Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 15 ως 22 Απριλίου 2013

zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Ο Άρης, ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού, μεταφέρουν την δυναμική ενέργεια της εποχής στην αρχή της εβδομάδας. Η Αφροδίτη περνά από τις 15 Απριλίου στον Ταύρο πλέον. Ενώ ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο και βρίσκεται από τις 20 του μήνα στον Ταύρο.

Σταδιακά, φεύγουμε από την φλογερή δυναμική παρουσία του Κριού και καλλιεργούμε την ποιότητα και την ικανοποίηση.

Η εβδομάδα μας λοιπόν, ξεκινά με την δυνατότητα να φέρει στο φως τις δημιουργικές μας ικανότητες, , ενώ η επιδίωξη για σταθερές απολαβές, επικρατεί όλο και περισσότερο. Καθώς θα υπάρχουν ιδιαίτερα άρθρα για επιμέρους λεπτομέρειες, ας προχωρήσουμε στην γενική εικόνα που διαμορφώνεται αυτές τις μέρες.

Ο Κρόνος στον Σκορπιό, ενδυναμώνει την ανάγκη για επιφύλαξη, αλλά και για αργές και σταθερές επιλογές, προκειμένου να διαμορφωθεί το νέο πεδίο δράσης.

Ενώ ο Δίας από το ζώδιο των Διδύμων, στηρίζει την ανάγκη για ελευθερία, ανατροπή και απεμπλοκή από τον γόρδιο δεσμό που μας περιορίζει. Προσφέρει ιδέες, αλλά για να έχουμε πρακτικές λύσεις, θα πρέπει να περιμένουμε τις εκλείψεις που πλησιάζουν σε λίγες ημέρες.

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια (παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Καθώς πλέον πολλά θέματα αναπτύσσονται στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν, θα είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στο εξής, μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες επιχειρήσεις που θα αναλάβετε. Δραστηριοποιηθείτε, μελετήστε σωστά τις λεπτομέρειες και μεθοδεύστε σταδιακά τα επόμενα βήματα της ζωής σας. Μπορείτε να τολμήσετε, ακόμη κι αν αισθάνεστε ανασφαλείς. Το κυριότερο μέλημα θα είναι να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό.

Θα είστε πιο άμεσοι στις αποφάσεις και περισσότερο οξείς όμως στον λόγο. Προσέχετε τι λέτε ή υπογράφετε, όταν σας επηρεάζει ο ενθουσιασμός ή η ταχύτητα.

Θα αισθάνεστε την ανάγκη για περισσότερες απολαβές και ουσιαστικές αποδείξεις για την χαρά που ονειρεύεστε, είτε σε προσωπικό επίπεδο σχέσεων, είτε στα οικονομικά σας. Μπορείτε να επιμείνετε και θα διαπιστώσετε πως πολλά κέρδη έρχονται σε όσους τολμούν να ονειρεύονται!

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Επιτέλους η δημιουργική σας έκφραση μπορεί να αναπτυχθεί και να έχετε περισσότερες ικανοποιήσεις μέσα από το έργο σας. Η τόλμη είναι απαραίτητη και μην αργοπορείτε άλλο… θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την εκτίμηση όσων συνεργάζονται με σας, ή έχουν άμεση σχέση στη ζωή σας. Σε ένα προσωπικό επίπεδο, έχετε περισσότερη λάμψη και θα έλξετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αν μάλιστα είστε μόνοι, θα υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες πλέον να βρείτε το ταίρι που ονειρεύεστε. Είναι απλά στην προσωπική σας εκτίμηση, η ίδια η επιλογή. Καθώς θα θέλετε να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, διατηρήστε μυστικές τις αποφάσεις σας. Κινηθείτε άνετα, ελέγχοντας κάθε βήμα και προγραμματίζοντας σωστά κάθε σας μελλοντική κίνηση.

