ΕΕΔΕ | Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

metaptyxiaka

Ένα καταξιωμένο Πρόγραμμα με 24 χρόνια λειτουργίας και 3.800 αποφοίτους σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη της 3ης θεματικής ενότητας της 17ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17.00 στις εγκαταστάσεις της στην Πάτρα.

Η 3η θεματική ενότητα του Προγράμματος αναφέρεται στις βασικές έννοιες, στη δομή και ανάλυση των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης (Management Information System) καθώς και σε εφαρμογές – κινδύνους που ενέχει ένα MIS.

Τη σημερινή εποχή που η ανάπτυξη είναι το ζητούμενο, η ΕΕΔΕ, συμβάλει στην κάλυψη της γνώσης παρέχοντας τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Το Μεταπτυχιακό αυτό Πρόγραμμα αποτελεί πραγματικό εφόδιο για κάθε στέλεχος καθώς

  • προετοιμάζει και δίνει στο συμμετέχοντα σφαιρική γνώση γύρω από τη Διοίκηση Επιχειρήσεων,
  • εμπλουτίζει την υπάρχουσα εμπειρία με νέες τεχνικές και μεθόδους Διοίκησης,
  • δίνει έμφαση στην πράξη χωρίς να αναιρεί το θεωρητικό πλαίσιο,
  • έχει δυναμική ευελιξία και προσαρμογή στην επικαιρότητα και στην επιχειρηματική πρακτική και
  • διαθέτει ένα άριστο και έμπειρο επιτελείο εισηγητών που συνδυάζουν γνώση και πολυετή εργασιακή και διδακτική εμπειρία.

Το Πρόγραμμα αυτό, που απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή τουλάχιστον εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία σε θέση ευθύνης, διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στο κέντρο της Πάτρας.

Μεταξύ των σπουδαστών που έχουν παρακολουθήσει το Πρόγραμμα αυτό στην Πάτρα είναι στελέχη από εταιρίες και τράπεζες όπως οι Mamidoil Jetoil, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, TITAN, Makro Cash & Carry, Παπαστράτος Philip Morris International, KYKNOS, ΔΩΔΩΝΗ, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson, Bristol – Myers Squibb, Novartis, AstraZeneca, Marfin Egnatia Bank και Eurobank.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, κ. Ρούλα Ιωάννου, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, Τηλ. 2610 318573, Fax: 2610 361517, e-mail: patra@eede.gr, website: www.eede.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;