E-learning ΕΚΠΑ | Δωρεάν Προγράμματα Επιμόρφωσης Ανέργων

elearning

Το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης (Κ.Ε.Κ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), σας καλωσορίζει στα εξ αποστάσεως Εκπαιδευτικά Προγράμματα Επιμόρφωσης Ανέργων.

Η ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και διαρκή βελτίωση των ικανοτήτων σε μία ευμετάβλητη και άκρως ανταγωνιστική αγορά εργασίας, καθώς και η επιτυχία που σημείωσαν οι τέσσερις (4) προηγούμενοι εκπαιδευτικοί κύκλοι που διατέθηκαν, αποτέλεσαν κίνητρο για την εκ νέου διάθεση προγραμμάτων, με απώτερο σκοπό αφενός να καλυφθούν οι ανάγκες για εκπαίδευση που εντοπίζονται στο ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον και αφετέρου να δοθούν τα κατάλληλα εφόδια στα άτομα που δεν εργάζονται αυτή τη χρονική στιγμή, προκειμένου να επανενταχθούν ομαλά στην αγορά εργασίας.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του κοινωνικού έργου που προσφέρει το Κ.Ε.Κ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η παρακολούθηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων είναι δωρεάν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή, τον τρόπο διεξαγωγής των συγκεκριμένων προγραμμάτων, καθώς και τις κατηγορίες υποψηφίων που δύναται να συμμετάσχουν σε αυτά, μπορείτε να ανατρέξετε στους αντίστοιχους οδηγούς σπουδών.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα απευθύνονται αποκλειστικά σε ανέργους, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ, ενώ η βασική προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η ύπαρξη τουλάχιστον απολυτηρίου Λυκείου.

Αιτήσεις Συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, εδώ έως και την Παρασκευή 19/07/2013.

Έναρξη Μαθημάτων

Η έναρξη των μαθημάτων έχει οριστεί για τις 02/09/2013, ενώ η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει βάσει κλήρωσης, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 23/07/2013. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε ένα μόνο πρόγραμμα από αυτά που θα κληρωθεί.

Ο μέγιστος αριθμός εκπαιδευόμενων ανά πρόγραμμα έχει οριστεί στα 30 άτομα. Στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος που έχει επιλεγεί να συμμετάσχει δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Πρόγραμμα, βάσει των σχετικών δικαιολογητικών που θα κληθεί να προσκομίσει ή δεν τα προσκομίσει εντός της καθορισμένης από τη Γραμματεία ημερομηνίας, αντικαθίσταται αυτόματα από άλλο υποψήφιο, σύμφωνα με τη σειρά επιλαχόντων που θα προκύψει επίσης από την κλήρωση.

Προγράμματα

Τα προγράμματα είναι τα εξής και το καθένα διαρκεί 3 μήνες:

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ ΕΚΠΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;