Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6-13/5/13 και η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο

Zwdia

Η επιθυμία σε δοκιμασία

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Δεύτερη έκλειψη του 2013 και πρώτη Ηλιακή, πραγματοποιείται ξανά στον άξονα του Ταύρου και του Σκορπιού. Δίνει έμφαση και έκφραση σε όσα αισθανθήκαμε και βιώσαμε πριν δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της έκλειψης Σελήνης στις 25 Απριλίου. Η έκλειψη Ηλίου συμβαίνει στις 19 μοίρες του Ταύρου και 31΄και ολοκληρώνεται στις 10 Μαΐου.

Αυτή τη φορά όμως, η έμφαση είναι στο ζώδιο του Ταύρου, όπου μία πολυαστρία δηλώνει την ανάγκη για ζεστασιά, ασφάλεια, απόλαυση, σταθερότητα και ικανοποίηση των αναγκών μας.

Με τον Άρη σε αδύναμη θέση, σε σύνοδο με τον Ερμή, τον Ν. Δεσμό, τον Ήλιο και τη Σελήνη, οι προσωπικές μας επιδιώξεις είναι περισσότερο υλικές και απτές. Καθώς όλα καταρρέουν και αλλάζουν σταδιακά, η επαφή με την αισθητική και τον φυσικό μας χώρο, είναι απαραίτητες για να αισθανθούμε πως βαδίζουμε σε ένα οικείο έδαφος.

Η πολυαστρία και η έκλειψη έχουν κυβερνήτη την Αφροδίτη. Αλλά μία Αφροδίτη να έχει μόλις αφήσει το ζώδιό της, για να βρεθεί στους Διδύμους.

Επομένως, αν και η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι το προσδοκόμενο, θα μπορέσουμε να το κερδίσουμε μόνο μέσα από ελιγμούς και εναλλακτικές λύσεις. Λύσεις ή επιλογές, μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις στον εργασιακό τομέα κυρίως, μία ειδίκευση, μία δεύτερη οπτική, ίσως μία συμβουλή φίλου, επιμόρφωση, προώθηση του έργου μας με έναν ευγενικό αλλά και έξυπνο τρόπο.

Υπάρχει μία παγίδα όμως:

Το σχηματίζον τετράγωνο της Αφροδίτης προς τον Ποσειδώνα. Αυτό το τετράγωνο κάνει την επιλογή λιγότερο σαφή, τον οραματισμό μας ουτοπιστικό και την ευχαρίστηση να υπερισχύει της λογικής, αν δεν προσέξουμε. Μπορεί να γίνουμε ευάλωτοι σε άτομα ιδιοτελή και παραπλανητικά. Κάποιες φορές, εμείς οι ίδιοι διανθίζουμε την πραγματικότητα και δημιουργούμε το «παραμύθι» που μας αγγίζει περισσότερο, εμμένοντας σ’ αυτό. Θα είναι απαραίτητο λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί προς κάθε όνειρο, για να προσγειώνουμε το όραμά μας.

Ενδιαφέρον έχουν οι αστεροειδείς που συνδέονται με την έκλειψη, πρόκειται για την Παλλάδα Αθηνά, την Λίλιθ (όχι την Μαύρη Σελήνη, αλλά τον αστεροειδή), και την Ψυχή. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε συγκινησιακό επίπεδο, μία έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου λοιπόν. Μπορεί να αγγίξει βαθύτερες ανάγκες μας, γύρω από τις αναζητήσεις για μία ζεστή και άμεση επαφή με το περιβάλλον.

Σε ημέρα Δία, αλλά ώρα Κρόνου, φαίνεται πως η έκλειψη αυτή μας παρέχει μαθήματα ζωής. Το μήνυμά της θεραπευτικό, παράλληλα αυστηρό, περιορισμένο και ουσιαστικό!

