Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 21-28/5/13

Zwdia

Συναισθηματικές διακυμάνσεις πριν την έκλειψη

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Με την τρίτη και τελευταία έκλειψη της Άνοιξης προ των πυλών, το τοπίο του ουράνιου χάρτη προσφέρει ένα έδαφος με εναλλαγές και συναισθηματικούς τόνους.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, απελευθερώνουν ιδέες και συναισθηματική έκφραση, καθώς προσδίδουν την ευελιξία και την άνεση. Νέες γνωριμίες, ανανέωση των σχέσεων, ευχάριστες στιγμές έρχονται στη ζωή μας.

Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Άρης κινούνται διαδοχικά και σταδιακά στο περιβάλλον των Πλειάδων  και δυσχεραίνουν τις αποφάσεις και τις δραστηριότητές μας. Χρειάζεται προσοχή και τουλάχιστον ο Ήλιος σύντομα περνά στο ζώδιο των Διδύμων, δίχως όμως να ξεφεύγει άμεσα από το ομιχλώδες τοπίο.

Με την έκλειψη Σελήνης κλείνει η Άνοιξη και ένας σημαντικός κύκλος, για τον οποίο θα συζητήσουμε σύντομα σε νέο άρθρο. Η εβδομάδα έχει ευχάριστα σημεία, αλλά και μία αστάθεια που θα πρέπει να μας απασχολήσει, καθώς προκαλεί άγχος και αβεβαιότητα. Ευτυχώς όλα είναι ρευστά και σύντομα αλλάζουν!

Περισσότερα για την Αφροδίτη στους Διδύμους στο άρθρο μας εδώ και για τον Ερμή στους Διδύμους, στο άρθρο μας εδώ.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους, για την εβδομάδα που προετοιμάζει την τελευταία έκλειψη της περιόδου αυτής.

Κριός

Η περίοδος αυτή θα σας φέρει από τις επιθυμίες για αποκτήματα και απολαύσεις στην ανάγκη να εκφραστείτε και να μοιραστείτε όσα αποκομίσατε τις προηγούμενες μέρες. Αντιληφθήκατε ήδη πως είναι μία εποχή που θα σας υποχρεώσει να ξεπεράσετε τις λανθασμένες αξίες, εκείνες που μόνο ανασφάλεια μπορεί να προκαλέσουν και δυσκολία στις σχέσεις. Ένα φλερτ θα σας εντυπωσιάσει, θα γίνει η αιτία να αισθανθείτε ενδιαφέρον για μία γνωριμία που θα σας ανανεώσει.

Στις συζητήσεις φαίνεστε καινοτόμοι και ελκυστικοί. Τώρα πλέον μπορείτε να συζητάτε, να εκδηλώνετε πιο εύκολα τις επιθυμίες σας. Επειδή όμως είστε από την φύση σας παρορμητικοί και βιαστικοί, ίσως τραυματίζετε κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν συνηθίσει την νοοτροπία σας..

Θυμηθείτε πως πρέπει να είστε καλά γειωμένοι, μην αμελείτε τα συμφέροντά σας και επιμεληθείτε τα προσεκτικά.

Το συναίσθημα είναι ισχυρό κυρίως γύρω από τα στενό σας περιβάλλον. Αν είστε παντρεμένοι, δώστε αγάπη στα άτομα που προστατεύετε και την ευκαιρία να μάθετε από αυτά, πώς να αγγίζετε την ψυχή σας. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιο πρόσωπο που σας φέρεται με οικειότητα, μπορεί να σας συγκινήσει. Μην είστε απόλυτοι όμως απέναντι στις σχέσεις στον κοινωνικό περίγυρο, καθώς αυτό θα σας απομακρύνει από κάποιους γνωστούς.

Ταύρος

Εδώ και κάποιες ημέρες, έχετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε τις προσωπικές σας ανάγκες και προτάσεις. Με προβεβλημένη προσωπικότητα, δίχως να προσπαθήσετε πολύ, διακρίνεστε. Ως τώρα, μαζί με τα γενέθλιά σας, θα ήταν καλό να δείτε την νέα αυτή χρονιά σαν την ευκαιρία να κάνετε μία καλύτερη αρχή σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις και τα συναισθήματά σας. Μία έναρξη όμως που θα έχει τομές, ίσως μάλιστα ενοχλήσει τους οικείους σας.

