Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις: 14-21/5/13

Zwdia

Λίγο μετά την πρώτη έκλειψη Ηλίου του έτους, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στο άρθρο μας εδώ, η εβδομάδα που ακολουθεί, περιέχει σαφώς τις προδιαγραφές της έκλειψης.

Εκτός των γεγονότων που αναδεικνύει το πρόσφατο σημαντικό αυτό φαινόμενο, η εβδομάδα που κυλά έχει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Αυτά είναι:

Ένα μεγάλο τρίγωνο μεταξύ του Κρόνου, του Ποσειδώνα και της Μαύρης Σελήνης, σε ζώδια του νερού, προκαλεί συναισθηματική φόρτιση. Η έλξη, η μυστική γοητεία του πάθους, το όνειρο για την ιδανική αγάπη αλλά και η απαίτηση για απτές αποδείξεις της, έρχονται σε αρμονία. Μας ενδιαφέρει να βιώσουμε συγκινήσεις, αλλά έχουμε δυσκολία να παραμείνουμε στην αναζήτηση της ουτοπίας. Θα επιδιώξουμε συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Ο Ήλιος όμως από τα μέσα της εβδομάδας βρίσκεται για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα στο περιβάλλον ενός νεφελώματος, των Πλειάδων. Το περιβάλλον αυτό δυσκολεύει την κρίση και τις επιθυμίες, περιορίζει την σαφήνεια στις προθέσεις και φέρνει θλίψη και πικρία.

Ευτύχημα είναι που παράλληλα ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό του και η ευστροφία μπορεί να φέρει ευέλικτες λύσεις σε ό,τι μας θλίβει και μας απογοητεύει συναισθηματικά.

Μία εβδομάδα εν μέσω εκλείψεων (δύο ήδη βιωμένες και μία αναμενόμενη) με αρκετά συγκινησιακά στοιχεία λοιπόν… Ας δούμε πώς μας αγγίζει! (παρακαλούμε να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

Αν είστε παντρεμένοι, τότε θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να περάσετε έντονες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Επωφεληθείτε των ημερών αυτών και αποφύγετε να κυριαρχήσετε ο ένας στον άλλο. Μέσα από την ερωτική σας δύναμη, θα μπορέσετε να βρείτε κίνητρο να δημιουργήσετε και να αλλάξετε στον κοινωνικό σας χώρο πολλά, τον τρόπο προβολής σας, αλλά και τον τρόπο που επιβάλλεστε και κερδίζετε στην καριέρα σας. Επιλέξτε τις μελλοντικές σας κινήσεις, με βάση την διάθεση αυτών των ημερών, για να κάνετε ένα ξεχωριστό έργο που θα σας ικανοποιήσει. Η χαρά πρέπει να γίνει μέρος της ζωής σας και νέοι ορίζοντες, σας δημιουργούν οραματισμούς, κυρίως αν έχετε ένα σύντροφο ή ένα συνεργάτη ώριμο και ικανό να σας στηρίξει.

Ταύρος

Οι μέρες αυτές εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα απαιτητικές για τις σχέσεις σας. Μπορεί να προβάλλουν συναισθήματα κτητικά όμως, απόλυτα και πιεστικά προς το ταίρι σας ή από εκείνο προς εσάς. Ενδέχεται μάλιστα να είναι ένα παιχνίδι εντυπώσεων και κυριαρχίας. Αν είστε ικανοί στον λόγο, ένα κόρτε λεκτικό περισσότερο, αλλά ιδιαίτερα έντονο, θα γίνει το μέσον για να επικρατήσετε ή να κερδίζετε εντυπώσεις. Αν είστε ελεύθεροι, αυτές οι μέρες ευνοούν στο να συναντήσετε ανθρώπους που θα επιδιώξουν να πάρουν μία θέση στην καρδιά σας. Ερωτικές συναντήσεις, σύντομα ραντεβού, ή ένα ταξίδι που θα δημιουργήσει νέες γνωριμίες, θα παρακινήσουν να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας. Έχοντας την στήριξη και την εκτίμηση ενός σημαντικού ανθρώπου στη δουλειά σας, μπορείτε να συζητήσετε ιδέες και έμπνευση που θα βελτιώσουν τις συνθήκες εκεί.

