Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 25/3 -31/3/13

Zwdia

Μετά την εντυπωσιακή Εαρινή Ισημερία η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ στον Ζυγό

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία σημαντική εβδομάδα που επί της ουσίας χαράζει νέα πορεία στη ζωή μας, αφού έχει να κάνει με την πιο σημαντική στιγμή του έτους, την είσοδο του Ήλιου στον Κριό! Μία αναμενόμενη γιορτή της ζωής, της φύσης, της Άνοιξης, του νέου κύκλου της Δημιουργίας που εορτάζεται από τα αρχαία χρόνια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, κάτι που σηματοδοτούσε και σε κάποιες περιοχές σηματοδοτεί την νέα χρονιά.

Για λόγους πολιτικής, η πρωτοχρονιά μεταφέρθηκε κάποια στιγμή σε μας και σε άλλους λαούς στην 1η Ιανουαρίου, που όμως δεν έχει κανένα ουσιαστικό λόγο ύπαρξης εκείνη την εποχή.

Η εβδομάδα λοιπόν περιγράφει την αρχή του νέου έτους, ενός έτους αστρολογικά δύσκολου και με ιδιαίτερα πολιτικά μηνύματα, κάτι που θα παρουσιαστεί σε ξεχωριστό μας άρθρο.

Ας δούμε την Άνοιξη όπως αγγίζει την φύση.

Ο χάρτης της Ισημερίας που συμπληρώνεται με την παρουσία πολλών πλανητών στον Κριό, αφού ήδη υπάρχει ο Άρης και ο Ουρανός, ενώ στην συνέχεια είχαμε την είσοδο της Αφροδίτης και λίγο αργότερα, του Ερμή, υπογραμμίζοντας την ανάγκη μίας νέας αρχής, μέσα από παρόρμηση και πολλές ταλαιπωρίες όμως. Καθώς οι άξονες είναι παρορμητικοί, όλα μοιάζουν να κυλούν γρήγορα, άμεσα και με διαρκή ροή. Παράλληλα, το τετράγωνο του Πλούτωνα, πιέζει να εκδηλωθούν όλα άμεσα, ενώ ο Δίας από τους Διδύμους, στηρίζει με την διαλλακτικότητα τις εύθραυστες ισορροπίες.

Λίγο μετά την Εαρινή Ισημερία, έχουμε την Πανσέληνο στον Κριό και συμβαίνει στον ευαίσθητο πρώτο δεκανό των παρορμητικών ζωδίων. Σε τετράγωνο προς τον Πλούτωνα, απαιτεί μία συνειδητοποίηση βαθέων και ριζικών αλλαγών για τον καθένα μας.

Πρέπει να θυμηθούμε αυτό που έχει συμβεί από το καλοκαίρι κυρίως του 2010 ως σήμερα στη ζωή μας, τα μεγάλα στάδια αλλαγών και ανατροπών, που ενδυναμώθηκαν μέσα στην Άνοιξη του 2011 και το καλοκαίρι του 2012, με περισσότερη έμφαση αυτή την εποχή

Το χθες έφυγε και όσα γνωρίζαμε έχουν αλλάξει επί της ουσίας… Πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά και να κάνουμε εκείνες τις αλλαγές που θα προάγουν τη ζωή μας πλέον…

Η προσπάθεια και η υπομονή θα μας ανταμείψουν…

Μπορείτε να διαβάσετε επίσης τα άρθρα μας:

Άρης στον Κριό

Αφροδίτη στον Κριό

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια για την εβδομάδα που διανύουμε: (παρακαλούμε διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η σημαντική Εαρινή Ισημερία σας οδηγεί σε μία ανάγκη για δράση που όμως φαίνεται ανασταλτική κάποιες φορές. Είναι η εποχή σας και έχετε τα γενέθλιά σας, όσοι ανήκετε στο ζώδιο αυτό. Μην διστάσετε να αναγνωρίσετε λάθη του χθες, να αναθεωρήσετε απόψεις και να οδηγηθείτε σε καινοτομίες. Είναι στο χέρι σας.

