Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 30/9-6/10/13

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία Νέα Σελήνη ανατρεπτική, αντιδραστική και αποκαλυπτική, δημιουργεί κλυδωνισμούς στις σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό τα ξημερώματα της 5ης Οκτώβρη, βρίσκεται στον σταυρό των παρορμητικών και δέχεται πιέσεις από τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία, σχηματίζοντας ένα ιδιαίτερα έντονο σκηνικό που αγγίζει τις ισορροπίες των σχέσεων κάθε είδους και τις μεταβάλλει.

Τα συναισθήματα είναι απαιτητικά, έντονα, πληθωρικά και υπερβολικά κάποιες φορές. Οι κοινωνικές σχέσεις αλλάζουν όμως μέσα από συγκρούσεις απρόβλεπτες, αναστατώνουν την ισορροπία και προκαλούν έκπληξη. Η συναισθηματική έκρηξη φέρνει μεταβολές, πάθη ή και τέλος στις σχέσεις που δεν έχουν γερό υπόβαθρο. Διαφορετικά, ανανεώνονται όσες είναι ισχυρές και ατόφιες…

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια για την εβδομάδα που διανύουμε: (παρακαλούμε διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λειτουργήσετε με το ένστικτο μέσα από ενώσεις που θα έχουν σαν βάση την ερωτική διάθεση της εποχής. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την ανάγκη των ενστίκτων σας. Αν προσκολληθείτε σ’ αυτά, θα είστε σε σύγχυση και θα απορροφηθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους. Λόγω του ότι η ατομικότητα είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε. Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε των αντιπάλων σας, αν έχετε σωστό στόχο. Η οικογενειακή θαλπωρή μπορεί να γίνει το στήριγμά σας, κυρίως αν επιτρέψετε να αναπτυχθεί ένα ήπιο κλίμα. Ωστόσο, η έλλειψη υπομονής από μέρους σας, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Υποσυνείδητες ανάγκες φαίνεται να σας πνίγουν, σε ένα μίγμα ερωτισμού και αναγκών που δεν έχουν εκδηλωθεί. Θλίψη ή ανέκφραστα αισθήματα σας κατακλύζουν. Επειδή διαθέτετε μία φυσική εμμονή, αποφύγετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε την πικρία σε εκδικητικές σκέψεις. Μην προδικάζετε και μην στέκεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες που πονούν. Πολλά σας προβλήματα προέρχονται από την σκέψη και ο έλεγχος που θα της ασκήσετε, θα βοηθήσει να ξεπεραστούν. Αν σας συναρπάζει το περίεργο και το διαφορετικό, αυτό το διάστημα δεν συνίσταται για πειραματισμούς. Η ανάγκη να εκφράσετε το πάθος με κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει προσκόλληση και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση. Όμορφες σκέψεις και συναναστροφή με άτομα που έχουν ζεστασιά και φροντίζουν τους αγαπημένους τους, θα σας προσφέρουν ηρεμία και δύναμη ψυχής. Προτιμάτε τους ήρεμους ανθρώπους γύρω σας αυτή την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία κατάλληλη περίοδος για ποικίλες ερωτικές περιπέτειες, χωρίς δέσμευση ή υποχρεώσεις. Ο περίγυρος σας στηρίζει γι’ αυτό. Στις φιλίες θα ανακαλύψετε πως κάποια άτομα σας πλησιάζουν με έντονα συναισθήματα. Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ένα γνωστό περιβάλλον. Αλλά κινδυνεύετε να χάσετε φίλους, από ζήλια ή ερωτική αντιπαλότητα. Κινδυνεύετε να μείνετε αργότερα μόνοι, απογοητευμένοι και δίχως την δυνατότητα για ένα μόνιμο ταίρι. Η αναζήτηση γίνεται μία κακή συνήθεια, χωρίς βάθος και χωρίς ουσία. Στο τέλος δεν θα υπάρχει χαρά και ικανοποίηση. Η εικόνα που θα δώσετε, είναι αυτή ενός ασταθούς χαρακτήρα, επομένως θα απομακρύνει σταδιακά άτομα που ως τώρα σας είχαν εμπιστοσύνη. Για να κερδίσετε την μάχη αυτή την εποχή, πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα ψυχής που διαθέτετε, να μην φοβηθείτε και να δράσετε παρορμητικά μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε αυτή την εποχή, την δύναμη και την εξουσία. Εδώ βιώνετε την κατάλληλη περίοδο όπου η γοητεία της εξουσίας θα σας συναρπάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δώσετε όλο τον εαυτό σας για να ανέλθετε σ’ αυτή. Ασκείτε κι εσείς, εξ ίσου μία έλξη και πολλοί θα προσκολλώνται σε σας. Αλλά, παρά την εξωτερική συναινετική σας διάθεση, εκείνο που θα προέχει, είναι η καθιέρωσή σας. Να προσέχετε, αν είστε ένα άτομο διακεκριμένο, καθώς ίσως σας πλησιάζουν για τη θέση σας. Η γοητεία σας μπορεί να γίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Η δύναμη δεν συνάγει με το πραγματικό συναίσθημα. Ζήλια και σκοτεινά στοιχεία, διαφαίνονται να προσβάλλουν το προφίλ στη καριέρα σας. Η ανάγκη για να κατακτήσετε μία θέση στην καριέρα σας, απαιτεί να κάνετε την προσπάθεια αυτόνομα, επιβάλλοντας την παρουσία σας και τις απόψεις σας στους συνεργάτες σας. Μην διστάσετε.