Ας δούμε πώς θα κυλήσει η ζωή μας, λοιπόν, κάτω από την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης στον Ταύρο…

(παρακαλούμε να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

Σας δίνεται μία ευκαιρία να προβληθείτε και να φανείτε άξιοι εμπιστοσύνης, είτε μέσω των γνώσεών σας, είτε λόγω της προσωπικής σας προβολής. Καθώς έχετε πολλές δυνατότητες να επικρατήσετε και είστε ιδιαίτερα συμπαθείς αυτή την εποχή, χειριστείτε τις δυσκολίες ή τις διαφορετικές απόψεις με λεπτότητα, ευελιξία και σωστή τακτική.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, είναι αρκετά δύσκολο να έχετε την επιθυμητή σταθερότητα. Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να αλλάξετε εντελώς τρόπο χειρισμού και καταμερισμό εξόδων. Θα έρθουν αλλαγές, ας είστε προετοιμασμένοι, αλλά και ας προνοήσετε (ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο). Θα πρέπει να αλλάξουν οι προτεραιότητές σας και κάποιες αξίες, ίσως για καλό, αλλά στο μεταβατικό στάδιο, θα είναι λίγο δύσκολα για σας. Τελικά όμως θα είστε ωφελημένοι από όλη την περίοδο αυτή.

Η παγίδα:

Όμορφες ιδέες ή υποσχέσεις, δίχως ουσία και βάση. Επίσης, μία τάση να κινείστε παρορμητικά, αν συμπονέσετε κάποιον. Προσέχετε όσους σας ενθουσιάζουν με όμορφα λόγια, που ίσως παραμένουν απλά… λόγια του αέρα! Μην υπόσχεστε, με τη σειρά σας, κάτι που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ταύρος

Σαν πρωταγωνιστές των ημερών, η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε την αρχή και να δώσετε βάση στα «θέλω» σας και στις προσωπικές σας ανάγκες. Ίσως μάλιστα προβληθείτε με πομπώδη τρόπο και να σας χαρακτηρίσουν ως εγωιστές. Επιδιώκοντας να επιβάλλετε την παρουσία σας, έχετε οφέλη, αρκεί να διατηρείτε ευγένεια και ποιότητα. Γιατί αν το κάνετε αυτό, θα έρθουν κοντά σας άτομα αρκετά ενδιαφέροντα, γενναιόδωρα και σταθερά. Θα μπορείτε να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας με τη βοήθειά τους.

Σε ένα προσωπικό επίπεδο, θα απομακρυνθείτε ίσως από κάποιους φίλους ή γνωστούς, αλλά και θα εδραιώσετε με κάποιους άλλους την σχέση σας και την επαφή σας. Καθώς σας αρέσει να είστε κυρίαρχοι του παιχνιδιού, ίσως προτείνετε στο άτομο με το οποίο συνδέεστε να επισημοποιηθεί ή σχέση, ή αν είστε παντρεμένοι, να αποκτήσετε ένα παιδί. Όπως και να έχει, θα σας δημιουργηθεί μία καλή διάθεση και θα είστε ικανοποιημένοι.

Η παγίδα:

Οι υποσχέσεις ή οι ιδέες για οικονομικές επιλογές, όπου μπορεί να παρασυρθείτε από τους φίλους ή ένα χώρο επιρροής. Αποφασίστε με σύνεση και μετά από πολλή σκέψη, κάθε θέμα σχετικό με τα εισοδήματά σας.

Δίδυμοι

Λίγο ταλαιπωρία ίσως αισθανθείτε κατά την περίοδο της έκλειψης αυτής, αφού θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε φοβίες, αδυναμίες ή ανασφάλειες. Βιώματα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και δεν θέλετε πολύ να τα συνειδητοποιήσετε. Αν έχετε μία κρυφή σχέση, δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ή να αποφασίσετε να δείτε πόσο σας ενδιαφέρει τελικά. Η ερωτική σας ζωή είναι ένα θέμα που προέχει, κυρίως για να καλύψει την εσωτερική σας ανάγκη για σταθερότητα. Είναι σημαντικό να μοιραστείτε με το ταίρι σας, αν είστε σε μία σχέση, τις αγωνίες σας. Αν είστε μόνοι όμως, να μην προβάλλετε το άγχος σας ιδιαίτερα έντονα.