Καθώς η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας είναι στους Διδύμους, θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε μία στροφή και να χαλαρώσετε λίγο από τις πολλές απαιτήσεις που έχετε για τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα πρέπει να ασχοληθείτε με εναλλακτικές λύσεις πάνω στα οικονομικά σας και να παραμείνετε με την σκέψη στην χαρά της ζωής. Έχοντας την αίσθηση του μέτρου, θα μπορούσατε να απολαύσετε την ζωή σας μέσα από διασκεδάσεις, φλερτ, δημιουργικές ασχολίες και ίσως μία εκδρομή.

Συναισθηματικά όμως, γίνεστε πιο ευαίσθητοι και ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, καθώς σε εξάγωνο προς τον Ουρανό, προσφέρει ευκαιρίες και εναλλαγές, κάτι που σας δημιουργεί μία αβεβαιότητα, αλλά και κεντρίζει το ενδιαφέρον για να χαλαρώσετε για λίγο από τις πιέσεις των υποχρεώσεων.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας αυτή την εποχή και σας βοηθούν στην έκφραση προσδίδοντας μία γλυκύτητα. Καθώς σχηματίζουν θετική γωνία με τον Ουρανό, εκφραστείτε άνετα συναισθηματικά, και σκεφθείτε τον τρόπο προσέγγισης των άλλων.

Ίσως πρέπει να κάνετε ένα απολογισμό για την έως τώρα συμπεριφορά σας. Να αναλογιστείτε την αισθητική στη ζωή σας, είτε αυτή αφορά την προσωπική σας έκφραση, είτε την εμφάνισή σας. Θα ήταν σημαντικό επίσης να μιλήσετε για τα αισθήματά σας σε όσους αγαπάτε. Να εκδηλώσετε την αγάπη, όπως την βιώνετε. Ήδη είστε σε περίοδο όπου αναπτύσσονται νέα ξεκινήματα. Αποφάσεις που έχουν να κάνουν με προσδοκίες και στόχους που συζητάτε ανοιχτά, γίνονται αφορμή να γοητεύσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο..

Παράλληλα ο Ήλιος και ο Άρης είναι στον Ταύρο και θα διαπιστώσετε πως ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις αξίες που περιέχουν βαθύτερα συναισθήματα. Αλλά αυτές οι αξίες ίσως σας κάνουν πιο κτητικούς με το ταίρι σας ή σας προσδώσουν ζήλια. Ενδέχεται να επιδιώξετε ένα ταίρι στο οποίο θα μπορείτε να κυριαρχείτε και ως αποτέλεσμα μπορεί να δημιουργηθεί μία εξάρτηση μεταξύ σας. Αποφύγετε την ζήλια και την δογματική συμπεριφορά. Είναι δυνατόν να κατανοήσετε όμως και κάποιες ενστικτώδεις ανάγκες που σας δημιουργούν εντάσεις.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη να σας δημιουργεί ακόμη κάποιες εσωτερικές ανησυχίες και ίσως μία συναισθηματική κρίση, καθώς προσπαθείτε να ονειρευτείτε, αλλά ανατροπές σας φέρνουν σε μία άσχημη προσγείωση, ξεκινά η εβδομάδα σας. Φυσικά αν έχετε υπομονή, θα βρεθούν λύσεις και οι ιδέες σας θα οδηγήσουν σε κάποια λύση στα προβλήματα που σας απασχολούν. Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, πρωτοτυπήστε!