Δίδυμοι

Αν και φαίνεστε οι αιώνιοι έφηβοι του ζωδιακού, σκεφθείτε πως για σας οι μέρες αυτές είναι μία εσωτερική παρόρμηση για να κατακτήσετε το ταίρι σας, ή να το ελέγξετε. Θεωρείτε πως είναι πολύτιμο στη ζωή σας και δεν θα θέλατε να χαθεί από αυτήν. Στο παιχνίδι εντυπώσεων και εξουσίας όμως, άλλοτε κρύβετε τις προθέσεις σας κι άλλοτε, παρορμητικά και έντονα τις κάνετε φανερές. Λόγω της διττής σας φύσης, είναι λίγο δύσκολο να αισθανθεί κι ο/η σύντροφός σας πώς πρέπει να φερθεί και δημιουργείτε μία μικρή αναστάτωση στη σχέση. Ωστόσο, επειδή σας αρέσει συχνά η ποικιλία των εντυπώσεων, μπορεί αυτό να σας ικανοποιεί. Να θυμάστε όμως πως κουράζει έντονα. Πάθη και αδυναμίες θα σας ωθούν σε μία ανάγκη εξάρτησης, ουσιαστικά και μόνο η παρουσία του Κρόνου, θα σας βοηθήσει να κρίνετε λίγο πιο ώριμα και να πάρετε αποφάσεις για μία σχέση που θα περιέχει τα στοιχεία που ονειρεύεστε. Αν σκεφθείτε συγκροτημένα, μία γνωριμία γίνεται σοβαρή αυτές τις μέρες, καθώς αγγίζει το όνειρό σας.

Καρκίνος

Στο δικό σας ζώδιο η Μαύρη Σελήνη, παρακινεί να περάσετε όμορφες στιγμές, με πάθος, αφοσίωση και συγκίνηση… Αν είστε δεσμευμένοι, χαρείτε το με το ταίρι σας. Σίγουρα θα είναι συναρπαστικό το ταξίδι, κυρίως επειδή και οι δύο θα προσπαθήσετε να κατακτήσετε ο ένας τον άλλο. Καθώς και στον τομέα των σχέσεων είστε σε μία εγρήγορση, απαιτείτε να βιωθεί η αγάπη ολοκληρωτικά, προσφέροντας νου και αισθήσεις μέσα από τις μεταμορφωτική της δύναμη, περνάτε μία περίοδο πολύ θετική για να είστε ικανοποιημένοι ερωτικά. Αν είστε μόνοι, ενδιαφερθείτε για γνωριμίες που θα μπορούσαν να σας προσφέρουν προσωπική συντροφιά, κυρίως κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, στον οποίο είστε πολύ δημοφιλείς. Σχετικά με την προσωπική σας ζωή και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορείτε πλέον να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, αφού έχετε συγκροτημένη εικόνα για το τι πραγματικά επιθυμείτε.

lilian-simoy

Λέων

Με τον συνδυασμό των στοιχείων που προκαλούν βαθιές συγκινήσεις στη ζωή σας, θα είστε διαρκώς προσανατολισμένοι σε στόχους που θα φέρουν χαρά, ικανοποίηση και ερωτικές προσωπικές στιγμές, ιδιαίτερα λαμπερές. Θα αισθανθείτε αυτοπεποίθηση να κατακτήσετε το ταίρι που σας ενδιαφέρει, ή αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ένα ταίρι που θα είναι αρκετά συμβατό με τις προτιμήσεις σας. Μία ερωτική σπίθα σας παρακινεί όλο και περισσότερο και σας προσφέρει ευκαιρίες για να οραματιστείτε ένα ιδανικό ταίρι. Αν το επιβεβαιώνει το ατομικό ωροσκόπιο, μπορεί να ζήσετε όμορφες στιγμές αυτές τις μέρες, ερωτικές, αισθησιακές και κρυφές. Σε κάποιους άλλους, θα υπάρξει ένας πλατωνικός έρωτας τον οποίο θα θελήσετε να βιώσετε σαν κάτι αληθινό και θα φαίνεται η καθημερινότητα πολύ πνιγηρή. Συναντηθείτε με άτομα που εκτιμάτε, συζητήστε για όνειρα και στόχους, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε. Δεν αποκλείεται να είναι ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιους ανθρώπους που θα σας συγκινήσουν.

