Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 5-11/8

Zwdia

Δυναμική Νέα Σελήνη στον Λέοντα και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Από την Λίλιαν Σίμου

 Δύο σημαντικά στοιχεία αστρολογικά φωτίζουν τον ουράνιο χάρτη αυτή την εβδομάδα. Το ένα είναι η σημαντική αντίθεση ακριβείας του Δία προς τον Πλούτωνα και το άλλο είναι η Νέα Σελήνη στον Λέοντα.

Έχοντας την αντίθεση δύο σημαντικών πλανητών που σηματοδοτεί μία ιδιαίτερη περίοδο αυτή την εποχή. Μυθολογικά, ο Δίας και ο Πλούτωνας ήταν αδέλφια. Ο πρώτος κυβερνούσε τον κόσμο πάνω από την επιφάνεια της Γης και ο άλλος τον κόσμο κάτω από την επιφάνεια της Γης. Και οι δύο όμως εξουσίαζαν τον κόσμο, ζωντανών και νεκρών.

Ο Δίας στην αστρολογία παρέχει ευκαιρίες, προστατεύει, αναπτύσσει και διευρύνει. Αλλά, έχει και την έννοια της υπερβολής. Η θέση του εδώ είναι σε έξαρση, επομένως, μπορεί να λειάνει τα δύσκολα και να δώσει εύρος στα θετικά, παρά τις δύσκολες όψεις.

Ο Πλούτωνας δηλώνει την καύση και αναδόμηση, την μεταλλαγή και την μεταμόρφωση. Είναι η απώλεια ή ο πλούτος.

Η αντίθεση των δύο πλανητών σηματοδοτεί απώλεια και μεγάλες αλλαγές, που ενίοτε θυμίζουν ανατροπή στην ευημερία μας, στις ευκαιρίες της ζωής ή στα σχέδια ανάπτυξης. Ενίοτε μας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να απαιτήσουμε μία ουσιαστική και ριζική ανατροπή σε κάθε τι που έχει φθαρεί και έχει πάψει να παράγει, να αναπτύσσει και να προσφέρει διεξόδους στη ζωή μας. Το θετικό είναι πως ο Δίας είναι στην έξαρσή του και ο Πλούτωνας, έστω και μετά από πιέσεις και περιορισμούς, περιέχει πάντα το στοιχείο της αναγέννησης. Ό,τι φθαρεί, θα δώσει τον σπόρο για νέα ξεκινήματα.

Μαζί με τον Ουρανό, στην ουσία σχηματίζεται ένα ταυ τετράγωνο, αλλά ήδη το τετράγωνο του Ουρανού και του Πλούτωνα, είναι όψη που ξεκίνησε από το 2010 και έχουμε αναφέρει σε αναλύσεις κατ’ επανάληψη.

Συνδέοντας την αλλαγή αυτή με την Νέα Σελήνη, μπορούμε να θεωρήσουμε πως μας δίδεται μία ευκαιρία προκειμένου να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μετά από απώλειες και αλλαγές, να κάνουμε στροφή και να επιδιώξουμε να ξεκινήσουμε από την αρχή, ακόμη και όταν όλα μοιάζουν χαμένα σε ένα τομέα της ζωής μας.

Η Νέα Σελήνη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, φέρνει στο φως την διάθεση για χαρά, αισιοδοξία, έρωτα και διασκέδαση. Σε τρίγωνο προς τον Ουρανό, απελευθερώνει την φλόγα της δημιουργικότητας, αλλά και προσδίδει αισιοδοξία και φως, ακόμη και στις δύσκολες ώρες…

 Όταν η Σελήνη αγκαλιάζει τον Ήλιο, έχουμε ένα νέο κύκλο, όπου πνεύμα και ψυχή ενώνονται για να αποφασίσουν την διαδρομή που θέλουμε και αισθανόμαστε πως μας ταιριάζει την εποχή αυτή. Η ζωτικότητα υποχωρεί στο συναίσθημα και το συναίσθημα λειτουργεί μέσα από την θέληση για ζωή. Και φυσικά, με τον Ήλιο στο ζώδιό του, ανάμεσα σε δύο φεγγάρια του Αυγούστου, αναζητάμε πώς θα ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις συγκινήσεις μας.