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στις Πλειάδες για λίγο και στην Αλκυόνη, τον αστέρα που φέρνει θλίψη, και ξεκινά για σας μία περίοδος όπου πρέπει να εκφραστείτε τρυφερά και να προσφέρετε αυτό που πάντα κάνετε: ζεστασιά και φροντίδα. Όμως θα πιεστείτε από την δυναμική παρουσία κάποιου ατόμου, καθώς θα επιδιώξει να επικρατήσει και να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Μήπως πρέπει να αντισταθείτε με γενναιότητα;

Αν με τους φίλους είχατε διενέξεις, οι παρεξηγήσεις μπορούν πια να διευθετηθούν. Ή θα διαπιστώσετε πως τελικά κάποιοι από αυτούς δεν ήταν κατάλληλοι για σας και οι δρόμοι σας πλέον πρέπει να χωρίσουν. Υπογραμμίζεται μία νέα αρχή που θα έχει καλύτερες προοπτικές. Δεν χρειάζεται παρά να έχετε απτές αποδείξεις και συγκεκριμένα στοιχεία στο θέμα της επιλογής και να κρατήσετε όποιον θεωρείτε πως έχει τις ίδιες αξίες με σας, τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Λέων

Η Αφροδίτη δίνει τις πινελιές στις κρυφές σας σχέσεις και ίσως μπορείτε ακόμη να αντλήσετε τα οφέλη από όσους σας αγαπούν. Βέβαια, είναι προτιμότερο να μείνετε στην πλατωνική φιλία, παρά να δημιουργήσετε αντιδράσεις ποικίλες. Κι αυτό γιατί μπορεί να αποκαλυφθεί ένα σκληρό πρόσωπο σε κάποιες από τις φιλίες σας, ή να επιδιώξουν να σας εμποδίσουν στην εξέλιξη των σχεδίων σας. Θα ευνοηθείτε ωστόσο, αν συναντήσετε κάποιον που θα σας εντυπωσιάσει για τις ιδέες τους και μπορεί να προσελκύσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, φέρνοντας καινοτομία στις σχέσεις σας.

Κατά την περίοδο αυτή, μπορεί ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να σηματοδοτήσει ένα γεγονός που θα σας επηρεάσει και κοινωνικά. Σίγουρα είναι αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα, που πρέπει να το δείτε με προσοχή. Η προσωπική σας εικόνα είναι σημαντική.

Καθώς ο Ερμής είναι επίσης στο ζώδιο των Διδύμων, θα είστε έτοιμοι να διαπραγματευθείτε σχέδια και να οργανώσετε την εφαρμογή τους. Αν και θα πρέπει να φανείτε πρωτότυποι για να αποκτήσετε την στήριξη των συνεργατών, ή να βρείτε πιθανούς συνεργάτες, θα είναι καλό να έχετε μία καλή πρακτική εικόνα για κάθε σας στόχο. Παρουσιάζοντας την πρωτοτυπία σας, θα έλξετε πιο εύκολα το ενδιαφέρον τους και θα βρεθούν κάποια άτομα πολύ χρήσιμα για την προώθηση των σχεδίων σας. Αν και είστε δυναμικοί, ας προσέχετε μία σχέση ή συνεργασία, καθώς θα επιδιώξει να αντλήσει από τον δυναμισμό σας έλεγχο της κατάστασης ή όφελος.

Παρθένος

Οι μέρες που έχουμε μπροστά μας, θα έχουν ενδιαφέρουσες προκλήσεις για σας. Καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής κινούνται στους Διδύμους, στις κοινωνικές σας σχέσεις θα υπάρχει ένα ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας, καθώς θα φαίνεται εντυπωσιακοί, ελκυστικοί και ζεστοί. Ωστόσο, απρόβλεπτες καταστάσεις ίσως δεν βοηθήσουν να διατηρηθεί η εκάστοτε γνωριμία, ή θα διαπιστώσετε πως είναι περισσότερο εύκολο να παραμείνει σε επίπεδο πλατωνικό. Αυτό αλλάζει μόνο όταν συναντήσετε κάποιον που ξεχωρίζει και έχει ένα ξεχωριστό προφίλ, για τα δικά σας δεδομένα. Μπορεί να είναι εκκεντρικός, ή αρκετά πρωτοποριακός. Θα σας αποσυντονίσει λίγο, γιατί θα σας βγάλει έξω από τη ρουτίνα σας. Με ευγενικό και ήπιο τόνο, θα τα καταφέρετε.

