Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25/8 ως 2/9/13

Zwdia

Καταρρίπτοντας τους μύθους…

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα και του καλοκαιριού, είναι πλέον μπροστά μας… Στην σύνθεση του ουράνιου χάρτη, επικρατεί η αλλαγή του ζωδίου του Άρη, από την πτώση του στον Καρκίνο στο ζώδιο του Λέοντα (θα αναρτηθεί ειδικό αφιέρωμα) και φυσικά το πέρασμά του από τις τελευταίες ευαίσθητες μοίρες του Καρκίνου… Κάπου ως τα μέσα της εβδομάδας, θα πρέπει να αποφεύγουμε τις δυνατές συγκινήσεις ή την εριστική συμπεριφορά…

Παράλληλα όμως ενδιαφέρον έχει η αντίθεση του Ήλιου και του Ερμή στο λογικό και μεθοδικό ζώδιο της Παρθένου προς τον ουτοπικό και ονειροπόλο Ποσειδώνα. Η γείωση και η απογείωση παράλληλα, αντιπαλεύουν στη ζωή μας, το όραμα και η πεζή πραγματικότητα, η υπερ-ανάλυση με το όνειρο και την αναζήτηση…

Η μεταβαλλόμενη διάθεση προσφέρει την ευελιξία να προσαρμόσουμε τη ζωή μας σε ένα νέο πλαίσιο, μακριά από υπερβολές, είτε στην εξωτερική και μόνο θεώρηση των θεμάτων μας, είτε στην έλλειψη σύνδεσης με την γήινη πραγματικότητα.

Θέματα που προκύπτουν και θέλουν προσοχή αυτή την εποχή θα είναι:

-Αβεβαιότητα και αυταπάτη

-Υπερβολική ευαισθησία

-Τάση φυγής

-Μεταπτώσεις διάθεσης

-Απομυθοποίηση

-Αλλαγή ιδεολογίας ή οραματισμών

-Ψευδείς καταστάσεις

-Έμφαση στις ατέλειες και στην κριτική

Θετική έκβαση θα έχουμε όταν:

-Εστιαστούμε στην ουσία

-Αποφεύγουμε τις ωραιοποιημένες καταστάσεις

-Δεν εξιδανικεύουμε πλέον

-Γειώνουμε στόχους και συναισθήματα

-Ασχοληθούμε με την μεταφυσική, τον διαλογισμό, την έμπνευση, την τέχνη

Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο.

Στην παλαιότερη έκδοση του Astrolife http://old.astrolife.gr/ το υπολογιστικό πρόγραμμα των διελεύσεων θα σας προσφέρει στο ατομικό ωροσκόπιο επιπλέον λεπτομέρειες… Θα μεταφερθούν και σ’ αυτή την μορφή της ιστοσελίδας μας σταδιακά…

Κριός

Πολύ ρομαντικά ίσως βλέπετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και θα περάσετε μία περίοδο απογοήτευσης, για να προσαρμοστείτε στην πραγματική εικόνα της κατάστασης. Αν έχετε κάνει λάθη, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα κατανοήσετε και να συγχωρήσετε τους άλλους και τον εαυτό σας, φεύγοντας από την αυτό-λύπηση. Διαλέγετε τους φίλους σας πιο προσεκτικά και σκεφθείτε για τις επιλογές του σήμερα σε ρεαλιστική βάση.

Έχοντας ίσως ένα απωθημένο και ένα όνειρο που δεν έχει εκπληρωθεί, αυτή την περίοδο θα αναζητήσετε τη λύση. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σκεφθείτε λίγο περισσότερο και αναλύστε αυτό το όνειρο της αγάπης. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε μόνοι ή να θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο από αγαπημένα πρόσωπα για να σκεφθείτε.

Αν είστε δημιουργικοί, καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί, αυτή η περίοδος θα αποδώσει ιδιαίτερα στο έργο σας και θα ήταν καλό να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σ’ αυτό.

Ταύρος

Γοητευμένοι ίσως από τις όμορφες κουβέντες φίλων, μπορεί τώρα να διαπιστώσετε την λανθασμένη σας εκτίμηση. Δεν θα ήταν καλό να στρέφεστε συνέχεια στις ίδιες γνωριμίες, ούτε να προβάλλετε επιθετικότητα. Προχωρήστε μπροστά. Μπορεί να είχατε φανεί αρκετά αφελείς μέσα από τις σχέσεις φιλίας και σήμερα βλέπετε τα αποτελέσματα και τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν. Σκεφθείτε αποστασιοποιημένα και θα είναι σημαντικό να έχετε διπλωματία και τακτ.

