Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22-28 Ιουλίου

Zwdia

Πανσέληνος Ιουλίου και εβδομαδιαίες προβλέψεις

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Το βράδυ της 22ας Ιουλίου, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, στα μέσα του καλοκαιριού. Μία Πανσέληνος που συντελείται στην 0η μοίρα του Υδροχόου, με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα. Συμβαίνει ημέρα της Σελήνης και ώρα Αφροδίτης, σε έντονο συγκινησιακό κλίμα, όπως συνηθίζεται με το ολόγιομο φεγγάρι…

Αγγίζει περισσότερο όσους έχουν γεννηθεί στην αρχή των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) και όσων έχουν γεννηθεί στο τέλος των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως). Φυσικά όσοι έχουν πλανήτες στα ίδια σημεία, ενεργοποιούν τα θέματα των πλανητών αυτών.

Το ενδιαφέρον της συγκεκριμένης Πανσελήνου εστιάζεται στο τετράγωνο προς τον Κρόνο. Φως και σκιά, αναμετρώνται και αντιπαλεύουν μέσα στην νύχτα της ψυχής…

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από τον συνδυασμό αυτό είναι τα εξής:

-Ανάγκη εγκράτειας και αυτοελέγχου

-Άγχος και εσωτερική αγωνία

-Εναλλαγές διάθεσης με στιγμές μελαγχολίας

-Φοβίες

-Ανασφάλεια καθαρά ψυχολογικής υφής, συχνά χωρίς ουσιαστική βάση

-Περιορισμός των ονείρων ή των οραματισμών μας

-Αίσθηση του περιορισμού

-Θλίψη

Ωστόσο, το πλέον σημαντικό είναι πως ο Κρόνος μας φέρνει προ των ευθυνών μας. Κι αυτό γιατί έχουμε ίσως αποφύγει κάποιες υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις, ακόμη και προς τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ο Κρόνος έχει και θετικούς συνδυασμούς, συμμετέχει στο μεγάλο τρίγωνο με τον Άρη, τον Δία και τον Ποσειδώνα, στα ζώδια του νερού. Συναισθηματικά λοιπόν οδηγεί σε αρμονία και ισορροπία, αλλά και ανάληψη ευθυνών για να αδράξουμε ευκαιρίες και να δράσουμε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο. Αυτό πρέπει να γίνει συνειδητό και να μην σταθούμε στην παροδική μελαγχολία ή τον περιορισμό που προκαλεί η ανασφάλεια και η αγωνία λόγω των θεμάτων που μας απασχολούν.

Και μην ξεχνάμε: Ο Ερμής βρίσκεται σε δύο λαμπερούς αστέρες, τον Σείριο και τον Κανόπους και η Αφροδίτη στον λαμπερό αστέρα Ρέγκουλους… Η σκέψη και το συναίσθημα είναι φωτεινά και μας προσφέρουν αισιοδοξία.

Μπορείτε να ενημερωθείτε στα άρθρα μας σχετικά με τον Σείριο και τον Ρέγκουλους.

Η Πανσέληνος φωτίζει την ανάγκη του ελέγχου και της προσεκτικής επιλογής, της γείωσης και της ώριμης σκέψης. Τα συναισθήματα εξακολουθούν να μας ενδιαφέρουν και παίζουν ρόλο φυσικά, αλλά μόνο κάτω από το βάρος της σοβαρότητας και των μεθοδικών και σχολαστικών χειρισμών. Ίσως πάρουμε πλέον σοβαρές αποφάσεις, αφού φωτίζονται η διαδρομή μας, όπως και οι αναστολές και ανησυχίες μας.

lilian-simoy

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους για την ενδιαφέρουσα Πανσέληνο του Ιουλίου, με τα θετικά και τα αρνητικά της

Κριός

+ Δίχως πολλές περιστροφές είναι η κατάλληλη στιγμή για να φανεί ποιοι κοινωνικοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν και ποιοι όχι. Ό,τι δεν έχει προοδεύσει ως τώρα, μάλλον θα πρέπει να τελειώσει και να ξεκινήσετε νέο. Η ενδιαφέρουσα και συναρπαστική η πορεία της περιόδου αυτής στα θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλίες σας. Κάποια άτομα θα σας συγκινήσουν ή θα θελήσετε να τα κερδίσετε και θα σας είναι πιστά.