Θα λέγαμε πως αυτή η περίοδος, σας δίνει την ευχέρεια να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, που θα αφορά κυρίως μία νέα διαδρομή στη ζωή σας. Επίσης, θα σας συνιστούσαμε να βρείτε ένα τρόπο σκέψης και ιδεών, που θα σα αντιπροσωπεύει και να αισθανθείτε πλέον στην ολότητά της την ίδια τη ζωή. Η εποχή βοηθά στο να κάνετε μία αλλαγή στον τρόπο επικοινωνίας στον χώρο της καριέρας. Θα είστε ομιλητικοί, με πολλές ιδέες, ίσως πολλές μετακινήσεις. Ευέλικτοι και πολυπράγμονες, δεν αποκλείεται να καταπονηθείτε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγο χρόνο χαλάρωσης. Η καθημερινότητα πρέπει να γεμίσει με μία νότα ομορφιάς, για να βρείτε τις ισορροπίες σας το επόμενο διάστημα. Μία δημιουργική απασχόληση, ένας έρωτας, μία πνευματική ενασχόληση.

Ζυγός

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, είναι μαζί με τον Ερμή, σε μία καλή θέση για το ζώδιό σας. Προσπαθείτε λοιπόν να τακτοποιήσετε τα θέματα που σας απασχολούν προσωπικά και άμεσα, θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις και κάποια εμπόδια θα ξεπεραστούν με την ευελιξία σας. Διατηρείτε την αισιοδοξία σας και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Μην δίνετε περισσότερο βάρος από όσο μπορείτε και μην πιέζεστε υπερβολικά. Ίσως η μοναξιά που έχετε βιώσει σας κάνει πιο ευάλωτους, για τον λόγο αυτό πρέπει να προσέχετε. Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί και να μην ρισκάρετε.

Στην περίπτωση που ασχολείστε με εκπαίδευση και επιμορφωτικά σεμινάρια, θα μπορείτε να προοδεύσετε, αλλά και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Νέες ιδέες και καινοτόμες προσεγγίσεις, σας κάνουν πραγματικά να αισθανθείτε πως ανακαλύπτετε νέες πτυχές στον τομέα σας. Ένα ταξίδι θα σας προσφέρει ευκαιρίες.

Μπορείτε λοιπόν να αναπτύξετε ιδέες, να συζητήσετε με ενδιαφέροντες ανθρώπους, να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Κάποια αγαπημένα άτομα θα μοιραστούν το ταξίδι της γνώσης και θα ήταν καλό να βρείτε ένα ενδιαφέρον που θα διατηρηθεί αμείωτο το επόμενο διάστημα. Φαίνεται να είστε αρκετά προσγειωμένοι, αλλά και να έχετε την ικανότητα να κατανοήσετε τι χρειάζεται περισσότερο η ψυχή σας. Αρκεί να την αφουγκραστείτε!

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη να έχει ήδη δημιουργήσει τις δυσκολίες της μέσα σε ένα εσωτερικό επίπεδο σε συναισθήματα, ερωτισμό αλλά και ανασφάλειες που κρύβετε, θα αναζητήσετε απαντήσεις και λύσεις. Όλα βρίσκονται μέσα σας. Μην έχετε άγχος και μην διογκώνετε προβλήματα είτε μέσω της λογικής, είτε μέσω του συναισθήματος.

Μπορεί να αναπτυχθούν φλογερές συγκινήσεις αυτό το διάστημα, αλλά και συναισθήματα ζήλιας και κτητική συμπεριφορά. Ας προσέχετε λίγο περισσότερο γιατί αυτό θα χαλάσει τις όμορφες προοπτικές μίας σχέσης ή θα κουράσει και εσάς, και το ταίρι σας.

Αυτή η περίοδος ευνοεί νέες συνεργασίες, ή μία νέα σχέση, Αλλά πάντα με την επίγνωση που σας προσφέρει η εμπειρία του χρόνου και η ανασκόπηση των γεγονότων του χθες. Επειδή όμως είστε ερωτικοί από την φύση σας, είναι δυνατόν να αναζητάτε τη σπίθα εκείνη που θα σας δώσει το έναυσμα για κατακτήσεις. Προσπαθήστε να υπάρχει καλή επικοινωνία, για να βρείτε το κατάλληλο άτομο.

Η γοητεία που πηγάζει από μέσα σας θα σας προσδώσει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αν είστε δεσμευμένοι, θα είναι καλό να βρείτε λίγο χρόνο για το ταίρι σας, ούτως ώστε να ζήσετε κοντά του όμορφες ιδιαίτερες στιγμές, μέσα από μία επικοινωνία ερωτική. Θα μαγνητίζετε και θα σας μαγνητίζει.

