Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις 3 - 9 Ιουνίου 2013

Zwdia

Μία ενδιαφέρουσα ερωτική εβδομάδα
Από την Λίλιαν Σίμου

Το σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας, είναι ο συνδυασμός της Αφροδίτης (στο ζώδιο του Καρκίνου πλέον), σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Ένα ήρεμο και γαλήνιο μεγάλο τρίγωνο, δίχως πολλές εξάρσεις, μέχρι να φθάσει στην αντίθεσή της με τον Πλούτωνα. Τα συναισθήματα αναπτύσσονται με γλυκύτητα και αρμονία και μπορούμε να ονειρευτούμε την βελτίωση των σχέσεων, ή να έρθει στη ζωή μας εκείνος που θα μας βοηθήσει να αισθανθούμε θαλπωρή και ζεστασιά.

Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 8 του μήνα, δηλώνει ένα ξεκίνημα με ιδέες και πολλές πνευματικές ανησυχίες. Φέρνει ευχέρεια σε επικοινωνία και συναντήσεις, όπως και σε νέες γνωριμίες.

Η Αφροδίτη φθάνοντας σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σταδιακά θα προβάλει ευαισθησίες και θα πιέζεται ασφυκτικά. Πάθη, πόνος, τρυφερότητα, εμπλέκονται σε ένα διαρκές κυνήγι της ευτυχίας, που προς το παρόν φαίνεται δυσπρόσιτη. Αυτό όμως αφορά την επόμενη εβδομάδα μας

Ας δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι προδιαγραφές του ουρανού για κάθε ζώδιο (παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.)

Κριός

Με προσανατολισμένη την προσοχή σας στις προσωπικές σχέσεις που θα σας δώσουν ασφάλεια, θα πρέπει να εστιαστείτε στην προοπτική που σας χαρίζει ένα καλύτερο μέλλον. Σχεδιάστε πρακτικές σας υποθέσεις αυτές τις μέρες, τα ζητήματα της δουλειάς, της καριέρας σας, το εισόδημά σας και ίσως τρόπους που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή σας.

Αλλάξτε συνήθειες, τρόπο σκέψης, γίνετε πιο υπομονετικοί και περισσότερο πρακτικοί. Είναι λίγο δύσκολο να αναχαιτίσετε την ταχύτητά σας, αλλά είναι σημαντικό αυτή την περίοδο. Θα δώσετε λίγο χρόνο στον προγραμματισμό, εν όψει μεγάλων αλλαγών που έρχονται για σας.

Η χαρά μπορεί να έρθει με το να αναθερμάνετε τις οικογενειακές σας σχέσεις και να φερθείτε τρυφερά στους οικείους σας, αλλάζοντας λίγο την ψυχρότητα στις σχέσεις, σε όποιες έχει επέλθει φυσικά. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε στο σπίτι, δίχως να έχετε μεγάλη κοινωνικοποίηση για λίγες μέρες. Λίγος χρόνος απόσυρσης μπορεί να σας ηρεμήσει.
Στα ερωτικά ζητήματα, υπάρχει μία τάση για ονειροπόληση. Δεν θα είναι σωστό να αφεθείτε εκτός πραγματικότητας.

Η επικοινωνία και η ανάγκη να έρθετε σε επαφή με αγαπημένους, τονίζεται μέσω μηνυμάτων, αλλά και μέσω σημαντικών συναντήσεων. Η Νέα Σελήνη ανοίγει προοπτικές σε σκέψη και σε αποφάσεις σημαντικές.

Ταύρος

Συγκροτημένα και συστηματικά, θα έχετε την ευχέρεια να οραματιστείτε το έργο που σας ενδιαφέρει και να το προωθήσετε σταδιακά. Έχετε την υπομονή και την επιμονή. Επομένως είναι εφικτό να υλοποιηθούν κάποια σχέδιά σας. Αλλά είναι επίσης δυνατόν να αλλάξετε τρόπο σκέψης και τρόπο έκφρασης.
Θα δώσετε την ευκαιρία στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να σας προσεγγίσουν, αφού θα ανοίξετε διόδους επικοινωνίας μαζί τους. Θα προσφέρετε χαρά με νέους τρόπους και θα εμπνευστείτε δημιουργικά μέσα από αυτούς. Το ταίρι σας μπορεί να έχει μία πολύ καλή ερωτική επικοινωνία με σας.

Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κάνετε μία νέα αρχή σε ιδέες και αποφάσεις για το μέλλον σας. Η συζήτηση θα είναι με βάση την τρυφερότητα και την προσφορά. Ίσως μάλιστα κάνετε κάποια όμορφα δώρα που θα ευχαριστήσουν τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Με τη Νέα Σελήνη, τα οικονομικά σας ζητήματα θα γίνουν η αιτία να συναλλαγείτε με ενδιαφέροντες ανθρώπους και να κάνετε μία άλλη αρχή στην επαγγελματική σας ζωή. Ακούτε και προτείνετε ιδέες που θα βοηθήσουν το εισόδημα σας , αλλά και θα σας οδηγήσουν σε ευέλικτες λύσεις.

Δίδυμοι

Στην πάροδο των ημερών, η συνειδητοποίηση θα σας φέρει σε επαφή με κάποιες ανάγκες που έχετε για να αισθανθείτε πως απολαμβάνετε τη ζωή. Ίσως δεν έχετε ως τώρα τολμήσει να τις εκδηλώσετε, αλλά ελλοχεύουν και σας πιέζουν. Ίσως ένα στήριγμα έρχεται από ένα μέλος της οικογένειας.

Διαφορετικά, η απόλαυση μπορεί να βιωθεί μέσα στο σπίτι με καλή συντροφιά. Αν πάλι δεν έχετε την ευκαιρία αυτή, θα είναι δυνατόν να ανακαλύψετε μέσα από μία συναισθηματική επικοινωνία, που είναι ρομαντική, άμεση, με ζεστασιά.

Μία τέτοια επικοινωνία θα σας αναζωογονήσει, θα σας δώσει έναυσμα να έχετε έμπνευση και θα βοηθήσει στα επόμενα βήματά σας. Κάποιες αποφάσεις θα παρθούν ανάλογα με τις εμπειρίες που θα αποκομίσετε. Θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως με την οικογένεια θα έχετε βρει τις ισορροπίες και θα υπάρχουν σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει την ευκαιρία για μία έναρξη στη ζωή σας. Έχουν ξεκαθαρίσει πολλά ζητήματα πάνω στις σχέσεις με την πρόσφατη έκλειψη. Ανοίγονται ευκαιρίες που πρέπει να αδράξετε. Θα έχετε την πρωτοβουλία με νέες ιδέες, αλλά και επαφές με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Αποφασίστε τι και ποιος σας αρέσει για να προσπαθήσετε το καλύτερο!

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, διατηρείτε την γλυκύτητα και μία ζεστή γοητεία προς τους άλλους. Μπορείτε να δημιουργήσετε έντονα συναισθήματα και να ενδιαφερθούν για σας δίχως μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο, είναι εύκολο να δημιουργήσετε και αντιζηλίες και αντιπαλότητες, αφού δημιουργείτε αίσθηση όπου βρεθείτε.
Κάποια άτομα που φαίνονται πως είναι κοντά σας, θα έχουν συναισθήματα που δεν θα είναι τα καλύτερα. Αποφύγετε να εμπιστεύεστε αυτό το χρονικό διάστημα και μην μοιράζεστε τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας και να βρείτε άλλα χρώματα για τα ρούχα σας. Το κυριότερο είναι το πάθος για ζωή!

Αγαπάτε τη ζωή και θέλετε να κάνετε νέα πράγματα, επομένως ένα ξεκίνημα με ένα χόμπι ή θέμα που σας γοητεύει, θα πρέπει να το αποφασίσετε.

Πολλές σκέψεις και ένα όνειρο αρχίζει να αναπτύσσεται όλο και περισσότερο με την Νέα Σελήνη. Φαίνεται ανέφικτο ακόμη, ή πολύ ουτοπικό. Μην κάνετε πίσω στο όνειρό σας, θα το επεξεργαστείτε και θα βρείτε λύσεις. Παράλληλα σκεφθείτε ότι η έμπνευση δεν σας έχει εγκαταλείψει για κάτι που αγαπάτε πολύ.

