Chocolate Duck cafe | Το παπιο-café στη Νέα Ερυθραία

Chocolate Duck cafe | Το παπιο-café στη Νέα Ερυθραία
Μια πάπια, μα ποια πάπια; μια πάπια με παπιά.. κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό όταν μπήκα στο Chocolate Duck! Δεκάδες μικρά πολύχρωμα πλαστικά παπάκια σε ότι έκδοση και εκδοχή μπορείτε να βάλετε στο μυαλό σας διασκορπισμένα παντού στο χώρο! Στον πίσω τοίχο του café θα βρείτε κρεμασμένα τα πορτρέτα ολόκληρης της βασιλικής παπιο-οικογένειας!

Το Chocolate Duck είναι ένα πολύ ζεστό και όμορφο café στην Νέα Ερυθραία. Ο χώροςChocolate Duck cafe | Το παπιο-café στη Νέα Ερυθραία είναι πολύ προσεκτικά διακοσμημένος, με πολλά χρώματα. Βέβαια παντού κυρίαρχο ρόλο έχουν τα μικρά χαριτωμένα παπάκια από την ταπετσαρία στους τοίχους και τα διακοσμητικά στο ράφι μέχρι και το φόντο στα τραπεζάκια. 

Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα υπέροχα γλυκά που παρασκευάζονται στην κουζίνα του café! Εγώ δοκίμασα cheesecake αγριοκέρασο και ήταν πεντανόστιμο και ολόφρεσκο. 

Ετυμηγορία: Πολύ ιδιαίτερο café! Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη!

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;