Παρθένος

Καθώς θα είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνετε αδρανείς στις προκλήσεις των ημερών, θα διαπιστώσετε πως δεν μπορείτε να είστε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Η ανάγκη να αγγίξετε το ιδανικό σας στον αισθηματικό τομέα ελλοχεύει και σας παρακινεί να γίνετε πιο τολμηροί και πιο αποτελεσματικοί μέσα από τις σχέσεις σας. Έχετε έμπνευση, αλλά χρειάζεστε ένα κίνητρο για να προχωρήσετε σε έργο δικό σας. Κάποιος άνθρωπος που θα σας ενθουσιάσει, θα μπορέσει να σας αφυπνίσει. Σταθείτε λοιπόν γερά στα πόδια σας, πιστέψτε και προχωρήστε. Γνωρίζετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν και μπορείτε να κερδίσετε τον άνθρωπο που σας φαίνεται ιδιαίτερος και ξεχωριστός. Ονειρευτείτε μαζί του το μέλλον, συζητήστε, δείξτε του τις σκέπτεστε. Μιλήστε και επιμείνετε σε ό,τι αγαπάτε, δίχως φόβο, αλλά να θυμάστε πως θα είστε λίγο υπερβολικοί, γιατί γενικά δεν έχετε συνηθίσει να φέρεστε με τόσο έντονη συγκίνηση. Μετά τα μέσα της εβδομάδας, θα είστε πιο εκφραστικοί, ή θα μπορείτε να ελίσσεστε εύστοχα, προκειμένου να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και να βρείτε τρόπο να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Ζυγός

Ο συνδυασμός των ημερών σας προσφέρει το έδαφος για να γίνετε ρομαντικοί, ενδιαφέροντες, τρυφεροί και ονειροπόλοι. Μαζί με έναν άνθρωπο που είναι για σας σημαντικός, θα κάνετε όνειρα για το μέλλον και θα ήταν καλό να μην χάσετε την ευκαιρία. Συχνά είστε αμφιταλαντευόμενοι. Αποφασίστε άμεσα να αντιδράσετε. Μπορεί όμως να γίνετε κτητικοί, αν σας ενδιαφέρει το ταίρι σας πολύ. Τότε θα φανείτε πιεστικοί και θα έρθετε σε ρήξη. Αποφύγετε την σκληρή διεκδίκηση, καθώς θα κερδίσετε τις εντυπώσεις μέσα από ένα τρυφερό και ευαίσθητο τρόπο, ένα δώρο, μία προσφορά που θα αναδεικνύει τα συναισθήματά σας. Αν είστε μόνοι, στις κοινωνικές σας συναναστροφές θα βρείτε ανθρώπους που μπορεί να κερδίσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θα εντυπωσιάζετε και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια πολύ σημαντική γνωριμία, που θα έχει προοπτικές για διάρκεια.

Σκορπιός

Ο ευχάριστος συνδυασμός για τις σχέσεις, έχει κέντρο βάρους το ζώδιό σας με τον Κρόνο να κυριαρχεί. Επομένως, δεν μένετε κατ’ ουδένα τρόπο αδρανείς. Πάθος, σκέψεις πάνω στον έρωτα και την συντροφικότητα, αδυναμίες, έλεγχος, ανταγωνισμός και ένα όραμα, μπορεί να σας απασχολήσουν αυτή την εποχή. Προβάλλοντας τις θέσεις σας δυναμικά, θα φανείτε ξεχωριστά εντυπωσιακοί και θα προκαλέσετε στον κοινωνικό σας χώρο. Καθορίστε εσείς το πόσο πομπώδεις θέλετε να φανείτε. Μέσα από τις συζητήσεις θα είστε πειστικοί και θα μπορείτε να επικρατήσετε, κερδίζοντας το ταίρι σας. Κάποιοι όμως θα είναι ανταγωνιστικοί απέναντί σας, και αυτό θα πρέπει να το έχετε κατά νου. Η φιλοσοφία σας είναι καθαρά αυτή των αισθήσεων αυτές τις μέρες και δεν είναι ασύμβατη με τη φύση σας. Δώστε λίγο ρομαντικό χρώμα στην ερωτική σας ζωή και χαρείτε τα δώρα που σας προσφέρονται.

