε να χαρείτε δίχως να επενδύσετε άμεσα συναισθηματικά. Θα είναι δύσκολο να διαχωρίσετε την αλήθεια από την ρομαντική ουτοπία και δεν αποκλείεται να φερθείτε με αφέλεια. Ας είστε επιφυλακτικοί και αρκετά ψύχραιμοι, για να διακρίνετε αυτό που σας ταιριάζει.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι αξίες σας αλλάζουν και ενδέχεται να γίνετε περισσότερο ονειροπόλοι. Μην αφεθείτε εντελώς όμως στις εντυπώσεις των πρώτων ημερών. Ακόμη κι αν ένα πρόσωπο σας φαίνεται ιδανικό για να το εμπιστευθείτε ή να αναπτύξετε στενές σχέσεις μαζί του, περιμένετε καλύτερα προς το τέλος της εβδομάδας, όπου χαλαρώνει η δύσκολη όψη και θα έχετε ικανότητα να κατανοείτε άμεσα τι αξίζει πραγματικά για σας. Οι οικογενειακές απαιτήσεις μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να βρείτε έναν τρόπο εισοδήματος που θα περιέχει δημιουργική έμπνευση. Αν και οι συνθήκες δεν είναι πολύ ευοίωνες γενικά, είστε σε θέση να λειτουργήσετε με την λογική. Αν έχετε κάποια εξειδίκευση, αυτή η περίοδος θα σας χρησιμεύσει. Η κατάρτιση και η εμπειρία σας θα σας στηρίζουν και πρέπει να βασιστείτε σ’ αυτές. Πολύ ενδιαφέρον θα έχει για σας αυτή η περίοδος, από τα τέλη της εβδομάδας και μετά, με ένα νέο σχέδιο να αναπτύσσεται,  όμως μη βιαστείτε να το θέσετε σε εφαρμογή. Εξετάστε τις πιθανότητες επιτυχίας.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και θα είστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά, θα γίνεστε συμπαθείς και μπορείτε να κερδίσετε με την παρουσία σας τους άλλους. Ενδέχεται να περιβάλλεστε από άτομα που θα σας θαυμάζουν, θα σας συμπαθούν και θα σας αγαπούν. Μην είστε πολύ γενναιόδωροι όμως με όποιον σας πλησιάζει. Δεν γνωρίζετε να βάζετε όρια και δεν θα σας βοηθήσει μία ευαισθησία δίχως μέτρο. Αν έχετε σχέση με την τέχνη, η περίοδος αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα για τη δουλειά σας. Θα σας προσφέρει ευκαιρίες, θα προβληθείτε ή θα έχετε μία πρωτοβουλία σχετικά με το έργο σας, που θα αποφέρει οφέλη. Σε προσωπικό επίπεδο όμως, ας είστε επιφυλακτικοί με τις εκδηλώσεις αγάπης από το περιβάλλον σας. Προσοχή επίσης θα χρειαστεί στο ποτό ή το φαγητό, αφού κι εδώ δεν βάζετε πάντα τα όριά σας. Μία ένταση μπορεί να σας δημιουργήσει αγωνία ή ανασφάλεια για τα οικονομικά σας. Ας είστε σε εγρήγορση για να βρείτε άμεση λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;