Λέων

Θα σας συνιστούσαμε να προσέχετε τον στόχο σας και πώς κατανέμετε το δυναμικό σας κάθε φορά, καθώς είστε πεισματάρηδες, δεν δέχεστε εύκολα διαφορετική άποψη και γνώμη και είναι δυνατόν να μην κάνετε μία σωστή επιλογή στα όνειρά σας.
Ζεστασιά και συναίσθημα ας κάνουν να ονειρεύεστε μία ιδανική σχέση, αλλά και να γνωρίζετε πώς να την δημιουργήσετε. Τολμήστε να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, έστω κι αν ακόμη διατηρείτε κρυφό τον οραματισμό σας.

Στην πορεία των ημερών, θα σας συνιστούσαμε να έχετε μία συγκροτημένη και σταθερή προβολή των ιδεών σας στην καριέρα σας. Ο τρόπος έκφρασης θα αρέσει και θα σας κάνει αξιόπιστους. Ενδιαφερθείτε να αδράξετε την ευκαιρία, είναι δυνατόν να αποφασίσετε να θέσετε κάποιους νέους όρους στον χώρο σας και να σας έρθουν καλές προοπτικές μέσα από αυτούς. Αν έχετε μελετήσει καλά τις προτάσεις σας, μην κάνετε πίσω. Πρέπει να υποστηριχθούν με σθένος.

Με την Νέα Σελήνη, στόχοι που σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα θα αναπτυχθούν αυτή την εποχή και ενδέχεται να βρείτε συμπαράσταση και αγάπη από τους φίλους σας, ή κάποιους ομοϊδεάτες. Όπως και να έχει, θα είστε σε θέση να οργανώσετε ένα νέο έργο και δεν αποκλείεται να σας στηρίξουν άνθρωποι που πιστεύουν στο ταλέντο σας.

lilian-simoy

Παρθένος

Καθώς δεν μπορείτε να περιορίσετε τα ενδιαφέροντα που σας έλκουν αυτό το διάστημα, έχετε την δυνατότητα να τις δρομολογήσετε και να κάνετε ένα καλό ξεκίνημα σε θέματα που έχουν σχέση με γνώση, επαφή με το εξωτερικό ή ταξίδια. Αυτά θα σας ταίριαζαν περισσότερο, καθώς προβάλουν τις ανάγκες σας και ωθούν προς μία ολοκλήρωση.

Είναι σημαντικό να βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την εποχή και να το αναπτύξετε, αφού το σχεδιάσετε πρακτικά. Στις φιλίες σας θα υπάρχει ένα ερωτικό κάλεσμα, που θα προκληθεί από την οικειότητα που σας διακρίνει αυτές τις μέρες. Επομένως, αν δεν θέλετε να δώσετε λαβή για σχόλια, ας είστε προσεκτικοί.

Η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερης σημασίας για σας. Προκαλείστε να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας, μέσω γνωριμιών, συναντήσεων και συζητήσεων. Εκείνο που οφείλετε όμως είναι να μην διασκορπίζετε τις ιδέες σας και να μην ενθουσιάζεστε με συμβουλές που σας δίνει ο κοινωνικός σας περίγυρος.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας κάνει πιο συναισθηματικούς και λιγότερο εκλογικευμένους. Αλλά στην πορεία θα διαπιστώσετε, πως μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο και ίσως και στον χώρο της καριέρας, υπάρχει αρκετός θαυμασμός που προκαλεί συμπάθειες αλλά και έντονες αντιπάθειες. Μέσα στην περίοδο αυτή, θα φανεί πως κάποιοι γοητεύονται με το προφίλ σας και την όλη παρουσία σας, ενώ κάποιοι άλλοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν γύρω από το όνομά σας ένα έντονο πρόβλημα. Μην δίνετε δικαιώματα και προσέχετε τα νώτα σας.

