Οι άντρες ωριμάζουν στα 43 και οι γυναίκες 11 χρόνια νωρίτερα [έρευνα]

antres 2

Ότι οι άντρες είναι πιο ανώριμοι από τις γυναίκες είναι τοις πάσι γνωστό και ευρέως διαδεδομένο. Αλλά ότι φτάνουν μέχρι την τέταρτη δεκαετία της ζωής τους να ωριμάσουν αυτό ομολογούμε πως πρώτη φορά το ακούμε.

Σύμφωνα με νέα έρευνα (σπαρταράει!) οι άντρες ωριμάζουν στα 43 τους χρόνια ενώ οι γυναίκες 32 ετών. Εδώ που τα λέμε και οι γυναίκες μια καθυστερησούλα την έχουν αλλά δεν είναι το θέμα μας (ολοφάνερα το αποφεύγω).

Η έρευνα ανατέθηκε από το Βρετανικό παιδικό κανάλι Nickelodeon προκειμένου να ενσωματωθεί νέο πρόγραμμα αναρωτόμενοι αν οι άντρες ωριμάζουν ποτέ. Οι άνδρες είχαν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να περιγράψουν τους εαυτούς τους ως ανώριμους σε σχέση με τις γυναίκες με έναν στους τέσσερις άνδρες να πιστεύουν ότι είναι ενεργά ανώριμοι. Οι γυναίκες είχαν επίσης διπλάσιες πιθανότητες από τους άνδρες να αισθάνονται ότι ήταν οι “ενήλικες” σε μια τρέχουσα σχέση τους. 

Το ένα τέταρτο των γυναικών δήλωσαν ότι ήταν αυτές που έπαιρναν  όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη σχέση. Τρεις στις δέκα γυναίκες έχουν τελειώσει μια σχέση επειδή έχουν χάσει την υπομονή τους καθώς ο σύντροφός τους ήταν πολύ ανώριμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;