Στις συνεργασίες σας, έχετε ευχάριστους ανθρώπους, με θετικές διαθέσεις και σοβαρότητα, να σας στηρίξουν. Αν έχετε ήδη μία βάση στην δουλειά σας, θα διαπιστώσετε πως έρχονται κοντά σας κάποιοι, ικανοί να σας ανοίξουν ορίζοντες ή να σας προσφέρουν μία ευκαιρία.

Η παγίδα:

Να είστε διχασμένοι ανάμεσα στις προσωπικές ανάγκες και την προοπτική της κοινωνικής σας προβολής. Να σας παρουσιάζουν όμορφα επενδυμένα κάποια σχέδια, που ωστόσο, έχουν λίγες δυνατότητες να υλοποιηθούν. Ένα ακόμη πρόβλημα είναι, να αντιληφθούν την πραγματική σας ταυτότητα, στον χώρο της καριέρας.

Καρκίνος

Θα σας προσφερθεί μία ευκαιρία σε ένα επίπεδο σχέσεων, σε ένα συλλογικό χώρο ή μία συνεργασία. Καθώς είστε σε μία θετική ανοδική πορεία, κυρίως αν έχετε προσπαθήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, έχοντας πλέον απολαβές από την εργασία σας, αλλά και από το συμπαθητικό προφίλ που πλέκετε γύρω από αυτήν, αισθάνεστε δικαίωση και οφέλη. Κατά συνέπεια, προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά προχωρήστε στα δεδομένα και στο μονοπάτι που έχετε καλλιεργήσει επαγγελματικά.

Ορισμένοι στόχοι αλλάζουν, αλλά σταθεροποιείται ό,τι παραμένει αναλλοίωτο. Επομένως θα βρείτε ικανοποίηση και κάποιους φίλους που θα είναι πάντα πλάι σας. Στην προσωπική σας ζωή, γενναιόδωρα συναισθήματα φωτίζουν τη ζωή σας και σας δίνουν χαρά. Διασκεδάστε και χαρείτε τις στιγμές με όποιον σας αγαπά.

Η παγίδα:

Να έχετε ανασφάλεια ή μικρή αποφασιστικότητα, σε ό,τι οραματίζεστε να κερδίσετε. Δεν αποκλείεται, η φιλοσοφική σας άποψη για τη ζωή, να μην είναι ιδιαίτερα γειωμένη. Να είστε ουτοπιστές και να χάνετε πολύτιμο χρόνο, κυνηγώντας ένα ανέφικτο όνειρο.

Λέων

Καθώς είστε συνεχώς μέσα από μία αναστάτωση και ανατροπή, η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο σας προκαλεί την ανάλογη κατάσταση. Στην εργασία σας μπορεί να αισθανθείτε πως γίνατε στόχος ζήλιας και σκοτεινών επιδιώξεων άλλων. Μπορείτε να επιβληθείτε των ανταγωνιστών σας και θα πρέπει να είστε δυναμικοί και μαχητικοί. Αν μάλιστα αισθάνεστε κοντά σε όσους αγαπάτε και την στήριξη των οικείων σας, θα είστε ακόμη πιο αποφασιστικοί. Μία αλλαγή πρέπει να συμβεί και θα σας φέρει προ εκπλήξεων, αλλά και νέων προοπτικών.

Έχετε αγάπη και αυτό πρέπει να σας προσφέρει δύναμη, στήριξη και νέες δημιουργικές ιδέες. Συζητήστε με όσους σας εκτιμούν για τα όνειρά σας και βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα από ένα ζεστό χέρι που σας ενθαρρύνει σε ό,τι θέλετε να κάνετε για την πρόοδό σας. Μία σχέση μπορεί μάλιστα να γίνει σταθερή ή να επισημοποιηθεί.

