Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 17-24/6/13

Zwdia

Τολμώντας με νέες ιδέες

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα που κυλά έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά θα εστιαστούμε αρχικά σε μία σημαντική και ενθαρρυντική όψη, αυτή του Άρη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό.

Διανύοντας μία περίοδο έντονων συγκινήσεων, με τον Ερμή και την Αφροδίτη ήδη στον Καρκίνο και τον Ήλιο σύντομα στο ίδιο ζώδιο, η φωτιά του Ουρανού και η διανοητική τόλμη του Άρη, στηρίζουν κάθε μας προσπάθεια, με έξυπνες επιλογές, ευελιξία, θάρρος, πρωτοτυπία και αρκετά επαναστατική διάθεση.

Επομένως είμαστε σε μία περίοδο, όπου μπορούμε να συνδυάσουμε την συγκίνηση με την λογική και να δράσουμε χρησιμοποιώντας τα ταλέντα μας. Γιατί όλοι μπορούμε και έχουμε ταλέντο για κάτι ιδιαίτερο και προσωπικό.

Θα επανέλθουμε με προβλέψεις μέσα στην εβδομάδα, γιατί υπάρχουν διαφορετικά και σημαντικά φαινόμενα να αναλυθούν. Ωστόσο το όπλο αυτό που παρέχει ο συνδυασμός του Άρη προς τον Ουρανό, δίνει ένα φως δημιουργικό και ιδιαίτερο και μας στηρίζει στην πορεία των ημερών.

Θέματα που θα επικρατήσουν από τον συνδυασμό:

-Δράση άμεση και απρόβλεπτη

-Εκπλήξεις σε τομείς που αγγίζουν τον καθένα μας

-Διάθεση για ελευθερία και ανένταχτη δράση

-Αγώνας για ανεξαρτησία (έχουμε ήδη παραδείγματα)

-Γεγονότα που ξαφνιάζουν

-Άμεσες αποφάσεις

-Μαχητικός λόγος

-Μάχιμη στάση ζωής

-Ασυνήθιστη επιτυχία

-Απρόβλεπτοι έρωτες

Οι προβλέψεις για την εβδομάδα, ανάλογα με τον ωροσκόπο και το Ηλιακό ζώδιο

Κριός

Έχετε την τιμητική σας, αφού όλα αυτά συμβαίνουν και συμμετέχει άμεσα το δικό σας ζώδιο. Όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να κάνει πολλές βεβιασμένες κινήσεις. Αποφύγετε την ξεροκεφαλιά και την ισχυρογνωμοσύνη. Όπως και την υπερβολική εμπιστοσύνη στις προσωπικές σας δυνάμεις. Σίγουρα μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, δίχως όμως να παραβιάζετε τα όρια της αντοχής σας.

Ο λόγος θα είναι καυστικός, άμεσος και πειστικός. Η ετοιμότητα του λόγου θα είναι το προσόν σας. Επιχειρηματολογείτε όταν είναι εφικτό, γιατί θα έχετε το προβάδισμα. Τολμήστε να κάνετε επαφές και συμφωνίες, καθώς θα εντυπωσιάζετε με το προφίλ σας και θα δημιουργήσετε νέες προοπτικές στη ζωή σας.

Είστε ριψοκίνδυνοι αυτές τις μέρες, αλλά η ευελιξία θα σας βοηθήσει να αντιδράσετε εύκολα σε κάθε πρόκληση. Δεν αποκλείεται να βρεθείτε μπροστά σε ένα ερωτικό δίλημμα.

Ταύρος

Πολλές δυνατότητες και ταλέντα σας είναι κρυφά ή δεν τολμάτε ιδιαίτερα να τα προβάλλετε. Καθώς δεν διαταράσσετε την προσωπική σας γαλήνη, έρχεται τώρα η κατάλληλη εποχή για να αποδείξετε πως η έμπνευση ελλοχεύει. Θα φανείτε σταδιακά περισσότερο διεκδικητικοί, κυρίως σε θέματα που έχουν άμεση σχέση με το εισόδημά σας.

Αν είστε στον καλλιτεχνικό χώρο, το έργο σας θα είναι πρωτότυπο και θα αρέσει. Θα ωφεληθείτε όπως και να έχει, προβάλλοντας ιδέες και διεκδικώντας μία αναγνώριση των προσόντων σας. Επιδιώκοντας να κατακτήσετε ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και σημαντικό, θα είστε περισσότερο αποφασιστικοί.