Θα θέλατε να είστε γενναιόδωροι και να προσφέρετε στην ζωή σας αλλά και στη ζωή όσων σας εκτιμούν ή σας αγαπούν, μία άνεση οικονομική, μπορεί να κάνετε σπατάλες αυτή την εποχή με διασκέδαση ή ακριβά δώρα. Όπως και να έχει, τα σχέδιά σας ας μην είναι πολυδάπανα προς το παρόν.

Μία αισθηματική σχέση, μπορεί να σας απογοητεύσει, αλλά στην ουσία αντιλαμβάνεστε την διάστασή της δίχως τα πέπλα του ονείρου που την περιέβαλαν ως πρότινος.

Δίδυμοι

Η αναγνώριση δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλατε και αυτό μπορεί να σας αποθαρρύνει με τις κοινωνικές γνωριμίες. Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η υποχωρητική σας φύση έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αλλά αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας. Επιλέγοντας τους σωστούς φίλους, θα έχετε σωστή καθοδήγηση στις δύσκολες στιγμές σας.

Κατά την περίοδο αυτή, θα έχετε ένα συμπαθητικό προφίλ στις κοινωνικές σας σχέσεις, αλλά δεν θα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Ας αποφύγετε σχόλια και κριτική σε κοινωνικό επίπεδο και μην απογοητευθείτε, αν διαπιστώσετε πως κάποια άτομα έχουν παρερμηνεύσει την εικόνα σας. Θα ήταν καλό να μην αφεθείτε στην γοητεία που σας ασκούν και διακινδυνεύσετε την θέση στην καριέρα σας. Ίσως αποφασίσετε να επενδύσετε προκειμένου να προωθήσετε την δουλειά σας. Δεν είναι όμως η κατάλληλη εποχή για μεγάλα σχέδια.

Καρκίνος

Οι πνευματικές σας αναζητήσεις αλλά και η κοινωνική σας ζωή, μπορεί να έχουν πάρει λανθασμένο δρόμο και από εγωισμό δεν θέλετε να το κατανοήσετε. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες, είτε από μέρους σας, είτε από πλευράς των συναναστροφών σας. Μάθετε να αλλάζετε και να προσαρμόζεστε στα νέα δεδομένα. Η ευελιξία είναι απαραίτητη. Καλό θα ήταν να αποδεσμευτείτε από αποκτήματα, ή από την επιβολή εξουσίας ή ελέγχου προς τους άλλους.

Ενδιαφέρον θα έχει να αναζητήσετε μία νέα φιλοσοφία ζωής αυτό το διάστημα. Γίνεται μία «αναδίπλωση» στην ιδεολογία σας.

Αν είχατε αφήσει ημιτελείς σπουδές, θα μπορείτε να προχωρήσετε ή να ολοκληρώσετε αυτή την εποχή. Παράλληλα, μία γνωριμία που βρισκόταν μακριά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, μπορεί να εμφανιστεί ξανά και να σας προβληματίσει. Μην απογοητευθείτε, αν ένα ταξίδι αναβληθεί ή δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Λέων

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσετε φοβίες σας και να χρησιμοποιείτε σωστά ό,τι έχετε αποκτήσει ως τώρα. Αν έχει γίνει κακή χρήση, θα βρεθείτε μπροστά σε αποτελέσματα που θα φανούν δυσάρεστα. Επειδή όλα όμως έχουν την αιτία τους και την λύση τους, μην απογοητευθείτε. Αναπτύξτε περισσότερες πνευματικές αξίες και αποδεσμευτείτε από την κτητικότητα. Σεβαστείτε τον άλλο και φέρετε την αρμονία στη ζωή σας.

Αποφύγετε τις επενδύσεις και στην περίπτωση που είχατε κάνει αφελείς τοποθετήσεις χρημάτων, τώρα θα προβληματιστείτε. Συζητήστε και διαπραγματευθείτε, αλλά επιμείνετε όσο περισσότερο είναι εφικτό, γιατί κι εκεί φαίνεται να μην υπάρχει μία ευνοϊκή ρύθμιση άμεσα. Παράλληλα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα ή να κάνετε επενδύσεις.

