Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22-29/9/13‏

Zwdia

Μέσα σε δύσκολες και σκοτεινές εποχές, μία ευχάριστη συγκυρία και σύμπραξη πλανητική προσφέρει ελπίδα και δυναμώνει όποιον μάχεται για να βρει διέξοδο. Το θέμα αυτό αναλύθηκε στο άρθρο μας “Καρμικές επιλογές: Η πρόκληση για να φύγουμε από το τέλμα

Οι λεπτομέρειες για τον καθένα μας λοιπόν, ανάλογα με το ζώδιο του Ήλιου και του ωροσκόπου ;

Κριός

Η πορεία της ζωής σας έχει καθηλωθεί εδώ και τρία περίπου χρόνια μέσα από διαρκείς ανατροπές και αλλαγές, που πιέζουν αφόρητα την δημιουργική σας σπίθα. Το θετικό είναι πως η σπίθα αυτή δεν σας αφήνει να παραμείνετε στο τέλμα, εκτός κι αν η ψυχολογική σας κατάσταση βαρύνει, ή έχετε εμπλακεί σε έξοδα, δάνεια, χρέη και δυσκολίες που τώρα οδηγούν σε δύσκολες καταστάσεις. Υπάρχει το σθένος όμως και η εσωτερική δύναμη, να δώσετε ένα τέλος σε κάθε συνεργασία, ή σχέση που δεν σας ωφελεί, να προσφέρετε μέσα από την απώλεια αυτή την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα. Μην διστάσετε, αφού ούτως ή άλλως είστε ικανοί να ανοίγετε δρόμους! Πιστέψτε στην εμπειρία και την γνώση και παραμείνετε στην μάχιμη δράση!

Σας ήταν δύσκολο να διαχωρίσετε την προσωπικότητά σας από το σύνολο και να δεχθείτε μία αυτονομία. Κάποιες φορές χαθήκατε σε θολούς σκοπούς, δυσδιάκριτους στόχους, πέρα από κάθε πραγματικότητα. Για σας, η θυσία ήταν αυτοκαταστροφική, αφού δεν είχε πλαίσιο και όρια. Τώρα πια πρέπει να φύγετε από την προσωπική σας φυλακή και να αλλάξετε εντελώς στάση ζωής. Πιστέψτε στην αξία σας, απαιτήστε μία καλύτερη και πιο δυνατή παρουσία και ανακτήστε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Η ώρα της προώθησής σας ήρθε και η αυτοθεραπεία σας, θα είναι να απαιτήσετε να διακριθείτε για σας, όχι να λειτουργείτε μόνο μέσω των άλλων.

Ταύρος

Θα είστε σε μία ουσιαστική αλλαγή μέσα από τις συνεργασίες προκειμένου να διατηρήσετε εκείνες που σας εμπνέουν και έχουν σαφή προοπτική. Θα ωφεληθείτε από κάθε ανάλογη επιλογή και κυρίως, θα αισθανθείτε δύναμη και στήριξη. Καθώς αλλάζει η φιλοσοφία της ζωής σας σταδιακά, αλλά και έχετε νέα οράματα και στόχους, είναι όλο πιο εύκολο να προχωρήσετε δυναμικά και να συμπλέετε με ανθρώπους που ξεχωρίζουν.

Είναι απαραίτητο για σας, να κατανοήσετε τα ταμπού που εμποδίζουν την εξέλιξη του κόσμου, τα συστήματα που έχουν πλέον καταρρεύσει και χρειάζονται αλλαγές. Σε μία κοινωνία με καθορισμένα πλαίσια, δεν είναι μία εύκολη δουλειά, και συχνά αυτό σας φέρνει αντιμέτωπους με τα κατάλοιπα της παράδοσης, τα οποία έχετε μέσα σας σαν σταθερές αξίες, όσο κι αν το πνεύμα σας ζητά να προηγηθεί της εποχής του αυτή την εποχή. Πολλές φορές αυτή η κατάσταση, θα θυμίζει ότι πατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί. Αλλά θα γνωρίζετε στο εξής πώς πρέπει να κινηθείτε, θα έχετε εμπιστοσύνη στις επιλογές σας.