– Μέσα από πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις, είναι πιθανόν να μην έχετε πολύ σιγουριά ως τώρα στις υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και μήνες. Διεισδύετε στις ιδέες και στις απόψεις που ακούτε. Συζητώντας αυτό το διάστημα ίσως κολλάτε σε ιδέες που δεν εξηγούνται σωστά στους άλλους. Προσπαθήστε –αν είναι δυνατόν- να μην έχετε τόσο δογματικό λόγο…

Ταύρος

+ Ιδέες που σας ενέπνεαν αλλά δεν είχαν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να μην απασχολούν άλλο την ζωή σας. Επομένως ας προχωρήσετε σε μία έρευνα για νέες προσεγγίσεις στα σημαντικά σας σχέδια. Έντονες επιδιώξεις και φιλοδοξίες εγείρουν ανταγωνισμό, αλλά και αναδεικνύουν το ταλέντο και το πείσμα σας, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και μία καλή προοπτική σε επαγγελματικά αδιέξοδα ή δυσκολίες.

– Σας ενδιαφέρει μία σταθερή άποψη ζωής και μία καινοτόμος σκέψη. Ωστόσο έρχεται μία στιγμή όπου ιδιαίτερα οι αξίες σας βάλλονται και εσείς άγεστε και φέρεστε, επομένως αισθάνεστε αβέβαιοι για το μέλλον. Με υπομονή και επιμονή, θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να διακριθείτε για το έργο σας και να κάνετε τις επιλογές που σας ταιριάζουν. Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο ακόμη όμως…

Δίδυμοι

+ Ενδιαφέρον θα επιδείξετε για κάθε νέα και διαφορετική προσέγγιση στην πορεία των ημερών, αν διευκρινίσετε τα κέρδη και τις απώλειες από την νέα αρχή που προετοιμάζετε. Επομένως ζυγίστε λίγο τις προοπτικές σας. Συζητήσεις και οραματισμοί αυτή την περίοδο είναι μέρος των προγραμματισμένων σας επιδιώξεων. Αλλά ίσως να είστε πολύ αφοσιωμένοι σ’ αυτά και να αμελείτε τα ενδιαφέροντά σας. Αρκεστείτε στην ουσία. Η Πανσέληνος σας ευνοεί γενικά, καθώς φωτίζει ιδέες και ιδανικά, ή θα σας προταθούν ευκαιρίες που με κόπο θα φέρετε εις πέρας, αλλά θα σας ανοίξουν ορίζοντες…

– Λόγω του ότι σας αρέσει να ξεφεύγετε, θα είναι δύσκολο να σταθείτε στον περιορισμό. Ταξιδεύοντας μέσα από τη γνώση, αν είστε ήδη σε ένα χώρο αντίστοιχο, θα γίνετε μαχητικοί με «τιμόνι» τις ιδέες σας. Ακόμη κι αν δεν βρίσκετε πάντα αποδέκτες, μην γίνετε σκληροί, αντίθετα περιμένετε να συναντήσετε εκείνους που σας καταλαβαίνουν…

Καρκίνος

+Η Πανσέληνος είναι μία θετική περίοδος αλλαγής και θα είναι σημαντικό να κλείσετε την περίοδο με κάποιες σχέσεις που ήδη είναι ασθενικές ή έχει εξασθενήσει πλέον η προσφορά τους στη ζωή σας. Τα αποταμιεύματά σας είναι ουσιαστικό να τακτοποιηθούν και αν έχετε κάποιο δάνειο ή χρέος, μόνο με την απαραίτητη συγκέντρωση θα το αποφασίσετε να περιοριστεί και να έρθει σε ισορροπία. Αν η σχέση σας είναι αξιόλογη και έχει αντέξει στον χρόνο, περνά ίσως την τελευταία δοκιμασία προτού επισημοποιηθεί.

-Οι ανησυχίες και η ανασφάλειά σας στρέφονται κυρίως γύρω από θέματα που έχετε βαθιά μέσα σας και λειτουργούν με αφορμή ίσως τα οικονομικά ή ένα χρέος, ως αφορμή. Η ανάγκη να ασχοληθείτε λίγο βαθύτερα με το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, θα σας οδηγήσει σε δρόμους αυτογνωσίας και θα απαλείψει τις αγωνίες σας, αν τολμήσετε να τις αντιμετωπίσετε ως μία ακόμη μάχη.

Λέων

+ Για σας η Πανσέληνος είναι ο σταθμός των εξελίξεων πριν καταλήξετε να αντιμετωπίσετε μέσα από μία σταθερή και υγιή βάση, κυρίως τους συνεργάτες ή την σχέση σας. Θα ήταν καλό να αντιμετωπίσετε σύντομα τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν. Στις σχέσεις σας θα είναι σημαντικό να προχωρήσετε μέσα από πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις αυτή την περίοδο. Επιθυμία σας ίσως είναι να επικεντρωθείτε εκεί, για να τις βελτιώσετε και να χαρείτε μέσα από αυτές. Θα αξιολογηθούν ίσως με αυστηρό κριτήριο, αλλά θα παραμείνουν εφ’ όσον αξίζουν πραγματικά.

