Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 8 - 15 Απριλίου

Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και Νέα Σελήνη στον Κριό 10 Απριλίου

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Οι φάσεις της Σελήνης είναι ένα φαινόμενο που ενδιέφερε από ανέκαθεν την ανθρωπότητα. Άλλοτε χανόταν στον νυχτερινό ουρανό, άλλοτε έβλεπαν τον δίσκο της φωτεινό και λαμπερό. Ο ψυχισμός μας αλλάζει ανάλογα με τις φάσεις και δημιουργούνται ανατροπές στις συγκινήσεις μας, καθώς θεωρείται ευμετάβλητος όπως το αντίστοιχο ουράνιο σώμα, η Σελήνη.

Γι’ αυτό και στην αστρολογική γλώσσα, τα φαινόμενα της Νέας Σελήνης και της Πανσελήνου, είναι τα πλέον σημαντικά. Καθώς η Άνοιξη ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί την αρχή του νέου κύκλου της Δημιουργίας.

10 Απριλίου: Νέα Σελήνη, ρομαντική, φλογερή, εκρηκτική και ανατρεπτική

Η αναγγελία της νέας περιόδου, στις 20 Μαρτίου όταν ο Ήλιος εισήλθε στο ζώδιο του Κριού και εξέφρασε την αρχή ενός νέου κύκλου. Με τον Ουρανό, τον Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό, είμαστε σε τροχιά δυναμικών, επαναστατικών και ανατρεπτικών εξελίξεων!

Μία αλλαγή φέρνει νέα πνοή στην ζωή μας, που ανατρέπει κάθε ισορροπία του χθες. Επειδή όμως δεν πρόκειται παρά για μία ανατροπή της ασάφειας, της φθοράς και της αδυναμίας για αποφάσεις, έχουμε το κάλεσμα μίας νέας εποχής. Απαιτείται να τολμήσουμε, να επαναστατήσουμε, να διευρύνουμε ορίζοντες, να ανατρέψουμε το κατεστημένο της ζωής μας πρωταρχικά και της κοινωνίας ευρύτερα.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σηματοδοτεί μία ενδιαφέρουσα αρχή όπου η σπίθα της δημιουργικής μας διάθεσης διευρύνεται και απλώνεται μέσα σε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Κι αυτό γιατί η Νέα Σελήνη συνοδεύεται από μία πολυαστρία και προσδίδει ιδιαίτερη έμφαση στο περιβάλλον του Κριού.

Η Πανσέληνος που ήταν επίσης στον Άξονα του Κριού και του Ζυγού πριν από δεκαπέντε ημέρες, σηματοδότησε την συνειδητοποίηση της ανάγκης να τολμήσουμε, να αντιδράσουμε, να δράσουμε δυναμικά και ουσιαστικά, διεκδικώντας ένα καλύτερο «αύριο».

Ο Άρης στον Κριό περιγράφει το θάρρος ή και θράσος γύρω μας, δημιουργεί μία αίσθηση πως τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει ήρεμο. Έχουμε την ανάγκη να τολμήσουμε κι ίσως γίνουμε παράτολμοι αυτή τη φορά. Καθώς ο Άρης πυροδοτεί ένα νεφέλωμα στον Κριό, κυριαρχεί και ο θυμός, η οργή, η ένταση, η μαχητική ατμόσφαιρα επικρατούν σταδιακά. Η πρόσφατη σύνοδος με τον Ουρανό, ενισχύει την επιθυμία για επανάσταση και αποκοπή από κάθε μας προσκόλληση.

Με την Νέα Σελήνη στην 21η του Κριού, ξεκινάμε και θέλουμε να έρθει νέο φως στη ζωή μας. Ο τομέας που αγγίζει η Νέα Σελήνη, είναι το βάρος του ενδιαφέροντός μας. Ας τον προσέξουμε. Πλαισιώνεται από το όραμα και το σθένος για να το αγγίξουμε.