ΛΕΩΝ

Θα σας έλκει η ομορφιά της ζωής, η ελευθερία και η αναζήτηση. Η ερωτική σας διάθεση και οι ενστικτώδεις ανάγκες σας γίνονται μία φιλοσοφία ζωής, ένα δόγμα, μία τελετουργία. Αν είστε μέσα σε μία φιλοσοφική κίνηση, προσέχετε γιατί μπορεί να θυσιάσετε την πολύτιμη για σας ανεξαρτησία, καθώς θα προσκολληθείτε. Αν κατέχετε μία θέση σε ανάλογο χώρο, τότε ενδέχεται η γοητεία της εξουσίας να σας ωθήσει να ασκήσετε την δύναμή σας πάνω σε άλλους, ιδιαίτερα σε ιδεολογικό επίπεδο. Μία ξαφνική έλξη για ένα άτομο, μπορεί να σας ωθήσει να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας. Αλλά θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν περιπέτεια, παρά σαν σχέση διαρκείας. Η ανάγκη για να γίνει μία ουσιαστική πρόοδος στη δουλειά σας, απαιτεί άνοιγμα ορίζοντα, ίσως και γνώσης, με ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα.

lilian-simoy

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρά την συντηρητική σας φύση και την λιτότητα που σας διακρίνει, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα, να σας έλκει κάθε τι το υλικό, αν είναι ωραίο ή εντυπωσιακό. Προσέχετε λοιπόν τις δαπάνες, οι οποίες μπορεί να υπερβαίνουν τις δυνατότητές σας. Η προσκόλληση σε αξίες που είναι επιφανειακές, μπορεί να γίνουν αιτία για δυσαρέσκεια με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να σας βγάλουν έξω από το πρόγραμμα. Νοιώσετε τις σχέσεις σας χωρίς την απαίτηση του απόλυτου. Η αγχώδης φύση σας μπορεί να φέρει δυσκολίες με ανθρώπους που δεν αντέχουν την πίεση που τους ασκείτε και την αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Επιτρέψτε στο συναίσθημα να συνυπάρχει με το ένστικτο. Επιδιώκοντας να κάνετε μία σημαντική αρχή για να αποταμιεύσετε οφέλη, η ανάγκη για δημιουργική έμπνευση θα σας στηρίξει στις επιλογές.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη εστιάζεται στα ατομικά σας στοιχεία… Αναδεικνύεται μία ερωτική συμπεριφορά, αναμεμειγμένη με τρυφερότητα και πάθος. Μαγνητισμός και ερωτισμός συνδέονται με το προφίλ σας. Φαίνεται να σας εξουσιάζουν και το αντανακλάτε στους γύρω σας. Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, αν προσέξετε να έχετε καλή διάκριση στις συναναστροφές σας. Είναι πολύ πιθανόν να έλκετε περίεργα και δύσκολα ή σκοτεινά άτομα. Εξαρτήσεις δημιουργούνται εύκολα μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν αποκτήσετε δύναμη, επιδιώξτε να μην φανείτε κυριαρχικοί ή ιδιοτελείς. Για να κερδίσετε τη μάχη αυτή την περίοδο, πρέπει να δώσετε πρωτοβουλίες και να εισβάλλετε μέσω συνεργατών ή σχέσης στην ενεργή ζωή, αλλάζοντας ριζικά τα θεμέλια που θέσατε ως τώρα. Αλλά θα δεχθείτε αντιδράσεις και προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο φόβος του χρόνου που περνά, όπως και ο φόβος του να απομονωθείτε από αυτόν που σας ενδιαφέρει και να μείνετε στο περιθώριο, οξύνει την κατάσταση. Αδημονείτε, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Μέσα στον χώρο εργασίας, θα ήταν καλό να αποφύγετε τις συνήθειες που σας αποπροσανατολίζουν. Η άσκηση γοητείας προς ανθρώπους που συναναστρέφεστε συχνά, είναι ένα προσόν που πρέπει να χειριστείτε με μέτρο. Ας είστε επιφυλακτικοί με άτομα που τείνουν να χειραγωγούν άλλους. Καθώς σας στηρίζει η ίδια η φύση σας, προκαλείστε να δώσετε την μάχη μέσα