4 + 1 υπερεκτιμημένα #facts στο σεξ!

sex orth

Καλά είναι να πειραματίζεστε στο σεξ αλλά προσέξτε λίγο γιατί όσα βλέπετε στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση τις περισσότερες φορές δεν είναι για κοινούς θνητούς σαν κι εμάς, ούτε πετυχαίνουν με τη μία. Πείτε αλήθεια… πόσες φορές πέσατε άτσαλα, χτυπήσατε σε έπιπλα, γεμίσατε μώλωπες και δε μπορούσατε να κινηθείτε την επόμενη ημέρα εξαιτίας διαφόρων στάσεων και καταστάσεων που βρεθήκατε το προηγούμενο βράδυ με τον σύντροφό σας! Και εντάξει, ίσως εκείνη την ώρα πάνω στο πάθος και τον πόθο να μην σκέφτεστε και πολύ αλλά μετά που θα περπατάτε σαν συγκαμένοι δε θα χει και τόσο ερωτισμό!

  • Σεξ στο πάτωμα: Είναι τόσο μη βολικό είτε είσαι από πάνω είτε είσαι από κάτω, είτε έχεις χαλί είτε όχι. Αν ακουμπάει η πλάτη σου στο πάτωμα τότε αποχαιρέτα τα, τα κοκαλάκια σου που χάνεις, αν πάλι είσαι από πάνω τα γόνατά σου πιθανότατα να μελανώσουν από τις κινήσεις.
  • Σεξ στο όρθιο: Αν δεν είστε full γυμνασμένοι και οι δύο μην το επιχειρήσετε, θα σαβουριαστείτε και μαζί με εσάς θα πέσει ότι άλλο είχε σηκωθεί την προηγούμενη ώρα.
  • Σεξ στο μπάνιο: Εκτός από το υγρό στοιχείο, υπάρχει και το σαπωνοειδές στοιχείο, το οποίο πάνω στην ένταση μπορεί να το πατήσετε, να γλιστρήσετε, να πέσετε και άντε μετά να τρέχετε στο Κ.Α.Τ. και να εξηγείτε πως και γιατί.
  • Σεξ στην παραλία: Εκτός ότι υπάρχει ο κίνδυνος να σας δουν περαστικά μάτια, αν ο/η σύντροφός σας είναι σιχασιάρης/α τότε η άμμος θα φαντάζει στα μάτια του/της μία κόλαση μικροβίων που απλώνεται μπροστά.
  • Σεξ στο αυτοκίνητο: Εδώ κι αν υπάρχει ο κίνδυνος να σε δουν… αλλά ας το αφήσουμε απ’ έξω. Μην σας πω πως ανεβάζει την αδρεναλίνη. Αν το αυτοκίνητο είναι μικρό, τύπου διθέσιο, τότε γίνεστε ένα με το χειρόφρενο, το κουτί ταχυτήτων και στην καλύτερη περίπτωση τη βγάζετε με μερικούς μώλωπες στα μπούτια.

Πάντως μην το πολυσκέφτεστε… Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν να κάνουν καιρό σεξ κι αυτά που λέμε τους φαίνονται αστεία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;