Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 29/7 - 4/8

Zwdia

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και το εξάκτινο άστρο της 29ης Ιουλίου

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Η πλήρης εικόνα του σπάνιου συνδυασμού στον ουράνιο χάρτη αναπτύσσεται σε ξεχωριστό μας άρθρο, καθώς δηλώνει ένα ασυνήθιστο φαινόμενο και προσδίδει στην περίοδο αυτή μία ιδιαίτερα λαμπερή νότα. Υπάρχουν δώρα που πρέπει να ανακαλύψουμε και να εκμεταλλευτούμε… Ευκαιρίες για τον καθένα μας, αρκεί να κάνουμε την προσπάθεια να τις αδράξουμε…

Η Σελήνη όμως συμμετέχει με τον Κρόνο και τον Ήλιο σε ένα δύσκολο συνδυασμό, όπως αναφέραμε στο αναλυτικό άρθρο του φαινομένου, και αυτό φέρνει παράλληλα σε διαρκή αποδυνάμωση σταδιακά φυσικά, την αμφιβολία και αμφιταλάντευση. Οι απαισιόδοξες σκέψεις μπορούν να ξεπεραστούν, κοιτάζοντας όμως μπροστά τις δυνατότητες επιτυχίας μέσα από τα τωρινά δεδομένα. Ας ξεχάσουμε και ας ξεπεράσουμε αυτό που είχαμε ως πρόσφατα και χάθηκε…

Αυτή η νέα αρχή θα έχει βασική της πυξίδα την χαρά για ό,τι είναι όμορφο, απτό και κοντινό μας. Συχνά παραβλέπουμε όμορφα δώρα της ζωής αναζητώντας κάτι που είναι ακόμη δύσκολο να αποκτήσουμε. Ό,τι κι αν έχουμε χάσει ως τώρα, ό,τι μας έχει στερηθεί ή περιοριστεί, ας μην γίνει αιτία να κλείσουμε τα μάτια στην ομορφιά που υπάρχει ακόμη γύρω μας.

Η Σελήνης, αν και δυνατή στον Ταύρο, περιβάλλεται από τα φαντάσματα του χθες. Είναι η στέρηση, ο περιορισμός, η αδικία και η μελαγχολία μέσω της αντίθεσης προς τον Κρόνο. Συγκρούεται και με τον Ήλιο, το φως και την ελπίδα.

Τα εξάγωνα όμως του εξάκτινου άστρου, είναι η δύναμη και η φωτεινή προοπτική!

Oι συμβουλές μας ανά ζώδιο (παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Εντυπωσιακές και πληθωρικές θα είναι οι προτάσεις για να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις στα οικονομικά σας. Υπάρχουν ευκαιρίες αν παραμείνετε στο κέντρο των εξελίξεων και είστε καινοτόμοι στη σκέψη. Θα είναι σημαντικό να έχετε την επιλογή μέσα από πολλές και διαφορετικές επαφές με όσους μπορούν να προωθήσουν σχέδια και να σας ενθαρρύνουν να πάτε ένα βήμα μπροστά. Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο οξείς όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει ο ενθουσιασμός ή η ταχύτητα.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας.

Αν και θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την χαρά της ζωής, η ανάγκη για σιγουριά, σας κάνει να μην χαίρεστε την καθημερινότητά σας. Απαιτήσεις περισσότερες, σας κάνουν κτητικούς με το ταίρι σας.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας, είστε εκείνοι που γεύονται περισσότερο τα θετικά της. Σε ένα προσωπικό επίπεδο, έχετε περισσότερη λάμψη και θα έλξετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αν μάλιστα είστε μόνοι, θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον να βρείτε το ταίρι που ονειρεύεστε. Είναι απλά στην προσωπική σας εκτίμηση, η ίδια η επιλογή. Καθώς θα θέλετε να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, η ποιότητα και η λεπτομέρεια, θα σας βοηθήσουν.

