Vodafone | Ανανέωσε το χρόνο ομιλίας σου online!

online ανανέωση

Η Vodafone διαθέτει εμπορικά την υπηρεσία Online Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας και προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μέσα από τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις vodafone.gr και vodafonecu.gr πλέον, οι συνδρομητές Καρτοκινητής της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη καλύτερη online εξυπηρέτηση και να ανανεώνουν το χρόνο ομιλίας τους με ασφάλεια.

Η υπηρεσία Online Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας απευθύνεται στους συνδρομητές των καρτοκινητών Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International και Καρτοκινητό Ολυμπιακός που είναι ήδη εγγεγραμμένοι ή θα εγγραφούν δωρεάν στο Vodafone «My Account». Μέσω της υπηρεσίας, ο συνδρομητής μπορεί να ανανεώσει τον χρόνο ομιλίας του Vodafone καρτοκινητού του, όπου και αν βρίσκεται, στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, οποιαδήποτε ώρα και μέρα το επιθυμεί.

Η υπηρεσία Online Ανανέωσης Χρόνου Ομιλίας της Vodafone, παρέχεται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών της Alpha Bank και είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητού Vodafone και CU, αρκεί να διαθέτουν έγκυρη πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa, Visa Electron, MasterCard ή Maestro.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;