Με τον Ερμή στους Ιχθείς, το σκεπτικό μας θα αναδείξει τον ρομαντισμό, το θρησκευτικό συναίσθημα, τις καλλιτεχνικές τάσεις αλλά και την ανάγκη να βρούμε ένα νέο ιδανικό. Πρέπει να προσέχουμε όμως την τάση φυγής από την πραγματικότητα. Το όραμα μπαίνει σε λειτουργία και είναι δυνατόν να κάνουμε μία νέα αρχή τολμώντας να αγγίξουμε το ανέφικτο…

Και με τα τρία μαζί τώρα, θα συμπεράνουμε πως είμαστε έτοιμοι για μία μεγάλη απόδραση!

Ο ερωτισμός, το πάθος η δράση, η θέληση, η επιθυμία, η φιλοδοξία, η αναζήτηση της ξαφνικής έλξης, η επικοινωνία μέσω της ερωτικής διάθεσης, η ανάπτυξης των ενστίκτων, ενισχύονται από την προκλητική ατμόσφαιρα του Κριού και το τετράγωνο της πολυαστρίας του Κριού με τον Πλούτωνα.

Σε προσωπικό επίπεδο, υπάρχει η πίστη μας που παίρνει συγκεκριμένη θέση και μορφή. Έχουμε πλέον μία ενεργή συμμετοχή για κάτι που μας εμπνέει ή κάποιον που μας συγκινεί βαθιά. Θα επιδιώξουμε να μεταβάλλουμε ιδεολογίες και να προχωρήσουμε σε μία ανατροπή κάθε φόβου ή αδυναμίας μας, απέναντι σε ένα ιδανικό ή μία ουτοπία. Η διαίσθηση είναι ενισχυμένη, αλλά ίσως μας δημιουργούνται δισταγμοί, αφού δεν θα μπορούμε να διακρίνουμε τα όρια μεταξύ αυταπάτης και οραματισμού. Θα έχουμε προδιάθεση για ρομαντισμό και μπορεί στην προσωπική μας ζωή να κάνουμε λάθη, αφού θα επιλέξουμε κάτω από ένα έντονο συγκινησιακό φορτίο τη διαδρομή μας. Μπορεί μάλιστα να βιώσουμε ένα πλατωνικό έρωτα, ένα παράνομο ή κρυφό πάθος ή να επιδιώξουμε να ζήσουμε ρεαλιστικά μία μορφή έρωτα και αγάπης. Κάποια όνειρα φέρνουν όμως απογοήτευση. Απραγματοποίητα σχέδια θα δημιουργήσουν σε κάποιους από εμάς, μία χαοτική κατάσταση προσωρινά. Όσοι έχουμε αγάπη για την συλλογικότητα, θα ενδιαφερθούμε να συμμετέχουμε σε ομάδες ή λέσχες με ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Προσοχή όμως σε ακραίες επιλογές ή πολύ εκκεντρικές κινήσεις. Η ευαισθησία της εποχής φέρνει παρεξηγήσεις ή αδυναμία να δηλώσουμε με σαφήνεια τις διαθέσεις μας.

Στην κοινωνική μας ζωή, η καριέρα μπορεί να βοηθηθεί αν σχετίζεται με μία μάχιμη θέση, ή, μία καλλιτεχνική δραστηριότητα ή τις θεραπείες. Επίσης, θα πρέπει να προσέχουμε άτομα που μας δημιουργούν φαντασιώσεις ή ωραιοποιούν τις δραστηριότητές τους. Η αφοσίωση μπορεί να φέρει εμμονή και θα ήταν καλό να αντιδράσουμε σε κάθε εξάρτηση. Η πορεία κάποιες φορές θα είναι απρόβλεπτη ή και περίπλοκη. Όσοι έχουν ένα επάγγελμα που προϋποθέτει έμπνευση, θα έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο έργο.

Στην υγεία, θα υπάρχει προδιάθεση για ιώσεις, φλεγμονές, ατυχήματα που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο ή κάτι το ομιχλώδες. Η οδήγηση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ή κάτω από την επιρροή αλκοόλ, θα είναι πολύ επικίνδυνη. Προσοχή θα χρειαστεί κυρίως σε όσους παίρνουν φαρμακευτική αγωγή, γιατί μπορεί να κάνουν λάθος στην λήψη της.