Κινηθείτε άνετα, ελέγχοντας κάθε βήμα και προγραμματίζοντας σωστά κάθε σας μελλοντική κίνηση. Πρακτικοί, γειωμένοι και αρκετά συνειδητοποιημένοι για τις ανάγκες σας, μπορεί να φανείτε υπερβολικά αισιόδοξοι κι αυτό δεν θα σας βοηθήσει. Επιδιώξτε να αφήσετε κατά μέρος τις απαιτήσεις. Ή μην έχετε εμμονή μόνο με την ύλη. Η περίοδος αυτή σας διδάσκει να χαίρεστε απλές απολαύσεις και να εκπέμπετε ζεστασιά στο περιβάλλον σας.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Ήρθε η στιγμή να ενδιαφερθείτε για την εσωτερική σας γαλήνη. Μία δυνατότητα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που θα πηγάζει από μέσα σας, δημιουργείται σταδιακά αυτή την εποχή. Επομένως, μπορείτε να είστε περισσότερο σίγουροι για την δύναμη που κρύβετε μέσα σας. Ακόμη κι αν είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά τους προηγούμενους μήνες δεν χάσατε ένα χαμόγελο. Τώρα αυτό το χαμόγελο σας επιστρέφεται πολλαπλάσια. Κι αυτό γιατί εκπέμπετε μία εσωτερική ηρεμία και γαλήνη.

Καθώς οι ιδέες για οφέλη αναπτύσσονται όλο και περισσότερο, θα βρείτε συμπαραστάτες στα όνειρά σας και θα ήταν καλό να ενθαρρυνθείτε από άτομα της ιδίας σκέψης, για να προχωρήσετε με ένα πιο άμεσο τρόπο. Φίλοι που θα έχουν νοητικά ενδιαφέροντα, ή θα μοιράζονται με σας μία κοινή ιδεολογία, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι αυτό το διάστημα και θα ήταν καλό να βρίσκεστε κοντά σε άτομα που έχουν ενθουσιασμό, αλλά και ζωντάνια στη ζωή τους. Ένας σύλλογος, μία ομάδα, ακόμη και μία συντροφιά, θα γίνουν αφορμή να αλλάξετε αντίληψη και να οργανωθείτε σε ένα συντροφικό περιβάλλον για να τολμήσετε.

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Μία νέα ευκαιρία ή νέες γνωριμίες και επαφές, θα βοηθήσουν ιδιαίτερα, τα μελλοντικά σας σχέδια, θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε κινήσεις σημαντικές στην καριέρα σας. Οι πρωτοβουλίες θα σας ανήκουν και θα πρέπει να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί. Ίσως φανείτε αρκετά ανεξάρτητοι, αλλά μπορείτε να γίνετε οι πρωταγωνιστές κάτω από ένα βήμα που θα έχει για σας ένα αρχηγικό προφίλ.

Αρκεί να είστε καταρτισμένοι και να βασιστείτε στις εμπειρίες σας, παίρνοντας τα σωστά μαθήματα από αυτές. Αν η εργασία σας έχει σχέση με γραφή ή εμπόδιο, θα είναι απαραίτητο να καινοτομήσετε και να εκπλήξετε. Η Σελήνη σας αφήνει την ζεστασιά στις φιλικές σχέσεις και θα είναι εύκολο να βρείτε άτομα που θα ενθαρρύνουν τους στόχους σας. Οι φίλοι φαίνονται σταθεροί και χορηγούν την βοήθεια που θα σας κάνει να προχωρήσετε. Θα υπάρξουν ευκαιρίες μέσα από αυτούς.

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα σας, κυρίως αν το συνδυάσετε με μία επιμόρφωση. Αν πάλι δεν έχετε ειδική κατάρτιση, θα είναι αυτή η περίοδος κατάλληλη για σπουδές, σεμινάρια, ή κάποια ανάδειξη των ταλέντων σας. Η γνώση αν δεν είναι επαρκής, προφανώς θα σκεφθείτε να ακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, που θα σας ωφελήσει.

Σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και θα έχετε αρκετές κατακτήσεις. Μία μυστική ερωτική σχέση, προφανώς σας φέρνει σε επαφή με άτομο που είναι νέο ή γεμάτο σφρίγος και ζωντάνια, ανακτάτε κι εσείς δυνάμεις και περνάτε πολύ όμορφα.

Η αργή επανάκαμψη των οικονομικών σας, μπορεί να γίνει πραγματικότητα από τώρα και στο εξής, αλλά μην βιάζεστε. Είναι σημαντικό να είστε μεθοδικοί και υπομονετικοί. Θα διαπιστώσετε πως όλα διορθώνονται.

