Εγκρίθηκε η ΑΜΚ του ΠΑΟ και δρομολογείται επιστροφή στη Λεωφόρο

672159

Να δούμε ποιοι θα ευαισθητοποιηθούν να βάλουν ζεστό χρήμα…

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατά τη διάρκεια της εγκρίθηκε από τους μετόχους η διεξαγωγή νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμυρίων ευρώ. Η νέα ΑΜΚ θα έχει διάρκεια τριών μηνών με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να αισιοδοξούν πως θα καλυφθεί, αν όχι όλο, έστω το μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου ποσού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για επιστροφή στη Λεωφόρο και αύξηση της χωρητικότητας της κατά 4.000. Ακόμα είπε πως το μπάτζετ θα πέσει από τα 28 στα 10 εκ. ευρώ (5 για την ομάδα και 5 τα λειτουργικά), ενώ άφησε ανοιχτό να έρθει ως προπονητής ο Γιάννης Αναστασίου, σε θέση άλλη από του τεχνικού διευθυντή ο Νίκος Νταμπίζας, που αποτελεί και πρόταση του Γ. Καραγκούνη, κι επίσης πόστο θα προταθεί και στην ιστορική σημαία του συλλόγου Δημήτρη Σαραβάκο.

Να δούμε, τώρα, ποιοι «παναθηναϊκάρες» πλην Γιαννακόπουλων που κάνουν το καθήκον τους στο μπάσκετ θα ευαισθητοποιηθούν να βάλουν ζεστό χρήμα στην ΑΜΚ και ιδίως από εκείνους που «φαγώθηκαν» επί χρόνια να αναλάβουν τα ηνία των πράσινων στο ποδόσφαιρο… Υπήρχε και σχτικό πανό χθες στο ΟΑΚΑ, ας ελπίσουμε ότι θα βοηθήσει σε θαρραλέες αποφάσεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;