Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 1-8 Ιουλίου 2013

Zwdia

Aπό την Λίλιαν Σίμου

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου ξεκινά με συγκινησιακή φόρτιση. Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Καρκίνο (διαβάστε για τις καρμικές απολαβές της περιόδου αυτής στο άρθρο μας εδώ) και η Ήλιος στον Καρκίνο βρίσκεται σε ένα δύσκολο συνδυασμό με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Ημέρες καινοτομίας και ανατροπής, αλλαγών και συνειδητοποιήσεων, λοιπόν. Μας κρατούν σε εγρήγορση και προτείνεται νε είμαστε σε επιφυλακή.

Ας δούμε τι περιγράφουν για την εβδομάδα μας ανάλογα με το Ηλιακό ζώδιο και τον ωροσκόπο

Κριός

Ακόμη μία φορά καλείστε για βαθιές και ριζικές αλλαγές. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν σταδιακά και σε βάθος χρόνου, αλλά προετοιμάζονται και υπογραμμίζονται καταστάσεις καθώς η δράση τους είναι εσωτερική, ή ανάγεται σε θέματα που προέκυψαν στις προσωπικές σας σχέσεις την τελευταία τριετία. Θα έρθει ένα οριστικό τέλος σε κάποιες καταστάσεις που ολοκλήρωσαν το κύκλο τους και θα αρχίσει ένας νέος κύκλος ζωής μέσα από τις εμπειρίες του παρελθόντος. Σε κάποια θέματα, η εξέλιξη θα είναι μία ανακούφιση. Οικογενειακές εκκρεμότητες θα έχουν την «τιμητική» τους ειδικά αυτό το διάστημα και δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας, διότι θα αντιμετωπίσετε διάφορες προκλήσεις. Προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, ενεργείστε με ψυχραιμία. Μπορείτε να αγωνιστείτε για τους στόχους που συνδέονται με την προσωπική σας σχέση, την οικογένεια και το σπίτι, με υπομονή. Ο έρωτας παίζει για σας αυτή την περίοδο πολύ σημαντικό ρόλο, τιθασεύστε τα ένστικτα σας διότι μπορεί να εκδηλώσετε συναισθήματα ζήλιας, καθώς προκαλούνται αντιθέσεις και ανταγωνισμοί. Αν είστε μόνοι θα έχετε την ευκαιρία ενός δυνατού έρωτα, που θα έχει πάθος.

Ταύρος

Δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε με τις παροδικές αποτυχίες σας, για τις αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν. Είστε ένα ζώδιο όπου οι αλλαγές, σας αποδιοργανώνουν αλλά μελλοντικά θα αποδειχθούν ευεργετικές και χρήσιμες για την πρόοδο σας. Υποδεχθείτε τις ευκαιρίες που σας δίδονται και κάντε σχέδια για το μέλλον σας ιδιαίτερα για τους ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Έχετε πολλές ιδέες και έμπνευση, αλλά μπορεί αυτό το διάστημα να μην είναι κατάλληλο να εφαρμόσετε πρακτικά τα σχέδια σας, καθώς θα χρειαστείτε ψυχραιμία για να ταξινομήσετε όλες τις ιδέες και να εστιαστείτε στις πλέον γόνιμες. Μια συγκινησιακή παρόρμηση αυτό το διάστημα, μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη, να διακινδυνεύσετε ότι μέχρι τώρα σας παρέχει ασφάλεια και ηρεμία. Οι σχέσεις με το συγγενικό περιβάλλον είναι λίγο ευαίσθητες και θέλουν προσοχή. Μην δεσμεύεστε με υποσχέσεις που τελικά δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Ο απόλυτος τρόπος συμπεριφοράς μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Ενώ ένα παιχνίδι του έρωτα σας προκαλεί για ανταπόκριση, και μπορεί να φέρει ρωγμή στην μόνιμη σχέση σας.

Δίδυμοι

Φιλικές σχέσεις υπόκεινται αλλαγές αυτή την εποχή και είναι πολύ πιθανόν να είστε εστιασμένοι σ’ αυτό. Η αναστάτωση δεν θα ήταν καλό να γίνει αφορμή για αντιδράσεις απρόβλεπτες και ρήξη με τους αγαπημένους σας. Οι διαφορές σας αγγίζουν συναισθηματικά και προκαλούν ανασφάλεια παροδικά. Ίσως έχετε γίνει αρκετά ευαίσθητοι ή ευάλωτοι αυτή την εποχή. Η ανασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε λανθασμένες κινήσεις οικονομικά, επομένως ας αποφύγετε να παρθούν ουσιαστικές αποφάσεις, ειδικά τώρα όπου ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τις συμφωνίες. Δεν αποκλείεται όμως να αποφασίσετε να επενδύσετε σε μία συναισθηματική σχέση και αργότερα να αντιληφθείτε πως η απόφαση αυτή έγινε κάτω από το βάρος της φόρτισης και της προσωρινής αγωνίας. Πολλές οι συναισθηματικές διακυμάνσεις αυτό το χρονικό διάστημα, μικρά θα ήταν καλό να είναι τα βήματα προς κάτι που καθορίζει το μέλλον σας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικές, θα είναι καλό να τις ρυθμίσετε και να συζητήσετε για τα οικονομικά σας, προκειμένου να πάρετε πίσω ένα δάνειο. Ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σας, μπορεί να απομακρυνθεί λόγω ξαφνικής ρήξης μεταξύ σας ή κάποιου απρόοπτου γεγονότος. Κατά συνέπεια, είναι δυνατόν να έρθετε ξανά σε μία ισορροπία αν παραμείνετε ψύχραιμοι.