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με μία θετική επιρροή η Σελήνη του μήνα προς το ζώδιό σας προσφέρει μία ανακούφιση στο άγχος που σας έχει κουράσει, καθώς αρχίζει να μειώνεται σταδιακά. Αλλά άμεσα ίσως δεν θα αισθανθείτε την διαφορά. Καλό θα είναι να πιστέψετε όμως στις δυνάμεις σας και να φανείτε πιο αποφασιστικοί. Μπορείτε να τολμήσετε, γιατί για σας κάθε τολμηρό σχέδιο, δεν είναι αφελές ή ανούσιο. Σας δίνει ζωτικότητα και υγεία και μία ευκαιρία για να τολμήσετε όσα ονειρευτήκατε. Αν και οι συγκυρίες είναι δύσκολες, δεν έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα στην περίπτωση που προχωράτε οργανωμένα.

Οι προσωπικές σας σχέσεις βελτιώνονται και θα γίνουν πιο θερμά τα συναισθήματα και πιο γενναιόδωρα. Το άγγιγμα θα είναι γεμάτο τρυφερότητα. Χαρείτε την σχέση σας, ή αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιείστε τις γνωριμίες αυτής της εποχής για να αποφασίσετε μία προσωπική δέσμευση.

lilian-simoy

Ζυγός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Η αίσθηση της κατανόησης κάθε φοβίας ή ανησυχίας σας απασχολεί αυτή την εποχή. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε την απώλεια, τον περιορισμό και το άγχος σας. Κατά συνέπεια, αυτή η περίοδος σας στηρίζει για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα όρια αυτά. Υπάρχει αρκετή υπερβολή στις ανησυχίες σας και μία δόση παραίτησης, την οποία όμως πρέπει να ξεπεράσετε. Για σας, η περίοδος που ήταν υποτονική και σας έκανε διστακτικούς, αλλάζει. Επιμεληθείτε τα προσεκτικά, σχεδιάστε και δώστε χρόνο όπου χρειάζεται. Απλά μην μένετε πλέον σε σύγχυση και αδράνεια.

Κάποιο σημαντικό άτομο, κατά πάσα πιθανότητα, θα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε και θα δώσει νέες ιδέες. Μπορεί να θεωρήσετε αρχικά πως έχετε απέναντί σας έναν άνθρωπο ή επικριτικό. Στην ουσία όμως είναι ένα ερέθισμα για να παρακινηθείτε να κάνετε κάποιες σωστές επιλογές. Επικοινωνείτε καλύτερα με το ταίρι σας, κυρίως αν έχετε ίδιο τρόπο σκέψης και φιλοσοφίας ζωής.

Σκορπιός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με την Σελήνη να σηματοδοτεί νέες προοπτικές στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, είστε έτοιμοι να βρείτε ευκαιρίες για την εργασία σας. Θα είναι ίσως αρκετοί εκείνοι που θα σας ενθαρρύνουν να προχωρήσετε και υπάρχει ενδεχόμενο να είστε δεκτικοί στις υπερβολές κάποια φορά. Εστιάσετε στις λεπτομέρειες για να διαπιστώσετε πότε και ποιον εμπιστεύεστε. Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω από τα θέματα εργασίας. Θα μπορείτε πλέον να κάνετε προγραμματισμό και σχέδια που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε στα επαγγελματικά σας όνειρα. Σταδιακά, αφού ασκήσατε την επιμονή και την υπομονή σας, θα δείτε πως νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται.

Αν έχετε μία σχέση, ενδέχεται να σκεφθείτε την περίπτωση της επισημοποίησης. Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Αν όμως η σχέση αυτή είχε πάψει να σας ικανοποιεί, τώρα πλέον θα αποφασίσετε να την σταματήσετε, αν και θα δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε την σταθερότητά της.

Τοξότης (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Το εξάκτινο άστρο είναι για σας μία δυνατότητα να προοδεύσετε στην επαγγελματική σας ζωή, βάζοντας τα θεμέλια για ένα ξεκίνημα, είτε σε άλλο πόστο εργασίας, είτε σε άλλο χώρο. Επαγγελματικά, αν ήσασταν επιμελείς και αρκετά προσεκτικοί, αν πήρατε την κατάλληλη γνώση, μόρφωση, ειδίκευση και εμπειρία, θα αναγνωριστείτε σταδιακά. Καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείτε, αλλά να προχωρήσετε βάση των ήδη γνωστών δεδομένων σας. Σίγουρα όμως, θα διαπιστώσετε πως η υπομονή σας, σας ανταμείβει.

Στον ερωτικό τομέα, μπορείτε να δεχθείτε την αγάπη και την χαρά από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν και οι κατακτήσεις φαίνεται να είναι αρκετές αυτή την περίοδο, δεν είναι εύκολο να έχετε όλες κοντά σας. Επιλέξτε και διατηρείστε εκείνη τη σχέση που θα σας στηρίξει ουσιαστικά. Μην ενθουσιάζεστε με αφέλεια ή παιδικότητα. Ενδιαφέροντες άνθρωποι μπορεί να βρεθούν κοντά σας και θα σας βοηθήσουν σε θέματα γνώσης ή σπουδών με πληροφορίες.