Στην ερωτική σας ζωή, θα κάνετε μία ξαφνική κίνηση όπου θα επιδιώξετε να διατηρήσετε μία σχέση, μέσα από αντιπερισπασμό. Αν είστε μόνοι, θα σχεδιάσετε τον τρόπο μέσω του οποίου θα φέρετε κοντά το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Θα έχετε στόχους και πολλά σχέδια, κάτι που σας ενθουσιάζει. Όμως δεν είναι εύκολο να παραμείνετε σταθεροί σε ένα πρόγραμμα και αυτό θα σας δυσκολέψει. Με τον Άρη στο ζώδιό σας φυσικά, έχετε την πρωτοβουλία. Επωφεληθείτε και προσπαθήστε να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Θα είστε πρωτοποριακοί και τολμηροί, περισσότερο σε εγρήγορση από ποτέ! Ανήσυχοι και αεικίνητοι, η περίοδος αυτή σας φέρνει πολλές προκλήσεις, αλλά και αρκετή κόπωση. Το άγχος μπορεί να σας οδηγήσει σε μία προσωπική εξάντληση δίχως να το αντιληφθείτε. Μην είστε υπερβολικά ριψοκίνδυνοι σε αποφάσεις ή πρωτοβουλίες.

Στην ερωτική σας ζωή, είναι στο χέρι σας να γοητεύσετε και περισσότερο να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μέσω του εύστροφου λόγου και των κινήσεων που πρωτοτυπούν και εκπλήσσουν.

Καρκίνος

Ανήκετε στο ζώδιο που δέχεται προκλήσεις για μία νέα αρχή στην καριέρα και θα πρέπει να επιλέξετε πλέον σωστά, ανατρέποντας αδυναμίες του χθες. Αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, φυσικά δεν είναι μόνο αυτής της εποχής η πρόκληση για αλλαγές στη ζωή σας. Ωστόσο, τώρα έχετε μία ευκαιρία να ανακαλύψετε τους κρυφούς σας πόθους και να εστιαστείτε σʼ αυτούς.

Επικεντρωθείτε στις εσωτερικές σας σκέψεις, ανάγκες, σε ό,τι δεν έχετε μοιραστεί με άλλους ως τώρα. Ένα κρυφό όνειρο, μία σφοδρή επιθυμία. Μπορείτε να εκπλήξετε και να κάνετε την ανατροπή. Τολμήστε και αγγίξτε το αδύνατον! Θα κερδίσετε με την πρωτοβουλία αυτή στο έργο σας.

Στην ερωτική σας ζωή, η αγάπη είναι γεμάτη εκπλήξεις και δώρα, αρκεί να συντηρείτε με πρωτότυπες προσεγγίσεις την σχέση σας. Επιθυμείτε να μην εκφράζεστε ή να μην γνωστοποιείτε κάποιες πτυχές της σχέσης ακόμη και την ίδια τη σχέση. Ωστόσο, σκεφθείτε πως ήρθε η στιγμή να ανατρέψετε τα μέχρι τώρα, δεδομένα. Θα σας ωφελήσει!

Λέοντας

Θα προωθήσετε ιδέες και όμορφες δημιουργίες, καθώς θα φανείτε λιγότερο αργοί ή στατικοί αυτή την περίοδο. Δοκιμάστε να συζητήσετε σχέδια που ως τώρα δεν είχαν απήχηση ή προοπτική εξέλιξης. Δοκιμάστε επίσης να κάνετε μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σας, μέσα από ένα ταξίδι ή την προσέγγιση νέων προοπτικών, πέρα από τα γνωστά σας δεδομένα.

Ακόμη κι αν δεν έχετε τολμήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, κάποιος φίλος θα σας δώσει την ευκαιρία να το κάνετε. Οι φίλοι φυσικά συζητούν και παρακινούν για κάποιες επιλογές. Όμως δεν είναι εύκολο να έρθουν όλα όπως τα θέλετε, αν δεν καταστρώσετε συγκεκριμένα σχέδια και δέχεστε πολλές και ποικίλες συμβουλές. Είναι η δική σας στιγμή για να κάνετε νέα αρχή, και εσείς πρέπει να πάρετε την απόφαση.

Στην αισθηματική σας ζωή, γνωριμίες που προσπαθούν να κατακτήσουν μία θέση στη ζωή σας, δημιουργούν διλήμματα. Δεν αποκλείετε να έχετε περιπέτειες, αλλά δύσκολα θα διατηρήσετε το ενδιαφέρον για καιρό.