Καρκίνος

Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σας, ιδιαίτερα οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου. Ήδη διανύετε μια μακρά περίοδο βαθιών αλλαγών και αναγέννησης. Θα έρθετε αντιμέτωποι με παλαιές δομές και παγιωμένες καταστάσεις που έχουν φθαρεί και ζητούν να αλλάξουν. Θα δοθεί ένα τέλος σε κάποιες καταστάσεις που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους και θα αντικατασταθούν με νέες. Η εναντίωση σας στις αλλαγές αυτές δεν θα έχουν αποτέλεσμα, πρέπει να προσαρμοστείτε στα γεγονότα που τείνουν να αλλάξουν μια πάγια κατάσταση και να επιδείξετε διακριτικότητα στην αντιμετώπιση της. Είναι ένα πολύ δημιουργικό διάστημα, οι προσωπικές υποχρεώσεις είναι τόσο απαιτητικές και έχετε την τάση να αμελείτε την υγεία σας και την φροντίδα προς εσάς τους ίδιους. Τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά νιώθετε την ανάγκη να πετύχετε, διορθώνοντας λάθη του χθες. Αισθάνεστε δυνατοί και ανεξάρτητοι και μπορεί να λειτουργήσετε αυτόνομα για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Όμως αυτό κρύβει κάποιους κινδύνους, προσέξτε ώστε οι πρωτοβουλίες σας να μην θίγουν τη θέση των ανωτέρων και των συναδέλφων σας. Επίσης στο κοινωνικό σας χώρο ενδέχεται να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας εντυπωσιάσει και θα σας αγγίξει συναισθηματικά.

Λέων

Θα ήταν σημαντικό να ακολουθήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή και να αρχίσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Στο χώρο της εργασίας σας, οι πιέσεις είναι μεγάλες, οι συνθήκες στη δουλειά είναι πολύ δύσκολες, αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο την εποχή που διανύουμε. Επομένως, ας είστε υπομονετικοί και ας κάνετε το καλύτερο δυνατόν για σας. Θα ήταν καλό να είστε προετοιμασμένοι για το μέλλον, όπου θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για κινήσεις στον χώρο της εργασίας, που θα σας εκπλήξουν όχι ευχάριστα. Επίσης μπορεί να αγωνιστείτε για να υπερασπιστείτε το δίκαιο σας και το δίκαιο των άλλων, όμως αποφύγετε να το κάνετε αυτό δείχνοντας τις ευαισθησίες σας. Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα πράγματα όταν είστε ψύχραιμοι και χρησιμοποιείτε τη λογική. Αν σπουδάζετε είστε σε μια περίοδο που έχετε πολύ άγχος, αλλά να ξέρετε ότι, αν εργαστείτε σκληρά και μεθοδικά θα πετύχετε αυτό θέλετε και ίσως τελειώσετε με τα θέματα που εκκρεμούν. Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ίσως στο ταξίδι αυτό να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας συγκλονίσει ερωτικά, όμως η σχέση δεν είναι σίγουρο πως θα έχει διάρκεια. Μετά από αυτή την εμπειρία θα αλλάξουν ριζικά οι πεποιθήσεις σας για το όραμα του έρωτα.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας, Ερμή, ανάδρομο, χρειάζεστε υπομονή, καλό προγραμματισμό και αυτοσυγκέντρωση στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Η κούραση σας κάνει να νιώθετε απαισιόδοξοι και απογοητευμένοι, αλλά κάνετε λάθος. Σύντομα θα αντιληφθείτε πως έχετε ήδη γόνιμες προοπτικές για το μέλλον. Αυτή την εποχή ταξινομείτε τις σημαντικές εμπειρίες οι οποίες θα σας φανούν πολύτιμες στο μέλλον. Πρέπει να αντιμετωπίσετε το παρόν με υπομονή και σοβαρότητα και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι ότι καλύτερο για σας. Υποστηρίξτε τις επιθυμίες σας, ακολουθήστε τα όνειρα σας και να είστε σίγουροι ότι τίποτα δεν μπορεί να σας εμποδίσει. Είναι η εποχή που αλλάζετε τις παλιές σας συνήθειες και γίνεστε πιο ευαίσθητοι στις ανάγκες των άλλων. Όμως υπάρχει και η δυσκολία διότι αναγκάζεστε να πηγαίνετε ενάντια στα πιστεύω σας με αποτέλεσμα να αυξάνεται το άγχος, ο εκνευρισμός σας και αισθάνεστε συναισθηματική ανασφάλεια. Ίσως πραγματοποιήσετε μια αλλαγή στη ζωή σας και στον τομέα των σχέσεων. Θα έχετε την ευχέρεια να εκφραστείτε δυναμικά ώστε να κατακτήσετε ερωτικά ένα άτομο όπου η συμπεριφορά και η εμφάνιση του εμπνέουν σεβασμό. Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον και προοπτική να νομιμοποιηθεί.