Εκείνο που θα πρέπει να ελέγχετε είναι ένας εσωτερικός εκνευρισμός, που ενδεχομένως θα σας κάνει να είστε νευρικοί, ακόμη κι αν δεν το εκδηλώνετε στους άλλους. Μην ανησυχείτε πλέον, πολλά εξομαλύνονται και θα αισθανθείτε δυνατοί να αναλάβετε τα ηνία της ζωής σας.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Λίγο καλύτερα θα κυλήσουν στο εξής τα θέματα που σας ενδιαφέρουν και έχουν σχέση με τις φιλικές υποθέσεις. Η οξύτητα που ενδεχομένως προϋπήρχε, μειώνεται σταδιακά και θα μπορείτε να κάνετε μία καλύτερη συνεννόηση. Φυσικά δεν χρειάζεται να αφεθείτε άμεσα στο καλύτερο κλίμα και να εκφράσετε με ενθουσιασμό όλα σας τα σχέδια, γιατί δεν έχει έρθει η εξισορρόπηση προς το παρόν. Σίγουρα όμως, θα βρείτε συμπαραστάτες στα όνειρά σας και θα ήταν καλό να ενθαρρυνθείτε από άτομα της ιδίας σκέψης, για να προχωρήσετε με ένα πιο άμεσο τρόπο.

Φίλοι που θα έχουν νοητικά ενδιαφέροντα, ή θα μοιράζονται με σας μία κοινή ιδεολογία, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι αυτό το διάστημα και θα ήταν καλό να βρίσκεστε κοντά σε άτομα που έχουν ενθουσιασμό, αλλά και ζωντάνια στη ζωή τους. Παράλληλα, αν υπήρχε ένα πρόβλημα επισκευής στο σπίτι, θα είναι καλή η περίοδος για να αποφασίσετε να το επιδιορθώσετε.

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Σε μία ενδιαφέρουσα περίοδο κυλά η εβδομάδα αυτή. Ως προς τα μελλοντικά σας σχέδια, θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε κινήσεις σημαντικές. Οι πρωτοβουλίες θα σας ανήκουν και θα πρέπει να είστε άμεσοι και αποτελεσματικοί. Ίσως φανείτε αρκετά αυτόνομοι και αυτοκέφαλοι, αλλά μπορείτε να γίνετε οι πρωταγωνιστές κάτω από ένα βήμα που θα έχει για σας ένα αρχηγικό προφίλ. Αν πάλι δεν έχετε κάποια καριέρα να εξελίξετε, τότε αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το κοινωνικό σας προφίλ και να εντυπωσιάσετε με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο.

Τα σχέδια μπορείτε να τα συζητήσετε με άτομα που στενού σας περίγυρου, ικανά να σας κατανοήσουν και να σας συμπαρασταθούν. Θα είστε αγαπητοί και οι προτάσεις σας, θα έλκουν την προσοχή των άλλων. Θα γοητεύετε δίχως προσπάθεια, επομένως δεν αποκλείεται να υπάρχουν θαυμαστές. Επίσης, μπορείτε να ασχοληθείτε με εμπορικές συναλλαγές, συμφωνίες . Αν έχετε συγγραφικό ταλέντο, θα είστε σε μία δημιουργική πορεία.

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Στην καριέρα σας, θα έλκετε με την ευγενική σας παρουσία και θα πείθετε ευκολότερα, προκειμένου να αναδειχθείτε. Είστε κοινωνικοί, ζεστοί και προσιτοί, δίχως να ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν είστε μόνοι, αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε έναν σύντροφο, ανάμεσα στους θαυμαστές που θα σας περιβάλλουν.

Πολλά εμπόδια μοιάζουν να παραμερίζονται, αλλά αυτό ας μην σας ενθουσιάσει. Σίγουρα μπορείτε να κάνετε μικρές κινήσεις και να τολμήσετε ξανά να διεκδικήσετε όσα σας αναλογούν! Ίσως η βοήθεια έρθει με μία επιμόρφωση, ή χρησιμοποιώντας πιο σωστά τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Επιπλέον, θα ήταν καλό να ανοίξετε ορίζοντες για να βρείτε νέα έσοδα. Η γνώση αν δεν είναι επαρκής, προφανώς θα σκεφθείτε να ακολουθήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών, που θα σας ωφελήσει. Αλλά μην πάρετε παρορμητικά αποφάσεις. Σε νομικές εκκρεμότητες, καλό θα είναι να κινηθείτε πιο αποφασιστικά αυτή την εποχή.

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Καλό θα είναι να πιστέψετε όμως στις δυνάμεις σας και να φανείτε πιο αποφασιστικοί. Μπορείτε να τολμήσετε, γιατί για σας κάθε τολμηρό σχέδιο, δεν είναι αφελές ή ανούσιο. Περιέχει λεπτομερή στοιχεία για να το οργανώσετε σωστά και να το βάλετε σ’ εφαρμογή. Στα οικονομικά σας, θα αποφασίσετε να τακτοποιήσετε δάνεια ή άλλα εκκρεμή θέματα. Προσοχή όμως σε επιπλέον έξοδα ή επενδύσεις που περιέχουν ρίσκο. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή.