Η παγίδα:

Πολλές ιδέες από το φιλικό περιβάλλον, που φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλά δεν είναι σαφείς. Προσοχή στα σχέδια που επενδύετε, αλλά και σε φίλους που είναι πρόθυμοι…να σας αποπροσανατολίσουν ηθελημένα ή μη!

Παρθένος

Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι για σας αυτή η έκλειψη Ηλίου για σας και ο απόηχός της. Καθώς ευνοεί το ζώδιό σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο ή αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα είναι απαραίτητο να μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα κάποιες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Θα ήταν το ιδανικό αυτές τις μέρες να είστε σε ένα ταξίδι ή να βρίσκετε ευκαιρίες να ξεφεύγετε κοντά στην θάλασσα ή σε ένα εξοχικό μέρος. Συναισθήματα και συγκινήσεις σας εμπνέουν και ίσως σας βοηθήσουν να εκφραστείτε με ένα ταλέντο σας, δημιουργικά.

Κάποια θέματα με αγαπημένα πρόσωπα που σας έχουν πικράνει, φαίνεται να τακτοποιούνται και να έρχεται μία ισορροπία πια. Ηρεμήστε, αλλάξτε ίσως περιβάλλον για λίγο, ή κοινωνικοποιηθείτε, με προσκλήσεις σε φίλους, δίνοντας έναν τόνο χαράς στον προσωπικό σας χώρο. Αλλάξτε διακόσμηση, ή δώστε λίγο χρώμα, προσφέροντας την αίσθηση της αλλαγής και σε σας τους ίδιους.

Η παγίδα:

Να είστε ευμετάβλητοι, κυρίως όταν σας παρουσιάζουν πολύ όμορφες ιδέες. Να τις εξετάζετε προσεκτικά, για το πόσο μπορούν να υλοποιηθούν. Στον χώρο της καριέρας, προσέχετε άτομα που μπορεί να μην είναι αυθεντικά. Η συμπόνια ίσως γίνει μία τροχοπέδη για εκείνους που θα ήθελαν να εξυπηρετηθούν σε βάρος σας.

Ζυγός

Απαιτείται πλέον να σταθείτε σοβαρά στα θέματα που έχουν να κάνουν με τα δάνεια, χρέη ή επενδύσεις. Επειδή λειτουργείτε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα διστακτικά, ίσως χάσατε την παλιά σας οξυδέρκεια. Μην βιαστείτε όμως να δώσετε άμεσα λύση, καθώς η απόφαση θα είναι πολύ γρήγορη και δίχως προετοιμασία. Δεν οφείλετε ακόμη να κάνετε μία ουσιαστική αλλαγή, αν δεν έχετε ανακτήσεις δυνάμεις μετά την παρεμπόδιση των τελευταίων μηνών. Απλά, ας είστε σε ετοιμότητα!

Στις προσωπικές σας υποθέσεις, θα μπορείτε να έχετε μία σταθερότητα, αν έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να είναι κοντά σας αξιόλογα άτομα και πολύτιμοι συμπαραστάτες. Θα διαπιστώσετε πως θα σας προσφέρουν χαρές και ικανοποίηση, με περισσότερη σταθερότητα από παλιά. Χαρείτε την επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους, αφού είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν συμβουλές και να σας κάνουν αν νοιώσετε πως κάποιες σχέσεις αξίζουν και αντέχουν στον χρόνο.

Η παγίδα:

Όμορφες ιδέες που μπορεί να φανούν ιδανικές, φιλοσοφικές αναζητήσεις ή ένας ψευτο-διδάσκαλος, που θα προσφέρει υποσχέσεις, δίχως ουσία. Συναναστρέφεστε μόνο άτομα ειλικρινή και σαφή στις δηλώσεις τους, ικανά να αποδεικνύουν στην καθημερινότητά τους, την αυθεντικότητά τους. Διαφορετικά, η απογοήτευση μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας.