Αν έχετε τον Ήλιο ή τον ωροσκόπο στον:

Κριό:

Ας συγκεντρωθείτε στις προσωπικές σας επιθυμίες, γιατί εκεί θα δοθεί το κέντρο βάρους της νέας αρχής. Ούτως ή άλλως πολλά ερεθίσματα σας φέρνουν έντονες συγκινήσεις και αντιδράσεις. Μην ρισκάρετε τα πάντα όμως.

Αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να λειτουργήσετε με το ένστικτο μέσα από ενώσεις που θα έχουν σαν βάση την ερωτική διάθεση της εποχής. Σας ευνοούν τα σχέδια που θα περιέχουν αισθητική και ρομαντισμό. Σας ευνοεί η δυνατότητα να παράγετε ένα έργο συλλογικό και να αφήσετε την έντονη φαντασία να σας οδηγήσει. Θα φανείτε πιο ελκυστικοί στους άλλους και θα πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας. Διαφορετικά, θα παρασύρεστε σε γνωριμίες μόνο από την ανάγκη των ενστίκτων σας. Αν προσκολληθείτε σ’ αυτά, θα είστε σε σύγχυση και θα απορροφηθεί η προσωπική σας έκφραση από τους άλλους. Λόγω του ότι η ατομικότητα είναι σημαντική για σας, αποφύγετε να ρισκάρετε σε γνωριμίες που δεν ελέγχετε. Η μάχη για μία κοινωνική καταξίωση θα σας φέρει σε μεγάλες στιγμές αντιπαράθεσης αλλά μπορείτε να επιβληθείτε και να επικρατήσετε των αντιπάλων σας, αν έχετε σωστό στόχο.

Ταύρο:

Μία εσωτερική αναστάτωση σας δημιουργεί εκνευρισμό και αδυναμία συγκέντρωσης. Ίσως θα πρέπει να κάνετε υπομονή τις επόμενες ημέρες γενικότερα. Αμφιταλαντεύεστε και έχετε αρκετό άγχος. Μην απομονώνεστε.

Υποσυνείδητες ανάγκες φαίνεται να σας πνίγουν, σε ένα μίγμα ερωτισμού και αναγκών που δεν έχουν εκδηλωθεί. Θλίψη ή ανέκφραστα αισθήματα σας κατακλύζουν. Επειδή διαθέτετε μία φυσική εμμονή, αποφύγετε με κάθε τρόπο να μετατρέψετε την πικρία σε εκδικητικές σκέψεις. Μην προδικάζετε και μην στέκεστε σε ανούσιες λεπτομέρειες που πονούν. Πολλά σας προβλήματα προέρχονται από την σκέψη και ο έλεγχος που θα της ασκήσετε, θα βοηθήσει να ξεπεραστούν. Αν σας συναρπάζει το περίεργο και το διαφορετικό, αυτό το διάστημα δεν συνίσταται για πειραματισμούς. Η ανάγκη να εκφράσετε το πάθος με κάποια κρυφή περιπέτεια, ελλοχεύει τον κίνδυνο να υπάρξει προσκόλληση και να διασαλευτεί η μόνιμή σας σχέση. Για να κατακτήσετε τη ζωή, πρέπει να κάνετε μία βαθύτερη προσέγγιση στις γνώσεις και την ειδίκευσή σας, αλλά προσέχετε τον δογματισμό και την προσκόλληση.

Διδύμους:

Νέοι φίλοι και νέες γνωριμίες, διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να σας φλερτάρουν και θα πρέπει να δώσετε την ευκαιρία για μία νέα αρχή, κυρίως σε μία παλιά φιλία που είχε ατονήσει. Ενδιαφερθείτε για νέους στόχους και όνειρα.