Αν ήσασταν ως τώρα λίγο διστακτικοί με το ταίρι σας, αφήστε τον παρορμητισμό των ημερών να εκφραστεί περισσότερο. Θα βοηθήσετε την σχέση να γίνει πιο δυνατή, ξεχωριστή και πιο ενθουσιώδης. Προσθέστε λίγη φλόγα στην αγάπη και στον έρωτα. Ένα ταξίδι θα είναι προς το συμφέρον σας και καλό θα ήταν να το αποφασίσετε. Θα σας προσφέρει ικανοποιήσεις και όμορφες εμπειρίες, ενώ δεν αποκλείεται να φέρει μία αγάπη στη ζωή σας.

Ζυγός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Συνεχίζονται οι προκλήσεις και οι προσπάθειες μέσω συνεργασιών ή του συντρόφου σας. Μπορεί το άγχος να διατηρηθεί ακόμη για ένα χρονικό διάστημα, γιατί γενικά είστε εκ φύσεων αναποφάσιστοι και αυτό καθυστερεί την προώθηση των ιδεών σας, αλλά σίγουρα θα αισθανθείτε σύντομα πιο δυνατοί, πιο σίγουροι και πιο βέβαιοι για τα όνειρά σας. Επιμεληθείτε τα προσεκτικά, σχεδιάστε και δώστε χρόνο όπου χρειάζεται. Απλά μην μένετε πλέον σε σύγχυση και αδράνεια.

Κάποιο σημαντικό άτομο, είτε συνεργάτης είτε το ταίρι σας, κατά πάσα πιθανότητα, θα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε και θα δώσει νέες ιδέες. Μπορεί να θεωρήσετε αρχικά πως έχετε απέναντί σας έναν άνθρωπο λίγο καυστικό στον λόγο ή επικριτικό. Στην ουσία όμως είναι ένα ερέθισμα για να παρακινηθείτε να κάνετε κάποιες σωστές επιλογές. Στις προσωπικές σας σχέσεις, ας δώσετε βάση στην ερωτική προσέγγιση και ας έχετε μία πολύ πιο ζεστή επικοινωνία με το ταίρι σας. Είναι ό,τι καλύτερο για να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά.

Σκορπιός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω από τα θέματα εργασίας. Θα μπορείτε πλέον να κάνετε προγραμματισμό και σχέδια που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε στα επαγγελματικά σας όνειρα. Η εμπειρία και η πρωτοβουλία που θα πάρετε σε κάθε πρόκληση, θα φανεί πολύ χρήσιμη.

Σταδιακά, αφού ασκήσατε την επιμονή και την υπομονή σας, θα δείτε πως νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται. Προτάσεις, ή νέες ιδέες, πρωτοβουλίες σε επίπεδο επαγγελματικό, θα σας φέρουν ικανοποίηση. Μπορεί να πάρετε μία γνώση σχετικά με την εργασία σας, ή να κάνετε μία νέα αρχή σε ένα πόστο εργασίας.

Όπως και να έχει, θα είστε σε μεγαλύτερη διάθεση για να προωθήσετε ό,τι έχετε ονειρευτεί. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή διαφορετικά, ίσως μάλιστα –αν είστε μόνοι- να σκεφθείτε να κάνετε μία μόνιμη σχέση ή να επισημοποιήσετε την υπάρχουσα. Η αγάπη θα έχει ιδιαίτερη σημασία το επόμενο χρονικό διάστημα για σας, καθώς οι εκλείψεις θα ξεκαθαρίζουν σχέσεις.

lilian-simoy

Τοξότης (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Μία καλή περίοδος συνεχίζεται για τα σχέδιά σας. Επαγγελματικά, αν ήσασταν επιμελείς και αρκετά προσεκτικοί, αν πήρατε την κατάλληλη γνώση, μόρφωση, ειδίκευση και εμπειρία, θα αναγνωριστείτε σταδιακά. Καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείτε, αλλά να προχωρήσετε βάση των ήδη γνωστών δεδομένων σας. Σίγουρα όμως, θα διαπιστώσετε πως η υπομονή σας, σας ανταμείβει. Αν έχετε ένα δημιουργικό ταλέντο, θα κάνετε την αλλαγή τώρα πια, μέσα από ένα νέο στυλ έκφρασης. Θα αρέσει το έργο σας και θα υπάρχει ανταπόκριση τις πρωτοβουλίες σας.