Αιγόκερως (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με τη Σελήνη να υπόσχεται ενδιαφέρουσες αλλαγές και για σας, θα διαπιστώσετε πως είστε σε μία θετική πορεία σε σχέση με τις προσωπικές σας επιλογές. Ζεστασιά, χαρά και πολλά συναισθήματα και συγκινήσεις σας αγγίζουν αυτή την εποχή. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, κάνετε μία επιλογή συντρόφου, αν είστε μόνοι αυτή την εποχή. Θα αρέσετε, θα είστε προσιτοί και τρυφεροί, ευγενικοί και ευχάριστοι.

Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές, για να προωθήσετε την εικόνα σας και να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα. Η σιγουριά που σας προσφέρει, θα σας κάνει να είστε όλο και περισσότερο ευχάριστοι και με εσωτερική πληρότητα.

Αν είστε γονείς, με τα παιδιά σας μπορείτε να βρείτε ένα νέο χόμπι και να αφιερώσετε χρόνο μεταξύ σας. Θα είναι οι στιγμές αυτές μοναδικές. Με τα θέματα της εργασίας σας, αν έχετε σχέση με την τέχνη, την αισθητική, την διακόσμηση, η δουλειά σας θα έχει πρόοδο. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε μία ευγένεια που θα κερδίζει στον χώρο της δουλειάς σας.

Υδροχόος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Το εξάκτινο άστρο και οι υπόλοιποι συνδυασμοί, μπορεί να σας προκαλέσουν αντιδράσεις μέσα στην οικογένεια. Να φέρουν στο φως την πεισματική συμπεριφορά ή να σας κάνουν να δυσφορήσετε από το ταίρι σας, αν προβάλλει πολλές απαιτήσεις. Το θέμα είναι πως είστε γενναιόδωροι και μπορείτε αρχικά να τις ικανοποιήσετε. Σύντομα όμως θα κουραστείτε και θα πρέπει να έχετε τις υποθέσεις σας υπό έλεγχο. Ίσως ένα νέο μέλος έρθει στην οικογένεια, ένα παιδί, ή ένας αρραβώνας ή γάμος.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, υπάρχει μία όμορφη συνύπαρξη και θα χαίρεστε την επικοινωνία με το ταίρι σας. Επίσης, υπάρχει η περίπτωση να έχετε μία κατάκτηση που θα φέρει σε δύσκολη θέση την μόνιμη σχέση σας. Αν όμως με τον άνθρωπό σας έχετε γεφυρώσεις τις βασικές διαφορές και κυρίως έχετε καλή επικοινωνία, θα αντέξετε στις προκλήσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, η υπομονή και η μεθοδικότητά σας, θα αποδώσουν τελικά και θα βρείτε τρόπους να τα βάλετε σε μία σωστή σειρά, αλλά μην κάνετε επιπρόσθετα έξοδα.

Ιχθείς (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις στη εργασία σας κυρίως, θα έχουν πολύ καλές προοπτικές αυτή την εποχή. Δώστε βάρος στον τρόπο που παρουσιάζετε τις ιδέες σας, ας είστε λίγο πληθωρικοί, αλλά όχι πραγματικά πομπώδεις. Στις συζητήσεις θα είστε πειστικοί και οι απόψεις σας θα βρίσκουν αποδέκτες. Αν έχετε εμπορικές συναλλαγές, αυτή η περίοδος θα είναι η καλύτερη για σας. Αν ασχολείστε με μελέτη, θα είστε αποδοτικοί στο έργο σας. Θα βρείτε ίσως κάποιον συμπαραστάτη στα θέματα εργασίας και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.

Στο σπίτι σας, θα σας ενδιαφέρει μία ανακαίνιση ή μία αλλαγή για λόγους αισθητικής. Ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό να κάνετε μία σημαντική ανανέωση στον χώρο σας, αλλάξτε χρώμα, ή ακόμη και την θέση των αντικειμένων σας. Με κάποιον συνεργάτη ή το ταίρι σας, υπάρχει μία δυσχέρεια στην επικοινωνία, παράπονα ή επικριτική διάθεση. Μην απογοητεύεστε, δείξτε τους πως ενδιαφέρεστε και περιμένετε το αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;