Μία κατάλληλη περίοδος για ποικίλες ερωτικές περιπέτειες, χωρίς δέσμευση ή υποχρεώσεις. Ο περίγυρος σας στηρίζει γι’ αυτό. Στις φιλίες θα ανακαλύψετε πως κάποια άτομα σας πλησιάζουν με έντονα συναισθήματα. Το ένστικτό σας θα λειτουργεί καλύτερα μέσα σε ένα γνωστό περιβάλλον. Αλλά κινδυνεύετε να χάσετε φίλους, από ζήλια ή ερωτική αντιπαλότητα. Κινδυνεύετε να μείνετε αργότερα μόνοι, απογοητευμένοι και δίχως την δυνατότητα για ένα μόνιμο ταίρι. Η αναζήτηση γίνεται μία κακή συνήθεια, χωρίς βάθος και χωρίς ουσία. Στο τέλος δεν θα υπάρχει χαρά και ικανοποίηση. Η εικόνα που θα δώσετε, είναι αυτή ενός ασταθούς χαρακτήρα, επομένως θα απομακρύνει σταδιακά άτομα που ως τώρα σας είχαν εμπιστοσύνη. Για να κερδίσετε την μάχη αυτή την εποχή, πρέπει να αντλήσετε από τα αποθέματα ψυχής που διαθέτετε, να μην φοβηθείτε και να δράσετε παρορμητικά μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Καρκίνο:

Η ζωή σας παίρνει νέα τροπή, αρκεί να το αποφασίσετε! Η θέληση για διάκριση και πιθανώς, μία ηγετική θέση, θα βοηθηθεί από τις συνθήκες της εποχής. Κάποιοι θα επισημοποιήστε τη σχέση σας, ενώ άλλοι θα επιδιώξετε μία αλλαγή στην καριέρα σας.

Θα επιθυμήσετε να αποκτήσετε αυτή την εποχή, την δύναμη και την εξουσία. Εδώ βιώνετε την κατάλληλη περίοδο όπου η γοητεία της εξουσίας θα σας συναρπάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να δώσετε όλο τον εαυτό σας για να ανέλθετε σ’ αυτή. Ασκείτε κι εσείς, εξ ίσου μία έλξη και πολλοί θα προσκολλώνται σε σας. Αλλά, παρά την εξωτερική συναινετική σας διάθεση, εκείνο που θα προέχει, είναι η καθιέρωσή σας. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ, για να μην φανείτε ιδιοτελείς. Επίσης να προσέχετε, αν είστε ένα άτομο διακεκριμένο, πως ίσως σας πλησιάζουν για τη θέση σας. Η γοητεία σας μπορεί να γίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ευτυχία. Η δύναμη δεν συνάγει με το πραγματικό συναίσθημα. Ζήλια και σκοτεινά στοιχεία, διαφαίνονται να προσβάλλουν το προφίλ στη καριέρα σας. Η ανάγκη για να κατακτήσετε μία θέση στην καριέρα σας, απαιτεί να κάνετε την προσπάθεια αυτόνομα, επιβάλλοντας την παρουσία σας και τις απόψεις σας στους συνεργάτες σας. Μην διστάσετε.

Λέοντα:

Δυναμική περίοδος, με στόχους που σχετίζονται με τη γνώση κατά πρώτον. Σε κάποιους από εσάς, ευνοείται η περίοδος για μία νέα αρχή σε σπουδές ή εκδόσεις ή δικαστικές υποθέσεις. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ένα ταξίδι ή μία σημαντική επαφή με το εξωτερικό.

Θα σας έλκει η ομορφιά της ζωής, η ελευθερία και η αναζήτηση. Η ερωτική σας διάθεση και οι ενστικτώδεις ανάγκες σας γίνονται μία φιλοσοφία ζωής, ένα δόγμα, μία τελετουργία. Αν είστε μέσα σε μία φιλοσοφική κίνηση, προσέχετε γιατί μπορεί να θυσιάσετε την πολύτιμη για σας ανεξαρτησία, καθώς θα προσκολληθείτε. Αν κατέχετε μία θέση σε ανάλογο χώρο, τότε ενδέχεται η γοητεία της εξουσίας να σας ωθήσει να ασκήσετε την δύναμή σας πάνω σε άλλους, ιδιαίτερα σε ιδεολογικό επίπεδο. Μία ξαφνική έλξη για ένα άτομο, μπορεί να σας ωθήσει να ξεφύγετε από τα δεδομένα σας. Αλλά θα ήταν καλό να γνωρίζετε πως πρέπει να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν περιπέτεια, παρά σαν σχέση διαρκείας. Η ανάγκη για να γίνει μία ουσιαστική πρόοδος στη δουλειά σας, απαιτεί άνοιγμα ορίζοντα, ίσως και γνώσης, με ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα.