Δίδυμοι

Αναζητάτε την γνώση με σκοπό την υλική και κοινωνική σας παρουσία. Ο χώρος της εργασίας απαιτεί περισσότερη συγκέντρωση δυνάμεων και εκεί οφείλετε να είστε εστιασμένοι. Ο κόπος σας ανταμείβεται σταδιακά, αλλά και καθορίζει τα βήματά σας. Καθώς έχετε αποθέματα και είστε περισσότερο επίμονοι και αποφασιστικοί, θα είστε ένα παράδειγμα για όσους βρίσκονται κοντά σας.

Οι προκλήσεις σας αναγκάζουν να λειτουργήσετε μέσα σε πλαίσια συγκεκριμένα και να αξιώσετε την αναγνώριση. Όχι ότι δεν είστε ικανοί να αποδώσετε, αλλά πολλές φορές οι αξιώσεις σας είναι πέρα των ορίων σας, ή είναι διαρκείς και μόνιμα ανικανοποίητες, καθώς στοχεύετε όλο και ψηλότερα στη κοινωνική βαθμίδα, υποβάλλοντας τον εαυτό σας σε ένα διαρκή αγώνα. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις πραγματικές σας ανάγκες. Θα τις αναγνωρίσετε όταν αναζητήσετε το βαθύτερο νόημα της ζωής. Κι αυτό είναι μέσα από βαθιά αυτογνωσία. Απορρίψτε ό,τι είναι περιττό, είτε αφορά φοβία, είτε αφορά υλικά αγαθά.

Καρκίνος

Σαφώς θετικός ο συνδυασμός, αφού στηρίζει σε μεγάλο βαθμό τις ευαισθησίες σας και έρχονται κοντά σας άνθρωποι ικανοί να σεβαστούν τις ευαισθησίες σας και να κάνουν ένα μεγάλο βήμα για σας. Θα νιώσετε συμπαράσταση και ουσιαστική βοήθεια, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αδυναμίες, ανασφάλειες ή και ευάλωτα στοιχεία του χαρακτήρα. Μία σχέση ωριμάζει και σταθεροποιείτε, ενδεχομένως αλλάζοντάς σας προς το καλύτερο.

Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε την Αλήθεια πίσω από τα πέπλα ή τα παρασκήνια, αλλά ίσως χωρίς να έχετε μία σαφή εικόνα της πραγματικότητας. Είναι κάτι που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Υπήρξατε επιρρεπείς σε ιδεολογικές επιρροές, και τώρα κατανοείτε πως δεν είναι σωστό να «θεοποιείτε» τον πνευματικό καθοδηγητή. Η λογική και η έρευνα θα σας εμποδίσουν από το να απορροφήσετε ανεπιφύλακτα κάθε μήνυμα που λαμβάνετε. Πολλές φορές θα αισθανθείτε δεσμευμένοι και μπλοκαρισμένοι, εμποδισμένοι στο να ανακαλύψετε τον δρόμο, από προβλήματα του χθες, ή απογοητεύσεις. Ωστόσο, τώρα ξέρετε πως είστε πιο δυνατοί από κάθε πρόβλημα και πως η αναζήτησή σας, θα σας φέρει σε μία αναγνωρισιμότητα, ανάλογα με το έργο σας, αρκεί να μεταλλάξετε τις πικρίες με την ίδια την συνειδητή γνώση.

Λέων

Ορίζοντας τα θεμέλια της ζωής από το μηδέν, θα βρείτε τον δρόμο προς ένα νέο ξεκίνημα. Αν και ανησυχεί κάποιες φορές μία τόσο ουσιαστική και βαθιά αλλαγή, είναι ένας τρόπος να ξεκαθαρίσει ό,τι έχει συσσωρευτεί και είναι επιβλαβές για σας. Επιδιώξετε να κάνετε μία στροφή στη ζωή σας και θα διαπιστώσετε πως θα έρθει ένα ευτυχές γεγονός, που θα σας ανταμείψει.