 

Σε ένα κοινωνικό επίπεδο, αποφασίζουμε ένα ξεκίνημα ανάλογα με τις προδιαγραφές των υπολοίπων στοιχείων του χάρτη της Νέας Σελήνης. Δεν αποκλείεται, ένα χόμπι να γίνει μόνιμη ασχολία μας ή και επαγγελματική ιδιότητα.

 

Σε ένα προσωπικό επίπεδο, βελτιώνουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, χαιρόμαστε τη ζωή, δημιουργούμε. Δημιουργούμε όμορφες επαφές, εναρμονίζουμε τις επιθυμίες με τον άνθρωπο που μας συγκινεί, βιώνουμε την ένωση κάποιες φορές, σαν φλερτ, έρωτα, σοβαρή σχέση με προοπτικές.

 

Η δυσαρμονία φέρνει συγκρούσεις, μονοδιάστατη αντίληψη, δυσαρέσκεια και αβεβαιότητα.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους


Κριός

+ Απόλυτα εναρμονισμένη η Νέα Σελήνη, ανοίγει προοπτικές και σας προσφέρει την ευκαιρία για να ερωτευθείτε, να βρείτε ταίρι ή να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Η αγάπη αποκρυσταλλώνεται και μπορεί να διευκρινιστεί το μέλλον της. Καθώς σας δημιουργεί ενθουσιασμό, φλόγα και επιθυμία για πολλές όμορφες στιγμές, χαρείτε αυτές τις μέρες του Αυγούστου.

-Ο εγωισμός μπορεί να φέρει λάθη. Μάθετε να συμβιβάζεστε! Οι σχέσεις είναι ένα «μοίρασμα» ψυχής.  Στις προκλήσεις που δέχεστε, πρέπει να μάθετε να μοιράζετε ισόνομα τον χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής σας προβολής και των οικογενειακών απαιτήσεων. Για κάποιους από εσάς, οι απαιτήσεις είναι περισσότερο προς την προσωπική σας φροντίδα. Ο αγώνας της επικράτησης και καταξίωσης, σας έχει κάνει να ξεχάσετε πως οφείλετε να προστατέψετε τον εαυτό σας. Δώστε τον χρόνο για ξεκούραση και ευχάριστες προσωπικές στιγμές.

Ταύρος

+ Προκαλείστε να κερδίσετε ή σας προκαλούν για να σας κερδίσουν. Όλα παίζονται στο ισχυρό «εγώ» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Σίγουρα, ήρθε η στιγμή να ανταποκριθείτε σε ένα ισχυρό κάλεσμα της αγάπης και να προσφέρετε την δική σας πινελιά σε μία σχέση που ίσως έχει χαλαρώσει, λόγω οικειότητας. Αν είστε μόνοι, ήρθε η στιγμή να κάνετε την ανατροπή και να επιλέξετε έναν άνθρωπο να σταθεί πλάι σας!

-Η τάση να ζείτε στο «γνωστό» σας περιορίζει τις προοπτικές για μία ενδιαφέρουσα σχέση. Μην χάνετε χρόνο! Ρισκάρετε λίγο δίχως φόβο και δίχως ανασφάλεια. Στη ζωή πρέπει να τολμάτε. Κάποιοι φίλοι όμως μπορεί να σας μπερδεύουν. Στις προκλήσεις των ημερών, έχετε την ευκαιρία να κάνετε την αλλαγή σε ό,τι αφορά τις συμφωνίες, να συνεννοηθείτε με ανθρώπους που έχουν γνώσεις και ενδεχομένως σας προσφέρουν υλικό με τις ιδέες τους, προκειμένου να απαιτήσετε ένα καλύτερο «αύριο» και νέες προοπτικές στη ζωή.

