Νηπιαγωγείο Βar | Η πιο σίγουρη λύση στην περιοχή του Γκαζιού

nipiagwgeio

Τον Ιούνιο του 2000, στην οδό Κλεάνθους και Ελασιδών 8, στο Γκάζι, υπήρχε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο που μόνο μια πινακίδα είχε απομείνει από το παρελθόν. Του 53ου Νηπιαγωγείου Αθηνών. Τότε ήταν που έγινε ριζική ανακαίνιση και προέκυψε το πιο ιστορικό και το πιο καλαίσθητο μπαρ στην περιοχή. Εκείνη η πινακίδα παραμένει ακόμα και σήμερα…

nipiagwgeio 2

Το Νηπιαγωγείο, έμελλε να γίνει ένας από τους θεμελιώδεις λίθους της “εναλλακτικής άνοιξης” που θα γνώριζε το Γκάζι τα επόμενα χρόνια.

Δημιούργησε ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό community ανταλλαγής απόψεων και μουσικών εμπειριών, την εποχή που το “να ψαχτείς μουσικά”, δεν απείχε δύο κλικ από το youtube.

Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Τα εναλλακτικά μαγαζιά στο Γκάζι κλείνουν και στη θέση τους ξεπετούν από όλες τις μεριές ελληνάδικα.

Αυτό όμως, στέκει (και στέκι) ακόμα αγέρωχο. Με την αυλή του – μια πραγματική όαση – όπου μπορείς να χαλαρώσεις, να επικοινωνήσεις και να απολαύσεις το ποτό σου μέχρι το πιο “έντονο” κλειστό χώρο του.

Το μουσικό του σύμπαν κινείται σε πολλαπλά freestyle επίπεδα: Electronica, Soul, Funky, Swing, Soul Funk, Jazz, Reggae, Funky House, Electro, Jazzy House, Lounge, Hip Hop, latin house, electro swing και συχνά πυκνά γίνονται μοναδικές και ετερόκλητες συναυλίες!

Από το Νηπιαγωγείο έχουν περάσει σπουδαίοι καλλιτέχνες της freestyle σκηνής όπως:

Bonobo, Quantic, Alice Russel, Bellerouge, T-M Juke, Andy Smith, Aldo Vanucci, J-Star, Malente, Rob Lewis, Guts, Diesler, Henry Storck, Herbaliser και  Locomondo.

Νηπιαγωγείο λοιπόν.

Μία από τις πιο σίγουρες επιλογές στην περιοχή, εδώ και χρόνια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;