Παρθένος

Θα έχετε την δυνατότητα να ψάξετε βαθύτερα για αξίες και αδυναμίες ή φοβίες, ίσως μάλιστα η αναταραχή αυτή δημιουργήσει επιπρόσθετο άγχος. Είστε πολύ σχολαστικοί και χάνετε την ουσία. Αυτή την περίοδο λοιπόν αποφασίστε να γίνετε περισσότερο ανένταχτοι και επαναστατικοί. Στην εργασία σας, μία πρωτότυπη ιδέα, ή δημιουργία, θα σας κάνει να διακριθείτε. Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα! Θα ωφεληθείτε.

Προσοχή στον ανταγωνισμό όμως, αν είστε διακεκριμένοι. Θα προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν, συνεργάτες που έχουν προσωπικά συμφέροντα. Θωρακιστείτε και ας είστε ευέλικτοι και σε εγρήγορση.

Στην αισθηματική σας ζωή, είναι πιθανόν να είστε γοητευτικοί και ελκυστικοί στον χώρο της καριέρας. Εντυπωσιάζετε δίχως προσπάθεια και εγείρετε την ζήλια. Καλό θα ήταν να μην εμπλακούν τα επαγγελματικά με τα αισθηματικά, ή αν αυτό συμβεί, να γίνει με διακριτικό τρόπο.

Ζυγός

Αυτή την εποχή, θα δεχθείτε νέες γνωριμίες, συνεργασίες, προτάσεις, αλλά δεν θα είναι σωστό να αποδεχθείτε κάθε πρόκληση και να αντιδράσετε παρορμητικά. Ο Άρης στους Διδύμους σας ευνοεί και διευρύνετε τους ορίζοντες. Θα αναζητήσετε μία νέα γνώση ή ένα επαγγελματικό στόχο σε νέους χώρους. Πρωτοτυπείτε και οι απόψεις σας ξαφνιάζουν.

Δεν αποκλείεται να γίνετε αρκετά πρωτοποριακοί σε θέματα που σας ενδιαφέρουν για μία συνεργασία. Θα ήταν καλό να έχετε κοντά σας ανθρώπους με ανοιχτό πνεύμα, και ανατρεπτική διάθεση. Θα κάνετε την «διαφορά» και την έκπληξη στο έργο σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, ένα ταξίδι σας φέρνει κοντά σε μία νέα κατάκτηση. Αν είστε μόνοι, αυτό είναι θετικό. Αν όχι, προσέχετε καθώς θα κινδυνεύει η σταθερότητα της υπάρχουσας σχέσης. Καλό θα ήταν πάντως, αν είστε δεσμευμένοι, να κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας ή να υπάρξει μία ευχάριστη έκπληξη μεταξύ σας.

Σκορπιός

Θα έχετε πολλές ασχολίες και θα βιάζεστε να αναλάβετε πολλά μαζί, κάτι που θα σας κουράσει ιδιαίτερα. Ας προσέχετε λοιπόν σε ό,τι αφορά την υγεία και την κόπωση από πολλές δραστηριότητες.

Οι ιδέες σας είναι πρωτοποριακές και ανατρέπουν ισορροπίες και δεδομένα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τις επενδύσεις σας. Στην εργασία σας υπάρχει ένα κλίμα αναστάτωσης, αλλά εσείς ξεχωρίζετε μέσω της γνώσης, αν προσπαθήσετε να έχετε μία εξειδίκευση που θα σας κάνει περισσότερο ευέλικτους. Αυτό θα είναι το προσόν που θα εντυπωσιάσει.

Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχει ένα ενδιαφέρον προφανώς που θα σας έλκει και θα σας ανανεώσει ερωτικά, κυρίως αν είστε σε ένα τέλμα. Επιδιώξτε να αποφύγετε την εμπλοκή σε ερωτικά ζητήματα στον χώρο της εργασίας ή με ανθρώπους που έχετε οικονομικές συναλλαγές.

lilian-simoy

Τοξότης

θα έχετε πολλές ευκαιρίες για περιπέτειες, για διασκέδαση, για δημιουργία και χαρά. Ας μάθετε όμως να επιλέγετε τι αξίζει τελικά να κάνετε. Καθώς ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί μέσω των συνεργασιών, θα μπορέσετε να κάνετε την διαφορά και την έκπληξη αν είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι αυτή την εποχή. Θα είστε πρωτότυποι και δημιουργικοί, κάτι που θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Προσπαθήστε να δώσετε σημασία σε κάποια προώθηση του έργου σας και ενδεχομένως διαφήμιση, ή διαφορετική προσέγγιση. Θα ωφεληθεί όποιος είναι δημιουργικός και ξεχωρίζει.