Φοβίες, αδυναμίες, ανασφάλειες, εντάσεις συσσωρευμένες, μπορούν πλέον να ξεπεραστούν και να θεραπευτούν. Εμμονές για ανούσια θέματα, θα πάψουν να σας απασχολούν. Αρκεί φυσικά να εργαστείτε με σοφία προς την κατεύθυνση αυτή. Ο Χείρωνας διδάσκει, καθοδηγεί, αλλά δεν χαρίζει χωρίς προσπάθεια κάποιο δώρο. Η αλλαγή θα γίνει από λεπτομέρειες καθημερινές. Όταν αντιληφθείτε αυτή τη γνώση, πρέπει να προσέξετε με ποιο τρόπο θα τη χειριστείτε. Η γνώση είναι δρόμος για την ύψωση του ανθρώπου, αλλά και μέσον για την επιβολή της δύναμης του ανθρώπου στους άλλους. Καλό θα είναι να μη ξεχνάτε ποτέ την ηθική πλευρά της γνώσης, γιατί μπορεί να καταλήξετε δυνάστες των άλλων, χρησιμοποιώντας ό,τι αποκομίσατε από την έρευνα στα εσωτερικά μονοπάτια.

Παρθένος

Τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα ζωής για σας και είναι η κατάλληλη στιγμή για να επωφεληθείτε. Καθώς δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε κάθε λεπτομέρεια, αλλά είστε επικεντρωμένοι μόνο στην ουσία των εμπειριών, καθορίστε τις γραμμές των μελλοντικών σας σχεδίων δίχως δισταγμό. Συναναστραφείτε έμπιστους ανθρώπους, άξιους σεβασμού και εκτίμησης. Κάθε τους συμβουλή θα είναι εποικοδομητική και θα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας.

Οι σχέσεις έχουν βαρύνουσα σημασία και αν συνεχίσετε να θεωρείτε τον εαυτό σας θύμα και τους άλλους θύτες, δεν θα ισορροπήσετε καμία σχέση σας με και κυρίως εκείνη με τον σύντροφό σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας, να διακρίνετε τον σύντροφο από τον ανταγωνιστή και να αφήσετε τις αντιπαλότητες κατά μέρος. Αν κάποιες φορές, αισθανθήκατε τις σχέσεις σας με τους άλλους, σαν ένα βαρύ φορτίο πάνω σας, και αναζητήσατε την απομόνωση, ίσως ήδη καταφέρατε πολλά μέσα από την ενδοσκόπηση και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Επανεξετάστε τις προσωπικές σας σχέσεις και βιώστε την χαρά της συνύπαρξης.

Ζυγός

Η ανασφάλεια σας έχει κουράσει τα τελευταία χρόνια, καθώς πολλά συνέβησαν γύρω από το ζώδιό σας. Εν όψει μίας δυναμικής αλλαγής, που θα διευκρινιστεί και θα παρθούν αποφάσεις μέσα στην επόμενη διετία, είναι σημαντικό να σταθεροποιήσετε αξίες και να επιλέξετε εκείνους που είναι πολύτιμοι για σας. Ίσως πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή πλέον ή να βάλετε νέες προϋποθέσεις για τους οικείους και όσους σας ενδιαφέρουν άμεσα. Θα είναι μία επιλογή με διάρκεια και ουσία και θα σας ηρεμήσει μελλοντικά, το αποτέλεσμα.

Αγχώδεις ήσασταν ως τώρα και πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία και τακτική στις υποχρεώσεις σας. Χρειάζεται να μάθετε να οργανώνετε τις προτεραιότητές σας και να μην επιρρίπτετε διαρκώς την ευθύνη στον εαυτό σας, ξεπερνώντας κάθε όριο. Η χαλάρωση, η εξοχή και η ενασχόληση με κάτι που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρώνεται πάντα, θα βοηθούσαν για την ανακούφιση της έντασης. Οραματισμοί ή ταξίδια ακόμη και μέσω της φαντασίας, θα δράσουν αποτελεσματικά στις ανάγκες αυτού του συνδυασμού για σας. Η αναζήτηση της απομόνωσης, κατά περιόδους, είναι το «φάρμακο» για την εσωτερική αναζωογόνηση. Η προσφορά προς τον ίδιο σας τον εαυτό είναι πιο σημαντική, αυτή την περίοδο, από την προσφορά στους άλλους.