Τοξότης

Αυτή την εποχή, στον τομέα των σχέσεων, πρέπει να γίνουν ξεκαθαρίσματα με νέες και παλιές γνωριμίες. Είστε πληθωρικοί και συχνά δεν μπορείτε να βάλετε ένα μέτρο στη ζωή σας. Επομένως, συσσωρεύετε γνώσεις, ιδέες, επαφές, που δεν έχουν μία τάξη και αρμονία. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές. Μέσα από μία ξαφνική στροφή, η ζωή σας θα απαιτήσει περισσότερη συγκρότηση και αυτό θα σας κουράσει. Ήδη όμως εδώ και ένα χρονικό διάστημα, γνωρίζατε πως είναι σημαντικό για σας να κάνετε μία νέα αρχή, να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Αλλά θα χρειαστεί να γίνουν τομές. Κάτι που δεν συνηθίζετε. Και να είστε σταθεροί στην πορεία και στις επιλογές σας.

Μην πιέζετε το ταίρι σας, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν σας ταιριάζει η συμπεριφορά αυτή. Οι συγκινήσεις σας δεν ελέγχονται εύκολα αυτές τις μέρες. Όπως και η αίσθηση της μοναξιάς, για όσους είστε μόνοι. Προσπαθήστε να βρείτε μία αγάπη που θα σας εκφράζει δίχως βιαστικές κινήσεις. Θα έχετε μία νέα περίοδο ευκαιριών για συναναστροφές, επικοινωνία και σχέσεις.

Θέματα που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα από την καθημερινότητά σας, παίζουν ένα σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες. Μπορεί να αφορούν τη δουλειά σας, αλλά και την ζωή σας σε πρακτικές ανάγκες και ζητήματα. Αν έχετε μία ευαισθησία υγείας, ας προσπαθήσετε τώρα να την επιμεληθείτε. Δεν θα είναι πολύ δύσκολο. Ενδιαφερθείτε για τη διατροφή σας και την ευεξία σας.

Αιγόκερως

Αυτή η εποχή είναι σημαντική για τις σχέσεις στην εργασία σας. Έναν τομέα που απορρόφησε το δυναμικό σας και την ανάγκη να εκφραστείτε συναισθηματικά μέσα στην καθημερινότητά σας. Μην αναλώνεστε συνεχώς με πολλούς στόχους και πολλές υποχρεώσεις. Είναι δύσκολο να πούμε πότε θα επέλθει μία ισορροπία. Χρειάζεστε περισσότερη ευελιξία, για να μπει μία τάξη στη ζωή σας. Αν φανείτε καινοτόμοι, θα διακριθείτε και θα εκτιμηθεί το έργο σας.

Στις σχέσεις, υπάρχουν νέες γνωριμίες που θα σας εντυπωσιάσουν. Αν είστε μόνοι, τότε θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με θετικές προδιαγραφές, ανατρέποντας την στασιμότητα που επικρατούσε. Αν είστε δεσμευμένοι, τότε είναι δυνατόν να βρείτε νέα ενδιαφέροντα που θα σας δίνουν χαρά. Ένα νέο χόμπι, μία διασκέδαση, κάτι που θα σας βοηθήσει να ζήσετε τον έρωτά σας με ικανοποίηση, απολαμβάνοντας τις χαρές του. Απολαύστε με το ταίρι σας στιγμές χαράς και αφιερώστε χρόνο ξεκούρασης κοντά του.