Ευκαιρίες για να κερδίσετε στα οικονομικά σας ανοίγονται αυτή την εποχή, κυρίως αν είστε συγκροτημένοι και με αγαπημένα πρόσωπα να σας στηρίζουν. Η δυναμικότητά σας περιορίζεται και η καθημερινότητα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή, ενδέχεται να ταλαιπωρηθεί από αψιμαχίες και διαφωνίες. Αναζητήστε την εσωτερική σας δύναμη και ελέγξτε τον παρορμητισμό σας αυτό το διάστημα. Μην παρασυρθείτε από την ανταγωνιστικότητα που σας διέπει, διατηρήστε μία ήπια αντίδραση και μελετήστε και οργανώστε καλά τις κινήσεις σας.

Αισθηματικά, απολαμβάνετε αυτό που αξίζει και περιμένατε καιρό, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και τους έχετε ήδη κατακτήσει. Σταθείτε κοντά σε φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στροφή προς τον βαθύτερο εσωτερικό σας κόσμο, εκεί που δεν τολμάτε να αγγίξετε τα όνειρά σας και τις βιωματικές σας εμπειρίες, φέρνει η Εαρινή Ισημερία. Αποφασίστε να δώσετε ένα ερέθισμα και αντλήστε από τα ταλέντα σας την δύναμη για να προχωρήσετε.

Κάποιες ρομαντικές ιδέες, μπορείτε να τις μοιραστείτε με φίλους, αλλά ενδέχεται να σας αποθαρρύνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με δικούς τους δισταγμούς, ενισχύοντας την δική σας ανασφάλεια. Θα ήταν σημαντικό να μην κάνετε ξανά το ίδιο λάθος της καθυστέρησης. Ξεκινά μία νέα σημαντική περίοδος και σύντομα θα πρέπει να φανείτε το ίδιο δυναμικοί, όσο και σταθεροί. Υλοποιήστε τα σχέδιά σας σταδιακά, αρκεί να έχετε τώρα σε σωστή βάση τα οράματά σας. Μία όμορφη συγκίνηση θα σας προκληθεί από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Αλλά δεν είναι η στιγμή για ένα ξεκίνημα ακόμη.

Οι ιδέες σας πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον ίδιο σας τον εαυτό, συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα. Όμως είστε πιο δυνατοί από όσο πιστεύετε.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Εαρινή Ισημερία και η έμφαση των πλανητών αυτή την εποχή, έχει για σας πολλές ενδιαφέρουσες προκλήσεις. Καθώς είστε ανήσυχοι συχνά για νέες περιπέτειες, υπάρχει πλούσιο έδαφος να θέσετε στόχους σημαντικούς και να τους προωθήσετε μετά από τα μέσα της Άνοιξης. Θα είστε ικανοί να βρείτε συνοδοιπόρους και νέους φίλους που θα εντυπωσιαστούν από τον ενθουσιασμό σας. Μην είστε όμως ανέμελοι. Προγραμματίστε σωστά.

Στον κοινωνικό σας χώρο, σας εμπνέουν άτομα και με την σειρά σας εμπνέετε κι εσείς. Ίσως όμως προκαλέσετε τη ζήλια από οικεία πρόσωπα και δεν θα ήταν καλό να αφήσετε την προσωπική σας κάλυψη και άμυνα.