Σκορπιός

Πολύ σημαντική χρονιά για σας το 2013 και θα είναι επίσης το ίδιο το 2014. Ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία, ήδη δεχτήκατε τις πρώτες επιρροές. Αλλά θα είναι επίσης απαραίτητο να κάνετε σοβαρές επιλογές στο εξής. Έχετε εμπειρία πλέον και γνώση, αλλά και αποφασιστικότητα. Με το πείσμα που σας διακρίνει, ας μην αφήσετε κάτι στην τύχη. Επιπρόσθετα, εμβαθύνετε σε γνώση και καθορίστε την ποιότητα στη ζωή σας.

Ίσως δεν σας αρέσει η επίδειξη στους άλλους, και λειτουργείτε πιέζοντας ασφυκτικά κάτω από το βάρος ενός «θεάματος εντυπωσιασμού» ή μίας αυστηρής κριτικής για τελειοποίηση του «θεάματος» την ίδια σας την φύση. Ενδέχεται, ακόμη, να πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα με μία έλλειψη αυτοεκτίμησης, που να αναστέλλει κάθε δημιουργική έκφραση. Ίσως προτιμήσατε να δραματοποιείτε τα γεγονότα της ζωής σας, θέτοντας εύκολα τον εαυτό σας στη θέση του θύματος, ώστε να διεγείρετε τα συναισθήματα των συνανθρώπων σας, σε μία λανθασμένη εκτίμηση της λέξης «Αγάπη». Τώρα όμως, είναι απαραίτητο να αλλάξετε σκέψη και αποφασιστικά, να ασχοληθείτε με ό,τι σας εκφράζει και σας ανανεώνει.

Τοξότης

Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε επιτέλους μία ανακούφιση, καθώς αναγνωρίζετε τις κρυφές σας δυνάμεις και τα κρυφά σας ταλέντα. Θα σας βοηθήσουν οι συνθήκες να κάνετε μία αξιόλογη επιλογή και να ανακτήσετε το κύρος και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μία ασαφής εικόνα μπορεί ακόμη να σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί φοβίες. Αλλά θα κατανοήσετε τη ρίζα τους και θα απαλλαγείτε σταδιακά από αυτές. Καθώς η εμπιστοσύνη αυξάνεται, ας δοκιμάσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, διατηρώντας περισσότερο κρυφές τις σκέψεις και περιορίζοντας τις συζητήσεις σε εκείνους που είναι εχέμυθοι και έχουν αποδειχτεί ως ειλικρινείς.

Μπορείτε να προστατεύσετε και να βοηθήσετε άλλους να αναπτυχθούν, να τους κάνετε να αισθανθούν την μητρική ασφάλεια και σιγουριά. Αλλά είναι σύνηθες φαινόμενο, οι άλλοι να εξαρτώνται από εσάς στη συνέχεια και να επιδιώκουν διαρκώς να είναι κάτω από την στοργική σας φροντίδα. Αυτό μπορεί να τους ωθήσει να υπερβούν τα όρια, να σας απορροφήσουν και να χάσετε εντελώς την δική σας υπόσταση. Το ίδιο και οι σχέσεις γονέος/παιδιού που αναπτύσσονται γρήγορα, αλλά μαζί και σχέση εξάρτησης. Χρειάζεστε να βάλετε καθαρά όρια και να μην δένεστε έντονα κι εσείς. Να είστε μαζί με την οικογένεια, αλλά διατηρώντας κάποια ανεξαρτησία.

lilian-simoy

Αιγόκερως

Καθώς έχετε συγκεκριμένα σχέδια, η περίοδος αυτή θα σας φέρει σε επαφή με αξιόλογα άτομα που θα γίνουν συμπαραστάτες σας. Επιλεκτικά, θα έχετε λίγους και καλούς κοντά σας. Θα είστε σε θέση να διαχωρίσετε εκείνους που θα μπορούσαν να έχουν μία κοινή γραμμή με σας. Αλλά και να μην χάνετε χρόνο με γνωριμίες ή στόχους δίχως ουσία.