lilian-simoy

Ζυγός

Είναι εποχή που εκφράζεται η ανάγκη να γίνουν τομές στις σχέσεις σας στον κοινωνικό χώρο. Αυτή η όψη τονίζει την ενεργητικότητα σας, μια επιθυμία να πραγματοποιήσετε πάση θυσία τις φιλοδοξίες σας. Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να επιβάλλεστε και να ελέγχετε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σας. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να οδηγηθεί σε κάποια ρήξη ή κρίση, αν σας πληγώνει τις ευαισθησίες. Παράλληλα μπορεί να σας συναρπάσει μια γνωριμία, μια έλξη που θα βασιστεί στην εκτίμηση και τον θαυμασμό. Ίσως σκεφθείτε να δημιουργήσετε παράλληλη ερωτική σχέση. Καλό θα ήταν πάντως να αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την επιλογή σας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να υπογραμμίζει την ασάφεια και την έλλειψη σταθερότητας σε ό,τι συμβαίνει παρορμητικά και αυθόρμητα αυτή την περίοδο

Σκορπιός

Το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα εστιάζεται στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, έχετε την ανάγκη να συμφιλιωθείτε με το ταίρι σας και μαζί να παίρνετε τις αποφάσεις. Μία κοινή φιλοσοφία είναι το επιθυμητό, για κάθε βήμα στην κοινή σας ζωή. Διαφορετικά, θα είστε ευαίσθητοι στις διαφορετικές απόψεις και λίγο ανυπόμονοι. Πρέπει να παίρνετε υπόψη τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων διαφορετικά θα υπάρχει ένταση στη σχέση σας. Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε τα θέματα μέσα από μια άλλη σκοπιά, πολλά πράγματα που θεωρούσατε ως δεδομένα αλλάζουν σιγά – σιγά. Στις επαφές με άλλους ανθρώπους στον στενό σας περίγυρο, θα επικρατεί η διάθεση των αντιπαραθέσεων και της επιβολής απόψεων και από τις δύο πλευρές. Αν έχετε νομικές υποθέσεις, εμπόδια απρόβλεπτα αυτή την εποχή θα σας αποσυντονίσουν και θα καθυστερούν την ομαλή τακτοποίηση των θεμάτων σας. Επίσης αισθάνεστε δυσαρέσκεια ή ένταση, για τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο της εργασίας. Δεν υπάρχει σταθερότητα και αυτό σας δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια με αποτέλεσμα αυτό να σας κάνει ευάλωτους στην υγεία σας. Σίγουρα όμως, ό,τι κι αν συμβεί αντιμετωπίζεται και είναι καθαρά ψυχολογικό.

Τοξότης

Ενδέχεται να υπάρξει μείωση ή αλλαγή κάποιου εισοδήματος και στην περίπτωση αυτή είναι επιβεβλημένο να ψάξετε να βρείτε άλλες πηγές εσόδων και να περιορίσετε τα έξοδα σας. Αν επιμείνετε στις ίδιες πηγές εσόδων, ενδέχεται να καθυστερήσετε την νέα πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε και να βρεθείτε κάποια στιγμή προ εκπλήξεων. Εκείνο που δεν ταιριάζει για την εποχή, είναι να ρισκάρετε στα οικονομικά σας. Χαρείτε τον έρωτα όπως επιθυμείτε, καθώς είστε ευαισθητοποιημένοι και ευάλωτοι σε συγκινήσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις, αφού δεν είναι σίγουρο πως θα φανείτε συνεπείς. Αισθάνεστε ελεύθεροι να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, αλλά και τον ρομαντισμό σας αυτή την περίοδο. Οι προοπτικές σας ευνοούν για κατακτήσεις. Αν είστε ήδη σε μία σχέση που επιθυμείτε να διατηρήσετε, ας είστε προσεκτικοί μπροστά στις προκλήσεις που ενθουσιάζουν. Διασκεδάστε και χαρείτε με εναλλαγές και εκπλήξεις την εβδομάδα αυτή.

