Ποιος είπε τελικά το Heil Hitler στη Βουλή;

Για τον χαμό που ξέσπασε το πρωί στη Βουλή τα είπαμε.

Η αποβολή του Ηλιόπουλου από τον Δραγασάκη, δημιούργησε όμως και παρασκήνιο, αφού φεύγοντας η ομάδα της Χ.Α. από το γήπεδο την αίθουσα ακούστηκε ένα “Heil Hitler”.

Οι πρώτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για μέλος της Χ.Α., όμως τα πράγματα είναι μπερδεμένα. Η Χ.Α. σε ανακοίνωσή της, αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε τη νέα, βρώμικη συκοφαντική επίθεση όλων των συστημικών μέσων ενημέρωσης κατά της Χρυσής Αυγής. Η επίμαχη, προβοκατόρικη φράση “Χάιλ Χίτλερ” ειπώθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου του Σύριζα Κοντονή Σταύρο. Απαιτούμε από τα παπαγαλάκια του συστήματος, που συσχέτισαν τη Χρυσή Αυγή με τη συγκεκριμένη φράση να ανακαλέσουν άμεσα, ειδάλλως θα υποστούν τις νόμιμες συνέπειες για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμηση”.

Με τη σειρά του, ο Κοντονής βγαίνει στο ΣΚΑΙ πριν από λίγο και δηλώνει ότι δεν το είπε αυτός, αλλά κάποιος από την από “εδώ πλευρά” και ήταν ειρωνικό σχόλιο τύπου “Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις, Χάιλ Χίτλερ”, ως απάντηση σε κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής (δεν κατάλαβε σύμφωνα με τις δηλώσεις του “ποιο μέλος ήταν αυτό”)  που κάτι είπε για Χίτλερ.

Την ίδια ώρα, τα πρακτικά της βουλής αναφέρουν πως ο Πάντζας ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που είπε το “ειρωνικό σχόλιο”.

Αυτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;