Παρθένο:

Ασυνήθιστη ερωτική διάθεση, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην μόνιμη σχέση σας. Η στάση σας γύρω από τις επενδύσεις, είναι παρορμητική και μπορεί να σας προκαλέσει δυσκολίες αργότερα. Μην ρισκάρετε. Προσοχή στις ευαισθησίες υγείας.

Παρά την συντηρητική σας φύση και την λιτότητα που σας διακρίνει, είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα, να σας έλκει κάθε τι το υλικό, αν είναι ωραίο ή εντυπωσιακό. Προσέχετε λοιπόν τις δαπάνες, οι οποίες μπορεί να υπερβαίνουν τις δυνατότητές σας. Η προσκόλληση σε αξίες που είναι επιφανειακές, μπορεί να γίνουν αιτία για δυσαρέσκεια με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να σας βγάλουν έξω από το πρόγραμμα. Νοιώσετε τις σχέσεις σας χωρίς την απαίτηση του απόλυτου. Η αγχώδης φύση σας μπορεί να φέρει δυσκολίες με ανθρώπους που δεν αντέχουν την πίεση που τους ασκείτε και την αλλαγή στη συμπεριφορά σας. Επιτρέψτε στο συναίσθημα να συνυπάρχει με το ένστικτο. Επιδιώκοντας να κάνετε μία σημαντική αρχή για να αποταμιεύσετε οφέλη, η ανάγκη για δημιουργική έμπνευση θα σας στηρίξει στις επιλογές.

lilian-simoy

Ζυγό:

Ενδιαφέρουσα περίοδος για κάθε σχέση και νέα αρχή σε συνεργασίες. Αλλά λόγω του ανάδρομου Ερμή, ας παραμείνετε σε ήδη γνωστές συνεργασίες, διαφορετικά, αν έχετε αποφασίσει μία νέα αρχή, ας περιμένετε ως τα μέσα του Απριλίου όπου θα έρθει στον Κριό και ο Ερμής.

Αγαπάτε να διευρύνονται οι σχέσεις σας και να σας περιβάλλουν πολλοί άνθρωποι. Αλλά αυτή την περίοδο, θα είναι δυνατόν, η έλξη να μην σταματά στην αισθητική και κοινωνική σας πλευρά. Αναδεικνύεται μία ερωτική συμπεριφορά, αναμεμειγμένη με τρυφερότητα και όνειρο. Μαγνητισμός και ερωτισμός συνδέονται με το προφίλ σας. Φαίνεται να σας εξουσιάζουν και το αντανακλάτε στους γύρω σας. Μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι, αν προσέξετε να έχετε καλή διάκριση στις συναναστροφές σας. Είναι πολύ πιθανόν να έλκετε περίεργα και δύσκολα ή σκοτεινά άτομα. Εξαρτήσεις δημιουργούνται εύκολα μέσα από τις προσωπικές σας σχέσεις. Αν αποκτήσετε δύναμη, επιδιώξτε να μην φανείτε κυριαρχικοί ή ιδιοτελείς. Για να κερδίσετε τη μάχη αυτή την περίοδο, πρέπει να δώσετε πρωτοβουλίες και να εισβάλλετε μέσω συνεργατών ή σχέσης στην ενεργή ζωή, αλλάζοντας ριζικά τα θεμέλια που θέσατε ως τώρα. Αλλά θα δεχθείτε αντιδράσεις και προκλήσεις.

Σκορπιό:

Επιδιώκοντας να φέρετε νέα φλόγα στα ενδιαφέροντά σας, κουράζεστε πολύ αυτό το διάστημα. Αλλά η ανανέωση σας ταιριάζει, σαν φύση. Επομένως, θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα στην προσπάθειά σας. Απλά μην αμελείτε λεπτομέρειες της καθημερινότητα για υγεία και μικρή ανάπαυση.