-Αισθάνεστε λίγο απόμακροι αυτή την περίοδο αποφεύγοντας κάποιες συναντήσεις ή σχέσεις συνεργασίας. Η προσωρινή απόσυρση είναι ίσως το έναυσμα για να κατανοήσετε λίγο περισσότερο τις αξίες της συνύπαρξης με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Οι δεσμεύσεις σας κουράζουν, και η υπομονή σας δοκιμάζεται.

Παρθένος

+ Μέσα σε μία περίοδο όπου ορισμένες γνωριμίες οδεύουν προς το τέλος τους, η Πανσέληνος του μήνα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσει όποια προσωπική σχέση δεν είναι άξια λόγου για να συνεχίσει. Πολλές δεσμεύσεις σας περιορίζουν αισθητά την χαρά και τον ελεύθερο χρόνο. Αυτό είναι όντως μία δυσκολία που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αλλά ας είστε σταθεροί στις επιλογές σας και παλέψτε το. Η καθημερινότητά σας είναι δυνατόν να αλλάξει προς το καλύτερο, καθώς αισθάνεστε την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε ό,τι σας φέρνει σε ρουτίνα και γίνεστε περισσότερο ευρηματικοί για να βρεθεί η καλύτερη λύση.

-Καθώς οι καθημερινές υποχρεώσεις βαραίνουν αισθητά, κυρίως γιατί είχατε αναλάβει πολλές δεσμεύσεις και δεν επιθυμούσατε ως τώρα να χαλαρώσετε τον ρυθμό της ζωής σας, έρχεται η στιγμή να εξαντληθείτε σωματικά ή νοητικά. Καλό θα είναι να βρείτε λίγο χρόνο για σας, για να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας.

Ζυγός

+ Σας ενδιαφέρει μία διαρκής ενασχόληση με τις ασχολίες και τα χόμπι σας. Οι αγαπημένοι σας αυτή την εποχή θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για σας. Προσέχετε να μην τους επιβαρύνετε με τις δικές σας αγωνίες όμως ή να μην γίνετε κυριαρχικοί. Θα ήταν καλό να θυμάστε πως κλείσει ένας κύκλος απογοητεύσεων που δεν ωφελεί την προσωπική σας ζωή. Μία απόσυρση για ξεκούραση μπορεί να σας ενδιαφέρει αυτή την εποχή. Βρείτε λίγο χρόνο για σας, ηρεμήστε και αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις.

-Η έλλειψη χαράς λόγω πολλών απρόβλεπτων γεγονότων, σας έχει περιορίσει αρκετά τις ευκαιρίες για ένα χαμόγελο. Αποφύγετε να απομονώσετε την ζωή σας από ένα άγγιγμα ή χάδι, αγαπημένων σας ανθρώπων. Χαρίστε τους το ενδιαφέρον σας δίχως να τους κουράζετε με την κριτική σας.

Σκορπιός

+ Μία σημαντική απόφαση γύρω από τα θέματα της οικογένειας θα παρθεί αυτές τις μέρες, αλλά πρώτα πρέπει να έχει προηγηθεί συστηματική και σε βάθος διερεύνηση για να μην κάνετε λάθος, κυρίως αν πρόκειται για κληροδότημα, Μέσα από μία διαρκή και περίπλοκη εσωτερική αναζήτηση, αφήνετε κατά μέρος την εκφραστικότητά σας και αναζητάτε με επιμονή τις βαθύτερες ανάγκες σας. Αυτό θα έχει να σας προσφέρει δώρα, αλλά μείνετε αντικειμενικοί. Αν το περιβάλλον σας «πνίγει» θα θέλετε να αντιδράσετε ή να αλλάξετε τόπο διαμονής. Έστω ένα μικρό ταξίδι, θα είναι μία ανακούφιση για σας.

-Δυσκολίες ίσως προκύψουν από και προς τα μέλη της οικογένειας, καθώς υπάρχουν χρόνιες αντιθέσεις ή διαμάχες. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να επιδιώξετε να επικρατήσετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και παραμείνετε δίκαιοι. Υπάρχουν θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες, αν έχετε υπομονή.