Στον ερωτικό τομέα, μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί και να ανταποκριθείτε σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Διασκεδάστε, αλλά και ρισκάρετε λίγο, για το όνειρό σας. Ωστόσο, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως χρειάζεστε περισσότερη επιμονή στις σχέσεις και θα είναι σημαντικό να αποδεικνύετε με διάφορους τρόπους απτούς, το ενδιαφέρον σας στον άνθρωπο που αγαπάτε. Ένα δώρο, μία ζεστή κουβέντα, ένα χαμόγελο, είναι σημαντικά.

Αιγόκερως (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με την πορεία των ημερών να προδιαγράφει ενδιαφέρουσες αλλαγές και για σας, θα διαπιστώσετε πως είστε σε μία θετική πορεία σε σχέση με τις προσωπικές σας επιλογές. Μπορείτε να ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και να κάνετε μία επιλογή συντρόφου, αν είστε μόνοι αυτή την εποχή. Θα αρέσετε, θα είστε προσιτοί και τρυφεροί, ευγενικοί και ευχάριστοι. Εκμεταλλευτείτε τις ημέρες αυτές, για να προωθήσετε την εικόνα σας και να έχετε τα ποθητά αποτελέσματα.

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ανταγωνισμό, ή αντιπαράθεση. Μπορείτε να πετύχετε καλύτερα με ένα συμβιβασμό και να βρείτε τη λύση. Σε ό,τι αφορά μία οικογενειακή υπόθεση, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλία και να κινήσετε τα νήματα της ζωής σας. Ίσως θελήσετε μία μετακόμιση ή μία αλλαγή μέσα στο σπίτι. Με την ίδια την οικογένεια όμως, ας αποφύγετε τους διαπληκτισμούς. Η αγάπη και η υπομονή σας, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το ενδιαφέρον των αγαπημένων σας.

Υδροχόος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Κάποιες ευαισθησίες υγείας που σας έχουν ταλαιπωρήσει από τους χειμερινούς μήνες, θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν τώρα, αν είστε επιμελείς. Με την προσπάθεια επικεντρωμένη στο άγχος που γίνεται κακός σύμβουλος, θα ήταν απαραίτητο να ξαναβρείτε την χαμένη ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε κάθε τι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία εναλλακτική θεραπευτική μέθοδος, ίσως να ήταν προτιμότερη. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας δεν θα πρέπει να κάνετε βιαστικές κινήσεις ή αλόγιστα έξοδα κυρίως με παρότρυνση του περιβάλλοντος.

Στις ερωτικές σας σχέσεις, η περίοδος αυτή χαλαρώνει την ένταση και κάποια παράπονα πλέον εξαλείφονται. Φλερτ και ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, υπάρχουν κυρίως κατά την διάρκεια των συναντήσεων με φίλους. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ένα όνειρο μπορεί να υλοποιηθεί, είτε αφορά τον γάμο σας, είτε το πατρικό σας σπίτι, ή την οικογένεια ευρύτερα.

Ιχθείς (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Στα οικονομικά σας, υπάρχει μία τάση για έξοδα ή σπατάλες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όμως αρκετά πλέον αλλάζουν και ας είστε περισσότερο χαλαροί για να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα βρείτε ίσως κάποιον συμπαραστάτη στα θέματα εργασίας και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σωστά.

Αν είστε παντρεμένοι, αυτή η περίοδος είναι θετική για τη σχέση σας, αλλά μην γίνεστε καυστικοί. Βρείτε μία ενδιαφέρουσα κοινή δραστηριότητα με το ταίρι σας, θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να κάνετε πολύ ωραίο έργο μαζί. Στις συζητήσεις θα είστε διεκδικητικοί και ίσως απόλυτοι ή καυστικοί. Αν έχετε εμπορικές συναλλαγές, αυτή η περίοδος θα είναι η καλύτερη για σας, μόνο αν αποφύγετε να είστε παρορμητικοί, αν κινείστε με γνώμονα την ευγένεια και την ζεστή προσέγγιση. Αν παρακολουθείτε κάποιες σπουδές, θα είστε αποδοτικοί στο έργο σας. Συμφωνίες επωφελείς μπορούν να γίνουν αυτές τις μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;