από ανταγωνισμό στην δουλειά σας και αντιζηλίες στην καθημερινότητά σας. Μην διστάσετε, μπορείτε να ξαναρχίσετε κάθε προσπάθεια που παρεμποδίστηκε και να κερδίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή σας αυτό τον καιρό, στρέφεται γύρω από την ευχαρίστηση και τις ερωτικές κατακτήσεις. Η ομορφιά σας γοητεύει και αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης. Περίεργοι να την εξερευνήσετε, μπορεί να εμπλακείτε σε σκοτεινά μονοπάτια πάθους και εξάρτησης. Αλλά, παράλληλα, η ανάγκη για περισσότερη έκφραση της ερωτικής διάθεσης, φέρνει κίνδυνο σε σταθερές ή μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας. Προσέχετε λοιπόν. Μία μικρή περιπέτεια, μπορεί να καταλήξει σε αδιέξοδο. Αν πάλι, αποφασίσετε να ρισκάρετε όλα για όλα, κάτω από την γοητεία μίας γνωριμίας, να ξέρετε πως η ένταση θα μεγαλώνει και η διάρκεια θα είναι αμφίβολη. Κάποιες φιλίες μπορεί να προκαλέσουν ζήλια και να σας βλάψουν. Η περίοδος αυτή σας φέρνει στην ανάγκη να κάνετε μία αρχή για ένα πολύ σημαντικό θέμα και να ωφεληθείτε, αν αλλάξετε τακτική στον τρόπο που διεκδικείτε την μάχη της ζωής σας. Δημιουργείστε ένα νέο περιβάλλον και κατακτήστε άτομα που θα σας αγαπήσουν για τα προσόντα σας και θα σας στηρίξουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την περίοδο, έχετε την ικανότητα της διάκρισης στο ένστικτό σας, μεταξύ του καλού και του κακού. Αισθάνεστε την ανάγκη να αρέσετε και να έλκετε άτομα που σας μοιάζουν οικεία. Η έκφρασή σας γίνεται πιο εκδηλωτική και για πολλούς από εσάς φεύγουν παροδικά οι αναστολές. Οι παντρεμένοι θα περάσετε έντονες στιγμές με τον σύντροφό σας. Προσέχετε όμως για άτομα που μπαίνουν στο σπίτι σας και ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα. Αποφύγετε περίεργες έλξεις και δώστε την ευκαιρία στον μόνιμο σύντροφό σας να μοιραστεί με σας το πάθος. Σε ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον, η κατάσταση που βιώνετε μοιάζει ασφυκτική και μπορεί να μην αγαπάτε τις ρίζες σας. Η προσπάθεια για να προβληθείτε είναι διαρκής και εδώ και μία διετία επιτακτική. Τώρα όμως πρέπει να προσέχετε τις αντιζηλίες και διενέξεις στο οικείο περιβάλλον, καθώς θα υπάρχει μία αντιπαλότητα και αντιπαράθεση αξιών και ανάγκη επιβολής κι από τις δύο πλευρές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις κινήσεις σας θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό ύφος, ενώ ο λόγος σας θα κάνει αίσθηση. Μπορείτε να επηρεάσετε τους άλλους με τις ιδέες σας και να προβάλλετε απόψεις διαφορετικές, που θα γίνουν αποδεκτές. Παράλληλα, σας έλκει η περιπέτεια και μπορείτε αυτή την περίοδο, να διαπιστώσετε πως εύκολα έλκετε άτομα γύρω σας. Μικρές περιπέτειες ερωτικές θα βγουν στο προσκήνιο και εδώ χρειάζεται προσοχή. Θα είναι ανέμελες και μικρές σε διάρκεια κατά πάσα πιθανότητα. Επομένως δεν ωφελεί να ρισκάρετε κάποια σοβαρή σχέση. Αισθήματα ζήλιας, άγνωστα σε πολλούς από εσάς, εκδηλώνονται τώρα. Η μελέτη κειμένων που περιέχουν μυστήριο και πάθος, μπορεί να σας συναρπάσει. Καθώς έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, κάποιοι γύρω σας, σας αντιπαλεύουν την όποια σκέψη ή απόφαση. Μάλλον θα πρέπει να σκεφθείτε δίχως την συναίνεσή τους και να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες που αφορούν μόνο εσάς! Μπορείτε!