Σκορπιός

Το πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις που διατηρείτε, θα φανεί αυτό το χρονικό διάστημα. Μάλιστα αν πρόκειται για επαγγελματικές, θα διατηρηθεί ό,τι αξίζει, ενώ θα αποκαλυφθούν οι αδυναμίες και τα θετικά σε κάθε συνεργάτη αλλά και στις ισορροπίες που επιδιώκετε να διατηρήσετε από και προς αυτόν. Μην πληγωθείτε αν κάποιες αποκαλύψεις δεν σας ικανοποιούν. Βλέποντας ευρύτερα τι συμβαίνει, θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε στάση, ή να βρείτε νέους ανθρώπους που θα σας ταιριάζουν. Τουλάχιστον, πέφτουν οι μάσκες!

Σε κάποια θέματα σχετικά με τα οικονομικά σας, έχετε μία δυνατότητα διαπραγμάτευσης, επομένως χειριστείτε την κατάλληλα με τα άτομα που σας αρέσουν και σας ταιριάζουν. Θα βρείτε στην εργασία σας σοβαρούς και αξιόπιστους να σας στηρίξουν.

Σε μία δοκιμασμένη σχέση, ξεκαθαρίζουν οι προοπτικές και ενδέχεται να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε δέσμευση.

Η παγίδα:

Η εξιδανίκευση του συντρόφου, μπορεί να σας οδηγήσει να επενδύσετε συναισθηματικά ή και υλικά, περισσότερο από όσα πρέπει. Παράλληλα, αποφύγετε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια ή να κάνετε όνειρα για μία σταθερή σχέση, αν δεν έχετε εξετάσει αντικειμενικά το ταίρι σας.

Τοξότης

Εκείνο που προέχει για σας, είναι το μήνυμα της έκλειψης, προς πιο ώριμες, ξεκάθαρες και σοβαρές σχέσεις στις καθημερινές σας επαφές και στον εργασιακό σας χώρο. Έχετε πλέον μία ικανοποίηση, πως άτομα αξιόπιστα και συμβατά με τις προσωπικές σας ανάγκες, έρχονται να σας προσφέρουν χαρά, αγάπη και μία ευοίωνη προοπτική συνεργασίας. Μην φανείτε αμελείς και σταθείτε στο ύψος που αξίζει κάθε τέτοια σχέση. Παράλληλα, θα πρέπει να αναλογιστείτε, πώς ως τώρα, η καθημερινότητα ήταν για σας ένα τέλμα και να βρείτε τον τρόπο να απελευθερωθείτε από αυτό.

Στην εργασία σας θα αποκαλυφθούν λεπτομέρειες για κάποιους που δεν είναι τόσο θετικοί προς εσάς. Μην ανοίγεστε πολύ και μην εμπιστεύεστε. Καθώς πρέπει να αλλάξετε πλέον τρόπο και χειρισμό στις υποχρεώσεις σας, είναι σημαντικό, να κάνετε μία πλήρη στροφή. Θα έχετε μία απώλεια, αλλά θα έρθουν καλύτερες προοπτικές στο εξής.

Η παγίδα:

Ένας συνεργάτης που υπόσχεται πολλά και έχει ελάχιστη σταθερότητα ή συνέπεια. Σας παρουσιάζει όμορφα επενδυμένη την πραγματικότητα και μπορεί να ξεγελαστείτε. Ένας σύντροφος επίσης που φαντάζει στα μάτια σας μοναδικός, ενδέχεται να έχει υπερτονιστεί από μέρους σας, η παρουσία του.

Αιγόκερως

Η έκλειψη ευνοεί το ζώδιό σας, θα ήταν καλά να εμβαθύνετε στις προσωπικές σας σχέσεις και να σταθεροποιήσετε μία γνωριμία που ήδη σας ενδιαφέρει και σας έφερνε κάποιες αμφιβολίες ή ανασφάλεια. Δεν θα ήταν άσχημο μάλιστα αυτό το διάστημα να προσπαθήσετε να κατανοήσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Εμπιστευθείτε και αφήστε κατά μέρος τις επιφυλάξεις σας. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος θα σας προσφέρει την ευκαιρία για μία δυναμική και ιδιαίτερα σημαντική γνωριμία. Αν μία σχέση έχει φθαρεί όμως, η απώλεια των ημερών, θα ανοίξει νέες προοπτικές και θα φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας, πολύ ελκυστικό.