Δίδυμοι

+Στα ραντεβού και στους περιπάτους θα ήταν καλό να περάσει αυτή η περίοδος. Επιθυμίες και επαφές με άτομα που εκτιμάτε ή σας αρέσουν ιδιαίτερα, ανοίγουν νέους ορίζοντες στις κοινωνικές επαφές και όχι μόνο! Επομένως διασκεδάστε, συζητήστε και αφήστε τη ζωή σας να έχει χιούμορ, ευχάριστες συναντήσεις, ανθρώπους που θαυμάζετε και σας κερδίζουν με το πνεύμα τους! Ό,τι καλύτερο για να υπάρξει «χημεία» μεταξύ σας, αφού για σας, η επικοινωνία είναι αρχή για όλα!

-Στις προκλήσεις για το «αύριο» ίσως υπάρχει η ανησυχία για ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Αλλαγές και απρόοπτα, σας δυσκολεύουν την καθημερινότητα και σας δημιουργούν αβεβαιότητα. Επειδή η εποχή αποδεικνύεται πως είναι ρευστή, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε ή διεκδικείτε τα εισοδήματά σας. Μετά από μία σημαντική απώλεια, θα ανακαλύψετε νέες ευκαιρίες.

Καρκίνος

+Ίσως αισθανθείτε πως η αγάπη για σας είναι ένα ξεχωριστό δώρο και σας φανεί πολύτιμη. Αν ήδη υπάρχει μία σχέση στη ζωή σας, χαρείτε την και δώστε την ευκαιρία να απολαύσετε ό,τι σας προσφέρει. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή φέρνει μία ξεχωριστή γνωριμία, που ενδεχομένως θα έχει διάρκεια. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε την ανάγκη να συγκατοικήσετε ή να συζητήσετε γι’ αυτό. Μην διστάσετε να πάρετε αποφάσεις σημαντικές, απαιτώντας την πληρότητα.

-Κάποια σχέση φαίνεται να σας οδηγεί σε αποφάσεις που σας κουράζουν. Παράλληλα, αν έχετε συνεργάτες θα πρέπει να αναλογιστείτε πως ενδεχομένως ο τρόπος συναλλαγής και συνεργασίες πρέπει να αλλάξει. Κάποιοι θα σας απογοητεύσουν ή δεν θα αποδίδουν όπως επιθυμείτε. Ήρθε ο καιρός να πάρετε τα ηνία εσείς, κάνοντας τομές.

Λέων

+Τι πιο ενδιαφέρον για σας, αφού η Νέα Σελήνη συμβαίνει στο ζώδιό σας! Και μάλιστα με την θετική γωνία προς τον Ουρανό, αισθάνεστε σιγουριά για τον εαυτό σας, όπως και την επιθυμία να κατακτήσετε όποιον έχετε στην σκέψη σας! Αναδείξετε το προφίλ σας, τα ταλέντα και την λάμψη σας, αλλά αποφύγετε να έχετε υπερβολικά πομπώδη συμπεριφορά! Οι δυνατότητες που έχετε να ξεχωρίσετε και να απολαύσετε, είναι πολλές!

-Μην κάνετε συγκρίσεις με ό,τι έχετε οραματιστεί, αλλά ζήστε την στιγμή! Ανανεωθείτε αλλά με ρυθμούς που σας προσφέρουν μία θετική προοπτική. Στην πρόκληση των ημερών, ανακαλύψτε ταλέντα σας και δεξιότητες που παράγουν έργο και έμπνευση. Η καθημερινότητα πιέζει να φανείτε ξανά παραγωγικοί, ίσως μέσα από μία στροφή προς τις κρυμμένες σας ικανότητες.

Παρθένος

+Ρομαντικές στιγμές μπορείτε να ζήσετε μέσα στην περίοδο αυτή και θα γοητεύετε, θα είστε περισσότερο ελκυστικοί και συμπαθείς. Αφιερώστε στο ταίρι σας περισσότερο χρόνο, κάπου που μπορείτε να έχετε χαλάρωση και προσωπικές στιγμές. Αποφασίστε να μιλήσετε για τα αισθήματά σας, να συζητήσετε για ό,τι σας συγκινεί και να αγγίξετε τις βαθύτερες πτυχές στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ένας ρομαντικός έρωτας, έστω και πλατωνικός αρχικά, ξεκινά στη ζωή σας. Καλοί φίλοι ή ένα κοινωνικό περιβάλλον θα σας προσφέρουν ευκαιρίες και χαρές.

