Το νησί του Τερλέγκα στον Εμίρη Αλ Θανί

Τερλέγκας Ο βάρδος της καψούρας παίρνει τις στροφές πλέον πιο «φορτωμένος»…
Τη νήσο Σωρός του νησιωτικού συμπλέγματος των Εχινάδων με έκταση 330 στρέμματα αγόρασε πρόσφατα ο Εμίρης του Κατάρ Αλ Θανί για να καλύψει τις οικογενειακές ανάγκες της γυναίκας του και των 24 παιδιών του, σε μια αγορά «πακέτο» μαζί με άλλα 5 νησάκια.

Από τη συναλλαγή προφανώς βγήκε ωφελημένος ο λαϊκός βάρδος ο οποίος σε δηλώσεις είχε πει ότι είχε αποκτήσει ως επένδυση το νησί σε πολύ χαμηλή τιμή από την κληρονόμο της οικογένειας που του κατείχε επί περίπου δύο εκατονταετίες.

«Δεν σκόπευα επενδύσω περαιτέρω στο νησί, άλλωστε ποτέ δεν ήμουν Ωνάσης, ωστόσο τότε οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και ήθελα να επενδύσω κάπου» δήλωσε ο Βασίλης Τερλέγκας στο Star και συμπλήρωσε: «Οι τίτλοι ιδιοκτησίας του μάλιστα είναι γραμμένοι πάνω σε πάπυρο. Η συγκεκριμένη το είχε κληρονομήσει απ’ ό,τι ξέρω από την οικογένειά της, η οποία φαίνεται πως αποτελούσε τους πρώτους ιδιοκτήτες του από το 1824. Το είχα δει από φωτογραφίες και λόγω της πολύ χαμηλής του τιμής, που δεν θα ήθελα να σας αποκαλύψω, αποφάσισα να το αγοράσω. Από εκεί και πέρα, το νησί είναι νόμιμο, υπάρχουν όλες οι απαραίτητες άδειες που το πιστοποιούν και πάνω σε αυτό μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις».

Καλορίζικο για τον Εμίρη, καλοφάγοτα για τον μεγάλο βάρδο της καψούρας Βασίλη, ο οποίος πλέον θα… παίρνει τις στροφές κατά τι πιο «φορτωμένος»…

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;