Είστε γοητευτικοί και οικείοι, ζεστοί και προσιτοί, με μία γοητεία που σας φέρνει στο προσκήνιο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αυτό σας διασφαλίζει οφέλη, αφού κερδίζετε τις εντυπώσεις και βοηθά την έμπνευση και τα ταλέντα σας.

Η Νέα Σελήνη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιό σας και φυσικά αυτό ανοίγει τις προοπτικές για μία επιμόρφωση, ή για νέες και ξένες ιδέες προς αυτές που συχνά σας απασχολούσαν. Η νέα προοπτική θα σας βοηθήσει να διευρύνετε ορίζοντες, να τολμήστε ένα ταξίδι ή κάτι που ως τώρα δεν έχει απασχολήσει την σκέψη σας.

Σκορπιός

Αυτή την περίοδο, θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα προσπάθεια, αλλά συγκροτημένη, για να διευκρινίσετε τους στόχους σας.
Με την Αφροδίτη σε θετική όψη προς το ζώδιό σας, υπάρχει αρκετή ευαισθησία, δίχως όμως να χάνεται η καχυποψία που είναι φυσικό χαρακτηριστικό σας. Μπορεί να ζηλεύετε εύκολα το ταίρι σας και να κάνετε τη σχέση δύσκολη, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να τη ζήσετε έντονα και ευτυχισμένα με λίγη προσπάθεια. Οι ερωτικές σας σχέσεις γίνονται περισσότερο ρομαντικές, αλλά και διακρίνονται από σοβαρότητα.

Επίσης, εκείνο που είναι σημαντικό είναι το θέμα της επικοινωνίας. Μία σωστή επικοινωνία με τρυφερότητα και σταθερότητα, θα σας δώσει τον χρόνο να δείτε με καλές προοπτικές μία σχέση. Αρκεί να σας συναισθάνεται και να προσπαθεί να σας κατανοήσει.

Η Νέα Σελήνη θα σας ωθήσει προς επενδύσεις, αλλά και μία βαθύτερη προσέγγιση ιδεών. Προωθήστε κατά το δυνατόν τα οικονομικά σας σχέδια, επιδιώκοντας να αποφύγετε χρέη ή επιπλέον δανεισμό.

Τοξότης

Η συναισθηματική επικοινωνία γίνεται πιο βαθιά, τρυφερή και ουσιαστική. Είναι εύκολο να δεθείτε συναισθηματικά αυτή την περίοδο με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν η προσέγγιση βγάζει συγκίνηση, τότε οι πιθανότητες να διατηρηθεί η έλξη είναι μεγάλη. Αλλά αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε είναι δυνατόν να μην κάνετε την προσπάθεια να την αναπτύξετε. Μπορεί μάλιστα, παρά την γενική εικόνα του ζωδίου σας που δεν το προκαλεί, να βγάλετε ένα αίσθημα ζήλιας και να φανείτε πιο κτητικοί από το σύνηθες.

Σε θέματα επενδύσεων είτε συναισθηματικών είτε υλικών, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην ενθουσιαστείτε τελικά. Επομένως είναι σημαντικό να διασφαλίσετε τα οφέλη αυτής της περιόδου στα θέματα εργασίας.

Η Νέα Σελήνη φέρνει πολύ καλές προοπτικές για τις συνεργασίες, καθώς νέες ιδέες προκύπτουν ή προσπαθείτε να ξεκινήσετε ένα νέο έργο με τους συνεργάτες σας. Γνωρίζετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, ικανούς να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά σας. Αν είστε παντρεμένοι, θα ανανεώσετε τη σχέση σας.

Αιγόκερως

Με τον Κρόνο σε καλή θέση προς το ζώδιό σας, έχετε μία στήριξη. Αυτό σημαίνει πως συνδυάζονται ευνοϊκά για σας οι όψεις του ουρανού.

Καθώς η Αφροδίτη είναι στον τομέα των σχέσεων, θα λέγαμε πως είστε σε θέση να αντλείτε δύναμη και αγάπη από τον σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη. Θα είναι πολύ ευχάριστο αυτό, αρκεί να μην θεωρήσετε πως πρέπει να γίνετε κτητικοί και πιεστικοί. Προσπαθήστε να ζήσετε όμορφα τη σχέση σας, δίχως να επιβάλλεστε συνεχώς κυριαρχικά. Έχει να σας προσφέρει τρυφερότητα που την χρειάζεστε.