Ο Ερμής κυβερνά το ζώδιό σας και η πρόσφατη αναδρομή του έφερε στην επιφάνεια μνήμες ή άλλα παράπονα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μετριάστε την επικοινωνιακή σας επιθετικότητα. Η ευελιξία και προσαρμοστικότητα θα πρέπει να είναι σύμβουλοί σας, ώστε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτή.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημαντική για σας η Εαρινή Ισημερία, μοιάζει να φέρνει την Άνοιξη σε θέματα της κοινωνικής σας προώθησης. Είστε παρορμητικοί και μπορείτε να κάνετε πολλά μέσα από τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το όνομά σας και η φήμη σας εξαπλώνεται, ειδικά αν έχετε ήδη καλλιεργήσει την εικόνα σας στο παρελθόν.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό, θα σας γεμίσει εμπειρίες, ιδέες και όνειρα. Θα προσπαθήσουν να σας περιορίσουν την διεύρυνση αυτή παράγοντες του στενού σας περιβάλλοντος με τις υποχρεώσεις που εγείρονται εκεί. Παραμείνετε στο όραμά σας, ακολουθείστε τον δρόμο σας, έστω και με αργούς ρυθμούς. Μία ρομαντική γνωριμία με άτομο που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σας ή είναι στο εξωτερικό, θα σας συγκινήσει.

Η εποχή βοηθά να εξομαλυνθούν πολλές δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος, αφού νεύρα και τριβές σας κουράζουν. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεδιπλώσετε τη διπλωματία σας και να αναγνωρίσετε τη σπουδαιότητα της οργάνωσης και σχολαστικότητας.

Στον αισθηματικό τομέα, κερδίζετε θαυμαστές, αγαπημένα πρόσωπα σας πλησιάζουν ή αν έχετε ήδη ένα ταίρι, χαίρεστε και απολαμβάνετε μέσα από φιλική ατμόσφαιρα, ερωτική, αλλά και καλή συνεννόηση.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Εαρινή Ισημερία να δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για σας, είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και φλόγα για να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Στην γνώση, στην αναζήτηση αλλά και σε ένα ταξίδι, υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένες καθυστερήσεις, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε. Νέες προοπτικές σας περιμένουν.

Προσοχή θα χρειαστεί στις επενδύσεις σας, αφού έχετε πολλά όνειρα αλλά είστε λίγο περισσότερο εύπιστοι ή αφελείς. Μην είστε γενναιόδωροι με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους. Με το ταίρι σας, μπορείτε να βιώσετε μία πολύ τρυφερή περίοδο, αλλά ας είστε γειωμένοι και πρακτικοί, για να μην απογοητευθείτε αργότερα.

Αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε φειδωλοί τόσο στα συναισθηματικά σας όσο και στα οικονομικά σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη δίνετε συνέχεια στις αψιμαχίες.

Φροντίστε ό,τι σας είναι πολύτιμο ώστε να το διαφυλάξετε από επιτήδειους και δολοπλόκους. Διεκδικήστε με ευγένεια ό,τι σας αξίζει, αλλά αποφύγετε να κάνετε λάθη του παρελθόντος στις επιλογές των αξιών σας.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για σας, η Εαρινή Ισημερία φέρνει αγωνία για τις προσωπικές σας ανασφάλειες και φωτίζει τις αδυναμίες σας προκειμένου να σας κάνει να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες, δίχως να περιμένετε να το κάνουν άλλοι για λογαριασμό σας. Ανακαλύπτετε την φλόγα της δημιουργικότητάς σας. Αλλά προς στιγμήν είστε λίγο ανασφαλείς και δεν προχωράτε άμεσα. Αυτό θα αλλάξει μέσα σε ένα μήνα και θα μπορείτε να προοδεύσετε καλύτερα και ταχύτερα. Μέχρι τότε, ας κάνετε σωστά τον προγραμματισμό σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρχει μία ρομαντική ατμόσφαιρα και αυτό θα σας κάνει να χαλαρώνετε από τις αγωνίες της καθημερινότητας. Ένα πρόσωπο που αγαπάτε ιδιαίτερα, θα φανεί ιδανικό για σας, αν και οι προσωπικές σας άμυνες ίσως περιορίσουν λίγο την χαρά της απόλαυσης.