Στα αισθηματικά σας, δεν είστε πολύ εκφραστικοί και είναι δυνατόν να σας παρεξηγήσουν. Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε την ψυχή σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα βοηθήσει να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Θα υπάρχει ο κίνδυνος να φανείτε εγωιστές στις σχέσεις και πως τα θέλετε όλα δικά σας. Εκείνο που πρέπει να μελετηθεί από εσάς, είναι μήπως η ανάγκη για κατάκτηση περιόρισε το συναίσθημα. Για να πάρετε, πρέπει να μάθετε να δίνετε. Πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή, αυτή είναι η πρόκληση για σας. Θα ήταν καλό να μην παρασύρεστε από την συγκίνηση και να ζείτε στο σήμερα δίχως διαρκή κριτική προς εσάς και ενοχοποίηση, ή υπερβολική υποχωρητικότητα προς τους άλλους.

Θα φανείτε πιο ελκυστικοί, αν και ενδέχεται να είστε εσωστρεφείς και απόμακροι κάποιες φορές. Θα ενδιαφερθείτε για την εικόνα σας, φυσική ή ως παρουσία γενικότερα. Δεν θα είναι εύκολο να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, τα οποία θα επεξεργάζεστε διαρκώς, με την λογική και με την ανάλυση. Θα είναι λίγο κουραστικό και ίσως διογκώνετε κάποιες ιδέες που τελικά δεν θα έπρεπε.

Ενδέχεται να αποφασίσετε να κάνετε κάποια έξοδα για προσωπική ικανοποίηση, ας είστε όμως προσεκτικοί…

Ζυγός

Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες στις σχέσεις με άλλα άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποτέλεσμα αμέλειας προς τις ανάγκες τους προφανώς, δεν θα είναι εύκολο να κερδίζετε τον χαμένο χρόνο. Προσπαθήστε να βάλετε μία τάξη στη ζωή σας και να φροντίσετε όσους είναι αδύναμοι ή ζητούν την στήριξή σας. Θα ήταν καλό να φερθείτε στοργικά και να αναλάβετε ευθύνες ή υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις περιστάσεις. Αλλά να επιδείξετε συνέπεια και αφοσίωση.

Αυτήν εποχή στον καθημερινό σας χώρο είστε λιγότερο ομιλητικοί ή εκφραστικοί και φαίνεστε απόμακροι. Κάποιο ερωτικό σκίρτημα που σας φέρνει μνήμες από το παρελθόν, περιπλέκει τις καταστάσεις στην εργασία σας. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε περιπέτειες αυτή την περίοδο και κυρίως να κάνετε μία σχέση, που θα θέλατε να μην είναι φανερή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκαλυφθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και να έρθετε σε δύσκολη θέση.

Επίσης, καλό θα ήταν να μην σχολιάζετε τα προσωπικά του καθενός στον χώρο της εργασίας και να αποφύγετε να εμπλακείτε σε ανάλογες συζητήσεις.

Σκορπιός

Μέσα στην πορεία του χρόνου, σε κάποιες σχέσεις δεν υπήρξε σεβασμός και είτε το ανεχτήκατε, είτε το προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι. Σήμερα, θα έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς. Ας είστε λιγότερο ατομιστές μέσα από τις σχέσεις ή ας μην επιτρέπετε τον εγωισμό του συντρόφου σας να ρυθμίζει τις καταστάσεις της ζωής. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους.

Αν σας έχουν κουράσει φίλοι ή ομοϊδεάτες σας, θα διαπιστώσετε τώρα τους λόγους της δυσκολίας που είχατε να συμπορευτείτε. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή λάθη και κάποιες κρυφές τους σκέψεις.

Με το ταίρι σας, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε υπομονή, ακόμη κι αν φαίνεται πως δεν υπάρχει μία σταθερή επικοινωνία. Στην περίπτωση που η σχέση είναι δοκιμασμένη στην πορεία του χρόνου, θα εκτιμήσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο κάνοντας την αποτίμηση.

Εκείνο που δεν πρέπει να κάνετε, είναι να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια.

Τοξότης

Θα υπάρχει δυσαρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις, πιθανώς μία περίοδος οξύτητας και έντασης. Παράπονα από το παρελθόν και ανάγκη για περισσότερη ζεστασιά θα είναι οι αφορμές. Μήπως θα πρέπει να περάσετε λίγες στιγμές γαλήνης κοντά στους αγαπημένους σας; Να αφήσετε την απόλυτη στάση και να ακούσετε τις ανησυχίες τους; Αλλά μπορεί να μην είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο.

