Γνωρίστε το BA Hospitality and International Tourism Management!

metropolitan col

Το πρώτο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στον Τουρισμό στην ιδιωτική μεταλυκειακή εκπαίδευση

Γνωρίζοντας ότι ο Τουρισμός αποτελεί για την χώρα μας μία από τις βασικές πηγές εθνικού εισοδήματος, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το πρόγραμμα BA (Hons) Hospitality and International Tourism Management, το πρώτο αμιγώς ελληνόφωνο πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στον Τουρισμό και τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σε συνεργασία με δημόσιο Πανεπιστήμιο της Μ.Βρετανίας.

Η ανάγκη για καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες τόσο στην τοπική όσο και την παγκόσμια αγορά Φιλοξενίας και Τουρισμού έχει γίνει πλέον επιτακτική. Η Βιομηχανία εξελίσσεται ραγδαία και μαζί της η ανάγκη για εκπαιδευμένα και φιλόδοξα μεσαία και ανώτερα στελέχη που θα σταδιοδρομήσουν σε αυτήν επιτυχώς. Αυτή η ανάπτυξη θα επιφέρει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές σε στελέχη με τα κατάλληλα εφόδια και οι πιο επιτυχημένοι επαγγελματίες θα είναι αυτοί που θα βασίσουν την καριέρα τους σε εξειδικευμένες γνώσεις και ικανότητες με διεθνή προσανατολισμό.

Το πρόγραμμα σπουδών διαρκεί 3 έτη, ενώ στα πλαίσια της φοίτησης περιλαμβάνεται και πρακτική εξάσκηση σε συνεργαζόμενες με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επιχειρήσεις.

Τα προσόντα που αποκτούνται μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου κύκλου σπουδών καλύπτουν όλο το φάσμα της διεθνούς βιομηχανίας τουρισμού (event management, tour operating, cultural tourism κ.α.) και όχι μόνο το ξενοδοχειακό κομμάτι. Στόχος του προγράμματος είναι να εφοδιάσει τους φοιτητές με τις απαραίτητες ακαδημαϊκές και τεχνικές γνώσεις που θα χρειαστούν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία και τους δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνουν στις νέες μεθοδολογίες και τεχνικές σχετικά με:

  • τη μορφή και διάρθρωση του τουριστικού κλάδου
  • τις οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις του τουρισμού
  • την εφαρμογή των νεότερων θεωριών management–marketing στα πλαίσια των τουριστικών δραστηριοτήτων
  • τις πρόσφατες εξελίξεις στο τουριστικό marketing και τη σπουδαιότητά του στη λήψη αποφάσεων.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ οι θέσεις εισακτέων είναι συγκεκριμένες και οριζόμενες από το συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;