Δοκιμάστε τις αντοχές σας στην ταχύτητα, αμεσότητα και ετοιμότητα. Παραμερίστε ενοχές, αδυναμίες ή φόβο για την τελειότητα. Όλα γίνονται μέσα από προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα είναι καλό, ακόμη και χωρίς να είναι άψογο!

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, αφού θα υπάρξουν στην πορεία άτομα που θα έρθουν κοντά σας, προκειμένου να σας ωθήσουν σε νέες ιδέες, νέες προοπτικές και μία επαναστατική διάθεση αλλαγής. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.

Είναι λίγο δύσκολο να τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας όμως, είστε λίγο ονειροπόλοι και αφηρημένοι και αυτό δυσκολεύει τις υποθέσεις σας. Θα είστε συμπονετικοί και μπορεί να σας παρασύρουν ευαισθησίες προς αδύναμα άτομα, με συνέπεια να παραμελείτε τον εαυτό σας. Προσοχή λοιπόν!

Οικονομικά, μπορείτε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες αυτή την περίοδο, αλλά και να κάνετε επιλογές που σας διασφαλίζουν για το μέλλον, ή να γνωρίσετε άτομα που θα σας στηρίξουν στον τομέα αυτό. Απλά, μην πάρετε απόφαση οριστική για ένα ξεκίνημα.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Άνοιξη σας φέρνει αντιμέτωπους με τις προσωπικές μας ανάγκες και σας κάνει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή. Προσαρμοστείτε και θα διαπιστώσετε πως νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα. Ας είστε πιο επιμελείς στην υγεία σας όμως.

Η αισθηματική σας ζωή είναι ευχάριστη και όμορφες στιγμές βιώνετε, που όμως εναλλάσσονται από κάποιες αντεκδικήσεις ή μία διαρκή καυστική κριτική. Χαλαρώστε, χαρείτε την σχέση σας και προστατευθείτε από στείρες αντιπαραθέσεις ή εμπλοκή τρίτων.

Αντισταθείτε στην προδιάθεση της επιθετικότητας από εσωτερική ενόχληση ή υποβολές άλλων. Θα φανείτε σκληροί με τον εαυτό σας και με τους άλλους κατά την διεκδίκηση των στόχων σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την καυστικότητα των σχολίων σας και να μην είστε απόλυτοι.

Μία έμφαση υπάρχει στον τομέα της αγάπης για σας, με ζεστασιά, που θα θέλατε να έχετε.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Νέες συγκινήσεις και νέες δημιουργικές ιδέες φέρνει η Εαρινή Ισημερία στη ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία για ένα καινούργιο ξεκίνημα, όπως και για αρκετές νέες προδιαθέσεις για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι. Μοιραστείτε τον χρόνο σας με άτομα που είναι άνετα και αρκετά προοδευτικά και καινοτόμα στη ζωή τους. Θα τα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα.

Στην προσωπική σας ζωή καλό θα ήταν να δώσετε μία νότα χαράς στην οικογένεια, με μουσική, ένα κοινό ενδιαφέρον ή χόμπι, ρομαντικές βραδιές, τρυφερότητα. Προσοχή στην κριτική που μπορεί να σας ασκήσει ο κοινωνικός περίγυρος ή ακόμη περισσότερο, στην επιδίωξη να ανακατευθούν στις προσωπικές σας υποθέσεις.

Κάποιες συνεργασίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν αναθεώρηση. Αν διαπιστώσετε μία υπαναχώρηση, αποφύγετε να αντιδράσετε, δώστε χρόνο για να δείτε τι συμβαίνει.