Τοξότης

+ Αν η ασχολία σας είναι σχετική με εμπορικές διαπραγματεύσεις, τότε θα είναι εύκολο να έχετε ιδέες, έμπνευση και άποψη πάνω στους τρόπους που θα βελτιώσουν το εισόδημά σας. Δύσκολα θα βρείτε την πληρότητα, καθώς είστε διαρκώς μέσα σε ένα παράπονο. Άδικα λοιπόν αναζητάτε σε προσωπικές σας στιγμές το ανέφικτο. Ισορροπείστε στις σχέσεις μέσα από πραγματική βάση. Θα φανείτε δογματικοί, απόλυτοι και πολύ μαχητικοί για τις υποθέσεις που έχετε επιλέξει αυτό το διάστημα. Αν πρέπει να παλέψετε για μία υπογραφή ή συμφωνία, θα είστε ευνοημένοι. Θα σας συνιστούσαμε να είστε σε μία καλή και θετική διάθεση γιατί ο λόγος μπορεί να φανεί αιχμηρός και σκληρός ή απόλυτος προς το περιβάλλον σας. Αν και θα έχετε συχνά δίκιο, μην είστε ανελαστικοί.

– Η ζωή σας μέσα από τις δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με συνεργασίες, είναι περίπλοκη και ίσως σας περιορίζει σε συνέπεια. Αλλά επιπλέον, σας συναρπάζει και σας προσφέρει μία διαρκή ένταση.

Αιγόκερως

+ Σίγουρα είναι σημαντική η Πανσέληνος, αφού θα πρέπει να δοθεί έμφαση και βάρος στις προσωπικές και όχι μόνο, σχέσεις. Θα είναι μία τελευταία ευκαιρία για να φανεί πώς τις αντιμετωπίζεται και πώς τις ολοκληρώνετε. Κάποια χρέη ή κάποιες ανασφαλείς τοποθετήσεις θα σας φέρουν στην επιφάνεια την ανάγκη να περιορίσετε την άνεση με την οποία κινείστε. Επομένως δεν είναι εύκολο να ξεφύγετε από το μέτρο που έχετε βάλει δίχως απώλεια. Ό,τι αξίζει γίνεται περισσότερο σημαντικό για σας αυτή την εποχή.

– Στα οικονομικά σας θα φανείτε απόλυτοι και ίσως αρκετά επιθετικοί. Προσοχή να μην ξοδέψετε χρήματα για κάποιο ακριβό δώρο ή ένα άτομο που αγαπάτε και σας ενδιαφέρει να το εντυπωσιάσετε.

Υδροχόος

+ Η Πανσέληνος είναι στο δικό σας ζώδια και σας αφορά αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Με αρκετά σταθερό και έντιμο τρόπο θα μπορείτε να υποστηρίζετε την άποψή σας και να χαρακτηρίσετε με τον ανάλογο τρόπο κάθε ιδέα που σας προβάλλει το περιβάλλον. Επομένως θα γνωρίζετε τι συμβαίνει καλύτερα. Με την απαραίτητη προϋπόθεση πως θα έχετε μία καλή περίοδο για να σταθμίσετε τις αντιδράσεις και το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει, αναπτύσσετε πάθος και φαντασία στη σχέση σας.

-Είναι σημαντικό να μην αφεθείτε στις εντυπώσεις και να προσπαθήσετε να πάρετε σύντομα σημαντικές πρωτοβουλίες, δίχως δισταγμό ή αναστολές και καθυστερήσεις. Πολλές οι επιθυμίες, οι βλέψεις και οι ανησυχίες σας, αλλά είναι στις επιλογές και στην διακριτική σας ευχέρεια να τακτοποιήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει και σας απασχολεί. Επομένως μην βιαστείτε.

Ιχθείς

+Σας ενδιαφέρει η αναζήτηση ενός σταθερού στόχου, αλλά βρίσκεστε διχασμένοι, ανάμεσα στην πραγματικότητα και στην αναζήτηση του ιδανικού σας. Προσπαθείτε να μην παραμείνετε αναποφάσιστοι. Κρυφές περιπέτειες του έρωτα στο παρασκήνιο, θα σας κάνουν να έχετε μία απόσυρση από τις καθημερινές σας ανάγκες και τις υποχρεώσεις. Ωστόσο, η αναζήτηση σας ενδιαφέρει, σας συναρπάζει και σας απορροφά ευχάριστα. Είστε σε θέση να κάνετε μία κίνηση που θα έχει ένα παρασκήνιο

– Μία ανήσυχη περίοδος ξεκινά εν γένει, που θα μειώνει τη χαρά σας και μπορεί να σας κάνει να μην είστε τόσο εκδηλωτικοί. Ίσως όμως τελικά, το να γίνετε πιο εγκρατείς να είναι προς όφελός σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;