Στην αισθηματική σας ζωή, υπάρχουν θαυμαστές που έρχονται ξαφνικά και επιδιώκουν να κατακτήσουν μία θέση στην καρδιά σας. Αν είστε μόνοι, θα έχετε περισσότερες από μία, επιλογές. Αν είστε όμως δεσμευμένοι, τότε θα μπείτε σε πειρασμό!

Αιγόκερως

Θα θέλετε να θέσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να κάνετε μία αλλαγή σε ό,τι θεωρείτε θεμελιώδη αξία. Καθώς σας ενδιαφέρει η πρόοδος και η επιτυχία, επιδιώξτε να γίνετε περισσότερο ανοιχτοί και να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα της εποχής. Θα σας βοηθήσει ο εκσυχρονισμός στην εργασία σας και κάποιος άνθρωπος με νέες ιδέες και περισσότερη ευελιξία από εσάς.

Στους συνεργάτες ή υπαλλήλους, προσπαθήστε να είστε ανοιχτοί και περισσότερο διπλωματικοί. Θα είναι εύκολο να περάσετε προσωπικές απόψεις και να παρακινήσετε για να λειτουργήσουν πρωτότυπα και αποτελεσματικά. Αν είστε υπάλληλοι, τότε θα αρέσει ο τρόπος που χειρίζεστε το αντικείμενό σας και θα ξεχωρίσετε.

Στην ερωτική σας ζωή, η καθημερινότητα σας δημιουργεί διλήμματα και κάποιες ευκαιρίες για φλερτ μπορεί να είναι αποτέλεσμα να διασπαστεί η προσοχή σας στο έργο σας.

Υδροχόος

Θα έχετε αρκετές ιδέες και θα είστε ευρηματικοί, με πολλές επαφές και πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αρκεί να κάνετε και ένα βήμα ολοκληρωμένο τελικά. Καθώς ο Άρης είναι σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας, είστε σε θέση να λειτουργήσετε αποτελεσματικά και με έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους να φέρετε το καλύτερο αποτέλεσμα στο έργο σας.

Αλλά θα είστε επίσης αρκετά πρωτότυποι και ανανεωτικοί, ως καλλιτέχνες, αν η ασχολία σας έχει σχέση με κάποιο είδος τέχνης.

Στην ερωτική σας ζωή, πολλές ευκαιρίες για σχέσεις ή κατακτήσεις που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας ανανεώσουν, δίνουν το στίγμα τους αυτή την περίοδο. Θα ψυχαγωγηθείτε και θα ρισκάρετε ακόμη και μία σταθερή γνωριμία που ήδη υπάρχει στη ζωή σας. Σκεφθείτε μήπως η υπάρχουσα σχέση, χρειάζεται απλά, κάτι που θα την ανανεώσει.

Ιχθείς

Θα έχετε ανάγκη από διασφάλιση των κεκτημένων και των αξιών σας, είστε όμως συχνά αναποφάσιστοι και κάθε παρόρμηση γίνεται δίχως πολύ περίσκεψη. Ας προσέξετε λοιπόν, κάνοντας σωστές επιλογές. Λίγο ανασφαλείς θα φανείτε και μπορεί να επηρεάζεστε από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αν οι σχέσεις εκεί είναι ήρεμες, θα έχετε βοήθεια και στήριξη. Αν όχι, θα σας αποσυντονίσουν οι διενέξεις.

Παρʼόλʼ αυτά, διανύετε μία περίοδο κατά την οποία μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα του σπιτιού ή να κάνετε αλλαγή σε σπίτι και μετακόμιση που θα αποβεί προς όφελός σας. Επιδιώξτε να είστε περισσότερο ενεργητικοί και δραστήριοι και αν χρειαστεί, κάνετε επισκευές αυτή την εποχή, στον προσωπικό σας χώρο.

Στην αισθηματική σας ζωή, μπορούν να λυθούν οι διαφωνίες και οι διαφορές με το ταίρι σας, αλλά χρειάζεστε και οι δύο, νέες ιδέες και ανοιχτή σκέψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;