Στις επιδιώξεις και τους στόχους σας, συμπεριλαμβάνονται οι φιλοδοξίες που αφορούν μία διεύρυνση. Θα σας δοθεί η αφορμή να κατανοήσετε την ποιότητα και την σταθερότητα των ανθρώπων που συμπορεύονται με τα σχέδιά σας. Ίσως υπάρξει μία απογοήτευση, αλλά διευκρινίζονται πολλά.

Η παγίδα:

Να αισθανθείτε πολύ ελεύθερα με την προσωπική σας σχέση και να εμπιστευθείτε μυστικά ή ευαίσθητες πτυχές σας, σε ένα άτομο που σας έχει παρασύρει με την όμορφη πρώτη προσέγγιση, δίχως να είναι φερέγγυο και συνεπές προς εσάς.

Υδροχόος

Κρίσιμη καμπή σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Αποφύγετε την ρήξη με τους οικείους σας, αλλά και την μελαγχολία των ημερών. Διασκεδάστε μέσα από κοινωνικές σχέσεις και διευρύνετε τον κύκλο σας. Η επαφή με χαρούμενα άτομα, σίγουρα για τον εαυτό τους και γενναιόδωρα, θα είναι ένα βάλσαμο για σας. Για τον λόγο αυτό, συμμετέχετε σε εκδηλώσεις και δημιουργείτε καλές συνθήκες για να προχωρήσετε μέσα από τις γνωριμίες αυτές.

Στην οικογενειακή σας ζωή, ή στο σπίτι σας, εστιάζεται η προσοχή. Είναι σημαντικό να δώσετε βάση στην αισθητική του, στην ζεστή παρουσία μελών της οικογένειας που σας αγγίζουν και σας κατανοούν. Η κοινωνική ζωή μέσα στο σπίτι, θα πρέπει να προσφέρει χαρά και ανακούφιση.

Η παγίδα:

Ένα κρυφό όνειρο αγάπης σας απασχολεί, ίσως δεν τολμήσατε να το εκφράσετε στο κατάλληλο πρόσωπο. Αν όντως έχετε ένα τέτοιο απωθημένο, αυτή η εποχή δίνει το περιθώριο για να το εκδηλώσετε ανοιχτά. Θα είναι σημαντικό να έχετε μία ευθεία συζήτηση και να δείτε αν υπάρχει ανταπόκριση. Μην ρισκάρετε οικονομικά.

Ιχθείς

Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο έχει θετική σχέση προς το ζώδιό σας. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από συναντήσεις με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος. Μέσα από αυτούς, θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες και ίσως μία νέα γνωριμία, που θα σας τραβήξει την προσοχή. Σε ένα προσωπικό επίπεδο, μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας. Προσοχή στην ζήλια ή τα πάθη που δεν ελέγχονται. Σε ένα κοινωνικό επίπεδο, θα είναι ένας άνθρωπος ικανός να σας προσφέρει συμβουλές και να σας κάνει πιο δυνατούς.

Καθώς είστε συμπαθείς στον κύκλο σας, υπάρχει η δυνατότητα μέσα από πολλές γνωριμίες να έχετε ανθρώπους που θα σας υποστηρίζουν. Είστε ευγενείς και άμεσοι, κερδίζοντας την συμπάθεια του περιβάλλοντος. Μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Η παγίδα:

Εξιδανίκευση των οικείων σας. Ενδέχεται να είστε όμως κι εσείς ανακόλουθοι ή ασυνεπείς απέναντί τους και για τον λόγο αυτό, να μην υπάρχει μεταξύ σας φερεγγυότητα ή εμπιστοσύνη. Μην υπόσχεστε κάτι που δεν μπορεί να τηρηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;