Αιγόκερως

Ανάλογα το προσωπικό σας ωροσκόπιο, την ποιότητα και τα πνευματικά σας χαρίσματα θα είναι και τα αποτελέσματα των έντονων συγκινήσεων των ημερών. Σ’ αυτή τη φάση της ζωής σας έρχεται να εξαφανίσει κάθε τι που ολοκλήρωσε το κύκλο του και ίσως έχει δείξει τα πρώτα σημάδια προ τριετίας. Μετά από αυτή τη φάση, απαλλαγμένοι από περιττά βάρη θα ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Αφήστε λοιπόν όλα τα επουσιώδη και ασχοληθείτε μόνο με αυτά που σας εξασφαλίζουν ένα καλύτερο μέλλον. Η εσωτερική σας δύναμη τώρα είναι σημαντική, χρησιμοποιήστε την για να βρείτε την ισορροπία στις σχέσεις, αφού κάνετε ένα απολογισμό, ή σας προκύψουν συγκεκριμένες ενδείξεις. Μια έντονη επιθυμία για τρυφερότητα και αγάπη σας καταλαμβάνει τώρα και ζητάτε να βρείτε την ολοκληρωμένη την τέλεια αγάπη. Θα επιχειρήσετε να διακόψετε με το παρελθόν που σας πλήγωσε. Χαρείτε τις γνωριμίες που σας έλκουν, δίχως όμως μεγάλο ενθουσιασμό, αφού δεν είναι εύκολο να αντιληφθείτε αυτή την εποχή, την διάρκειά τους. Μία συνεργασία μπορεί να γίνει περισσότερο στενή και σημαντική, αν σας συνδέει η οικειότητα. Ας είναι διακριτά τα όρια όμως του καθενός.

Υδροχόος

Η εποχή σας βοηθά να θυμηθείτε στοιχεία από το παρελθόν και να δείτε τι είναι αυτό το λειτουργεί ανασταλτικά τώρα για την ομαλή πορεία της ζωής σας. Αγωνίες, συσσωρευμένες θλίψεις, ενοχές και φοβίες που σας ταλαιπωρούν, απομακρύνονται, και έρχεται μία καλύτερη περίοδος, αν έχετε υπομονή. Δέχεστε κάποιους περιορισμούς στα καθημερινά σας ενδιαφέροντα, διότι διάφορες παρεξηγήσεις σας περιορίζουν ή επιφορτίζεστε με τα προβλήματα άλλων. Αυτό σας κάνει ευάλωτους και ευεπηρέαστους συναισθηματικά, ψυχικά ή και σωματικά. Αποφύγετε να εισπράττετε κάθε τι που συμβαίνει γύρω σας, σαν προσωπική σας υπόθεση. Είναι μια περίοδος συναισθηματικής κρίσης, όπου οφείλετε να θωρακίσετε τον εαυτό σας και να εστιαστείτε στις εμπειρίες από τα άτομα που συναναστρέφεστε τακτικά. Υπάρχει ανυπομονησία στις καθημερινές σας επαφές και δύσκολα μπορείτε να συγκρατηθείτε όταν δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με ψυχραιμία φυσικά, όλα περνούν και η ηρεμία επανέρχεται.

Ιχθείς

Είναι μια εποχή που αναθεωρείτε πολλά από τα σχέδια που είχατε κάνει στο παρελθόν. Σταδιακά αρχίζετε να αλλάζετε τους στόχους που είχατε θέσει ίσως διότι θα διαπιστώσετε ότι δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν. Οι πρώτες αναθεωρήσεις θα φανούν στις κοινωνικές ή στις φιλικές συναναστροφές σας, αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι διαφορές με τους φίλους και γνωστούς, γίνονται αντιληπτές πλέον και σας προβληματίζουν. Μπορεί να αλλάξουν οι ιδεολογικές σας πεποιθήσεις και αποφασίσετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα με σκοπό τις κοινωνικές αλλαγές. Προσέξτε τις νέες αυτές φιλίες διότι μπορεί να μην όλοι κατάλληλοι για σας, επομένως μην ενθουσιαστείτε εξ αρχής. Μπορεί να σας γοητεύσουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην αντιληφθείτε την ποιότητα τους και στο μέλλον όταν θα αποδειχθεί πως είχαν ένα χαρακτήρα επιβολής. Το εισόδημα σας θα υποστεί αλλαγές ή απρόοπτα . Μην επαναπαύεστε και φροντίστε να βρείτε άλλες πηγές εσόδων. Η περίοδος αυτή ευνοεί μία σχέση από το παρελθόν, να επανέλθει στο προσκήνιο και να σας συγκινήσει βαθιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;