Το άμεσο περιβάλλον μπορεί να σας διδάξει πολλά και είναι συχνά δυνατόν, να αναζητήσατε ένα σύντροφο, με τον οποίο να αναπτύξατε μία αδελφική περισσότερο, παρά ερωτική αγάπη. Πολλές φορές, η δυσκολία έκφρασης, είναι πιθανόν να σας οδήγησε σε μία συγγραφική εργασία (λογοτεχνία, ποίηση, σενάριο), ή η κίνηση (χορός, αθλητισμός). Μέσα από το έργο σας, μπορείτε να αφυπνίσετε άλλους με ανάλογα προβλήματα και στηρίζοντάς τους, να στηρίξετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Αν το στενό σας περιβάλλον, μας προσφέρει ασφάλεια, τότε με την συζήτηση των προβλημάτων που προκύπτουν, θα βρείτε τον δρόμο της κατανόησης και της συνεννόησης. Η δύναμη της μεταμόρφωσης, σας περιμένει!

Υδροχόος

Η καταξίωση είναι ένας ουσιαστικός στόχος για σας. Η ολοκλήρωση ενός έργου θα καθορίσει τις επιλογές σας. Η εκτίμηση και η αναγνώριση θα είναι οδηγοί σας. Η γνώση που μπορεί να διαθέτετε, ή η εμπειρία, θα είναι σημαντικά προσόντα. Αν πάλι επιθυμείτε να αποκτήσετε μία ειδίκευση, τότε προσπαθήστε να ξεκινήσετε αυτή την εποχή, καθώς επενδύετε στο μέλλον με πολύ θετικές προδιαγραφές.

Ήρθε όμως η περίοδος όπου πρέπει να δουλέψετε ενεργά και με επιμονή, μέχρι να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε, ότι η αγάπη είναι κάτι που δίνεται για να σας συμπληρώσει, κι όχι αδυναμία που πρέπει να σας κλονίζει και να σας κάνει ανίσχυρους μπροστά σʼ εκείνους που αγαπάτε. Καλείστε, λοιπόν, να μάθετε τα ένστικτά σας και να ακούτε τη φωνή του σώματός σας. Αν συνεχίζετε τις ροπές σας, ή τις οριοθετήσετε σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων, η ύλη και το ίδιο σας το σώμα, όντας υλικό, θα στραφούν εναντίον σας. Η δύναμή σας πρέπει να είναι μέσα από την προβολή σας και την καθιέρωσή σας.

Ιχθείς

Περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και αντοχές έχετε αυτή την εποχή. Επομένως, είναι σημαντικό να είστε σε μία ανοδική πορεία και να μην χάνετε άλλο χρόνο. Τολμήστε, δοκιμάστε, γνωριστείτε με ανθρώπους ικανούς να εκτιμήσουν τα προσόντα σας. Διεκδικήστε μία θέση σε ένα κοινωνικό χώρο και ορίστε εσείς πώς θα χειριστείτε τις γνωριμίες αυτές. Όποιος τολμά αυτή την περίοδο να φανεί και να προβάλει τα προσόντα του, είναι εκείνος που θα βγει κερδισμένος.

Η βοήθεια θα έρθει από μία πνευματική θεραπευτική μέθοδο, αλλά και ένα σημαντικό στόχο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Θα σας φέρει κοντά σε σημαντικούς ανθρώπους, ικανούς να σας στηρίξουν και να σας κάνουν να πιστέψετε στις δυνάμεις σας. Θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την κρυμμένη δύναμη μέσα σας και να αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις. Αν και λιγότερο σταθεροί στην πορεία της ζωής σας, θα έχετε πείσμα και μία δυναμική αποφάσεων, που θα καθορίσουν το προσωπικό σας μονοπάτι για πολλά χρόνια. Καθαρίστε όμως κάθε σκοτεινή ή αρρωστημένη κατάσταση που σας επηρεάζει. Μην προσωποποιείτε κάθε πρόβλημα. Είναι στο χέρι σας να βγείτε νικητές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
13'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;