Ντάξει, όλα υπό έλεγχο.

“Ειρηνικά” και “δημοκρατικά” τα κατάφεραν.

Πήγαν ξανά σε συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα και αυτή τη φορά τα κατάφεραν να ανέβουν στη σκηνή και να κάνουν το κομμάτι τους.

Μετά από αυτήν την παρέμβαση, σίγουρα όλοι θα ψηφίσουν αριστερά στις επόμενες εκλογές και θα καταδικάσουν την πολιτική της κυβέρνησης…

Ο φασισμός ηττήθηκε, το δίκαιο πέρασε, η αλληλεγγύη “έγινε πράξη” και ένα ακόμα βήμα εναντίον του ιμπεριαλισμού έγινε….

Περιγραφή βίντεο

Αντιφασίστες ακτιβιστές από τη Νέα Σμύρνη ζήτησαν να πάρουν το λόγο στη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στη πόλη μας. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης καθυστερούσαν να απαντήσουν στους ακτιβιστές εάν θα τους έδιναν τον λόγο και για αυτό με το που έκλεισαν τα φώτα και ακούστηκαν οι πρώτες νότες οι αντιφασίστες ακτιβιστές μπήκαν στο χώρο της συναυλίας και άνοιξαν πανό μπροστά από το Σ. Μάλαμα, που συνέχισε ατάραχος να τραγουδά.

Όταν όμως οι διοργανωτές, και πιθανώς ο ίδιος ο Σ. Μάλαμας, αντιλήφθηκαν ότι οι ακτιβιστές δεν είχαν καμία διάθεση να αποχωρήσουν επέτρεψαν σε έναν εκπρόσωπό τους να διαβάσει ένα σύντομο μήνυμα.

Το κοινό απάντησε με ένα θερμό χειροκρότημα.

Αμέσως μετά ο Σωκράτης Μάλαμας διατύπωσε τη δική του άποψη για τα πανό στις συναυλίες…

Οι αντιφασίστες ακτιβιστές, που προέρχονται από την Πρωτοβουλία Νέας Σμύρνης ενάντια σε φασισμό, ρατσισμό και κρατική καταστολή, την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, τη Λαϊκή Συνέλευση Νέας Σμύρνης και άλλες κινηματικές και εργατικές συλλογικότητες έφυγαν ικανοποιημένοι ιδιαίτερα μάλιστα μετά τη μεγάλη αντιφασιστική πορεία που πραγματοποιήθηκε το πρωί στη Νέα Σμύρνη με τη συμμετοχή τουλάχιστον 1.500 ατόμων, τη μεγαλύτερη στην ιστορία της πόλης.

(τέλος ανακοίνωσης)

Προσωπικά σχόλια:

1. Πρέπει κάποια στιγμή να ορίσουμε τη λέξη ακτιβιστής.
2. Πρέπει να ήταν η πιο βαρετή ομιλία που έχω ακούσει ποτέ.
3. Η αρχίδο που φωνάζει “Είσαι λαμόγιο”, με την άλλη την αχλάδο δίπλα της να συμφωνεί “Λαμόγιο είναι”, είναι ο καθρέφτης της παράνοιας που αντιμετωπίζω από την αριστερά χρόνια τώρα. Δεκάδες προβληματισμοί στο μυαλό μου.

Γιατί να δώσεις λεφτά σε ένα λαμόγιο;
Γιατί να διαβάσεις ομιλία στο κοινό ενός λαμόγιου;
Γιατί να πεις λαμόγιο, έναν άνθρωπο που με 5 και 10 ευρώ είσοδο, παίζει 3-4 ώρες και τιμά κάθε σεντ που πλήρωσες;

4. Οι πρακτικές αυτές, είναι οι πρακτικές που απομάκρυναν τον κόσμο από τους κόλπους της αριστεράς. Με τις πολιτικές που εφαρμόζονται, θα έπρεπε η αριστερά να είχε 45% μόνη της. Αλλά όταν η πρακτική και η ¨λογική¨ είναι:

“Δεν αφήνεις να μιλήσουμε στη συναυλία σου; Θα πάμε πρώτη σειρά, θα κρεμάσουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πανό να μη βλέπει κανείς τίποτα και έλα να μας διώξεις”.

Και μετά από μία αδιάφορη ομιλία του “ακτιβιστή” έχουμε το υφάκι “Έτσι γίνονται οι δουλειές” και εμετικό βλέμμα “ανατρέψαμε τη χούντα και τον φασισμό”. Άντε απαυτοθείτε και εσείς και ο δημοκρατικός και αντιφασιστικός ακτιβισμός σας…

ΥΓ: O Μάλαμας, μετά την τοποθέτηση, τόνισε “Είμαι μαζί σας αλλά όχι τις στιγμές των συναυλιών”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;