-Η αυστηρή εκλογίκευση, μειώνει την χαρά του έρωτα και η κριτική περιορίζει την δημιουργικότητά σας. Επομένως αφεθείτε για λίγο στην έμπνευση και στα δώρα της εποχής. Στις προκλήσεις που δέχεστε, είναι να μάθετε να ξεχωρίζετε ποιοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν πραγματικά οικείοι προς εσάς, δίχως να απομονώνεστε από τις προσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους φίλους και γνωστούς, παρά με τους αγαπημένους σας.

Ζυγός

+Θέτετε ψηλά τον στόχο για να κερδίσετε αυτό που σας αξίζει! Κατά συνέπεια,  μπορείτε να λάμψετε στις συναναστροφές σας και φυσικά να έχετε ό,τι μπορείτε καλύτερο προσφέρετε μέσα από τις γνωριμίες σας. Κατακτήστε δίχως ιδιαίτερο κόπο το άτομο που σας ενδιαφέρει και κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του. Είστε σε μία πολύ θετική περίοδο, αξιολογείτε σωστά τις σχέσεις σας και εξασφαλίζετε διάρκεια μετά από σωστή επιλογή.

-Στις προκλήσεις των ημερών, το ταυ τετράγωνο με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, σας πιέζει να απαιτήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, να αλλάξετε τον ρυθμό προώθησης του έργου και της εικόνας σας και να στρέψετε προς νέες κατευθύνσεις την προβολή σας. Είναι σημαντικό να κάνετε ριζικές τομές, καθώς θα υπάρχει γόνιμη προοπτική.

 lilian-simoy

Σκορπιός

+Πόσο πιο συναρπαστική για σας μπορεί να είναι η ζωή; Αυτές τις μέρες ασχοληθείτε με την γοητεία που σας κάνει να διακρίνεστε και εισπράξτε την αναγνώριση και το ενδιαφέρον από το περιβάλλον σας. Μπορείτε να ξεχωρίσετε και να μαγνητίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μία νέα περίοδος συγκινήσεων ξεκινά για σας. Αν είστε όμως ήδη δεσμευμένοι, ίσως πρέπει να επιλέξετε τι πραγματικά θέλετε από τις σχέσεις σας, θαυμασμό και ικανοποίηση ή κάτι βαθύτερο. Τολμήστε νέους ορίζοντες, όταν έχετε ήδη ένα συγκεκριμένο σχέδιο για εφαρμογή.

-Οι δονήσεις της εποχής αυτής, ελλοχεύουν τον κίνδυνο να έρθετε σε ρήξη με την σχέση σας, καθώς είστε οι θαυμαστές ή οι θαυμάστριες δημιουργούν κλυδωνισμούς και το όνειρο που αναζητάτε, τελικά θολώνει την κρίση. Μην θυσιάζετε την αγάπη για την έξαψη της στιγμής.

Τοξότης

+Θετικές προοπτικές σας προσφέρει η Νέα Σελήνη και καλείστε να τη χαρείτε μέσα από ταξίδια, εκδρομές και εναλλαγές που φέρνουν κοντά σας νέους ανθρώπους. Αν είστε δεσμευμένοι, προτιμήστε μία εκδρομή σε τόπους που δεν γνωρίζετε και θα αισθανθείτε να ανοίγουν νέες προοπτικές για τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ίσως θα ήταν προτιμότερο να ταξιδέψετε μακριά και να γνωρίσετε κάποιον άνθρωπο με πολύ διαφορετική νοοτροπία από την δική σας. Θα σας συγκινήσει και θα θελήσετε να ακολουθήσετε τις απόψεις του μέσα από μία ατμόσφαιρα που θα σας ενθουσιάσει.