ΙΧΘΕΙΣ

Για σας, η ζωή κυλά με τον αισθησιασμό που ταιριάζει στις ανάγκες του ζωδίου σας και ο συνδυασμός έρχεται να εντείνει το πάθος. Μπορεί να θελήσετε να καλύψετε άμεσα κενά της αγάπης. Ακόμη κι αν δεν αναζητάτε σύντροφο, θα υπάρχει μία έντονη μαγνητική έλξη γύρω σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να βιωθεί η ένταση του ερωτισμού. Παράλληλα όμως, θα υπάρχει κρίση αξιών και θα ήταν καλό να μην απορροφηθείτε μόνο από την ικανοποίηση του ενστίκτου. Αποφύγετε να κρίνετε τον σύντροφό σας μόνο από την πληρότητα που σας προσφέρει στον τομέα αυτό, καθώς θα μειωθεί η συναισθηματική κάλυψη και η ασφάλεια που αναζητάτε. Θα ήταν συνετό επίσης, να μην χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για ιδιοτελείς σκοπούς. Οι στόχοι είναι σημαντικοί και θα είναι για καιρό. Τώρα όμως, πρέπει να δείτε τι σας ωφελεί και να θέσετε ως σημείο αναφοράς τις αξίες σας. Παλέψτε γι’ αυτές με πρωτοβουλία δική σας και αξιολογείστε όσους είναι πλάι σας πραγματικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;