Μελετήστε καλά και σχολαστικά τις κινήσεις σας. Η καλή προετοιμασία θα βοηθήσει να αποφευχθούν λάθη και τριβές. Προστατέψτε τον εαυτό σας και το έργο σας, επανεξετάζοντας τις κινήσεις και μην υποκύψετε στον αυθορμητισμό που θα σας δελεάζει.

lilian-simoy

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η αρχή πρέπει να γίνει από τη βάση και τα θεμέλια της ζωής σας, με την Εαρινή Ισημερία φέτος. Αν και αποφεύγετε τις ανατροπές, είναι ακόμη μία ανατρεπτική περίοδος, όπως η περυσινή, ίσως σε πιο συγκεκριμένους τόνους τώρα. Αλλά είναι αρκετή η περυσινή εμπειρία για να σας οδηγήσει σε σωστές κινήσεις. Διορθώσετε ό,τι έχει ήδη ξεκινήσει και αποφύγετε τα ίδια λάθη στο εξής.

Με το ταίρι σας, ένας ρομαντικός περίπατος θα είναι ό,τι καλύτερο, μία όμορφη συζήτηση ή ένα μήνυμα αγάπης. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις για ιδεολογικούς λόγους και μην λύσετε διαφορές ανούσιες σε λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή.

Μέσα από την απαράμιλλη τάση για πνευματική ανάπτυξη, μέσα από ταξίδια ή σπουδές, η ανάγκη που θα σας διακατέχει οδηγεί να διατηρήσετε επιφυλάξεις για το σκοπό τους ή την χρησιμότητά τους.

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρχει αυτονομία και ίσως κάποια δυσκολία στην προσέγγιση και στην επαφή. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή σπιτιού. Κάποια χρήματα που θέλετε να επενδύσετε για να ρισκάρετε, θα πρέπει να τα προσέχετε.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Πολύ ενδιαφέρουσες σκέψεις φέρνει η Εαρινή Ισημερία στη ζωή σας, αφού συνδέεται με τον τομέα αυτό αλλά και τον Ουρανό, ακόμη μία φορά, κυβερνήτη του ζωδίου σας. Ακολουθείστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε την Άνοιξη στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας γεμίζει όνειρα και σας κάνει να χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας. Δεν θα ήταν καλό να αφεθείτε χωρίς λογική στο συναίσθημα. Ωστόσο, ζήστε το, έστω και με κάποια επιφύλαξη.

Διατηρήστε χαμηλό προφίλ σε ό,τι αγγίζει τα οικονομικά σας. Μην παρασυρθείτε από επιτήδειους που υπόσχονται επισφαλή κέρδη. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας και εξετάστε διεξοδικά τις καταστάσεις.

Ασχοληθείτε με την υγεία σας, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική, χωρίς άγχος και σπασμωδικές αντιδράσεις.

Μην επενδύσετε χρήματα αυτή την εποχή, αλλά αντίθετα, κλείστε λογαριασμούς. Δεν αποκλείεται να σας επιστραφεί ένα χρέος.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Εαρινή Ισημερία επικεντρώνει το ενδιαφέρον στις αξίες σας και σε ό,τι ή όποιον ξεχωρίζετε στη ζωή και θεωρείτε πολύτιμο και σημαντικό. Αν και αισθάνεστε πως χάνονται κάποια δεδομένα σας, ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε ιδιαίτερα. Μην είστε σπάταλοι στα οικονομικά σας αυτή την χρονιά, δεν επιτρέπονται ριψοκίνδυνες κινήσεις. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας.

Είστε σε ρομαντική διάθεση και προβάλλετε ευγένεια και ζεστασιά. Αλλά παράλληλα θα είστε πολύ περισσότερο αφελείς, κάτι που θα σας φέρνει σε δύσκολη θέση με το ταίρι σας ή ένα συνεργάτη. Επιδιώξτε να μην δίνεστε δίχως σύνεση και λογική, για να αποφύγετε απογοητεύσεις και πλάνες.

Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε.

Ένα φλερτ μπορεί να φέρει χαρά στη ζωή σας και να σας κάνει να αισθανθείτε επιτέλους αισιοδοξία. Θα είναι σημαντικό να διαπιστώσετε πως αρέσετε περισσότερο από όσο πιστεύατε στον περίγυρό σας. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
6'
4 - 6
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;