Ο προσωπικός σας χώρος δεν σας ικανοποιεί. Αν είχατε αμελήσει για αρκετό χρονικό διάστημα την αισθητική του χώρου σας, θα σας φανεί τώρα ασφυκτικός. Μπορεί να προτιμήσετε να έχετε τακτικές εξόδους. Διαφορετικά, καλό θα ήταν να αλλάξετε κάτι ή να τον τακτοποιήσετε. Μπορεί μία αλλαγή σε χρώμα να σας ευχαριστήσει, ή στην διακόσμηση.

Προσπαθήστε να αφήσετε την προσωπική σας νότα, για να είναι ο χώρος σας, ένα λιμάνι για σας. Παράλληλα, θα ήταν καλό να λύσετε διαφορές με τους οικείους σας, αλλά μόνο μέσω της συζήτησης και των ήπιων τόνων.

lilian-simoy

Αιγόκερως

Κάποιες φορές έχετε πικράνει ανθρώπους με καυστικές συζητήσεις ή επικριτικές απόψεις. Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε. Ο λόγος της διαφωνίας πρέπει να αφορούσε διαφορές ιδεολογικές κυρίως. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα.

Δεν αποκλείεται να έχετε μήνυμα από κάποιο άτομο που έχει απομακρυνθεί από τη ζωή σας, αλλά τώρα είτε μέσω ενός τηλεφωνήματος, είτε μέσω μίας τυχαίας συνάντησης, είστε αντιμέτωποι με την παρουσία του. Μπορείτε να λύσετε διαφορές ή να κάνετε μία διευκρίνιση. Καλό θα ήταν να κλείσουν οι λογαριασμοί αυτή την περίοδο.

Σε μία οικονομική συναλλαγή, πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες, ή τι υπογράφετε. Θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συνέπεια.

Υδροχόος

Η ανασφάλειά σας, σας κάνει ευάλωτους και ευαίσθητους στις επιρροές των ημερών. Μπορεί να υπήρξατε πολύ γενναιόδωροι και τώρα να πληρώνετε το τίμημα. Ή αντίθετα, να ήσασταν πολύ κτητικοί και να πληγώσατε τους αγαπημένους σας. Σήμερα πρέπει να κατανοήσετε την ανάγκη του να έχετε κάποιον ή κάτι και να ξεπεράσετε τις δεσμεύσεις αυτού του τύπου. Αλλά μην επιμένετε να έλκετε διαρκώς το ενδιαφέρον των άλλων και μην προσωποποιείτε όλες τις καταστάσεις.

Καθώς σας ενδιαφέρει πολύ να διατηρείτε ό,τι αξίζει για σας, αυτή η περίοδος θα σας βάλει σε σκέψεις, προκειμένου να αναθεωρήσετε τις αξίες σας. Αν είχατε μία σημαντική απώλεια, τώρα θα δικαιωθείτε (αν συναινούν τα προγνωστικά σας συστήματα φυσικά). Επίσης, θα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν ως άνθρωπο και να διαπιστώσετε αυτές τις μέρες, αν απομακρυνθήκατε, λόγω διαφόρων επιρροών.

Στα οικονομικά σας, θα υπάρχει αβεβαιότητα, αλλά και μία αναστολή προσωρινά των απολαβών, πιθανώς για να σας δοθεί η ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα.

Ιχθείς

Εσείς και η σχέση με συνεργάτες ή το ταίρι σας, κρίνονται αυτή την εποχή. Μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα σχολαστικοί με την εικόνα σας ή επικριτικοί. Δεν αποκλείεται όμως να έχετε δώσει λανθασμένες εντυπώσεις ή ασαφείς. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ξεκάθαροι και συνεπείς. Αλλά μην δέχεστε διαρκώς και την αυστηρή κριτική σε ό,τι κάνετε. Δεν υπάρχει τελειότητα!

Αποφύγετε να ξεφύγετε από τις ευθύνες στα θέματα των συνεργασιών, αντιμετωπίστε τυχόν αδυναμίες και διορθώστε τες. Απομυθοποιήστε όσους σας έχουν πληγώσει ή δεν ταιριάζουν με σας και σταθείτε με θάρρος μπροστά στις αποκαλύψεις.

Η εμπειρία και η προσγείωση μπορεί να έρθει από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και αρχικά δεν θα σας αρέσει. Είστε ευέλικτοι, προσπαθήστε λοιπόν να πάρετε το καλύτερο από αυτούς. Και διατηρήστε το όραμα για ένα πιο όμορφο «αύριο» προσγειωμένα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;