Τοξότης

Στοχεύοντας σε μακρινές διαδρομές, χάνετε συχνά την ουσία της άμεσης επαφής. Αυτές τις μέρες, θα αισθανθείτε την ανάγκη να περιορίσετε τις ανησυχίες σας εξωτερικά και θα στραφείτε στην ερωτική σας συνύπαρξη ή την επιθυμία για ερωτική συνύπαρξη. Καθώς το πάθος γίνεται έμμονη σκέψη, ονειρεύεστε την πληρότητα και το ιδανικό σας ταίρι. Η διάθεση για ικανοποίηση, μπορεί να έρθει και από απλές καθημερινές χαρές, αφιερώστε χρόνο να τις απολαύσετε! Μία σημαντική γνωριμία θα σας δημιουργήσει το ενδιαφέρον για να προχωρήσετε ίσως σε επιλογές πιο προσωπικές. Οραματιστείτε και συζητήστε πώς θα θέλατε να είναι η σχέση σας και μετά τα μέσα της εβδομάδας, συζητήστε με τον σύντροφό σας. Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποια αλλαγή, προσβλέποντας σε ένα σύντροφο πιο συγκροτημένο από εσάς, προκειμένου να σας προσφέρει ένα στόχο και ένα πρόγραμμα ζωής.

Αιγόκερως

Αν και φαίνεστε πως ανήκετε στα ζώδια που όλα τα ελέγχουν σοβαρά, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και για σας αυτή η περίοδος. Κι αυτό γιατί το ενδιαφέρον μεγάλο τρίγωνο πλανητών με κυρίαρχο την Μαύρη Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, προσφέρει όμορφα ερωτικά δώρα στη ερωτική ζωή για σας. Καθώς ασκείτε μία ιδιαίτερη γοητεία στις συντροφιές σας, επωφεληθείτε. Θα έρθουν κοντά σας άτομα με ενδιαφέρον για σας, ζεστά, τρυφερά ή και με μία μυστηριώδη ομορφιά. Χαρείτε τα και προσπαθήστε μέσα από αυτά, να ανακαλύψετε τον άνθρωπο που σας ταιριάζει. Μην έχετε πολλούς δισταγμούς, η αγωνία για το αύριο και την κορυφή στην οποία στοχεύετε, δεν είναι απαραίτητο να βιώνεται μέσα από την μοναξιά. Αντίθετα, ένα άτομο με πάθος στη ζωή σας, θα σας προσφέρει δύναμη και ενέργεια για να προχωρήσετε και σε πρακτικούς σας στόχους.

Υδροχόος

Με ένταση, πάθος και τόλμη, έχετε αρκετές προκλήσεις να αντιμετωπίσετε αυτές τις μέρες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, καθορίστε όσο το δυνατόν τις συνθήκες που σας ενδιαφέρουν και προοδεύστε μέσα από μία σταθερή και δυναμική πορεία. Η ζωή σας μπορεί να γίνει γοητευτική, ενδιαφέρουσα και πολύ δημιουργική μέσα από ένα μεγάλο πάθος ή ένα μεγάλο έρωτα. Όμως αν είστε ήδη σε μία μόνιμη σχέση, προσέχετε μήπως το πάθος δεν προέρχεται από τον μόνιμο σύντροφό σας, και ένα τρίτο πρόσωπο μπορεί να αναστατώσει την ζωή σας. Διατηρήστε επαφή με ανθρώπους ώριμους και αξιόλογους, ικανούς να σας προσφέρουν πολλές και σημαντικές γνωριμίες ή αν θέλετε να κάνετε επιλογή συντρόφου, ας είναι ένας άνθρωπος που η εμπειρία έχει αποδείξει πως είναι ικανός να κρατά τον λόγο του και να σχεδιάζει όνειρα με ουσία και πρόγραμμα.

Ιχθείς

Είστε γοητευμένοι από την μαγεία των ημερών, αφήνεστε στις αισθήσεις και ονειρεύεστε. Δημιουργείτε όμως γύρω σας απαιτήσεις και ενδεχομένως μετά έχετε κι εσείς περισσότερες απαιτήσεις από ό,τι μπορεί να σας προσφέρει το ταίρι σας. Κι αυτό γιατί έχετε ταξιδέψει ακόμη μία φορά, μακριά από την πραγματικότητα. Σίγουρα, αν έχετε ένα ταίρι που σας συγκινεί και το συγκινείτε, θα βιώσετε όμορφες μέρες. Αν όμως είναι διανθισμένη η γνωριμία από την φαντασία σας, δύσκολα θα υπάρχει απολαβή στο εύρος που θα θέλατε. Επομένως, προσπαθήστε να χαρείτε και δώστε σημασία στην καθημερινή χαρά και απόλαυση. Γευτείτε τα δώρα της αγάπης αυτές τις μέρες, δίχως κτητικότητα, δίχως πίεση. Θα αισθανθείτε πως γειώνετε πολλά συναισθήματα και αυτό θα σας φέρει ισορροπίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;