Η εβδομάδα βοηθά να ασχοληθείτε περισσότερο με τις υποχρεώσεις σας, χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σας και τις ιδιότητες που σας χαρακτηρίζουν. Ευέλικτοι ίσως και πιο επικοινωνιακοί, μπορείτε να περάσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας ή να τραβήξετε προς το μέρος σας άτομα με ενδιαφέρουσες ιδέες.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και ο Ερμής βοηθούν και στηρίζουν τον τομέα της δημιουργικότητας. Κάποια θέματα δεν έχουν την έκφραση που θα θέλατε, κάποια άλλα θα είναι χαμηλότερα των προσδοκιών σας. Επομένως, για να μην χάνετε χρόνο, ίσως θα ήταν καλό να επιλέξετε πλέον τα ενδιαφέροντα που έχουν σημασία για σας.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, ίσως μία κατάσταση που έχει εδώ και καιρό αδρανήσει και δεν παρέχει κάποια συγκίνηση, είναι για σας μία διαφορετική πρόκληση. Πρέπει είτε να την αναζωογονήσετε, είτε να προσπαθήσετε να βρείτε μία άλλη διέξοδο. Κι αυτό γιατί πρέπει να υπάρχει μία καλή συναισθηματική επικοινωνία στη ζωή σας. Ό,τι βαλτώνει δεν σας ταιριάζει και είστε συνήθως έτοιμοι για να ταξιδέψετε σε νέους ορίζοντες. Δεν αποκλείεται να σας συγκινήσει βαθιά η αλλαγή και να παίξει ένα ρόλο η νέα αυτή τροπή στην σχέση σας. Επιδιώξτε να αφεθείτε στην συγκίνηση, αλλά μην προβάλλετε έντονα το πάθος σας.

Είστε σε μία κατάλληλη περίοδο που σας βοηθά να ανανεώσετε τις σχέσεις. Θα ήταν καλό να κάνετε την αρχή για να πείτε τις ιδέες σας και να δώσετε την θέση σας και την άποψή σας.

Είστε αρκετά ελκυστικοί και πρωτοτυπείτε. Γοητεύετε δίχως μεγάλη προσπάθεια. Αυτό θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που θα γίνουν θαυμαστές σας και δεν αποκλείεται να προκαλέσουν τριγμούς στην σταθερή σας σχέση (σε όποιους υπάρχει). Ας είστε διακριτικοί για να μην πληγώσετε όσους αγαπάτε και σας αγαπούν.

Ιχθείς

Ευάλωτες οι συναισθηματικές καταστάσεις κυρίως με τους οικείους σας. Μία κρίση που ξεκίνησε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, πρέπει πια να κλείσει τον κύκλο της και να τακτοποιηθεί. Θα είναι δύσκολος ο συμβιβασμός, γιατί έχετε κουραστεί από τις εναλλαγές συναισθημάτων και τις συζητήσεις που άλλοτε εκνευρίζουν και άλλοτε φαίνονται στείρες.

Θα ήταν σημαντικό να εστιαστείτε στην ουσία του προβλήματος και στην διαχρονική του διαδρομή. Μήπως επιτρέψατε σε κάποιο θέμα να διαρκέσει υπερβολικά; Όπως και να έχει, θα ήταν καλό να προσπαθήσετε ως το τέλος του μήνα να κάνετε μία τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και να βρείτε μία λύση. Η κατάσταση ως έχει, δεν βοηθά. Στην ουσία επιδεινώνει την φυσική σας αστάθεια και δίνει μία εικόνα ασαφή προς τα έξω. Πρέπει να παρθούν αποφάσεις και να είναι σταθερές, ουσιαστικές, ενδεχομένως ανατρεπτικές.

Με πρακτικές και προσγειωμένες λύσεις, ίσως έρχεται το πλήρωμα του χρόνου. Αρκεί να επιδείξετε σταθερότητα και να βρείτε τον τρόπο να προχωρήσετε δίχως να τραυματίσετε τους γύρω σας. Το δύσκολο θα είναι να παραμείνετε σταθεροί σε ένα στόχο, αφού τον πιστέψετε. Αλλά θα ηρεμήσετε και θα νοιώσετε ευεξία αργότερα.

Διαθέτετε μία διαύγεια νου, νέες ιδέες, και ίσως νέους ανθρώπους που θα σας δώσουν όμορφες απόψεις και χαρά για τη ζωή. Μπορεί μάλιστα να εξελιχθεί σε φλερτ κάποια γνωριμία, καθώς θα βρείτε δίοδο επικοινωνίας και μία νέα αρχή στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ πιθανή. Αλλά ακόμη θα είναι νωρίς να φανεί, αν θα έχει μεγάλη ή μικρή διάρκεια. Χαρείτε το τώρα, απολαύστε το…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;