Με τον Ερμή στον τομέα των σχέσεων επίσης, θα είναι εύκολο να χειριστείτε με γλυκύτητα το ταίρι σας και να βελτιώσετε τις όποιες προβληματικές καταστάσεις μεταξύ σας. Θα βάλετε κάποιους σημαντικούς στόχους από κοινού.

Η Νέα Σελήνη προβάλλει την ανάγκη για ανανέωση στον τομέα της εργασίας. Νέες ιδέες και ένας ευέλικτος τρόπος επικοινωνίας, θα είναι το κλειδί και η επιτυχία για σας. Συζητήσεις ή γνωριμίες στον τομέα αυτό, θα σας ευνοήσουν, αρκεί να μην μοιράζεστε κάθε σας σκέψη.

Υδροχόος

Είναι αρκετά δύσκολο να φανείτε εντελώς ήρεμοι αυτή την περίοδο, θα σας προκαλούν για διάφορους λόγους, αλλά ας θυμάστε πως κι εσείς είστε δυνατοί και έχετε διάκριση της σοβαρότητας των κοινωνικών σας υποχρεώσεων. Θα είναι σημαντικό επίσης να επιδείξετε υπομονή.

Στον καθημερινό σας περίγυρο είστε συμπαθείς και μπορείτε εκεί να περάσετε άνετα τις απόψεις σας, μόνο και μόνο από τον τρόπο που τις προβάλλετε. Δεν αποκλείεται μία αισθηματική σχέση να ξεκινήσει αυτή την εποχή στον χώρο της εργασίας και να σας οδηγήσει σε ένα ονειρικό τρόπο ζωής. Επειδή είστε δεκτικοί και ευάλωτοι, ας είστε λίγο επιφυλακτικοί και ας μην κοινοποιείτε σε όλους τα αισθήματά σας. Θωρακίστε τη σχέση αυτή.

Η Νέα Σελήνη ευνοεί το ζώδιό σας και σας προσφέρει ευκαιρίες για γόνιμες συζητήσεις με το ταίρι σας ή νέες γνωριμίες και φλερτ, αν είστε μόνοι. Με το παιδί σας θα έρθετε πιο κοντά, καθώς θα ασχοληθείτε μαζί του με μία ισορροπημένη επικοινωνία και κυρίως με ένα όμορφο χόμπι.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο δίνει γλυκύτητα στην έκφρασή σας και σας κάνει πιο τρυφερούς από το σύνηθες. Αν και είστε γεμάτοι συναίσθημα, ίσως επιδείξετε στοργή κα φροντίδα για όσους αγαπάτε, κυρίως αν είστε ερωτευμένοι. Θα είστε επίσης υπερ-προστατευτικοί σαν γονείς.
Με την σχέση σας όμως, μπορεί να γίνετε κτητικοί και αυτό θα επιφέρει κάποια δυσκολία. Θα αισθανθείτε άβολα οι ίδιοι, ή θα κάνετε το ταίρι σας να ενοχληθεί, αφού θα σας αισθανθεί πως «πνίγεται» ή περιορίζεται αισθητά.

Στην πορεία των ημερών, ο Ερμής που κυβερνά τις συνεργασίες σας, σας προσφέρει έδαφος για να κάνετε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Σας χρειάζεται μία γόνιμη προοπτική και ο σχεδιασμός μίας καλής προοπτικές αυτές τις μέρες θα σας βοηθήσει.

Με τη Νέα Σελήνη, στην οικογένεια θα βγουν στην επιφάνεια διαφωνίες και η διαφορά απόψεων που φέρνει εκνευρισμό. Βάλτε προτεραιότητες και θα έχετε μία διασφάλιση μελλοντικά. Αρκεί να μην βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα. Οι συζητήσεις με ένα συγγενή, ίσως σας ωθήσουν να αλλάξετε στάση ή να κάνετε μία μετακόμιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;