Αυτή την περίοδο μπορεί να ασχοληθείτε με επιμονή με δίαιτες ή φροντίδα του σώματος. Θα δυσκολεύεστε ίσως να αποκτήσετε την γραμμή που σας ενδιαφέρει (μη ξεχνάμε πως ανήκετε στα άτομα του ζωδιακού, που αγαπούν τις έντονες γεύσεις!). Ο φόβος του χρόνου που περνά, όπως και ο φόβος του να απομονωθείτε από αυτόν που σας ενδιαφέρει και να μείνετε στο περιθώριο, οξύνει την κατάσταση. Αδημονείτε, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή. Μέσα στον χώρο εργασίας, θα ήταν καλό να αποφύγετε τις συνήθειες που σας αποπροσανατολίζουν. Η άσκηση γοητείας προς ανθρώπους που συναναστρέφεστε συχνά, είναι ένα προσόν που πρέπει να χειριστείτε με μέτρο. Ας είστε επιφυλακτικοί με άτομα που τείνουν να χειραγωγούν άλλους. Καθώς σας στηρίζει η ίδια η φύση σας, προκαλείστε να δώσετε την μάχη μέσα από ανταγωνισμό στην δουλειά σας και αντιζηλίες στην καθημερινότητά σας. Μην διστάσετε, μπορείτε να ξαναρχίσετε κάθε προσπάθεια που παρεμποδίστηκε και να κερδίσετε.

Τοξότη:

Πολλά και ποικίλα τα ενδιαφέροντά σας, φέρνουν χαρά και ενθουσιασμό. Ο έρωτας επικρατεί αυτό το διάστημα, αλλά και η αγάπη για μία αθλητική δραστηριότητα που συναρπάζει. Ένα χόμπι θα μπορούσε να σας προσφέρει συγκινήσεις.

Η ζωή σας αυτό τον καιρό, στρέφεται γύρω από την ευχαρίστηση και τις ερωτικές κατακτήσεις. Η ομορφιά σας γοητεύει και αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης. Περίεργοι να την εξερευνήσετε, μπορεί να εμπλακείτε σε σκοτεινά μονοπάτια πάθους και εξάρτησης. Αλλά, παράλληλα, η ανάγκη για περισσότερη έκφραση της ερωτικής διάθεσης, φέρνει κίνδυνο σε σταθερές ή μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας. Προσέχετε λοιπόν. Μία μικρή περιπέτεια, μπορεί να καταλήξει σε αδιέξοδο. Αν πάλι, αποφασίσετε να ρισκάρετε όλα για όλα, κάτω από την γοητεία μίας γνωριμίας, να ξέρετε πως η ένταση θα μεγαλώνει και η διάρκεια θα είναι αμφίβολη. Κάποιες φιλίες μπορεί να προκαλέσουν ζήλια και να σας βλάψουν. Η περίοδος αυτή σας φέρνει στην ανάγκη να κάνετε μία αρχή για ένα πολύ σημαντικό θέμα και να ωφεληθείτε, αν αλλάξετε τακτική στον τρόπο που διεκδικείτε την μάχη της ζωής σας. Δημιουργείστε ένα νέο περιβάλλον και κατακτήστε άτομα που θα σας αγαπήσουν για τα προσόντα σας και θα σας στηρίξουν.

Αιγόκερω:

Δεν θα λέγαμε πως είστε ήρεμοι αυτή την εποχή. Αντίθετα μία οικογενειακή υπόθεση θα σας απασχολήσει έντονα και ίσως χρειαστείτε ανακαίνιση ή αλλαγές στο σπίτι σας. Αποφύγετε τις διενέξεις με τους οικείους σας, γιατί δεν θα ωφελήσουν.

Έχετε την ικανότητα της διάκρισης στο ένστικτό σας, μεταξύ του καλού και του κακού. Αισθάνεστε την ανάγκη να αρέσετε και να έλκετε άτομα που σας μοιάζουν οικεία. Η έκφρασή σας γίνεται πιο εκδηλωτική και για πολλούς από εσάς φεύγουν παροδικά οι αναστολές. Οι παντρεμένοι θα περάσετε έντονες στιγμές με τον σύντροφό σας. Προσέχετε όμως για άτομα που μπαίνουν στο σπίτι σας και ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα. Αποφύγετε περίεργες έλξεις και δώστε την ευκαιρία στον μόνιμο σύντροφό σας να μοιραστεί με σας, όνειρα και φαντασιώσεις. Σε ένα δυσλειτουργικό περιβάλλον, η κατάσταση που βιώνετε μοιάζει ασφυκτική και μπορεί να μην αγαπάτε τις ρίζες σας. Η προσπάθεια για να προβληθείτε είναι διαρκής και εδώ και μία διετία επιτακτική. Τώρα όμως πρέπει να προσέχετε τις αντιζηλίες και διενέξεις στο οικείο περιβάλλον, καθώς θα υπάρχει μία αντιπαλότητα και αντιπαράθεση αξιών και ανάγκη επιβολής κι από τις δύο πλευρές.