-Είναι πιθανό να αισθανθείτε ανασφάλεια, καθώς κάποια αποθεματικά δεν επαρκούν. Αν έχετε δάνεια ή χρέη, η περίοδος αυτή απαιτεί να βάλετε μία τάξη και να οργανωθείτε καλύτερα προκειμένου να τα αποπληρώσετε, ή να έχετε ένα στόχο για τις επόμενες κινήσεις. Μην ρισκάρετε σε επενδύσεις ή αποφύγετε να δανείσετε χρήματα.

Αιγόκερως

+Αναζητήστε το πάθος και δώστε φλόγα στη ζωή σας ξανά. Ίσως οι υποχρεώσεις σας έκαναν να ξεχάσετε πώς είναι να χαίρεστε τον έρωτα με το ταίρι σας. Ή να βρείτε εκείνο το ταίρι που θα σας ανάψει την σπίθα ξανά στην ψυχή. Καθώς σας συγκινεί η αγάπη αυτή την εποχή, απολαύστε την ανατροπή και χαρείτε το απρόοπτο που μπορεί να σας συναρπάσει. Αφεθείτε στην γοητεία του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και ζήστε την μαγεία της!

-Το δύσκολο ταυ τετράγωνο με τον Πλούτωνα, τον Ουρανό και τον Δία, είναι ένας συνδυασμός που σας ταλαιπωρεί. Όσο παρορμητικά μπορεί να ξεκινήσει κάτι, το ίδιο απότομα μπορεί να τελειώσει με την μικρότερη αφορμή. Συγκρατηθείτε! Αποφύγετε τις ρήξεις και επιπλέον μην εμπιστεύεστε ό,τι ακούτε, αλλά αναζητήστε με την λογική, αποδείξεις!

Υδροχόος

+Η Νέα Σελήνη σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, καθώς σας φέρνει ξανά φλόγα στην καρδιά και προσφέρει άπλετα το φως του στην σχέση αυτή. Ένα δώρο είναι η παρουσία του και μπορεί να φωτίσει τα αδιέξοδα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαρείτε την και αποφασίσετε να δώσετε στην σχέση αυτή μία πιο σοβαρή τροπή. Συζητήστε και σκεφθείτε μήπως ήρθε η ώρα να αισθανθείτε με άλλο πρίσμα το μέλλον.

-Ανασφάλειες και αδυναμίες που συνδέονται με το παρελθόν, θα δημιουργήσουν εντάσεις και αβεβαιότητα. Εκεί μπορεί να γίνει ένα λάθος που μοιραία θα περιορίσει τις προοπτικές για στα επαγγελματικά σας ή στις σχέσεις με ανθρώπους της καθημερινότητάς σας. Μην βιαστείτε και μην απαιτείτε πολλά αυτή την εποχή.

Ιχθείς

+Η φλογερή Νέα Σελήνη λίγο πριν την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, προσφέρει την αφορμή για ένα ξεκίνημα χαρούμενο στην ζωή σας. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιο άτομο που σας συνοδεύει στην καθημερινή αγωνία και στον αγώνα της ζωής. Εκείνο θα βοηθήσει να λάμψετε και να απολαύσετε χαρές που ως τώρα αμελούσατε. Χρειάζεστε μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα. Εστιαστείτε σε όποιο δώρο σας δίδεται, επιτρέποντας στον εαυτό σας να αγαπήσει και να αγαπηθεί σταθερά και ουσιαστικά.

-Η φαντασία θα είναι ακόμη μία φορά η φυγή από την πραγματικότητα. Σας κάνει να παρεκκλίνετε από τον στόχο σας και την σπίθα της χαράς και του έρωτα. Η πρόκληση για ανανέωση συναισθηματική, αλλάζει τον κύκλο των φίλων, αλλά σας φέρνει πιο κοντά με άτομα που ταιριάζουν στις ευαισθησίες σας και κατανοούν την τρυφερότητά σας. Εκμεταλλευτείτε το και δείτε το θετικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;