Υδροχόο:

Η ζωή σας έχει αρκετές μετακινήσεις, επαφές και αλλαγές αυτό το διάστημα. Ας επιδιώξετε να είστε μαχητικοί στις ιδέες που υπερασπίζεστε και ας δράσετε για το όνειρό σας. Όμως χρειάζεστε περισσότερη διπλωματία στον λόγο σας.

Στις κινήσεις σας θα υπάρχει ένα εντυπωσιακό ύφος, ενώ ο λόγος σας θα κάνει αίσθηση. Μπορείτε να επηρεάσετε τους άλλους με τις ιδέες σας και να προβάλλετε απόψεις διαφορετικές, που θα γίνουν αποδεκτές. Παράλληλα, σας έλκει η περιπέτεια και μπορείτε αυτή την περίοδο, να διαπιστώσετε πως εύκολα έλκετε άτομα γύρω σας. Μικρές περιπέτειες ερωτικές θα βγουν στο προσκήνιο και εδώ χρειάζεται προσοχή. Θα είναι ανέμελες και μικρές σε διάρκεια κατά πάσα πιθανότητα. Επομένως δεν ωφελεί να ρισκάρετε κάποια σοβαρή σχέση. Αισθήματα ζήλιας, άγνωστα σε πολλούς από εσάς, εκδηλώνονται τώρα. Η μελέτη κειμένων που περιέχουν μυστήριο και πάθος, μπορεί να σας συναρπάσει. Καθώς έχετε την ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, κάποιοι γύρω σας, σας αντιπαλεύουν την όποια σκέψη ή απόφαση. Μάλλον θα πρέπει να σκεφθείτε δίχως την συναίνεσή τους και να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες που αφορούν μόνο εσάς! Μπορείτε!

Ιχθείς:

Μία νέα αρχή θα φέρει η δραστηριότητά σας με έξοδα και έσοδα που σας προσφέρουν ευκαιρίες. Αλλά μην διασκορπιστείτε σε πολλά παράλληλα ή μην θεωρήσετε πως όλα όσα παρουσιάζονται, είναι ευκαιρίες για σας. Υπάρχει τάση για σπατάλη χρόνου και ενέργειας.

Για σας, η ζωή κυλά με τον αισθησιασμό που ταιριάζει στις ανάγκες του ζωδίου σας με ένταση και πάθος. Μπορεί να θελήσετε να καλύψετε άμεσα κενά της αγάπης. Ακόμη κι αν δεν αναζητάτε σύντροφο, θα υπάρχει μία έντονη μαγνητική έλξη γύρω σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες για να βιωθεί η ένταση του ερωτισμού. Παράλληλα όμως, θα υπάρχει κρίση αξιών και θα ήταν καλό να μην απορροφηθείτε μόνο από την ικανοποίηση του ενστίκτου. Αποφύγετε να κρίνετε τον σύντροφό σας μόνο από την πληρότητα που σας προσφέρει στον τομέα αυτό, καθώς θα μειωθεί η συναισθηματική κάλυψη και η ασφάλεια που αναζητάτε. Θα ήταν συνετό επίσης, να μην χρησιμοποιήσετε την γοητεία σας για ιδιοτελείς σκοπούς. Οι στόχοι είναι σημαντικοί και θα είναι για καιρό. Τώρα όμως, πρέπει να δείτε τι σας ωφελεί και να θέσετε ως σημείο αναφοράς τις αξίες σας. Παλέψτε γι’ αυτές με πρωτοβουλία δική σας και αξιολογείστε όσους είναι πλάι σας πραγματικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;